• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • καφές και τσάι

Αποτελέσματα για

Καφές και τσάι - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SEVAROME

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η δραστηριότητα της εταιρείας Sevarome βασίζεται στη δημιουργία και την παρασκευή γλυκών αρωματικών ουσιών τροφίμων (βανίλια, καφέ, λεμόνι, φράουλα, μπαχαρικά, φρούτα, άνθη, σπεσιαλιτέ), αλμυρών αρωματικών ουσιών τροφίμων (μαγειρικά βοηθήματα), παρασκευασμάτων φρούτων με κέλυφος (φιστίκι, φουντούκια, αρωματικά παρασκευάσματα), άλλων συστατικών (λοβοί βανίλιας, χρωστικές τροφίμων, σταθεροποιητές, πρόσθετα υφής κ.ά.). Αρωματικές ουσίες τροφίμων για την υλοποίηση προϊόντων διατροφής υψηλής ποιότητας. Συνεργαζόμαστε με μεγάλους σεφ και φέρνουμε στην αγορά τις καλύτερες εφαρμογές για τις μεγαλύτερες επιτυχίες σας. Βάση μας είναι το πάθος για τη γεύση, το αποτέλεσμα και η ικανοποίηση του πελάτη. SEVAROME: δημιουργία και γαλλική παρασκευή αρωματικών ουσιών τροφίμων για παγωτά, αρωματικών ουσιών τροφίμων για γρανίτες, αρωματικών ουσιών τροφίμων για σοκολάτα, αρωματικών ουσιών τροφίμων για διαιτητικά προϊόντα, αρωματικών ουσιών τροφίμων για τσάι, αρωματικών ουσιών τροφίμων για καφέ, αρωματικών ουσιών τροφίμων για ροφήματα, αρωματικών ουσιών και φυσικών αρωμάτων, χρωστικών για τρόφιμα.

 2. PHARMA HERBS

  Κροατία

  Verified by europages badge

  Η PharmaHerbs είναι μια εταιρεία με έδρα στην παραδοσιακή περιοχή της Ευρώπης καλλιέργειας κάνναβης. Ξεκινήσαμε την δραστηριότητα με την κάνναβη το 2019. Το 2020, ξεκινήσαμε να αναπτυσσόμαστε και να εξελισσόμαστε στην γερμανική αγορά. Το 2021 ξεκινήσαμε να παράγουμε τα δικά μας προϊόντα. Κύριο μας μέλημα είναι να υποστηρίξουμε τους ανθρώπους προσφέροντας τους τα καλύτερα προϊόντα, ωφέλιμα για την υγεία τους. B2B: Η εταιρεία μας θα παρέχει βιομάζα κάνναβης με την υψηλότερη ποιότητα και πλήρης ιχνηλασιμότητα. Προσφέρουμε επίσης άνθη κάνναβης (βλαστοί) σε χύμα μορφή. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα CBD στην βιομάζα μας που προσφέρει αποτελεσματική εξαγωγή για τους πελάτες μας. Μπορούμε να παρέχουμε οποιαδήποτε ποσότητα χρειαστεί! Με τον μεγάλο μας εταίρο στην Γερμανία, είμαστε σε θέση να παρέχουμε επίσης τις εξής υπηρεσίες: σύνθεση, εξαγωγή, ξήρανση, πολτοποίηση, διαμόρφωση παστίλιας. B2C: Προσφέρουμε όλα τα είδη προϊόντων CBD: σταγόνες, περιποίηση δέρματος, στοματική περιποίηση και ενεργές κρέμες. Εργαζόμαστε καθημερινά για να βελτιώσουμε τον χαρτοφύλακα μας και να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα βέλτιστης ποιότητας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 3. BB WHOLESALE

