• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μέτρηση - συσκευές και όργανα

Αποτελέσματα για

Μέτρηση - συσκευές και όργανα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΠάροχος υπηρεσιών
  1. J.CON GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία J.CON GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μοντελα, τεχνική μέτρησης υγρασίας, και βιομηχανικη μηχανικη. Έχει έδρα σε Bühl, Γερμανία.

  2. MERZ TECHNOLOGIES

    Γερμανία

    Η εταιρεία MERZ TECHNOLOGIES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ακτινολογικός βιομηχανικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δοκιμές προϊόντων και υλικών -ινστιτούτα, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Μέτρηση - συσκευές και όργανα, Σύστημα σχεδιασμού με υπολογιστή (CAD/CAM), Δοκιμές προϊόντων και υλικών -ινστιτούτα, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Μέτρηση - συσκευές και όργανα, και Σύστημα σχεδιασμού με υπολογιστή (CAD/CAM). Έχει έδρα σε Essingen, Γερμανία.

  3. ESAVER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το βασικό προϊόν του eSaver είναι ένας ειδικός μετασχηματιστής υψηλής πυκνότητας ισχύος και μικρού μεγέθους. Το eSaver λειτουργεί σύμφωνα με μια μοναδική αρχή και συνεπώς διαφέρει σημαντικά ως προς την τεχνολογία και τη σχέση κόστους/αποτελεσματικότητας σε σχέση με άλλες συσκευές εξοικονόμησης ενέργειας που κυκλοφορούν στην αγορά. Μέσω της εξοικονόμησης σημαντικού μέρους της απωλεσθείσας ενέργειας, το eSaver ουσιαστικά αυτοχρηματοδοτείται, συνεπώς η επένδυση δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα. Σε αντίθεση με τους συμβατικούς μετασχηματιστές, ο μετασχηματιστής του eSaver έχει σημαντικά μικρότερο μέγεθος, έτσι ώστε να μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και μεγάλη χωρητικότητα σε μικρό μέγεθος. Προκειμένου να διατηρηθεί η σταθερότητα του δικτύου τροφοδοσίας συνολικά, οι φορείς εκμετάλλευσης δικτύου παρέχουν ρεύμα υπέρτασης που είναι σημαντικά υψηλότερη από την απαιτούμενη τάση για τους καταναλωτές. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι τάσεις βρίσκονται εντός ανεκτών ορίων μέχρι και στο τελευταίο χωριό της χώρας.

  4. CIC - KLAUS CZERWONKA

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CIC - KLAUS CZERWONKA, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κύλινδροι πεπιεσμένου αέρα, Εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα, Συμπιεστές, Μανόμετρα, Κύλινδροι πεπιεσμένου αέρα, Εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα, Κύλινδροι πεπιεσμένου αέρα, Εξαρτήματα τόρνου CNC, και φιλτρα για πεπιεσμενο αερα. Έχει έδρα σε Weissach, Γερμανία.

  5. MELUTEC METROLOGY GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το δικό μας εργαστήριο βαθμονόμησης διαθέτει διαπίστευση κατά DIN EN ISO/IEC 17025 του οργανισμού Deutschen Akkreditierungsstelle GmbH DAkkS για τα μεγέθη μέτρησης μήκος, ροπή στρέψης, θερμοκρασία, σχετική υγρασία και ζυγοί με αριθμό καταχώρισης D-K-15048-01-00. Ως διαπιστευμένο εργαστήριο βαθμονόμησης DAkkS πληρούμε τις απαιτήσεις όλων των εθνικών και διεθνών προτύπων. Δεν θέλουμε απλώς να ικανοποιούμε τους πελάτες μας, αλλά να τους ενθουσιάζουμε. Από την ίδρυση της εταιρείας το 1991 έχουν διευρύνει πολλές από τις υπηρεσίες που παρέχουμε και αναπτυσσόμαστε στον τομέα αυτό μέρα με τη μέρα. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στον τομέα της τεχνολογίας βαθμονόμησης. Πελάτες στη Γερμανία και σε ολόκληρο τον κόσμο αποκομίζουν οφέλη από τις γνώσεις και την ευελιξία μας. Αποκτήστε την προσωπική σας εικόνα της Melutec Metrology και θα διαπιστώσετε ότι διακρινόμαστε σαφώς από τους ανταγωνιστές μας όσον αφορά στην εξειδίκευση, στην ευελιξία και στην καινοτομία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KNOLL WIEGETECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KNOLL WIEGETECHNIK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία διαμέτρησης. Έχει έδρα σε Ketsch, Γερμανία.

