• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • καφές και τσάι

Αποτελέσματα για

Καφές και τσάι - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SEVAROME

  Γαλλία

  Η δραστηριότητα της εταιρείας Sevarome βασίζεται στη δημιουργία και την παρασκευή γλυκών αρωματικών ουσιών τροφίμων (βανίλια, καφέ, λεμόνι, φράουλα, μπαχαρικά, φρούτα, άνθη, σπεσιαλιτέ), αλμυρών αρωματικών ουσιών τροφίμων (μαγειρικά βοηθήματα), παρασκευασμάτων φρούτων με κέλυφος (φιστίκι, φουντούκια, αρωματικά παρασκευάσματα), άλλων συστατικών (λοβοί βανίλιας, χρωστικές τροφίμων, σταθεροποιητές, πρόσθετα υφής κ.ά.). Αρωματικές ουσίες τροφίμων για την υλοποίηση προϊόντων διατροφής υψηλής ποιότητας. Συνεργαζόμαστε με μεγάλους σεφ και φέρνουμε στην αγορά τις καλύτερες εφαρμογές για τις μεγαλύτερες επιτυχίες σας. Βάση μας είναι το πάθος για τη γεύση, το αποτέλεσμα και η ικανοποίηση του πελάτη. SEVAROME: δημιουργία και γαλλική παρασκευή αρωματικών ουσιών τροφίμων για παγωτά, αρωματικών ουσιών τροφίμων για γρανίτες, αρωματικών ουσιών τροφίμων για σοκολάτα, αρωματικών ουσιών τροφίμων για διαιτητικά προϊόντα, αρωματικών ουσιών τροφίμων για τσάι, αρωματικών ουσιών τροφίμων για καφέ, αρωματικών ουσιών τροφίμων για ροφήματα, αρωματικών ουσιών και φυσικών αρωμάτων, χρωστικών για τρόφιμα.

 2. PHARMA HERBS

  Κροατία

  Η PharmaHerbs είναι μια εταιρεία με έδρα στην παραδοσιακή περιοχή της Ευρώπης καλλιέργειας κάνναβης. Ξεκινήσαμε την δραστηριότητα με την κάνναβη το 2019. Το 2020, ξεκινήσαμε να αναπτυσσόμαστε και να εξελισσόμαστε στην γερμανική αγορά. Το 2021 ξεκινήσαμε να παράγουμε τα δικά μας προϊόντα. Κύριο μας μέλημα είναι να υποστηρίξουμε τους ανθρώπους προσφέροντας τους τα καλύτερα προϊόντα, ωφέλιμα για την υγεία τους. B2B: Η εταιρεία μας θα παρέχει βιομάζα κάνναβης με την υψηλότερη ποιότητα και πλήρης ιχνηλασιμότητα. Προσφέρουμε επίσης άνθη κάνναβης (βλαστοί) σε χύμα μορφή. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα CBD στην βιομάζα μας που προσφέρει αποτελεσματική εξαγωγή για τους πελάτες μας. Μπορούμε να παρέχουμε οποιαδήποτε ποσότητα χρειαστεί! Με τον μεγάλο μας εταίρο στην Γερμανία, είμαστε σε θέση να παρέχουμε επίσης τις εξής υπηρεσίες: σύνθεση, εξαγωγή, ξήρανση, πολτοποίηση, διαμόρφωση παστίλιας. B2C: Προσφέρουμε όλα τα είδη προϊόντων CBD: σταγόνες, περιποίηση δέρματος, στοματική περιποίηση και ενεργές κρέμες. Εργαζόμαστε καθημερινά για να βελτιώσουμε τον χαρτοφύλακα μας και να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα βέλτιστης ποιότητας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 3. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE GAMA WALDEMAR NITKA

