• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ατρακτοι

Αποτελέσματα για

Ατρακτοι

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. AWS M. SCHAUBER GMBH PRÄZISIONSTEILE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Χαιρετίσματα από την PRECISION VALLEY - Wellendingen. Είμαστε ο κορυφαίος κατασκευαστής για την παραγωγή των δικών σας σετ τροχών ατέρμονα κοχλία και εξαρτημάτων μηχανισμών μετάδοσης με οικονομική παραγωγή και μέγιστη ποικιλία παραλλαγών! Χάρη στη μοναδική σουηβική κατανόηση της ποιότητας υλοποιούμε για λογαριασμό σας προσαρμοσμένο έργο ακριβείας κορυφαίας γερμανικής ποιότητας. Και αυτό το χαρακτηρίζουμε ως German Precisioneering®. Η ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΠΑΓΚΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Κυλινδρικό ρεκτιφιέ και λείανση σπειρωμάτων, τορνάρισμα, φρεζάρισμα, βαθιά διάτρηση. Οι άριστα εκπαιδευμένοι συνεργάτες μας υλοποιούν αυτήν την απαίτηση ποιότητας με μια σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων και τις δυνατότητες ελέγχου και μετρήσεων σε καθημερινή βάση. Ζητήστε μας το φεγγάρι. ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ. Ως αξιόπιστος συνεργάτης δημιουργίας προστιθέμενης αξίας της κατηγορίας PREMIUM-A παρέχουμε συμβουλές και υποστηρίζουμε τους κατασκευαστές του πελάτη κατά το στάδιο της ανάπτυξης και παρέχουμε την τεχνογνωσία και την μακρόχρονη εμπειρία μας στη διαδικασία παραγωγής. Υλοποιούμε τις δικές σας ιδέες με μέγιστη ακρίβεια.

  2. SCHMID GMBH MASCHINENBAU

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Schmid έχει διαθέσεις εξαιρετικές λύσεις για διάφορες παραγγελίες επεξεργασίας. Εκτός από τον αμιγή σχεδιασμό και την παραγωγή του μηχανήματος επεξεργασίας αναλαμβάνουμε επίσης την ολοκληρωμένη λύση συμπεριλαμβανομένων των διατάξεων στερέωσης και του αυτοματισμού. Προσαρμοσμένες ολοκληρωμένες λύσεις με στρατηγικά στοιχεία. Το φάσμα των προϊόντων της εταιρείας Schmid είναι ευρύ και για το λόγο αυτό σας παρουσιάζουμε ορισμένες από τις λύσεις και τα μηχανήματα που έχουμε υλοποιήσεις για να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον σας. Γνωρίζουμε ότι κάθε εφαρμογή είναι διαφορετική και συνεπώς πρέπει να ενσωματωθούν εξατομικευμένες απαιτήσεις. Για το λόγο αυτό είμαστε στο πλευρό σας από την πρώτη αρχή και αναζητούμε σε συνεργασία μαζί σας την κατάλληλη λύση για τη βέλτιστη επεξεργασία των προϊόντων σας. Η Schmid Maschinen Gmbh απέκτησε το 2013 το πιστοποιητικό DIN EN ISO 9001.

  3. GÜNTER ISCHEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας στο Oberhausen-Rheinhausen για την παραγωγή εργαλείων επεξεργασίας μετάλλων. Ως εξειδικευμένη επιχείρηση φέρουμε μεγάλη ευθύνη και την αναλαμβάνουμε ευχαρίστως. Ποιότητα σε προσιτές τιμές. Όλες οι παραγγελίες εκτελούνται από εμάς σε προσιτές τιμές. Η γκάμα των υπηρεσιών μας. Η μεγάλη γκάμα διασφαλίζει ότι σ' εμάς θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε. Προσφέρουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες: παραγωγή εργαλείων βάσει σχεδίου