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η MD Global Trading GmbH παίζει πρωταρχικό ρόλο, σε παγκόσμια κλίμακα, στο εμπόριο χονδρικής, στις εξαγωγές, στον εφοδιασμό και στην διανομή τροφίμων, ποτών ανώτατης ποιότητας και σε προϊόντα τρόπου ζωής. Αποστολή μας είναι να παρέχουμε εξαιρετική αξία μέσα από μια ποικιλόμορφη γκάμα προϊόντων ανώτατης ποιότητας σε ανταγωνιστικής τιμές, εξασφαλίζοντας την ικανοποίηση του πελάτη και δημιουργώντας μακροχρόνιες σχέσεις. H ομάδα μας δραστηριοποιείται σε ένα περιβάλλον που αξιοποιεί ιδιαίτερα την καινοτομία και την υποστήριξη, η ομάδα μας στην MD Global Trading GmbH είναι αφοσιωμένη στην συνεργασία, ανάπτυξη και δημιουργικότητα. Ενισχύουμε τους υπαλλήλους μας ώστε να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά σε μια συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά, εξασφαλίζοντας πως οι υπηρεσίες μας παραμένουν δυναμικές και κορυφαίες. Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική η περιβαλλοντολογική ευθύνη και υιοθετούμε βιώσιμες πρακτικές μέσω της τροφοδοτικής μας αλυσίδας ώστε να μειώσουμε στο ελάχιστο την επίπτωση μας.Επίσης, δεσμευόμαστε ενεργά και συμβάλλουμε στις κοινότητες όπου λειτουργούμε. Στην MD Global Trading GmbH, το όραμα μας είναι να γίνουμε ο κορυφαίος προμηθευτής ανώτερων προϊόντων και υπηρεσιών χονδρικής, προσαρμοσμένοι στις μεταβλητές ανάγκες των πελατών δημιουργώντας βιώσιμη αξία για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Είμαστε περήφανοι για τις έγκαιρες μας παραδόσεις, στην διατήρηση συνοχής και στην τήρηση των προθεσμιών, που αποτελούν τις βάσεις κλειδιά της δέσμευσης μας για αριστεία στην βιομηχανία. Επιλέξτε την MD Global Trading GmbH για μια αξιόπιστη και ομαλή εμπειρία στον πορισμό ποιοτικών προϊόντων χονδρικής παγκοσμίως.

 4. PROBAL INDUSTRIES BV

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Είμαστε ηγετική επιχείρηση προμηθευτής σε χυμούς φρούτων, τρόφιμα, ποτά, γαλακτοκομικά προϊόντα, ζαχαρωτά, βρεφικά προϊόντα, είδη παντοπωλείου με έδρα στις Κάτω χώρες και στην Τουρκία. Ιδρύσαμε την εταιρεία μας το και είχαμε μεγάλη επιτυχία ως προμηθευτής προϊόντων διατροφής για αντιπροσώπους διεθνώς. Δεν πρόκειται μόνο για επιχείρηση πώλησης.Η δημιουργία και υποστήριξη γερών συνεργασιών με τους πελάτες μας αποτελεί μέρος κλειδί της πραγματικότητας μας. Επικεντρωνόμαστε στην βελτίωση της δομής της ανάπτυξης φυσικών προϊόντων από την πηγή τους ως τον αγοραστή. Το πραγματοποιούμε μέσα από βελτιωμένη ανταπόκριση στην προώθηση, τον εφοδιασμό και τους κινδύνους. Δεν διαπραγματευόμαστε την ποιότητα, υιοθετώντας εξαιρετικές μοναδικές μεθοδολογίες, φροντίζουμε για την ικανοποίηση όλων. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: - Χυμοί φρούτων - τρόφιμα - ποτά - γαλακτοκομικά προϊόντα - ζαχαρωτά - βρεφικά προϊόντα - είδη παντοπωλείου. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε μας.