  Πολωνία

  Η Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka είναι μια διεθνής εταιρεία, με κεντρική και κύρια δραστηριότητα το χονδρικό εμπόριο επώνυμων καταναλωτικών αγαθών γρήγορης κατανάλωσης (FMCG). Από την ίδρυση της το 2008, η εταιρεία έχει παρουσιάσει συνεχής ανάπτυξη και δημιούργησε έναν εκτενή χαρτοφύλακα πελατών και προμηθευτών. Σήμερα οι πελάτες μας είναι ηγετικές επιχειρήσεις χονδρεμπορίου και αλυσίδες λιανικής στην Ευρώπη, Ασία και Βόρεια Αμερική. Προσφέρουμε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες υπηρεσίες: Μεταφορές: Έχουμε αναπτύξει καλές σχέσεις με ηγετικές μεταφορικές εταιρείες και έτσι έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε αποτελεσματική παράδοση σε λογικές τιμές. Λύσεις ετικετοποίησης: Μπορούμε να σχεδιάσουμε, παράγουμε και κολλήσουμε ετικέτες με κείμενα στην δικιά σας γλώσσα με μια μικρή επιβάρυνση. Οι ετικέτες μπορούν να έχουν διαφορετικό χρώμα και σχήμα ανάλογα με το προϊόν και την έκταση του κειμένου. Αποθήκευση: Διαθέτουμε σύγχρονες και ευρύχωρες αποθήκες, με ευέλικτο ωράριο λειτουργίας. Με αποθηκευτικές εγκαταστάσεις στην Λιθουανία, Πολωνία, Λετονία και Ολλανδία, η Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka είναι σε θέση να εγγυάται την βέλτιστη ποιότητα σε ότι αφορά τις υπηρεσίες της αποθήκευσης. Υπηρεσίες εκτελωνισμού: Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τις τελωνειακές διαδικασίες σε διάφορες χώρες, να ετοιμάσουμε τα εκτελωνιστικά έγγραφα. Μεγέθυνση παλετών: Κατόπιν αίτησης του πελάτη, μπορούμε να προσφέρουμε επίσης μεγαλύτερες παλέτες. Είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε με οποιοδήποτε άλλο ζήτημα σε σχέση με το εμπόριο και να εξατομικεύσουμε τις υπηρεσίες μας όσο χρειάζεται ο πελάτης. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες !

 4. EKINOKS IC VE DIS TICARET LTD STI

  Τουρκία

  Η Ekinoks είναι μια επιχείρηση χονδρικού εμπορίου που προμηθεύεται και προμηθεύει επώνυμα προϊόντα σε όλο τον κόσμο. Η αφοσιωμένη μας ομάδα για τις εισαγωγές/ εξαγωγές βοηθά τους πελάτες, λιανοπωλητές και κατασκευαστές μας να διευρύνουν την δραστηριότητα της επιχείρησης/ σήματος τους τοπικά και σε όλες τις ηπείρους. Με πάνω από μια δεκαετία πείρας στις εξαγωγές, βοηθάμε τους πελάτες μας στην προώθηση και ανάπτυξη της γκάμας των προϊόντων τους, ικανοποιώντας τις προσδοκίες πώλησης και ανάπτυξης σε παγκόσμιο επίπεδο. Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται οι εξής: •Εργαλεία καθαρισμού οικιακής χρήσης, •Χαρτί υγείας, •Ομορφιά και ατομική φροντίδα, •Τρόφιμα και ποτά, •Οικιακά χημικά προϊόντα και πολλά άλλα που μπορείτε να δείτε στον ιστότοπο μας! Δραστηριοποιούμαστε σε όλες τις ηπείρους ώστε να παραδώσουμε τα προϊόντα μας στις καλύτερες αγορές... Ως Ekinoks, παρέχουμε εύκολη και προσβάσιμη εξυπηρέτηση πελατών ανά πάσα στιγμή. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες και εξαιρετικά καινοτόμες λύσεις. Για αυτό προσπαθούμε πάντα να δώσουμε προτεραιότητα στις ανάγκες των πελατών μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 5. AKTÜRK GROUP