  4. ORTLIEB PRÄZISIONSSYSTEME GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εδώ και περισσότερα από εκατό χρόνια είμαστε ένας προσανατολισμένος στον πελάτη συνεργάτης για οικονομικές λύσεις ακριβείας συστημάτων σύσφιξης και κίνησης. Η Ortlieb σάς παρέχει διαχρονικά αποτελέσματα συνέργιας χάρη στην εμπειρία δεκαετιών και στην διατομεακή εξειδικευμένη γνώση στον τομέα της σύσφιξης εργαλείων και κατεργαζόμενων τεμαχίων, καθώς και στα συστήματα κίνησης. Στο βασικό τομέα σάς παρέχεται μια εξαιρετικά ευρεία γκάμα προϊόντων. Για την ανάπτυξη λύσεων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη επενδύουμε χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ασφάλεια των διαδικασιών και στην οικονομική αποδοτικότητα. Στις εξατομικευμένες σας απαιτήσεις ανταποκρινόμαστε με αξιόπιστο και γρήγορο τρόπο. Ολοκληρωμένες υπηρεσίες σέρβις συμπληρώνουν την προσφορά μας. Δείτε και μόνοι σας. Σουηβική εφευρετικότητα, εμπειρία άνω των 100 ετών σε συνδυασμό με αξιόπιστες, εδραιωμένες αξίες. Έτσι διακρίνεται η Ortlieb, έτσι αποκομίζεται οφέλη ως πελάτης. Ο συνεργάτης από το A ως το Ω. Οι εδικοί τεχνικοί μας σάς υποστηρίζουν από την πρώτη αρχή προκειμένου να βρουν σε συνεργασία με εσάς μια λύση που ανταποκρίνεται 100% στις απαιτήσεις σας.

  5. KNOLL MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η KNOLL Maschinenbau είναι ο κορυφαίος προμηθευτής για συστήματα μεταφοράς και φίλτρων, καθώς και αντλίες για ρινίσματα και ψυκτικά λιπαντικά στην επεξεργασία μετάλλων. Με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προϊόντων υλοποιούνται ολοκληρωμένα συστήματα και λύσεις συστημάτων με κεντρικές και αποκεντρωμένες λειτουργίες. Έχουμε εξελίξει μια γκάμα προϊόντων που καθιστούν αποδοτικότερες τις εργαλειομηχανές και καθαρότερες και αποδοτικότερες τις διαδικασίες παραγωγής. Όλοι οι τομείς στους οποίους εργαλειομηχανές τορνάρουν, φρεζάρουν, τρυπούν ή λειαίνουν, χρησιμοποιούν προϊόντα KNOLL. Παραδείγματα είναι η κατασκευή μηχανημάτων, η ηλεκτροτεχνία, η κατασκευή οχημάτων, καθώς και η αεροπορική και διαστημική βιομηχανία. Για επιβατικά αυτοκίνητα, ξυράφια, ζάντες αυτοκινήτων, μαχαίρια ή κινητά τηλέφωνα – ι κατάλογος των τελικών προϊόντων στην παραγωγή των οποίων συμβάλλει η KNOLL, είναι πολυδιάστατος. Τα ευέλικτα συστήματα συναρμολόγησης και μεταφοράς λύνουν απαιτητικά ζητήματα διοικητικής μέριμνας και συμπληρώνουν τη γκάμα των προϊόντων. Η KNOLL εκπροσωπείται παγκοσμίως – με τις δικές της θυγατρικές εταιρείες στις ΗΠΑ, στην Κίνα, στην Πολωνία και στην Ιταλία, καθώς και με αντιπροσώπους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CHIRON WERKE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ο όμιλος CHIRON με έδρα το Tuttlingen είναι εξειδικευμένος κατασκευαστής ελεγχόμενων με σύστημα CNC, κατακόρυφων κέντρων επεξεργασίας φρέζας και τόρνου. Ο όμιλος δραστηριοποιείται παγκοσμίως με εγκαταστάσεις παραγωγής και ανάπτυξης, παραρτήματα πωλήσεων και σέρβις, καθώς και εμπορικές αντιπροσωπείες. Με περίπου 2.000 συνεργάτες, ο όμιλος επιχειρήσεων καταγράφει κύκλο εργασιών περίπου 460 εκατομμυρίων ευρώ. Περίπου τα δύο τρίτα των διατιθέμενων μηχανημάτων και λύσεων εξάγονται. Σημαντικοί κλάδοι πελατών είναι η αυτοκινητοβιομηχανία, η κατασκευή μηχανημάτων, η ιατρική τεχνολογία και η τεχνολογία ακριβείας, καθώς και η αεροπορική και διαστημική βιομηχανία. Ο όμιλος CHIRON περιλαμβάνει τις τρεις μάρκες εργαλειομηχανών CHIRON, STAMA, SCHERER, καθώς και την CMS για τον εκ των υστέρων εξοπλισμό. Η CHIRON διακρίνεται για τη δυναμική και την ακρίβεια, η STAMA επικεντρώνεται σε στιβαρές μηχανικές φρέζες και βαριά επεξεργασία αφαίρεσης υλικού, ενώ η SCHERER εστιάζει σε πολυλειτουργικά κατακόρυφα κέντρα επεξεργασίας τόρνου τύπου Pickup.