 5. HUBCYCLE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η Hubcycle είναι μια startup εταιρεία η οποία ανέπτυξε μια δομή upcycling με βάση τα φυτά, ανακυκλώνοντας συνεπώς απορρίματα (φλούδες φρούτων και λαχανικών ή πίτες από λιναρόσπορους, π.χ.) και προσφέροντας τα σε άλλες βιομηχανίες για χρήση. Στόχος της είναι να δημιουργήσει έναν πραγματικό βιώσιμο παγκόσμιο δίκτυο, όπου η παραγωγή υποπροϊόντων θα μπορεί να ικανοποιεί την ζήτηση καθαρών και υπεύθυνων φυτικών συστατικών. Η Hubcycle συγκεντρώνει τις βιομηχανίες που δεν καταναλώνουν το ίδιο μέρος ενός φυτού αξιοποιώντας τα διατροφικά και φυτικά απορρίματα σε καινότομες πρώτες ύλες για τα προϊόντα διατροφής και ατομικής φροντίδας. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE GAMA WALDEMAR NITKA

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka είναι μια διεθνής εταιρεία, με κεντρική και κύρια δραστηριότητα το χονδρικό εμπόριο επώνυμων καταναλωτικών αγαθών γρήγορης κατανάλωσης (FMCG). Από την ίδρυση της το 2008, η εταιρεία έχει παρουσιάσει συνεχής ανάπτυξη και δημιούργησε έναν εκτενή χαρτοφύλακα πελατών και προμηθευτών. Σήμερα οι πελάτες μας είναι ηγετικές επιχειρήσεις χονδρεμπορίου και αλυσίδες λιανικής στην Ευρώπη, Ασία και Βόρεια Αμερική. Προσφέρουμε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες υπηρεσίες: Μεταφορές: Έχουμε αναπτύξει καλές σχέσεις με ηγετικές μεταφορικές εταιρείες και έτσι έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε αποτελεσματική παράδοση σε λογικές τιμές. Λύσεις ετικετοποίησης: Μπορούμε να σχεδιάσουμε, παράγουμε και κολλήσουμε ετικέτες με κείμενα στην δικιά σας γλώσσα με μια μικρή επιβάρυνση. Οι ετικέτες μπορούν να έχουν διαφορετικό χρώμα και σχήμα ανάλογα με το προϊόν και την έκταση του κειμένου. Αποθήκευση: Διαθέτουμε σύγχρονες και ευρύχωρες αποθήκες, με ευέλικτο ωράριο λειτουργίας. Με αποθηκευτικές εγκαταστάσεις στην Λιθουανία, Πολωνία, Λετονία και Ολλανδία, η Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka είναι σε θέση να εγγυάται την βέλτιστη ποιότητα σε ότι αφορά τις υπηρεσίες της αποθήκευσης. Υπηρεσίες εκτελωνισμού: Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τις τελωνειακές διαδικασίες σε διάφορες χώρες, να ετοιμάσουμε τα εκτελωνιστικά έγγραφα. Μεγέθυνση παλετών: Κατόπιν αίτησης του πελάτη, μπορούμε να προσφέρουμε επίσης μεγαλύτερες παλέτες. Είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε με οποιοδήποτε άλλο ζήτημα σε σχέση με το εμπόριο και να εξατομικεύσουμε τις υπηρεσίες μας όσο χρειάζεται ο πελάτης. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες !

 2. JACK MACK COFFEE

  Κύπρος

  Verified by europages badge

  Ο Jack είναι ο Alexander, ένας περιηγητής που κινείται παρορμητικά αλλά και μετά από μεγάλη σκέψη. Ανέκαθεν λάτρης του καλού καφέ και τα πολλαπλά του ταξίδια στην δυτική Ευρώπη ενίσχυσαν αυτήν την λατρεία του. Ο καφές θα πρέπει να απολαμβάνεται και να δίνει την αίσθηση ζωντάνιας. Του αρέσει να απολαμβάνει έναν δυνατό εσπρέσο οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Η Mack είναι ένα Πορτογαλικό καφεκοπτείο Μη περιμένετε να δείτε ένα βιομηχανική καφεκοπτείο όπου κάποιοι κόκκοι έχουν καεί (σκεφτείτε κόκκους καφέ με ένα γυαλιστερό φινίρισμα) ενώ κάποιοι άλλοι κόκκοι δεν έχουν καβουρδιστεί καθόλου. Εδώ, με 2 συσκευές καβουρδίσματος 120 κιλών η κάθε μια, ο καφές καβουρδίζεται με υπομονή μέχρι να αποκτήσουμε την βάση ενός εξαιρετικού καφέ. Ο Jack Mack Coffee έχει σχεδιαστεί ειδικά για την καθημερινή σας κούπα καφέ κάθε είδους, στο σπίτι ή στην εργασία σας. Ο καφές μας σε κόκκους καβουρδίζεται στην Πορτογαλία γιατί θέλουμε να θέσουμε νέες βάσεις χωρίς συμβιβασμούς. Πάντα αφοσιωμένοι στην απόλαυση του καφέ. Θέλουμε να φέρουμε τον καφέ του 21αιώνα στην αγορά και κατανοούμε τους κανόνες μιας επιχείρησης καφέ. Προσπαθούμε να τους εφευρίσκουμε ξανά και ξανά. Οι φρέσκοι κόκκοι μας καβουρδίζονται ολόκληρα σε μικρές δέσμες ώστε να μπορείτε να απολαύσετε την φρεσκάδα τους ανά πάσα στιγμή. Ένα πράγμα συνδέει τον Jack στην Mack: η αγάπη ενός καλού καφέ που μπορεί να είναι λίγο πιο έντονη σε μια τίμια τιμή. Επωφελούμαστε από την διαφάνεια του διαδικτύου, την ολλανδική εξυπνάδα του Jack και το υπομονετικό καβούρδισμα της Mack.Το έχουμε ξαναπεί: θέλουμε να διευρύνουμε τους κανόνες του εμπορίου του καφέ και να φέρουμε έναν "θαρραλέο" καφέ στην αγορά. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

 3. CAFFÈ DE ROCCIS

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Το Caffè De Roccis είναι ο ιδανικός συνεργάτης για ποιότητα και τιμή! Τα προϊόντα μας: - Κόκκοι καφέ - Αλεσμένος καφές - Συμβατές κάψουλες και μηχανήματα για συστήματα Nespresso, Dolce Gusto, Lavazza, Keurig, K-Cup, Caffitaly, Cafissimo Tchibo - Χάρτινες κάψουλες - Η παραγωγή εξατομικευμένων καφέ και καψουλών τόσο στο μείγμα όσο και στην ιδιωτική ετικέτα. Η Torrefazione De Roccis ξεχωρίζει για την εξαιρετική ικανότητά της να επιλέγει, να αναμιγνύει και να καβουρδίζει καφέ χρησιμοποιώντας τις πιο προηγμένες τεχνολογίες, προκειμένου να εξασφαλίζει σταθερό και αυστηρό έλεγχο ποιότητας. Η De Roccis εγγυάται: - "διεθνώς προσανατολισμένη" υπηρεσία - πολύγλωσσο προσωπικό - συνεργασία με διεθνείς μεταφορείς εμπορευμάτων - κάλυψη σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο - 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του καφέ - Ανήκει στη δεύτερη ιταλική ομάδα ψησίματος - Ικανότητα παραγωγής μεγάλων ποσοτήτων - Δυνατότητα ανάπτυξης "ad hoc" συνδυασμών καφέ υψηλής ποιότητας με την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής.