  Τουρκία

  Ο όμιλος AKTÜRK ξεκίνησε τις δραστηριότητες του στον τομέα των τροφίμων στην Midyat, Mardin το 1970 και συνέχισε την πορεία πενήντα ετών με δραστηριότητες χονδρικής και λιανικής πώλησης μετακομίζοντας στην Gaziantep το 1992 λόγω της στρατηγικής τοποθεσίας.Ο όμιλος Aktürk, εξάγοντας τα προϊόντα τους σε περίπου 40 χώρες με σταθερή ανάπτυξη από την ίδρυση του, συνεχίζει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται κάθε μέρα που περνάει χάρη στην ενέργεια της νεανικής του ομάδας και μπορεί να κατασκευάζει σε παγκόσμια κλίμακα χάρη στις εγκαταστάσεις του σε μια έκταση 50.000 τ.μ στην Gaziantep. Ο όμιλος AKTÜRK GROUP έχει παρουσιάσει υψηλή ικανοποίηση πελατών σε όλες τις αγορές στις οποίες βρίσκεται. Η εταιρεία προσφέρει εμπορικά σήματα κινητής τηλεφωνίας, τάμπλετ, υπολογιστών και έξυπνων ρολογιών στον ηλεκτρονικό τομέα, τσάι, στιγμιαίος καφές, ρύζι και καυτερή πιπεριά στον τομέα τροφίμων, βρεφικές πάνες, πάνες ακράτειας, πάνες maxi και υγρά μαντηλάκια στον τομέα της υγείας. Στόχος του ομίλου Aktürk είναι να ηγηθεί στην ανάπτυξη και στις καινοτομίες του τομέα, χρησιμοποιώντας αποτελεσματικά, ποιοτικά και οικολογικά συστήματα με τις εγκαταστάσεις του παραγωγής να προσφέρουν την υψηλότερη δυνατότητα και τεχνολογία του τομέα.Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. HUBCYCLE

  Γαλλία

  Η Hubcycle είναι μια startup εταιρεία η οποία ανέπτυξε μια δομή upcycling με βάση τα φυτά, ανακυκλώνοντας συνεπώς απορρίματα (φλούδες φρούτων και λαχανικών ή πίτες από λιναρόσπορους, π.χ.) και προσφέροντας τα σε άλλες βιομηχανίες για χρήση. Στόχος της είναι να δημιουργήσει έναν πραγματικό βιώσιμο παγκόσμιο δίκτυο, όπου η παραγωγή υποπροϊόντων θα μπορεί να ικανοποιεί την ζήτηση καθαρών και υπεύθυνων φυτικών συστατικών. Η Hubcycle συγκεντρώνει τις βιομηχανίες που δεν καταναλώνουν το ίδιο μέρος ενός φυτού αξιοποιώντας τα διατροφικά και φυτικά απορρίματα σε καινότομες πρώτες ύλες για τα προϊόντα διατροφής και ατομικής φροντίδας. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε.

  Όλα τα προϊόντα για "καφές και τσάι"

 2. JACK MACK COFFEE

  Κύπρος

  Ο Jack είναι ο Alexander, ένας περιηγητής που κινείται παρορμητικά αλλά και μετά από μεγάλη σκέψη. Ανέκαθεν λάτρης του καλού καφέ και τα πολλαπλά του ταξίδια στην δυτική Ευρώπη ενίσχυσαν αυτήν την λατρεία του. Ο καφές θα πρέπει να απολαμβάνεται και να δίνει την αίσθηση ζωντάνιας. Του αρέσει να απολαμβάνει έναν δυνατό εσπρέσο οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Η Mack είναι ένα Πορτογαλικό καφεκοπτείο Μη περιμένετε να δείτε ένα βιομηχανική καφεκοπτείο όπου κάποιοι κόκκοι έχουν καεί (σκεφτείτε κόκκους καφέ με ένα γυαλιστερό φινίρισμα) ενώ κάποιοι άλλοι κόκκοι δεν έχουν καβουρδιστεί καθόλου. Εδώ, με 2 συσκευές καβουρδίσματος 120 κιλών η κάθε μια, ο καφές καβουρδίζεται με υπομονή μέχρι να αποκτήσουμε την βάση ενός εξαιρετικού καφέ. Ο Jack Mack Coffee έχει σχεδιαστεί ειδικά για την καθημερινή σας κούπα καφέ κάθε είδους, στο σπίτι ή στην εργασία σας. Ο καφές μας σε κόκκους καβουρδίζεται στην Πορτογαλία γιατί θέλουμε να θέσουμε νέες βάσεις χωρίς συμβιβασμούς. Πάντα αφοσιωμένοι στην απόλαυση του καφέ. Θέλουμε να φέρουμε τον καφέ του 21αιώνα στην αγορά και κατανοούμε τους κανόνες μιας επιχείρησης καφέ. Προσπαθούμε να τους εφευρίσκουμε ξανά και ξανά. Οι φρέσκοι κόκκοι μας καβουρδίζονται ολόκληρα σε μικρές δέσμες ώστε να μπορείτε να απολαύσετε την φρεσκάδα τους ανά πάσα στιγμή. Ένα πράγμα συνδέει τον Jack στην Mack: η αγάπη ενός καλού καφέ που μπορεί να είναι λίγο πιο έντονη σε μια τίμια τιμή. Επωφελούμαστε από την διαφάνεια του διαδικτύου, την ολλανδική εξυπνάδα του Jack και το υπομονετικό καβούρδισμα της Mack.Το έχουμε ξαναπεί: θέλουμε να διευρύνουμε τους κανόνες του εμπορίου του καφέ και να φέρουμε έναν "θαρραλέο" καφέ στην αγορά. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