  2. S-TEAM ELEKTRONIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία S-TEAM ELEKTRONIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρυθμιστές πίεσης. Έχει έδρα σε Untereisesheim, Γερμανία.

  3. TELEMESS - TELEMETRIE UND MESSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TELEMESS - TELEMETRIE UND MESSTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αισθητήρες. Έχει έδρα σε Kressbronn, Γερμανία.

  4. KERN & SOHN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KERN & SOHN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεφυροπλάστιγγες. Έχει έδρα σε Balingen, Γερμανία.

  5. PESCALE WÄGETECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PESCALE WÄGETECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία διαμέτρησης. Έχει έδρα σε Bisingen, Γερμανία.

  1. EBSER WERKZEUGBAU INH. DIPL. ING. (FH) H. EBSER

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EBSER WERKZEUGBAU INH. DIPL. ING. (FH) H. EBSER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρυθμιστές πίεσης. Έχει έδρα σε Mutlangen, Γερμανία.

  2. KLETTI GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KLETTI GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιστάσεις θερμότητας. Έχει έδρα σε Sandhausen, Γερμανία.

  1. G. LUFFT MESS- UND REGELTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η Lufft Mess- und Regeltechnik GmbH αναπτύσσει και παράγει επαγγελματικά εξαρτήματα και συστήματα για συστήματα κλιματισμού και μετρήσεων περιβάλλοντος. Μετεωρολογικές υπηρεσίες και οργανισμοί, καθώς και επιχειρήσεις εξοπλισμού κτιρίων και παροχής ενέργειας εκτιμούν την ποιότητα της Lufft. Οι απαιτήσεις ποιότητας υποστηρίζονται με ιδιόκτητο εργαστήριο βαθμονόμησης (DKD/DakkS). Μέρος αυτού του εργαστηρίου αποτελεί, μ.ά., μια διαπιστευμένη αεροσήραγγα, στην οποία διεξάγεται ολοκληρωμένος έλεγχος όλων των παραδιδόμενων αισθητήρων ανέμου.

  2. SCAN-MESS 3D KOORDINATEN MESSTECHNIK INH. ROLAND VOELKEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCAN-MESS 3D KOORDINATEN MESSTECHNIK INH. ROLAND VOELKEL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρυθμιστές πίεσης. Έχει έδρα σε Hardt, Γερμανία.

  3. INSPECVISION DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INSPECVISION DEUTSCHLAND GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρυθμιστές πίεσης. Έχει έδρα σε Kirchardt, Γερμανία.

  4. LORENZ MESSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LORENZ MESSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βάρος και όγκος - όργανα μέτρησης και ρύθμισης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παγκοι δοκιμων, και Μονάδες φορτίου και ζύγισης. Έχει έδρα σε Alfdorf, Γερμανία.

  5. SKD GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SKD GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλιμπράρισμα - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Hornberg, Γερμανία.

  6. QPTECH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία QPTECH GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρυθμιστές πίεσης. Έχει έδρα σε Laupheim, Γερμανία.

  7. EBINGER WAAGENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EBINGER WAAGENBAU GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία διαμέτρησης. Έχει έδρα σε Fichtenberg, Γερμανία.

  8. MAILE GASWARNANLAGEN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAILE GASWARNANLAGEN GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μετρητές αερίων. Έχει έδρα σε Dürnau, Γερμανία.

