• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πλαστικα - αγωγοι- σωληνες και λαστιχα

Αποτελέσματα για

Πλαστικα - αγωγοι- σωληνες και λαστιχα - Γερμανία

Γερμανία
  1. GRÜNING & LOSKE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Grüning & Loske GmbH αντιπροσωπεύει έναν επιτυχημένο συνδυασμό προϊόντων και υπηρεσιών. Παρέχουμε καλές ιδέες, τεχνολογία αιχμής, μακρόχρονη παράδοση στο τεχνικό εμπόριο και καινοτόμες λύσεις με έναν κοινό στόχο: Τη βελτιστοποίηση της διαδικασίας σύναψης συμβάσεων. Τα σχέδια εξωτερικής ανάθεσης με τη διαχείριση τμημάτων C και τα μέτρα τυποποίησης για τη βιομηχανία και το εμπόριο είναι εξίσου σημαντικά, όπως είναι η δημιουργία σχεδίων εξορθολογισμού στον τομέα της αποστολής και της εφοδιαστικής. Μπορείτε να βασιστείτε στην αίσθηση ευθύνης και ποιότητας που διαθέτουμε, από την πρώτη συνάντηση μέχρι την έγκαιρη παράδοση. Το όραμά μας: Ηγετική θέση στην παροχή υπηρεσιών στο καθημερινό εμπόριο Προσανατολισμένη στον πελάτη ομάδα στο τεχνικό εμπόριο Εδραίωση ως ο πιο ικανός συνεργάτης των πελατών μας Μέγιστη δυνατή οικονομική επιτυχία με τις δραστηριότητές μας για τους πελάτες μας και την Grüning & Loske.

  2. ELRINGKLINGER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ELRINGKLINGER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συνδεσμοι για εμβολα, Έδρανα ολίσθησης από πλαστικό, ευκαμπτοι σωληνες, και Πλαστικά - αγωγοί, σωλήνες και λάστιχα. Έχει έδρα σε Bietigheim-Bissingen, Γερμανία.

  3. TSC-WAGNER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Χαιρόμαστε για το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα μας. Η TSC-Wagner GmbH ως κατασκευαστής συστημάτων εύκαμπτων σωλήνων και δικλείδων, είναι πάντοτε προσανατολισμένη στον πελάτη προκειμένου να βρίσκει πάντοτε την καλύτερη δυνατή ισορροπία μεταξύ βελτιστοποιημένων λύσεων για τον πελάτη, ενός ισορροπημένου τυποποιημένου προγράμματος και προγράμματος αποθήκης, καθώς και μιας σχέσης τιμής απόδοσης. Επικεντρωνόμαστε στους παρακάτω τομείς: εύκαμπτοι σωλήνες αναρρόφησης και φυσητήρων, εύκαμπτοι σωλήνες αναρρόφησης, πίεσης και μεταφοράς, εύκαμπτοι σωλήνες πίεσης και πεπιεσμένου αέρα, εύκαμπτοι σωλήνες χημικών προϊόντων και υψηλής θερμοκρασίας, εύκαμπτοι σωλήνες για τη γεωργία και τη βιομηχανία τροφίμων

  4. AKA KUNSTSTOFFROHRLEITUNGSSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AKA KUNSTSTOFFROHRLEITUNGSSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Hilbersdorf, Γερμανία.

  5. PAPUREX W. BÜCHNER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PAPUREX W. BÜCHNER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Mörlenbach, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. UNATHERM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία UNATHERM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη υγιεινής, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Είδη υγιεινής, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Reichshof, Γερμανία.

  2. IKM INDUSTRIEBEDARF KIPARSKI & MICHEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IKM INDUSTRIEBEDARF KIPARSKI & MICHEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, και Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς. Έχει έδρα σε Recklinghausen, Γερμανία.

  3. EINECKE KUNSTSTOFFROHRE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

  4. BINDER & WÖHRLE GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BINDER & WÖHRLE GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ, Καουτσούκ - προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ, Καουτσούκ - προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Hausach, Γερμανία.