 3. PROBAL INDUSTRIES BV

  Κάτω Χώρες

  Είμαστε ηγετική επιχείρηση προμηθευτής σε χυμούς φρούτων, τρόφιμα, ποτά, γαλακτοκομικά προϊόντα, ζαχαρωτά, βρεφικά προϊόντα, είδη παντοπωλείου με έδρα στις Κάτω χώρες και στην Τουρκία. Ιδρύσαμε την εταιρεία μας το και είχαμε μεγάλη επιτυχία ως προμηθευτής προϊόντων διατροφής για αντιπροσώπους διεθνώς. Δεν πρόκειται μόνο για επιχείρηση πώλησης.Η δημιουργία και υποστήριξη γερών συνεργασιών με τους πελάτες μας αποτελεί μέρος κλειδί της πραγματικότητας μας. Επικεντρωνόμαστε στην βελτίωση της δομής της ανάπτυξης φυσικών προϊόντων από την πηγή τους ως τον αγοραστή. Το πραγματοποιούμε μέσα από βελτιωμένη ανταπόκριση στην προώθηση, τον εφοδιασμό και τους κινδύνους. Δεν διαπραγματευόμαστε την ποιότητα, υιοθετώντας εξαιρετικές μοναδικές μεθοδολογίες, φροντίζουμε για την ικανοποίηση όλων. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: - Χυμοί φρούτων - τρόφιμα - ποτά - γαλακτοκομικά προϊόντα - ζαχαρωτά - βρεφικά προϊόντα - είδη παντοπωλείου. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε μας.

 4. WOSEBA POLAND

  Πολωνία

  Η Woseba είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς καφέ στην αγορά της Πολωνίας, η οποία συνεργάζεται με όλους τους πελάτης της του δικτύου. Προσφέρει μια μεγάλη γκάμα καφέδων σε κόκκους, αλεσμένοι και στιγμίαιοι καφέδες υψηλής ποιότητας. Η εταιρεία διαθέτει πιστοποιητικό ασφάλειας τροφίμων κατά το πρότυπο BRC Global Standard. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1991 και η έδρα της βρίσκεται στην Οντολάνουφ της Πολωνίας. τεχνολογία αιχμής, εισαγωγή των καλύτερων κόκκων από την νότια, κεντρική Αμερική και Ασία, μακροχρόνια πείρα και αφοσίωση στην παράδοση, όλα αυτά μας επιτρέπουν να δημιουργήσουμε καφέδες με μοναδικό άρωμα και γεύση. Κύριος στόχος της Woseba ήταν να προσφέρει καφές ανώτατης ποιότητας. Από το 2001, η εταιρεία ξεκίνησε να εισάγει καφέδες πρώτης ποιότητας στην αγορά. Προκειμένου να ικανοποιήσει τις ανάγκες των καταναλωτών, η Woseba δημιούργησε σήματα όπωςEspresso, Arabica, ή Café Brasil, χάρη στα οποία η εταιρεία κατάφερε να δημιουργήσει καταναλωτικές τάσεις με στόχο την κατανάλωση 100% καφές Arabica. Το επόμενο στάδιο ήταν η δημιουργία ενός οικολογικού προϊόντος- ο καφές 100% Arabica Woseba Bio Organic.Οι μοναδικοί παράγοντες που διευκολύνουν την ανάπτυξη και ωρίμανση των φυτών είναι οι φυσικές συνθήκες, οι οποίες επιβλέπονται από ανεξάρτητες οργανώσεις πιστοποίησης. Τι ξεχωριστό χαρακτηριστικό της Woseba στην κατηγορία των ποιοτικών καφέδων είναι η ποιότητα της, που προκύπτει από την αργή επεξεργασία των καβουρδισμένων κόκκων. Ο χαρτοφύλακας της Woseba συμπεριλαμβάνει τους καφέδες Mocca Fix Gold, Maestro, Crema και Caffeine Shot. Οι Ti meriti un caffè Crema e Aroma και Gusto Raffinato αποτελούν τα πιο πρόσφατα προϊόντα της WOSEBA.

