• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ατρακτοι - εργαλειομηχανές

Αποτελέσματα για

Ατρακτοι - εργαλειομηχανές

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. HUGO RECKERTH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HUGO RECKERTH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ατρακτοι - εργαλειομηχανές. Έχει έδρα σε Filderstadt, Γερμανία.

  2. AG MASCHINENSERVICE INH. JOACHIM GROSSMANN E. K.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία AG MASCHINENSERVICE INH. JOACHIM GROSSMANN E. K., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ατρακτοι - εργαλειομηχανές. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

  3. ROMAI ROBERT MAIER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROMAI ROBERT MAIER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ατρακτοι - εργαλειομηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μοναδες διατρησης, και Μηχανικά γλύφανα. Έχει έδρα σε Vaihingen, Γερμανία.

  4. CNC-TECHNIK-AUTOMATION WOLFGANG KLEISER

    Γερμανία

    Η εταιρεία CNC-TECHNIK-AUTOMATION WOLFGANG KLEISER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ατρακτοι - εργαλειομηχανές. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  5. FEINMEC MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FEINMEC MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Κοχλίες και περικόχλια, Ατρακτοι - εργαλειομηχανές, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Κοχλίες και περικόχλια, Ατρακτοι - εργαλειομηχανές, και Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει έδρα σε Bösingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. STRAUB PRÄZISIONSTEILE GMBH

    Γερμανία

  2. FISCHER FORTUNA GMBH

    Γερμανία

    Ανάπτυξη, παραγωγή και διάθεση ατράκτων ασφαλείας την μάρκας FORTUNA. Συμβουλευτικές υπηρεσίες και πωλήσεις ατράκτων ακριβείας από τις μάρκες FISCHER και PRECISE. Άτρακτοι έμμεσης και άμεσης μετάδοσης, άξονες υψηλής συχνότητας, μεταβλητές διεπαφές εργαλείων, χειροκίνητη ή αυτόματη σύσφιξη εργαλείου, υψηλής ακριβείας, μεταβλητοί αριθμοί στροφών και αποδόσεις. Ειδικές κατασκευές σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Άξονες μεγάλου μήκους για την εσωτερική λείανση οπών με μεγάλες διαστάσεις. Υπηρεσίες επισκευής για ατράκτους μηχανημάτων FISCHER, FORTUNA και PRECISE, καθώς και ΤΡΙΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας: υδροστατικές άτρακτοι, άτρακτοι κινητήρων, σέρβις ατράκτων, κινητήρες υψηλής συχνότητας, κύριες άτρακτοι για εργαλειομηχανές, επισκευές λειαντικών ατράκτων, επισκευές ατράκτων φρεζών (συμπληρωματική λείανση εργαλειοφόρων ατράκτων για μονάδες επεξεργασίας), άτρακτοι υψηλής συχνότητας, άτρακτοι φρεζών, άτρακτοι δραπάνων

  3. SCHMID GMBH MASCHINENBAU

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Schmid έχει διαθέσεις εξαιρετικές λύσεις για διάφορες παραγγελίες επεξεργασίας. Εκτός από τον αμιγή σχεδιασμό και την παραγωγή του μηχανήματος επεξεργασίας αναλαμβάνουμε επίσης την ολοκληρωμένη λύση συμπεριλαμβανομένων των διατάξεων στερέωσης και του αυτοματισμού. Προσαρμοσμένες ολοκληρωμένες λύσεις με στρατηγικά στοιχεία. Το φάσμα των προϊόντων της εταιρείας Schmid είναι ευρύ και για το λόγο αυτό σας παρουσιάζουμε ορισμένες από τις λύσεις και τα μηχανήματα που έχουμε υλοποιήσεις για να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον σας. Γνωρίζουμε ότι κάθε εφαρμογή είναι διαφορετική και συνεπώς πρέπει να ενσωματωθούν εξατομικευμένες απαιτήσεις. Για το λόγο αυτό είμαστε στο πλευρό σας από την πρώτη αρχή και αναζητούμε σε συνεργασία μαζί σας την κατάλληλη λύση για τη βέλτιστη επεξεργασία των προϊόντων σας. Η Schmid Maschinen Gmbh απέκτησε το 2013 το πιστοποιητικό DIN EN ISO 9001.

  4. CHIRON WERKE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ο όμιλος CHIRON με έδρα το Tuttlingen είναι εξειδικευμένος κατασκευαστής ελεγχόμενων με σύστημα CNC, κατακόρυφων κέντρων επεξεργασίας φρέζας και τόρνου. Ο όμιλος δραστηριοποιείται παγκοσμίως με εγκαταστάσεις παραγωγής και ανάπτυξης, παραρτήματα πωλήσεων και σέρβις, καθώς και εμπορικές αντιπροσωπείες. Με περίπου 2.000 συνεργάτες, ο όμιλος επιχειρήσεων καταγράφει κύκλο εργασιών περίπου 460 εκατομμυρίων ευρώ. Περίπου τα δύο τρίτα των διατιθέμενων μηχανημάτων και λύσεων εξάγονται. Σημαντικοί κλάδοι πελατών είναι η αυτοκινητοβιομηχανία, η κατασκευή μηχανημάτων, η ιατρική τεχνολογία και η τεχνολογία ακριβείας, καθώς και η αεροπορική και διαστημική βιομηχανία. Ο όμιλος CHIRON περιλαμβάνει τις τρεις μάρκες εργαλειομηχανών CHIRON, STAMA, SCHERER, καθώς και την CMS για τον εκ των υστέρων εξοπλισμό. Η CHIRON διακρίνεται για τη δυναμική και την ακρίβεια, η STAMA επικεντρώνεται σε στιβαρές μηχανικές φρέζες και βαριά επεξεργασία αφαίρεσης υλικού, ενώ η SCHERER εστιάζει σε πολυλειτουργικά κατακόρυφα κέντρα επεξεργασίας τόρνου τύπου Pickup.

  5. SMZ GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SMZ GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανικά γλύφανα, ατρακτοι λειανσης, Άτρακτοι με σπείρωμα, και συντηρηση εργαλειομηχανων. Έχει έδρα σε Kernen, Γερμανία.

  1. FISCHER PRECISE DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

  2. PFLEGHAR GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία PFLEGHAR GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες γεώτρησης με στροβίλους, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Φρεζάρισμα - εργαλειομηχανές, Κινητοί άτρακτοι, Υπηρεσίες γεώτρησης με στροβίλους, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Φρεζάρισμα - εργαλειομηχανές, και Κινητοί άτρακτοι. Έχει έδρα σε Baienfurt, Γερμανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ατρακτοι - εργαλειομηχανές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

12 Επιχειρήσεις