• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καφές και τσάι

Αποτελέσματα για

Καφές και τσάι

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. HUBCYCLE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Hubcycle είναι μια startup εταιρεία η οποία ανέπτυξε μια δομή upcycling με βάση τα φυτά, ανακυκλώνοντας συνεπώς απορρίματα (φλούδες φρούτων και λαχανικών ή πίτες από λιναρόσπορους, π.χ.) και προσφέροντας τα σε άλλες βιομηχανίες για χρήση. Στόχος της είναι να δημιουργήσει έναν πραγματικό βιώσιμο παγκόσμιο δίκτυο, όπου η παραγωγή υποπροϊόντων θα μπορεί να ικανοποιεί την ζήτηση καθαρών και υπεύθυνων φυτικών συστατικών. Η Hubcycle συγκεντρώνει τις βιομηχανίες που δεν καταναλώνουν το ίδιο μέρος ενός φυτού αξιοποιώντας τα διατροφικά και φυτικά απορρίματα σε καινότομες πρώτες ύλες για τα προϊόντα διατροφής και ατομικής φροντίδας. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε.

  2. CALICE HEMP

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CALICE HEMP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αιθέρια και ρητινοειδή έλαια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές κατοικίδιων ζώων, Καφές και τσάι, Ζωοτροφές κατοικίδιων ζώων, και Καφές και τσάι. Έχει έδρα σε Vitrolles, Γαλλία.

  3. OCS SUD DISTRIBUTION

    Γαλλία

    Η εταιρεία OCS SUD DISTRIBUTION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καφες χονδρικης, καφέ σε κάψουλες, και καβουρδισμένος καφές σε κόκκους. Έχει έδρα σε Berre L Etang, Γαλλία.

  4. SEOLYS

    Γαλλία

    Η εταιρεία SEOLYS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα αποξηραμένα, Καφές και τσάι, Βότανα φαρμακευτικής χρήσης, αρωματικα βοτανα, Φρούτα αποξηραμένα, Καφές και τσάι, και Βότανα φαρμακευτικής χρήσης. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  5. THÉS DIRECT

    Γαλλία

    Η εταιρεία THÉS DIRECT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει έδρα σε La Ciotat, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FRATE MATE CLUB

    Γαλλία

    Η εταιρεία FRATE MATE CLUB, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει έδρα σε Aix-En-Provence, Γαλλία.

  2. ESPRESSO - L'ART DU CAFE

    Γαλλία

    Η εταιρεία ESPRESSO - L'ART DU CAFE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  3. TEA SHOP

    Γαλλία

    Η εταιρεία TEA SHOP, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσάι, τσαϊ oolong, βιολογικο τσαϊ, και Τσάι. Έχει έδρα σε Ollioules, Γαλλία.

  4. HERBISSIMA

    Γαλλία

    Η εταιρεία HERBISSIMA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βότανα φαρμακευτικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καφες και τσαϊ. Έχει έδρα σε Vaison-la-romaine, Γαλλία.

  5. IPANEMA

    Γαλλία

    Η εταιρεία IPANEMA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει έδρα σε Carros, Γαλλία.

  1. COMPAGNIE MEDITERRANEENNE DES CAFES MALONGO

    Γαλλία

    Η εταιρεία COMPAGNIE MEDITERRANEENNE DES CAFES MALONGO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει έδρα σε Carros, Γαλλία.

  2. TORREFACTION COSTE

    Γαλλία

    Η εταιρεία TORREFACTION COSTE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει έδρα σε Vinon Sur Verdon, Γαλλία.

  1. MOKALITO

    Γαλλία

    Η εταιρεία MOKALITO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  2. PROVENCE CAFES

    Γαλλία

    Η εταιρεία PROVENCE CAFES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  3. TAF IMPORT EXPORT SARL

    Γαλλία

  4. LES ROIS MAGES SA

    Γαλλία

  5. MOKATOR CAFES INDIEN

    Γαλλία

  6. SOCIETE MARSEILLAISE D'IMPORTATION

    Γαλλία

  7. LA MAISON DU BON CAFE

    Γαλλία

  8. SOCIETE PHOCEENNE DE TORREFACTION

    Γαλλία

  1. EPICELIG

    Γαλλία

  2. SA HENRY BLANC

    Γαλλία

  3. TORREFACTION MODERNE

    Γαλλία