 5. CAFFÈ CORTESE

  Ιταλία

  Ήταν το 1956 και ο Carmine Cortese ξεκίνησε την περιπέτειά του δίνοντας το όνομά του στο όνειρό του: να διαδώσει την κουλτούρα του καφέ και να δημιουργήσει μερικά από τα καλύτερα μείγματα στην αγορά. Έτσι γεννήθηκε το Caffè Cortese, όχι απλώς μια μάρκα, αλλά μια νέα ιδέα για την κατανόηση του πιο δημοφιλούς ποτού στον κόσμο. Μέσω της ποιότητας του προϊόντος του, ο κ. Carmine, όπως τον αποκαλούσαν όλοι, γίνεται σημείο αναφοράς στον τομέα του καβουρδίσματος με τα χαρμάνια του σε κόκκους για μπαρ και αλεσμένο καφέ για να τον απολαμβάνετε στο σπίτι, συνοδεύοντας τους πελάτες του στην ανακάλυψη μικρών αισθητηριακών εμπειριών. Σε ένα φλιτζάνι Caffè Cortese γίνεται δυνατό να πιάσετε όλα τα αρώματα, να εκτιμήσετε το τέλειο ψήσιμο και να δοκιμάσετε τη διαφορετική ένταση των γεύσεων. Όλα σύμφωνα με την παράδοση του ναπολιτάνικου εσπρέσο και την κουλτούρα των διαφορετικών στυλ γευσιγνωσίας: ένας καφές που εκτιμάται παντού, κρεμώδης και αρωματικός, προσεκτικά προετοιμασμένος και τον οποίο απολαμβάνεις αυτοστιγμής.

 1. CAFFÈ DE ROCCIS

  Ιταλία

  Το Caffè De Roccis είναι ο ιδανικός συνεργάτης για ποιότητα και τιμή! Τα προϊόντα μας: - Κόκκοι καφέ - Αλεσμένος καφές - Συμβατές κάψουλες και μηχανήματα για συστήματα Nespresso, Dolce Gusto, Lavazza, Keurig, K-Cup, Caffitaly, Cafissimo Tchibo - Χάρτινες κάψουλες - Η παραγωγή εξατομικευμένων καφέ και καψουλών τόσο στο μείγμα όσο και στην ιδιωτική ετικέτα. Η Torrefazione De Roccis ξεχωρίζει για την εξαιρετική ικανότητά της να επιλέγει, να αναμιγνύει και να καβουρδίζει καφέ χρησιμοποιώντας τις πιο προηγμένες τεχνολογίες, προκειμένου να εξασφαλίζει σταθερό και αυστηρό έλεγχο ποιότητας. Η De Roccis εγγυάται: - "διεθνώς προσανατολισμένη" υπηρεσία - πολύγλωσσο προσωπικό - συνεργασία με διεθνείς μεταφορείς εμπορευμάτων - κάλυψη σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο - 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του καφέ - Ανήκει στη δεύτερη ιταλική ομάδα ψησίματος - Ικανότητα παραγωγής μεγάλων ποσοτήτων - Δυνατότητα ανάπτυξης "ad hoc" συνδυασμών καφέ υψηλής ποιότητας με την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής.