  2. CHEMIE-TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με καινοτομικά λιπαντικά υψηλής απόδοσης, πρόσθετα λαδιού και καυσίμου κατά κύριο λόγο για τη χρήση στον τομέα των αυτοκινήτων ιδρύθηκε το 1956 η εταιρεία Süddeutsche Bardahl. Αυτή αποτελεί τη βάση της σημερινής εταιρείας μας Chemie-Technik GmbH. Από τον προσανατολισμό των προϊόντων μας στην απαιτητική λίπανση για αύξηση της απόδοσης στη βιομηχανία και στη βιοτεχνία κατά τη δεκαετία του 1970, τα προϊόντα μας διατίθενται με την εμπορική ονομασία ELKALUB. Ακόμη και σήμερα, η επιχείρηση Chemie-Technik GmbH – στο μεταξύ στην τρίτη γενιά – βρίσκεται στα χέρια της οικογένειας των ιδρυτών. Η ανάπτυξη, η παραγωγή και ο έλεγχος της διάθεσης από μια ομάδα 30 ατόμων συγκεντρώνονται στη μονάδα Vöhringen/Βυρτεμβέργη. Η επιχειρησιακή διάθεση, η υποστήριξη των πελατών επιτόπου διασφαλίζεται από ένα παγκόσμιο δίκτυο εν μέρει ανεξάρτητων αντιπροσωπειών.

  3. BIAX - SCHMID & WEZEL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η σουηβική οικογενειακή επιχείριση Schmid & Wezel GmbH που ιδρύθηκε το 1919 παράγει με την εμπορική επωνυμία BIAX υψηλής ακρίβειας και ποιότητας εργαλεία πεπιεσμένου αέρα και ηλεκτρικά εργαλεία για τη βιομηχανία επεξεργασίας μετάλλου. Η BIAX είναι εξειδικευμένη επιχείρηση για λύσεις απογρέζωσης.

  4. MERK METALL-ERODIERTECHNIK THOMAS MERK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MERK METALL-ERODIERTECHNIK THOMAS MERK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητοί άτρακτοι. Έχει έδρα σε Bräunlingen, Γερμανία.

  5. SMZ GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SMZ GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανικά γλύφανα, ατρακτοι λειανσης, Άτρακτοι με σπείρωμα, και συντηρηση εργαλειομηχανων. Έχει έδρα σε Kernen, Γερμανία.

  1. HUGO RECKERTH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HUGO RECKERTH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ατρακτοι - εργαλειομηχανές. Έχει έδρα σε Filderstadt, Γερμανία.

  2. AG MASCHINENSERVICE INH. JOACHIM GROSSMANN E. K.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία AG MASCHINENSERVICE INH. JOACHIM GROSSMANN E. K., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ατρακτοι - εργαλειομηχανές. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

  1. KPTEC PRECISION PARTS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KPTEC PRECISION PARTS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταθεροί άτρακτοι. Έχει έδρα σε Schorndorf, Γερμανία.

