• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μέτρηση - συσκευές και όργανα

Αποτελέσματα για

Μέτρηση - συσκευές και όργανα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. SIKO GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η SIKO διαθέτει σήμερα εμπειρία πέντε δεκαετιών σε εντελώς διαφορετικούς τομείς μέτρησης: συστήματα μέτρησης μήκους, γωνιών, αριθμού στροφών, καθώς και μέτρηση κλίσης ή ταχύτητας. Με βάση αυτήν τη βασική εξειδίκευση, η SIKO αναπτύσσει και παράγει καινοτομικές συσκευές μέτρησης και συστήματα τοποθέτησης για διαδικασίες αυτοματισμού. Οι μέγιστες απαιτήσεις των πελατών μας από τους τομείς της βιομηχανίας και της κατασκευής μηχανημάτων έχουν ως αποτέλεσμα την ποιότητα, την ακρίβεια και τη λειτουργικότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Η SIKO διαθέτει πιστοποίηση DIN EN ISO 9001: 2015. Η αειφόρος χρήση πόρων είναι για εμάς αυτονόητη.

  2. BURSTER PRÄZISIONSMESSTECHNIK GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η λύση για τεχνικές μετρήσεις. Με αυτό το σλόγκαν, η διεθνώς δραστηριοποιούμενη επιχείρηση τεχνικών μετρήσεων burster προμηθεύει εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα από τις εγκαταστάσεις ανάπτυξης και παραγωγής της στη Γερμανία επώνυμους πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο με αισθητήρες, συσκευές μέτρησης ακριβείας και συστήματα μέτρησης για την επεξεργασία σημάτων αισθητήρων. Η burster είναι εκεί όπου η διασφάλιση της ποιότητας και η επιτήρηση της παραγωγής παίζουν κάποιο ρόλο. Με γνώμονα την ακρίβεια, την ποιότητα και την ευελιξία η μικρομεσαία επιχείρηση burster από τη Βάση-Βυρτεμβέργη αναπτύχθηκε σε διάστημα 50 ετών σε έναν από τους σημαντικότερους προμηθευτές συσκευών μέτρησης ακριβείας, αισθητήρων και συστημάτων για την επεξεργασία σημάτων αισθητήρων και την επιτήρηση διαδικασιών. Στη Γερμανία και σε ολόκληρο τον κόσμο, η burster προμηθεύει περισσότερους από 7500 πελάτες, στους οποίους η πρωτοπόρος και έμπειρη ομάδα μας προσφέρει υποστήριξη σε θέματα εφαρμογών ακόμα και πριν αυτοί λάβουν την απόφαση να αγοράσουν.

  3. SCHÜTZ GMBH MESSTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Schütz Messtechnik είναι μια έμπειρη και εξειδικευμένη εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 1968 στην παροχή υπηρεσιών και την κατασκευή συστημάτων για επιχειρήσεις παροχής ενέργειας. Στον τομέα των υπηρεσιών, η Schütz αναλαμβάνει ελέγχους για τα δημόσια δίκτυα αερίου σύμφωνα με τους κανονισμούς DVGW G465, G466/I και G466/II, ανίχνευση διαρροών και εντοπισμό σωληνώσεων και αντικαταστάσεις μετρητών. Επιπλέον, πραγματοποιούμε ειδικά σεμινάρια και εκπαιδεύσεις για τους υπαλλήλους των παρόχων υπηρεσιών κοινής ωφέλειας. Η Schütz GmbH είναι πιστοποιημένη από την DVGW ως εξειδικευμένη εταιρεία για τον έλεγχο αγωγών φυσικού αερίου. Οι πάροχοι ενέργειας που χρησιμοποιούν Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών (GIS) μπορούν να επαληθεύουν το δίκτυό τους μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας της Schütz. Η πελατειακή βάση της Schütz GmbH περιλαμβάνει σήμερα περισσότερους από 100 οργανισμούς κοινής ωφέλειας, με τους οποίους διατηρεί μακροχρόνιες, στενές και εμπιστευτικές επιχειρηματικές σχέσεις.

