• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πλαστικα - αγωγοι- σωληνες και λαστιχα

Αποτελέσματα για

Πλαστικα - αγωγοι- σωληνες και λαστιχα

ΓερμανίαΜόναχο, Νιρεμβέργη και Bαυαρία
  1. WIDHOPF INDUSTRIEBEDARF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WIDHOPF INDUSTRIEBEDARF GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, και Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις. Έχει έδρα σε München, Γερμανία.

  2. ALUFORM SCHMIDT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALUFORM SCHMIDT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, και Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα. Έχει έδρα σε Bechhofen, Γερμανία.

  3. VTS - SCHLAUCHTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VTS - SCHLAUCHTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ, και Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ. Έχει έδρα σε Sauerlach, Γερμανία.

  4. NORIS-PLASTIC GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία NORIS-PLASTIC GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Εξώθηση πλαστικών - μηχανήματα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, μηχανηματα κατεργασιας για ραβδους, προφιλε και σωληνες, θερμοπλαστικοι σωληνες, και Εξώθηση πλαστικών - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Altdorf, Γερμανία.

  5. WAWEG GMBH

    Γερμανία