  2. DEUSCHLE SPINDEL-SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Οι άτρακτοί σας είναι στην Deuschle σε καλά χέρια. Εξειδίκευση εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια. Η Deuschle δραστηριοποιείται στη 2η γενιά. Ο ιδρυτής Karl Deuschle, ως πρωτοπόρος στην τεχνολογία HSC, έχει θέσει πρότυπα. Η επιχείρηση προσαρμόζει δυναμικά στην αγορά τη γκάμα των προϊόντων της. Οι δυνατότητες επισκευής καλύπτουν ατράκτους έως 160.000 σ.α.λ. Ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή των μηχανημάτων CNC, η Deuschle έχει τη λύση. Αυτές οι άτρακτοι κινητήρα χρησιμοποιούνται συνήθως σε λειαντήρες, μηχανικές φρέζες ή κέντρα επεξεργασίας. Και οι κύριες και κόντρα άτρακτοι των μηχανικών τόρνων υποβάλλονται σε τακτική επισκευή. Οι τομείς δραστηριότητας καλύπτουν πολλούς τομείς. Η προσωπική επαφή με τον πελάτη αποτελεί σημαντικό πυλώνα. Οι 40 συνεργάτες μετεκπαιδεύονται στοχευμένα και συνεχώς με σεμινάρια κατάρτισης. Μακροπρόθεσμα απασχολούμενοι συνεργάτες (>25 ετών), μια σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων, 400 μέσα ελέγχου και μηχανήματα τρισδιάστατης μέτρησης τελειοποιούν την ποιότητα. Τίποτε δεν επαφίεται στην τύχη.

  3. LAUFER GmbH

    Γερμανία

    Ως μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση στο Μέλανα Δρυμό, η LAUFER είναι γνωστή για την αξιοπιστία και τη σταθερότητα. Στο επίκεντρο βρίσκονται τορναριστά εξαρτήματα διαμέτρου 1-40 mm για απαιτητικούς τομείς, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία, η κατασκευή μηχανημάτων, η ηλεκτροτεχνία κλπ. Με σύγχρονους αυτόματους τόρνους πολλαπλών ατράκτων παράγονται επίσης σειρές με οικονομικό τρόπο και μάλιστα σε ρυθμό δευτερολέπτων. Η συλλογή μηχανημάτων μονής ατράκτου διαθέτει μηχανικούς τόρνους μεγάλου και μικρού μήκους. Με πολυάριθμες πρόσθετες επιλογές, η LAUFER μπορεί επίσης να πληροί σύνθετες απαιτήσεις, και να διαθέτει κατόπιν παραγγελίας ολοκληρωμένα συγκροτήματα, περαιτέρω διαδικασίες και επιβελτιώσεις. Προαιρετικά παρέχεται η δυνατότητα παράδοσης όλων των εξαρτημάτων με έλεγχο κάμερας σε ποσοστό 100%, καθώς και σε συγκεκριμένες συσκευασίες.

  4. FISCHER FORTUNA GMBH

    Γερμανία

    Ανάπτυξη, παραγωγή και διάθεση ατράκτων ασφαλείας την μάρκας FORTUNA. Συμβουλευτικές υπηρεσίες και πωλήσεις ατράκτων ακριβείας από τις μάρκες FISCHER και PRECISE. Άτρακτοι έμμεσης και άμεσης μετάδοσης, άξονες υψηλής συχνότητας, μεταβλητές διεπαφές εργαλείων, χειροκίνητη ή αυτόματη σύσφιξη εργαλείου, υψηλής ακριβείας, μεταβλητοί αριθμοί στροφών και αποδόσεις. Ειδικές κατασκευές σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Άξονες μεγάλου μήκους για την εσωτερική λείανση οπών με μεγάλες διαστάσεις. Υπηρεσίες επισκευής για ατράκτους μηχανημάτων FISCHER, FORTUNA και PRECISE, καθώς και ΤΡΙΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας: υδροστατικές άτρακτοι, άτρακτοι κινητήρων, σέρβις ατράκτων, κινητήρες υψηλής συχνότητας, κύριες άτρακτοι για εργαλειομηχανές, επισκευές λειαντικών ατράκτων, επισκευές ατράκτων φρεζών (συμπληρωματική λείανση εργαλειοφόρων ατράκτων για μονάδες επεξεργασίας), άτρακτοι υψηλής συχνότητας, άτρακτοι φρεζών, άτρακτοι δραπάνων

  5. HIWIN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HIWIN GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με κυλίνδρους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άτρακτοι με σπείρωμα, γραμμικοι οδηγοι, και γραμμικα συστηματα. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

  6. SPINDELSERVICE 1 A GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SPINDELSERVICE 1 A GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταθεροί άτρακτοι. Έχει έδρα σε Geislingen, Γερμανία.