  4. BRUKER OPTICS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Bruker Optics GmbH & Co. KG ανήκει στην Bruker Corporation και είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων φασματομέτρων FT-IR, FT-NIR, Raman για πολλούς βιομηχανικούς κλάδους και εφαρμογές. Τα καινοτομικά συστήματα ανάλυσης της εταιρείας μας αυξάνουν την παραγωγικότητα του ελέγχου ποιότητας, των εργαστηριακών και βιομηχανικών αναλύσεων και σάς παρέχουν απαντήσεις στα απαιτητικά ερωτήματά σας στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης.

  5. DK FIXIERSYSTEME GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DK FIXIERSYSTEME GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πολυ-αρθρωτός άξονας, και σιαγονες συσφιξης. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MÄDER PRESSEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MÄDER PRESSEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Neuhausen Ob Eck, Γερμανία.

  2. WERNE & THIEL SENSORTECHNIC GBR

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία WERNE & THIEL SENSORTECHNIC GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντιεκπυρσοκρότηση - εξοπλισμός, Αισθητήρες, ηλεκτρονικοι εξοπλισμοι, Μέτρηση υγρασίας, μετρολογια, Αντιεκπυρσοκρότηση - εξοπλισμός, Αισθητήρες, αισθητηριακες αναλυσεις, και μέτρηση πυκνότητας. Έχει έδρα σε Wutöschingen, Γερμανία.

  3. KÜBLER GROUP - FRITZ KÜBLER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KÜBLER GROUP - FRITZ KÜBLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αισθητήρες, κωδικοποιητης, Μετρητές ηλεκτρικών παλμών, κλισιομετρα, Αισθητήρες, ταχυμετρα, και μηχανικοι μετρητες. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  4. MAGNESCALE EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MAGNESCALE EUROPE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αισθητήρες, Αισθητήρες, επαγωγικοι αισθητηρες προσεγγισης, Αισθητήρες σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, οπτικα οργανα με λεϊζερ, συμβολομετρια, μετατροπεις θεσης, αξεσουαρ για εργαλειομηχανες, και μετρητες λεϊζερ. Έχει έδρα σε Wernau, Γερμανία.

  5. INSION GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία INSION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατρική διάγνωση, και περιβαλλοντικη παρακολουθηση. Έχει έδρα σε Obersulm, Γερμανία.

  1. KÄFER MESSUHRENFABRIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η Käfer Messuhrenfabrik GmbH & Co. KG ιδρύθηκε το 1932 ως μηχανουργείο για μετρητικά ρολόγια. Σήμερα, η Käfer Messuhrenfabrik GmbH & Co. KG είναι ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος κατασκευαστής μετρητικών ρολογιών και συσκευών μετρητικών ρολογιών στην Ευρώπη με περισσότερους από 100 συνεργάτες στις εγκαταστάσεις μας στο Villingen-Schwenningen (στις παρυφές του νότιου Μέλανα Δρυμού). Με τη μακρόχρονη τεχνογνωσία μας στην κατασκευή, στην παραγωγή και στη διασφάλιση της ποιότητας παράγουμε με βάση τα πλέον σύγχρονα πρότυπα παραγωγής και με σταθερά υψηλή ποιότητα. Το ευρύ δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας μας διαθέτει εκατοντάδες διαφορετικών μετρητικών ρολογιών Käfer. Ωστόσο, στο Villingen-Schwenningen δεν παράγουμε μόνο τα γνωστά μοντέλα μας, αλλά και ειδικά μετρητικά ρολόγια σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη. Με τη δική μας υπηρεσία βαθμονόμησης και επισκευών στο Villingen-Schwenningen σάς παρέχουμε σε μόνιμη βάση τη δυνατότητα να δρομολογείτε τη γρήγορη και αξιόπιστη συντήρηση των μετρητικών σας ρολογιών.