 2. KLOTH & KÖHNKEN TEEHANDEL GMBH

  Γερμανία

  Η αγάπη για το τσάι και η φιλική και δίκαιη συνεργασία εδώ και χρόνια με τους συνεργάτες μας, επέτρεψε στους ιδιοκτήτες Mathias Kloth και Axel Köhnken, να ιδρύσουν αυτήν την επιχείρηση το 1992. Σύμφωνα με τη φιλοσοφία της εταιρείας, αυτά τα κεντρικά στοιχεία εξακολουθούν να αποτελούν τη βάση για τη δουλειά μας και πιθανώς εξηγούν τη μεγάλη επιτυχία της εταιρείας έως σήμερα. Ο Mathias Kloth ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του το 1969 στο Αμβούργο και ήρθε στη Βρέμη το 1982. Ο Axel Köhnken μπήκε στη βιομηχανία του τσαγιού το 1981.Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε: Ανταγωνιστικές τιμές, χάρη στις μεγάλες ποσότητες που εμπορευόμαστε, εξατομικευμένα προϊόντα τσαγιού (κλασικά και αρωματισμένα) για τους πελάτες και τις αγορές σας, παροχές συμβουλών σε συνεργάτες βάσει των μεγάλων γνώσεων που αποκτήσαμε όλα αυτά τα χρόνια στον τομέα του τσαγιού, άμεση διαθεσιμότητα όλων των σημαντικών πρώτων υλών, των μεγεθών των φύλλων και των ποιοτήτων από την άριστα οργανωμένη και εκτενή μας αποθήκη στη Βρέμη, δυνατότητα σύναψης συμβάσεων για ετήσιες παραδόσεις, παραδόσεις κατόπιν αιτήματος "just in time".

 1. LIA MOOS

  Κάτω Χώρες

  Η LIA MOOS εξειδικεύεται στην εξαγωγή και εισαγωγή ξύλινων προϊόντων, όπως παλέτες τύπου Epal, Euro, προϊόντα σχετικά με την ενέργεια βιοκαυσίμων όπως ξύλινα πέλλετ, πέλλετ Einplus, ξύλινα κούτσουρα, κούτσουρα από ερυθρελάτη, πριστή ξυλεία, ζαχαρωτά, καλλυντικά, σιτάρι, ζάχαρη, εδώδιμα έλαια, σπορέλαια, εκχυλίσματα ελαίων, φακές, μπαχαρικά, υλικά συσκευασίας, εδώδιμοι καρποί και όλων των ειδών προϊόντων γεωργικής παραγωγής και διάφορα άλλα είδη. Δραστηριοποιούμαστε στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία, Αφρική και Βόρεια Αμερική.

 2. SAICAF SPA

  Ιταλία

  Η Saicaf βασίζεται στις ιστορικές της ρίζες από το 1932, όπου το πάθος για αναζήτηση πρώτων υλών και για την ποιοτική εργασία της επέτρεψαν να κατακτήσει μια ηγετική θέση στην Απουλία και να είναι μια από τις τρεις πρώτες παραγωγικές επιχειρήσεις της Ιταλίας. Η προσοχή κατά την επιλογή ανάμεσα στην ευρεία γκάμα των μειγμάτων που αποκτώνται από καφέδες που προέρχονται από τη Βραζιλία, την Κόστα Ρίκα, την Κολομβία, το Ζαΐρ και την Ακτή Ελεφαντοστούν, έχει στόχο να ικανοποιήσει τις εξαιρετικά διαφορετικές προτιμήσεις των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο.

 3. LE BEAU THÉ, LE SACHET DE THÉ PERSONNALISÉ

  Γαλλία

  Η εταιρεία LE BEAU THÉ, LE SACHET DE THÉ PERSONNALISÉ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φακελάκια τσαγιού. Έχει έδρα σε La Courneuve, Γαλλία.

 4. CAFEOGRAPHE

  Γαλλία

  Η εταιρεία CAFEOGRAPHE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καφες, Καφές πρώτης ποιότητας, καβουρντισμενος καφες, και καβούρδισμα καφέ. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 5. EXIM GLOBAL GMBH

  Ελβετία

  Η εταιρεία EXIM GLOBAL GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πιπερι, καφες, και Άψητος πράσινος καφές. Έχει έδρα σε Zurich, Ελβετία.

 6. AZÚCARES PRIETO

  Ισπανία

  Η εταιρεία AZÚCARES PRIETO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζάχαρη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καφές και τσάι, καφες ντεκαφεϊνε, Συσκευασία ζάχαρης, Καφές και τσάι, εξατομίκευση ζάχαρης, Διανομή ζάχαρης, γκοφρέτες σοκολάτας, και Ζάχαρη από δίκαιο εμπόριο. Έχει έδρα σε Valladolid, Ισπανία.