  7. ROMAI ROBERT MAIER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROMAI ROBERT MAIER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ατρακτοι - εργαλειομηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μοναδες διατρησης, και Μηχανικά γλύφανα. Έχει έδρα σε Vaihingen, Γερμανία.

  8. CNC-TECHNIK-AUTOMATION WOLFGANG KLEISER

    Γερμανία

    Η εταιρεία CNC-TECHNIK-AUTOMATION WOLFGANG KLEISER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ατρακτοι - εργαλειομηχανές. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  1. PFLEGHAR GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία PFLEGHAR GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες γεώτρησης με στροβίλους, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Φρεζάρισμα - εργαλειομηχανές, Κινητοί άτρακτοι, Υπηρεσίες γεώτρησης με στροβίλους, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Φρεζάρισμα - εργαλειομηχανές, και Κινητοί άτρακτοι. Έχει έδρα σε Baienfurt, Γερμανία.

  2. FEINMEC MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FEINMEC MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Κοχλίες και περικόχλια, Ατρακτοι - εργαλειομηχανές, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Κοχλίες και περικόχλια, Ατρακτοι - εργαλειομηχανές, και Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει έδρα σε Bösingen, Γερμανία.

  3. STRAUB PRÄZISIONSTEILE GMBH

    Γερμανία

  4. FISCHER PRECISE DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

  5. BAIER DREHTEILE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τορναριστά εξαρτήματα CNC και τορναριστά εξαρτήματα αυτόματων μηχανημάτων από όλα τα υλικά με δυνατότητα αφαίρεσης ύλης κατά DIN, βάσει σχεδίου ή υποδείγματος. Η γκάμα των προϊόντων εκτείνεται από απλά τορναριστά εξαρτήματα έως εξαιρετικά σύνθετα, έτοιμα για εγκατάσταση εξαρτήματα. Τα εξαρτήματα χρησιμοποιούνται στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, των μεντεσέδων/συστημάτων ασφαλείας, των συστημάτων σύνδεσης, των δικλείδων και της ηλεκτρικής βιομηχανίας. Η συλλογή μηχανημάτων μας εξασφαλίζει τις ιδανικές προϋποθέσεις για το ευρύ φάσμα των πελατών μας. Τόρνοι CNC μεγάλου και μικρού μήκους (παραγωγική ικανότητα: 2-65 (175) mm). Τόρνοι/φρέζες CNC υψηλής απόδοσης (παραγωγική ικανότητα: 15-65 mm). Τόρνοι πολλαπλών ατράκτων (παραγωγική ικανότητα: 5-35 mm). Τόρνοι μονής ατράκτου (παραγωγική ικανότητα: έως 15/20/26/36/42/65 mm). Διοικητική μέριμνα συστήματος και τελική επεξεργασία συγκροτημάτων, όπως, π.χ., λείανση, δονητική λείανση, επιγραφή, φρεζάρισμα, διάτρηση, σκλήρυνση, επιφανειακές επεξεργασίες, συμπεριλαμβάνονται επίσης στη γκάμα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