  2. BMG LABTECH GMBH

    Γερμανία

    Η BMG LABTECH ειδικεύεται στην κατασκευή συσκευών ανάγνωσης μικροπλακών. Εστιάζοντας στις ανάγκες της επιστήμης, οι συσκευές ανάγνωσης μικροπλακών αποτελούν τεχνολογική πρωτοπορία στον κλάδο. Η BMG LABTECH προσφέρει εξειδικευμένες και πολυλειτουργικές συσκευές ανάγνωσης μικροπλακών για εφαρμογές στις επιστήμες υγείας (life sciences) και στη ρομποτική διαλογή υψηλής απόδοσης (high-throughput screening). Όλες οι συσκευές ανάγνωσης μικροπλακών της BMG LABTECH είναι "Made in Germany" και σχεδιάζονται, αναπτύσσονται, συναρμολογούνται και ελέγχονται αποκλειστικά στην έδρα μας στο Ortenberg. Μέσω των παραρτημάτων μας στις ΗΠΑ, τη Μεγάλη Βρετανία, την Αυστραλία, την Ιαπωνία και τη Γαλλία, καθώς και των συμβεβλημένων διανομέων μας σε πολλές χώρες, μπορούμε να προμηθεύουμε τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο. Σας προσφέρουμε καινοτόμες συσκευές ανάγνωσης μικροπλακών με ποιότητα και αξιοπιστία.

  1. HELANTEC GMBH

    Γερμανία

    Η HELANTEC είναι παγκοσμίως η κορυφαία επιχείρηση για χειροκίνητα συστήματα πλήρωσης αερίου, συσκευές πλήρωσης αερίου και για τον προσδιορισμό της συγκέντρωσης αερίων, καθώς και για αποσυμπιεσμένο μονωτικό αέριο. Η HELANTEC ξεκίνησε στον τομέα της ανάλυσης αερίων. Για το λόγο αυτό είμαστε μια εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα της τεχνολογίας αερίων. Η HELANTEC είναι πάντοτε ο πρώτος συνεργάτης σας για τη ρύθμιση, την επιτήρηση και την ανάλυση διαδικασιών με αέρια. Κατά τα τελευταία χρόνια έχουμε εξελίξει την τεκμηρίωση διαδικασιών πλήρωσης αερίων. Συνεργαζόμαστε με τα σημαντικότερα ιδρύματα ελέγχου και με όλους τους κορυφαίους κατασκευαστές μονωτικών υαλοπινάκων. Επειδή καλλιεργούμε ένα συστηματικό διάλογο με τους πελάτες μας, γνωρίζουμε τις απαιτήσεις των αγορών και τις υλοποιούμε με συνέπεια στα προϊόντα μας. Η υψηλή διαθεσιμότητα και η μακρά διάρκεια ζωής διακρίνουν τις συσκευές μας και παρέχουν στους πελάτες μας ένας διαχρονικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Πολλά από τα προϊόντα που παράγουμε είναι μοναδικά. "Made in Germany"

  2. STIEFELMAYER-MESSTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Τα μηχανήματα μέτρησης συναγερμού ορίζοντα και μέτρησης πολλαπλών συντεταγμένων Stiefelmayer χρησιμοποιούνται παγκοσμίως σε επιχειρήσεις κατασκευής μοντέλων, σχεδιαστικά στούντιο και επιχειρήσεις αυτοκινήτων. Ως κατασκευαστής διαθέτουμε παρελκόμενα για χειροκίνητα μηχανήματα μέτρησης (μηχανικά εργαλεία ψηλάφησης, εργαλεία χάραξης, πρότυπα αναφοράς κλπ.). Κατασκευάζουμε συσκευές μέτρησης συναγερμού ορίζοντα και πλευρικά φερόμενες συσκευές μέτρησης, μηχανές επιπέδου εδάφους, συσκευές CNC, χειροκίνητες και μηχανοκίνητες συσκευές μέτρησης συντεταγμένων και μηχανήματα μέτρησης διαστάσεων.

  3. BRUKER PHYSIK GMBH

    Γερμανία

    Από την πρώτη αρχή, δηλ., εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια, η Bruker ακολουθεί μία και μοναδική ιδέα: να παρέχει τη βέλτιστη τεχνολογική λύση για κάθε ζήτημα ανάλυσης. Σήμερα εργαζόμαστε σε ολόκληρο τον κόσμο για την αντιμετώπιση αυτής της πρόκλησης. Τα συστήματα Bruker καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών σε όλους τους τομείς της έρευνας και της ανάπτυξης και χρησιμοποιούνται για τη διασφάλιση της ποιότητας και της αξιοπιστίας των διαδικασιών. Αναπτύσσουμε υπερσύγχρονες τεχνολογίες και καινοτομικές λύσεις για τον τομέα της ανάλυσης.