  1. CHRISTOPH WALLER, LONG LIFE FOR ART

    Γερμανία

    Η εταιρεία CHRISTOPH WALLER, LONG LIFE FOR ART, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση θερμοκρασίας - συσκευές και όργανα, Εξοπλισμός δοκιμών, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση θερμοκρασίας - συσκευές και όργανα, Εξοπλισμός δοκιμών, και Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Eichstetten, Γερμανία.

  2. MS-LINE INH. MICHAEL SPATHIADIS

    Γερμανία

    Η εταιρεία MS-LINE INH. MICHAEL SPATHIADIS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρυθμιστές πίεσης. Έχει έδρα σε Ötisheim, Γερμανία.

  3. DTSQUARE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DTSQUARE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα με συσκευές τηλεματικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Εξοπλισμός δοκιμών, Πληροφορική - λογισμικά, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Εξοπλισμός δοκιμών, Πληροφορική - λογισμικά, και Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. WEIDELE MESSTECHNIK & QUALITÄTSSICHERUNGS - DIENSTLEISTUNGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία WEIDELE MESSTECHNIK & QUALITÄTSSICHERUNGS - DIENSTLEISTUNGEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα με συσκευές τηλεματικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση ηλεκτρισμού και άλλων ενεργειών - συσκευές και όργανα, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Εξοπλισμός δοκιμών, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση ηλεκτρισμού και άλλων ενεργειών - συσκευές και όργανα, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, και Εξοπλισμός δοκιμών. Έχει έδρα σε Sauldorf, Γερμανία.

  5. BFW GEISSLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BFW GEISSLER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Μέτρηση και ρύθμιση θερμοκρασίας - συσκευές και όργανα, Μετρητές θερμότητας, Μέτρηση και ρύθμιση ηλεκτρισμού και άλλων ενεργειών - συσκευές και όργανα, Νερό - παραγωγή και διανομή, Μέτρηση και ρύθμιση θερμοκρασίας - συσκευές και όργανα, Μετρητές θερμότητας, και Μέτρηση και ρύθμιση ηλεκτρισμού και άλλων ενεργειών - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Bruchsal, Γερμανία.

  6. GEO TEC MESSTECHNIK JÜRGEN EMSLANDER

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEO TEC MESSTECHNIK JÜRGEN EMSLANDER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα με συσκευές τηλεματικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Μέτρηση τοποθεσίας και απόστασης - συσκευές και όργανα, Εξοπλισμός δοκιμών, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Μέτρηση τοποθεσίας και απόστασης - συσκευές και όργανα, και Εξοπλισμός δοκιμών. Έχει έδρα σε Bempflingen, Γερμανία.

  7. CALEXA GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία CALEXA GMBH & CO. KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Μέτρηση και ρύθμιση θερμοκρασίας - συσκευές και όργανα, Μετρητές θερμότητας, Νερό - παραγωγή και διανομή, Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Μέτρηση και ρύθμιση θερμοκρασίας - συσκευές και όργανα, και Μετρητές θερμότητας. Έχει έδρα σε Böblingen, Γερμανία.

  8. ERNST & CO. PRÜFMASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ERNST & CO. PRÜFMASCHINEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Εξοπλισμός δοκιμών, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Εξοπλισμός δοκιμών, και Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Neidenstein, Γερμανία.

  9. MICHAEL DABKOWSKI

    Γερμανία

    Η εταιρεία MICHAEL DABKOWSKI, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Υδρόμετρα, Νερό - παραγωγή και διανομή, Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, και Υδρόμετρα. Έχει έδρα σε Gschwend, Γερμανία.

  10. GOEKELER MESSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GOEKELER MESSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα με συσκευές τηλεματικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Εξοπλισμός δοκιμών, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, και Εξοπλισμός δοκιμών. Έχει έδρα σε Lenningen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μέτρηση - συσκευές και όργανα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

298 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Kατηγορια