  6. FRANKE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Κατασκευή και διανομή εξατομικευμένων εδράνων, στοιχείων έδρασης, εδράνων με περιστρεφόμενο δακτύλιο, γωνιακών ρουλεμάν και γραμμικών συστημάτων αλουμινίου. Πρόγραμμα προϊόντων: Ρουλεμάν με σφαιρίδια, φέροντα στοιχεία, λεπτά έδρανα, έδρανα μετατόπισης, έδρανα ώσης, ακτινωτά ρουλεμάν, γωνιακά ρουλεμάν, οδοντωτοί τροχοί, ρουλεμάν άμεσης κίνησης, ειδικά ρουλεμάν, ειδικά έδρανα, έδρανα περιστροφής, συστήματα καθοδήγησης κυλίνδρων, ρουλεμάν ανακυκλοφορίας με οδηγό, ρουλεμάν ανακυκλοφορίας με ρολό, οδηγοί σιδηροδρομικού συστήματος, ράουλα αλουμινίου, γραμμικοί άξονες, γραμμικές μονάδες, γραμμικές κλίνες, γραμμικοί κινητήρες, συστήματα ελέγχου CNC. Εξειδίκευση: εκδόσεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, ρουλεμάν από χάλυβα, Niro, αλουμίνιο, μπρούντζο, χυτοσίδηρο, πλαστικό, με ενσωματωμένο μηχανισμό κίνησης, με κινητήρα ροπής, με οδόντωση, με αισθητήρα περιστροφής, στεγανοποιημένα, για υψηλές στροφές, ιδιαίτερα αθόρυβα, κατάλληλα για θαλάμους ελεγχόμενης ατμόσφαιρας, χωρίς λιπαντικό. Γραμμικά συστήματα από αλουμίνιο, Niro, μη μαγνητικά, κατάλληλα για θαλάμους ελεγχόμενης ατμόσφαιρας, χωρίς λιπαντικά, με κίνηση οδοντωτού ιμάντα, ατράκτου, απευθείας σύνδεσης, μεταλλικό κάλυμμα.

  7. FÖHRENBACH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Σχεδιαστής και κατασκευαστής στοιχείων, μονάδων και συστημάτων υψηλής ακριβείας για γραμμικές και κυκλικές κινήσεις σε συστήματα αυτοματισμού και στον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων ακριβείας. Τα προϊόντα Föhrenbach είναι η λύση για προβλήματα οδήγησης, μετάδοσης κίνησης, κίνησης, ελέγχου και τοποθέτησης. Τα πρόσθετα προϊόντα που διατίθενται παράλληλα, συμπληρώνουν τη γκάμα των κατάλληλων για τον πελάτη ολοκληρωμένων λύσεων έως ειδικών μηχανημάτων. Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει, π.χ., φορεία ρύθμισης SVAN, φορεία τύπου χελιδονοουράς, με ράουλα και διασταυρούμενης κίνησης, μηχανοκίνητα φορεία ακριβείας με οδηγούς ρουλεμάν KBS/KCS και KCL (με άμεση μετάδοση), συμπαγή φορεία οδήγησης προφίλ PCL και PFL με ενσωματωμένο γραμμικό κινητήρα και σύστημα μέτρησης, φορεία οδήγησης προφίλ με σύστημα μετάδοσης ατράκτου PFS, απευθείας κινούμενες μονάδες Handling LDH, σειρά στρογγυλής τράπεζας RT2A (με ατέρμονα κοχλία) και RT3A (απευθείας κίνησης), μονάδες περιστροφής/στρέψης, μερικές συσκευές, άξονες πρέσας και συστήματα ελέγχου διαδρομής και τροχιάς.

  8. HAACON HEBETECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η haacon hebetechnik gmbh με έδρα το Freudenberg στον Main είναι κατασκευαστής εξειδικευμένων λύσεων συστημάτων ανύψωσης. Επιχειρηματικοί τομείς είναι τα βιομηχανικά συστήματα ανύψωσης, τα συστήματα οχημάτων επαγγελματικής χρήσης και τα ανυψωτικά συστήματα. Από τεχνική άποψη, η haacon αναπτύσσει ανυψωτικούς μηχανισμούς, η μετάδοση δύναμης των οποίων διεξάγεται μέσω ατράκτων, οδοντωτής ράβδου ή συρματόσχοινου. Η haacon επικεντρώνεται στους επιχειρηματικούς τομείς γενικών συστημάτων ανύψωσης, εξαρτημάτων οχημάτων επαγγελματικής χρήσης και ανυψωτικών συστημάτων στον τομέα B2B.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ατρακτοι

Αριθμός αποτελεσμάτων.

28 Επιχειρήσεις