 7. CAFÉS DURBÁN

  Ισπανία

  Η εταιρεία CAFÉS DURBÁN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαρμανια καφε, αλεσμενος καφες, καφε, και καβουρντισμενος καφες. Έχει έδρα σε Paterna-Valencia, Ισπανία.

 8. EXOTIC CITY

  Βέλγιο

  Η εταιρεία EXOTIC CITY, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρύζι, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Καφές και τσάι, Μπαχαρικά, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, και Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει έδρα σε Alleur, Βέλγιο.

 1. CHÁS DO MUNDO

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία CHÁS DO MUNDO, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ροφήματα από βότανα, φαρμακευτικα φυτα, εκχυλισματα και αφεψηματα, Ροφήματα από βότανα, και φαρμακευτικα βοτανα. Έχει έδρα σε Leiria, Πορτογαλία.

 2. EDELWEISS GROUPE

  Γαλλία

  Η εταιρεία EDELWEISS GROUPE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλιόσποροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Βότκα, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Κρασιά, Άρτος, ψωμί, Λαχανικά διατηρημένα, Ποτά, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Καφές και τσάι. Έχει έδρα σε Geispolsheim, Γαλλία.

 3. CALICE HEMP

  Γαλλία

  Η εταιρεία CALICE HEMP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αιθέρια και ρητινοειδή έλαια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές κατοικίδιων ζώων, Καφές και τσάι, Ζωοτροφές κατοικίδιων ζώων, και Καφές και τσάι. Έχει έδρα σε Vitrolles, Γαλλία.

 4. TORREFAZIONE PARANA' SRL - VENDITA ALL'INGROSSO DI CAFFE' IN GRANI E IN CIALDE

  Ιταλία

  Η εταιρεία TORREFAZIONE PARANA' SRL - VENDITA ALL'INGROSSO DI CAFFE' IN GRANI E IN CIALDE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αλεσμένος και καβουρδισμένος καφές, καφες, αλεσμενος καφες, καβουρντισμενος καφες σε κοκκους, μιγματα καφε για μπαρ, εξατομικευμενα μιγματα καφε, επιλεγμενα μιγματα καφε, καφές εσπρέσσο σε ατομικές μερίδες, και καφές εσπρέσσο σε κάψουλες. Έχει έδρα σε Roma, Ιταλία.

 5. DETHLEFSEN & BALK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία DETHLEFSEN & BALK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 6. INTERKOM SPA

  Ιταλία

  Η εταιρεία INTERKOM SPA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καφες χονδρικης, καφες, ωμος καφες σε κοκκους, καβουρντισμενος καφες σε κοκκους, επιλεγμενα μιγματα καφε, εισαγωγη καβουρντισμενου καφε και συναφων ειδων, εξαγωγη καβουρντισμενου καφε και συναφων ειδων, χαρμανι αραμπικα, και βιολογικος καφες. Έχει έδρα σε Napoli, Ιταλία.

 7. SIEGFRIED BRUNNHOFER VENDING SYSTEMS

  Αυστρία

  Η εταιρεία SIEGFRIED BRUNNHOFER VENDING SYSTEMS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει έδρα σε St. Peter-Freienstein, Αυστρία.

 8. VETIA INTERNATIONAL

  Γαλλία

  Η εταιρεία VETIA INTERNATIONAL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα αποξηραμένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, καφες και τσαϊ, Διεθνές εμπόριο, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και συστατικά διατροφής. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 9. CAFE SRLS

  Ιταλία

  Η εταιρεία CAFE SRLS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιολογικός καβουρδισμένος καφές, καφες απο κριθαρι, καβουρντισμενος καφες, εξατομικευμενα μιγματα καφε, καβουρντισμα, καφες, και καβουρντισμενος καφες σε κοκκους. Έχει έδρα σε Vignola, Ιταλία.

 10. TORREFAZIONE CAFFE' MOKASOL

  Ιταλία

  Η εταιρεία TORREFAZIONE CAFFE' MOKASOL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καβουρντισμενος καφες και συναφη ειδη χονδρικης, καφες, μιγματα καφε για μπαρ, καβουρντισμα, καβουρντισμενος καφες, χαρμανι αραμπικα, χαρμανια καφε, και μιγματα καφε για εστιατορια. Έχει έδρα σε Gussago, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Καφές και τσάι - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.488 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες