• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μέτρηση - συσκευές και όργανα

Αποτελέσματα για

Μέτρηση - συσκευές και όργανα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. ROTEC VERTRIEBSGESELLSCHAFT FÜR ELEKTROTECHNIK MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROTEC VERTRIEBSGESELLSCHAFT FÜR ELEKTROTECHNIK MBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Όργανα μέτρησης μόνωσης, και μετρολογια. Έχει έδρα σε Zell, Γερμανία.

  2. KSM-PREISSER INHABER: DIETHARDT PREISSER

    Γερμανία

    Η εταιρεία KSM-PREISSER INHABER: DIETHARDT PREISSER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Gammertingen, Γερμανία.

  3. OCEAN OPTICS GERMANY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OCEAN OPTICS GERMANY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οπτικά όργανα, Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί, Οπτικά όργανα, Φασματόμετρα, φασματοσκοπία, και Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Ostfildern, Γερμανία.

  4. ENDRESS+HAUSER CONDUCTA GMBH+CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ENDRESS+HAUSER CONDUCTA GMBH+CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Gerlingen, Γερμανία.

  5. RIEGLER & CO.KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η RIEGLER & Co. KG είναι για πάνω από 80 χρόνια, καινοτόμος εταίρος στην τεχνολογία πεπιεσμένου αέρα και τις πνευματικές συσκευές, και πλέον ένας από τους κυριότερους προμηθευτές στη Γερμανία. Η γκάμα της περιλαμβάνει: Συσκευές συντήρησης, ενσωματωμένους ρυθμιστές πίεσης και φίλτρα, γράσο για πνευματικά, μετρητές πίεσης και θερμοκρασίας, βαλβίδες, βάνες ασφαλείας, κυλίνδρους, προστατευτικά σωλήνων, βαλβίδες ασφαλείας, συσκευές κενού, ταχυσυνδέσμους και συζεύκτες ασφαλείας, σιγαστήρες, βιδωτούς συνδέσμους και συνδετήρες, συσπειρωτήρες σωλήνων, ιμάντες σωλήνων, σωλήνες, πιστόλια ψεκασμού, ακροσωλήνια ασφαλείας και εξαρτήματα. Πάνω από 35.000 προϊόντα, από το Α ως το Ω. Στο πλαίσιο της καινοτομίας, εφαρμόζεται το πρόγραμμα RIEGLER SAFETY με εξαρτήματα ασφάλειας και την ενεργειακής αποδοτικότητας. Επιπλέον, η RIEGLER προσφέρει έτοιμες λύσεις για συστήματα και μεμονωμένες κατασκευές και είναι ο κατάλληλος συνεργάτης για σύνθετες απαιτήσεις. Απλά, ευέλικτα και αξιόπιστα με εγγυημένη πληροφόρηση, ιδέες, μηχανική και δειγματοληψία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CIC - KLAUS CZERWONKA

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CIC - KLAUS CZERWONKA, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κύλινδροι πεπιεσμένου αέρα, Εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα, Συμπιεστές, Μανόμετρα, Κύλινδροι πεπιεσμένου αέρα, Εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα, Κύλινδροι πεπιεσμένου αέρα, Εξαρτήματα τόρνου CNC, και φιλτρα για πεπιεσμενο αερα. Έχει έδρα σε Weissach, Γερμανία.

  2. IVD INDUSTRIEPRODUKTE VERTRIEBSORGANISATION FÜR DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία IVD INDUSTRIEPRODUKTE VERTRIEBSORGANISATION FÜR DEUTSCHLAND GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτενσιόμετρα. Έχει έδρα σε Gaildorf, Γερμανία.

  3. SCHLÜTER AUTOMATION UND SENSORIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SCHLÜTER AUTOMATION UND SENSORIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αισθητήρες. Έχει έδρα σε Todtnau, Γερμανία.

  4. HEIZEN-UND-REGELN.DE-EIN SERVICE DER SEIBERT-VERTRIEBS-GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HEIZEN-UND-REGELN.DE-EIN SERVICE DER SEIBERT-VERTRIEBS-GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρυθμιστές πίεσης. Έχει έδρα σε Mühlacker, Γερμανία.

  5. SCALES AND MEASURING INSTRUMENTS

    Γερμανία

    Οι συναλλαγές με ζυγούς και όργανα μέτρησης περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα κορυφαίων εμπορικών επιχειρήσεων στον τομέα των επαγγελματικών συστημάτων μέτρησης και ζύγισης. Εκτός από τα δοκιμασμένα βασικά μας προϊόντα για το εμπόριο, την επαγγελματική και τη βιομηχανική χρήση, καθώς και την ιατρική, την υγεία και τον τομέα Wellness, πωλούμε και ενοικιάζουμε ζυγούς και συστήματα μέτρησης που αναπτύσσονται και παράγονται κυρίως στη Γερμανία και χρησιμοποιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο. Η μικρομεσαία επιχείρησή μας διακρίνεται και την ισχυρή εμπορική επωνυμία, για ποιοτικά προϊόντα και για την προσανατολισμένη στον πελάτη εξυπηρέτηση. Βιομηχανικός ζυγός - Τεράστια ποικιλία! Βρείτε την καινούργια πλατφόρμα ζύγισης για τον έλεγχο παραλαβών, το ζυγό μέτρησης για την απογραφή κλπ., το ζυγό συστατικών για την παραγωγή σας. Σχεδόν κάθε επίπεδο που θα βρείτε στη γκάμα των προϊόντων μας, εξατομικευμένο ως προς το υλικό, τις διαστάσεις και την κατασκευή. Εργαστηριακοί ζυγοί και ζυγοί ακριβείας - Κάθε ζυγός είναι εξαιρετικά ευαίσθητος και ζυγίζει σε μικρομετρική κλίμακα: ο αναλυτικός ζυγός, ο ημιμικροζυγός και ο ζυγός ακριβείας για το φαρμακείο και το εργαστήριο.

  1. BINDER GMBH

    Γερμανία

    Η BINDER GmbH είναι ο παγκοσμίως μεγαλύτερος κατασκευαστής θαλάμων προσομοίωσης περιβάλλοντος μαζικής παραγωγής για επιστημονικά και βιομηχανικά εργαστήρια. Έχουμε ειδικευθεί στην τέλεια προσομοίωση βιολογικών, χημικών και φυσικών περιβαλλοντικών επιδράσεων σε θάλαμο κλίματος ή επωαστήρα. Η BINDER GmbH είναι η διεθνώς κορυφαία στην αγορά επιχείρηση στους τομείς των θαλάμων κλίματος και επωαστήρων με παραρτήματα στη Νέα Υόρκη, τη Μόσχα, το Χονγκ Κονγκ και τη Σαγκάη.

  2. BUDDEBERG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BUDDEBERG GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημεία και φαρμακευτική - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, Επιστημονική έρευνα - κέντρα και εργαστήρια, Χημεία - προϊόντα εργαστηρίου, Έπιπλα για εργαστήρια, Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, Επιστημονική έρευνα - κέντρα και εργαστήρια, Χημεία - προϊόντα εργαστηρίου, και Έπιπλα για εργαστήρια. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  1. HEINRICH GRIFFT WAAGENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEINRICH GRIFFT WAAGENBAU GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεφυροπλάστιγγες. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

  2. MICROTHERM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MICROTHERM GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρυθμιστές πίεσης. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  3. SENSORSHOP24.DE INH. OTOM GROUP GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SENSORSHOP24.DE INH. OTOM GROUP GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αισθητήρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αισθητηρες θερμοκρασιας, ανιχνευτες πιεσης, αισθητήρες με υπέρυθρες ακτίνες, και ρυθμιστες θερμοκρασιας. Έχει έδρα σε Bräunlingen, Γερμανία.

  4. BUEHLER EUROPE

    Γερμανία

    Η εταιρεία BUEHLER EUROPE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αλυσοπριονα. Έχει έδρα σε Esslingen Am Neckar, Γερμανία.

  5. CHAUVIN ARNOUX GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CHAUVIN ARNOUX GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρυθμιστές πίεσης. Έχει έδρα σε Kehl, Γερμανία.

  6. CONSULT-IMPEX E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία CONSULT-IMPEX E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αισθητήρες. Έχει έδρα σε Crailsheim, Γερμανία.

  7. CHRISTOPH WALLER, LONG LIFE FOR ART

    Γερμανία

    Η εταιρεία CHRISTOPH WALLER, LONG LIFE FOR ART, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση θερμοκρασίας - συσκευές και όργανα, Εξοπλισμός δοκιμών, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση θερμοκρασίας - συσκευές και όργανα, Εξοπλισμός δοκιμών, και Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Eichstetten, Γερμανία.