  5. PETER STÖHRMANN E.K.

    Γερμανία

  1. TRELLEBORG INDUSTRIAL PRODUCTS GERMANY GMBH

    Γερμανία

  2. MOORE GMBH

    Γερμανία

    MOORE GMBH - Παράγουμε και προμηθεύουμε προστατευτικούς σωλήνες καλωδίων για επιχειρήσεις ενεργειακού εφοδιασμού και εταιρείες τηλεπικοινωνιών, καθώς και σωλήνες πόσιμου νερού, λυμάτων και αερίου για τη Γερμανία, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Κατά παραγγελία του πελάτη, μπορούμε να παράγουμε σωλήνες σε οποιοδήποτε χρωματικό τόνο, με ή χωρίς πλευρική λωρίδα, με λείο ή αυλακωτό εσωτερικό τοίχωμα, με ονομαστικές τιμές 20 και 125 mm. Η Moore GmbH είναι πιστοποιημένη κατά DIN EN ISO 9001 : 2008.

  1. RK KUTTING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RK KUTTING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, πλαστικοι σωληνες για αγωγους νερου, συνδεσμοι, και θερμοπλαστικοι σωληνες. Έχει έδρα σε Talheim, Γερμανία.

  2. WÖKU KUNSTSTOFF- UND METALLVERARBEITUNGS-GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WÖKU KUNSTSTOFF- UND METALLVERARBEITUNGS-GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς. Έχει έδρα σε Ottersweier, Γερμανία.

  3. DIPL.-ING. DR. ERNST VOGELSANG GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία DIPL.-ING. DR. ERNST VOGELSANG GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, και Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς. Έχει έδρα σε Herten, Γερμανία.

  4. KUNSTSTOFFVERTRIEB HEBEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία KUNSTSTOFFVERTRIEB HEBEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Boden, Γερμανία.

  5. J.M. RUDOLF JÄGER ROHRVERBINDUNGSTEILE HANDELS-GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία J.M. RUDOLF JÄGER ROHRVERBINDUNGSTEILE HANDELS-GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, και Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  6. CONDOR ROHR-SYSTEM-TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CONDOR ROHR-SYSTEM-TECHNIK GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Πλαστικά - για την οικοδομή, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Appen, Γερμανία.

  7. SCHWECO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHWECO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, και Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

  8. PTO POLYMER TECHNIK ORTRAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PTO POLYMER TECHNIK ORTRAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ, και Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ. Έχει έδρα σε Ortrand, Γερμανία.

  1. PARSCH SCHLÄUCHE ARMATUREN VERWALTUNGS-GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PARSCH SCHLÄUCHE ARMATUREN VERWALTUNGS-GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Ibbenbüren, Γερμανία.

  2. STS SPEZIAL-TIEFBAU-SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STS SPEZIAL-TIEFBAU-SYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Πλαστικά - για την οικοδομή, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Frankfurt, Γερμανία.

  3. K-H KUNSTSTOFFRÖHREN SIEGFRIED SCHEITER

    Γερμανία

    Η εταιρεία K-H KUNSTSTOFFRÖHREN SIEGFRIED SCHEITER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Ascheberg, Γερμανία.

  4. NORIS-PLASTIC GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία NORIS-PLASTIC GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Εξώθηση πλαστικών - μηχανήματα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, μηχανηματα κατεργασιας για ραβδους, προφιλε και σωληνες, θερμοπλαστικοι σωληνες, και Εξώθηση πλαστικών - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Altdorf, Γερμανία.

  5. EBA PNEUMATIC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EBA PNEUMATIC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ - προϊόντα, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Καουτσούκ - προϊόντα, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Schwaikheim, Γερμανία.

  6. ISH-BLÜMEL-INDUSTRIE- SCHLAUCH-HANDELS-GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ISH-BLÜMEL-INDUSTRIE- SCHLAUCH-HANDELS-GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελαστικά αυτοκινήτων και αξεσουάρ, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Ελαστικά αυτοκινήτων και αξεσουάρ, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Pansdorf, Γερμανία.

  7. ALUFORM SCHMIDT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALUFORM SCHMIDT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, και Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα. Έχει έδρα σε Bechhofen, Γερμανία.

  8. DYKA GMBH

    Γερμανία

  9. K T B - PLAST KUNSTSTOFF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία K T B - PLAST KUNSTSTOFF GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, και Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς. Έχει έδρα σε Bochum, Γερμανία.

  10. BECKER-PLASTICS GMBH

    Γερμανία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πλαστικα - αγωγοι- σωληνες και λαστιχα - Γερμανία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

55 Επιχειρήσεις