  4. KERSTEN ELEKTROSTATIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KERSTEN ELEKTROSTATIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αντιστατικα συστηματα, εναλλάκτες υψηλής τάσης, ιονιστες, και ηλεκτροδια. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  5. MEASUREMENT COMPUTING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MEASUREMENT COMPUTING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση και ρύθμιση ηλεκτρισμού και άλλων ενεργειών - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέτρηση και ρύθμιση θερμοκρασίας - συσκευές και όργανα, Μέτρηση - συσκευές και όργανα, μετρολογια, Μέτρηση και ρύθμιση θερμοκρασίας - συσκευές και όργανα, καταγραφες και αναλυσεις μετρησεων ηχου και δονησεων, και Μέτρηση - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Bietigheim-bissingen, Γερμανία.

  6. ROTEC VERTRIEBSGESELLSCHAFT FÜR ELEKTROTECHNIK MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROTEC VERTRIEBSGESELLSCHAFT FÜR ELEKTROTECHNIK MBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Όργανα μέτρησης μόνωσης, και μετρολογια. Έχει έδρα σε Zell, Γερμανία.

  7. KSM-PREISSER INHABER: DIETHARDT PREISSER

    Γερμανία

    Η εταιρεία KSM-PREISSER INHABER: DIETHARDT PREISSER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Gammertingen, Γερμανία.

  8. ADDI-DATA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ADDI-DATA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Rheinmünster, Γερμανία.

  1. UNITED PROCESS CONTROLS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία UNITED PROCESS CONTROLS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπιεστές αερίου, και αισθητηρες. Έχει έδρα σε Heiningen, Γερμανία.

  2. DATAPHYSICS INSTRUMENTS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DATAPHYSICS INSTRUMENTS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιστημονική έρευνα - συσκευές, Μέτρηση - συσκευές και όργανα, Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί, Επιστημονική έρευνα - συσκευές, Μέτρηση - συσκευές και όργανα, οργανα μετρησης υγρασιας, βαρυτητας, ph, αγωγιμοτητας και ιξωδους, και Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Filderstadt, Γερμανία.

  3. J.CON GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία J.CON GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μοντελα, τεχνική μέτρησης υγρασίας, και βιομηχανικη μηχανικη. Έχει έδρα σε Bühl, Γερμανία.

  4. CS INSTRUMENTS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία CS INSTRUMENTS GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  5. NIVUS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NIVUS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μετρητής ροής, και Τεχνολογία τηλε-ελέγχου. Έχει έδρα σε Eppingen, Γερμανία.

  6. PROMTEC THEISEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PROMTEC THEISEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Ettlingen, Γερμανία.

  7. MIKRO-DATA INDUSTRIE MESSTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία MIKRO-DATA INDUSTRIE MESSTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Μέτρηση - συσκευές και όργανα, Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, και Μέτρηση - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  8. OCEAN OPTICS GERMANY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OCEAN OPTICS GERMANY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οπτικά όργανα, Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί, Οπτικά όργανα, Φασματόμετρα, φασματοσκοπία, και Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Ostfildern, Γερμανία.

  9. MERZ TECHNOLOGIES

    Γερμανία

    Η εταιρεία MERZ TECHNOLOGIES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ακτινολογικός βιομηχανικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δοκιμές προϊόντων και υλικών -ινστιτούτα, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Μέτρηση - συσκευές και όργανα, Σύστημα σχεδιασμού με υπολογιστή (CAD/CAM), Δοκιμές προϊόντων και υλικών -ινστιτούτα, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Μέτρηση - συσκευές και όργανα, και Σύστημα σχεδιασμού με υπολογιστή (CAD/CAM). Έχει έδρα σε Essingen, Γερμανία.

  10. PTW-FREIBURG PHYSIKALISCH-TECHNISCHE WERKSTÄTTEN DR. PYCHLAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PTW-FREIBURG PHYSIKALISCH-TECHNISCHE WERKSTÄTTEN DR. PYCHLAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δοσομετρηση. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μέτρηση - συσκευές και όργανα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

697 Επιχειρήσεις

Kατηγορια