  8. KIRSTEN CONTROLSYSTEMS GMBH MESS- U. PRÜFSYSTEME

    Γερμανία

    Η εταιρεία KIRSTEN CONTROLSYSTEMS GMBH MESS- U. PRÜFSYSTEME, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα με συσκευές τηλεματικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση θερμοκρασίας - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση ηλεκτρισμού και άλλων ενεργειών - συσκευές και όργανα, Εξοπλισμός δοκιμών, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση θερμοκρασίας - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση ηλεκτρισμού και άλλων ενεργειών - συσκευές και όργανα, και Εξοπλισμός δοκιμών. Έχει έδρα σε Tamm, Γερμανία.

  1. BFW GEISSLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BFW GEISSLER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Μέτρηση και ρύθμιση θερμοκρασίας - συσκευές και όργανα, Μετρητές θερμότητας, Μέτρηση και ρύθμιση ηλεκτρισμού και άλλων ενεργειών - συσκευές και όργανα, Νερό - παραγωγή και διανομή, Μέτρηση και ρύθμιση θερμοκρασίας - συσκευές και όργανα, Μετρητές θερμότητας, και Μέτρηση και ρύθμιση ηλεκτρισμού και άλλων ενεργειών - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Bruchsal, Γερμανία.

  2. GOEKELER MESSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GOEKELER MESSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα με συσκευές τηλεματικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Εξοπλισμός δοκιμών, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, και Εξοπλισμός δοκιμών. Έχει έδρα σε Lenningen, Γερμανία.

  3. MARION FEUERBACHER

    Γερμανία

    Η εταιρεία MARION FEUERBACHER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα με συσκευές τηλεματικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Εξοπλισμός δοκιμών, Πληροφορική - λογισμικά, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Εξοπλισμός δοκιμών, Πληροφορική - λογισμικά, και Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Kirchheim, Γερμανία.

  4. SCIENTIFIC-INSTRUMENTS INH. DIPL. ING. JÜRGEN SCHÄFER

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCIENTIFIC-INSTRUMENTS INH. DIPL. ING. JÜRGEN SCHÄFER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα με συσκευές τηλεματικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση θερμοκρασίας - συσκευές και όργανα, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Εξοπλισμός δοκιμών, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση θερμοκρασίας - συσκευές και όργανα, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, και Εξοπλισμός δοκιμών. Έχει έδρα σε Schwäbisch Gmünd, Γερμανία.

  5. STERILAIR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STERILAIR GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Νερό - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Εξοπλισμός δοκιμών, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Εξοπλισμός δοκιμών, και Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  6. WERNER SCHOBER

    Γερμανία

    Η εταιρεία WERNER SCHOBER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση τοποθεσίας και απόστασης - συσκευές και όργανα, Εξοπλισμός δοκιμών, Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση τοποθεσίας και απόστασης - συσκευές και όργανα, και Εξοπλισμός δοκιμών. Έχει έδρα σε Wolfschlugen, Γερμανία.

  7. KÄFER-MÜLLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία KÄFER-MÜLLER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Μετρητές θερμότητας, Νερό - παραγωγή και διανομή, Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, και Μετρητές θερμότητας. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

  8. GTU LASER TECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία GTU LASER TECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις και ράφια γραφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οπτικά όργανα, Λέιζερ - συσκευές και όργανα, Εξοπλισμός δοκιμών, Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Οπτικά όργανα, Λέιζερ - συσκευές και όργανα, Εξοπλισμός δοκιμών, και Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Baden-Baden, Γερμανία.

  9. SYMET SYSTEM- UND MESSTECHNIK GUENTER WAWRETSCHKA

    Γερμανία

    Η εταιρεία SYMET SYSTEM- UND MESSTECHNIK GUENTER WAWRETSCHKA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα με συσκευές τηλεματικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Υδρόμετρα, Εξοπλισμός δοκιμών, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Υδρόμετρα, και Εξοπλισμός δοκιμών. Έχει έδρα σε St. Leon-Rot, Γερμανία.

  10. VISUELLE TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VISUELLE TECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα με συσκευές τηλεματικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Εξοπλισμός δοκιμών, Πληροφορική - λογισμικά, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Εξοπλισμός δοκιμών, Πληροφορική - λογισμικά, και Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Wolfach, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μέτρηση - συσκευές και όργανα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

130 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Kατηγορια