 4. EKINOKS IC VE DIS TICARET LTD STI

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Ekinoks είναι μια επιχείρηση χονδρικού εμπορίου που προμηθεύεται και προμηθεύει επώνυμα προϊόντα σε όλο τον κόσμο. Η αφοσιωμένη μας ομάδα για τις εισαγωγές/ εξαγωγές βοηθά τους πελάτες, λιανοπωλητές και κατασκευαστές μας να διευρύνουν την δραστηριότητα της επιχείρησης/ σήματος τους τοπικά και σε όλες τις ηπείρους. Με πάνω από μια δεκαετία πείρας στις εξαγωγές, βοηθάμε τους πελάτες μας στην προώθηση και ανάπτυξη της γκάμας των προϊόντων τους, ικανοποιώντας τις προσδοκίες πώλησης και ανάπτυξης σε παγκόσμιο επίπεδο. Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται οι εξής: •Εργαλεία καθαρισμού οικιακής χρήσης, •Χαρτί υγείας, •Ομορφιά και ατομική φροντίδα, •Τρόφιμα και ποτά, •Οικιακά χημικά προϊόντα και πολλά άλλα που μπορείτε να δείτε στον ιστότοπο μας! Δραστηριοποιούμαστε σε όλες τις ηπείρους ώστε να παραδώσουμε τα προϊόντα μας στις καλύτερες αγορές... Ως Ekinoks, παρέχουμε εύκολη και προσβάσιμη εξυπηρέτηση πελατών ανά πάσα στιγμή. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες και εξαιρετικά καινοτόμες λύσεις. Για αυτό προσπαθούμε πάντα να δώσουμε προτεραιότητα στις ανάγκες των πελατών μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 5. HEALTHY BEVERAGE & FOODS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HEALTHY BEVERAGE & FOODS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσάι, Ροφήματα από βότανα, Ποτά, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ευεξία και αναζωογόνηση, Σάλτσες, και Τσάι. Έχει έδρα σε Charbonnières-Les-Bains, Γαλλία.

 1. B.A.B. AGRARBERATUNG GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  B.A.B. Στην AGRARBERATUNG GmbH έχουμε ως στόχο να παρέχουμε στους πελάτες μας μια μεγάλη γκάμα υγιεινών ενεργειακών ποτών και άλλων ποτών που ενισχύουν το ενεργειακό σας επίπεδο και σάς παρέχουν μια αναζωογονητική αίσθηση με βέλτιστη παροχή υγρών χωρίς παρενέργειες. Στην κατηγορία ποτών της εταιρείας μας διαθέτουμε ενεργειακά ποτά Sprite, Lipton Ice Tea, μεταλλικό νερό San Pellegrino κλπ. Αυτά προέρχονται από επώνυμες εταιρείες, τα προϊόντα των οποίων είναι προσαρμοσμένα στις εξειδικευμένες απαιτήσεις πελατών σε ολόκληρο των κόσμο. Αυτές οι εταιρείες διαθέτουν τεχνολογικά προηγμένες εγκαταστάσεις και μηχανήματα υψηλής απόδοσης για την παραγωγή προϊόντων άριστης ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις των καταναλωτών.

 2. 3C DISTRIBUTION

  Λιθουανία

  Verified by europages badge

  Η 3C DISTRIBUTION είναι μια επιχείρηση διανομής χονδρικής πώλησης διεθνώς αναγνωρισμένων εμπορικών σημάτων τροφίμων και προϊόντων καθαρισμού/ομορφιάς. Η ομάδα μας είναι εξαιρετικά ταλαντούχα στους τομείς του εμπορίου και της διοικητικής μέριμνας, καθώς και στην ικανοποίηση των πελατών. Επιπλέον μελετούμε διαρκώς την αγορά ώστε να προμηθευόμαστε επώνυμα προϊόντα στην καλύτερη τιμή, να τα αποθηκεύουμε και να παρέχουμε τις πλέον ολοκληρωμένες τιμές εισαγωγής στους πελάτες μας σε περισσότερες από 90 χώρες.   Αξιολογούμε σχολαστικά τους προμηθευτές μας και ασχολούμαστε αποκλειστικά με υψηλής ποιότητας προϊόντα και εμπορικά σήματα. Κατά συνέπεια, οι πελάτες μας μπορούν να αποκομίζουν οφέλη από τη διανομή χονδρικής πασίγνωστων προϊόντων όπως Lavazza, Nescafe, Red Bull, Coca Cola, Pepsi, Pringles, Colgate, Dove & πολλά άλλα. Η 3C DISTRIBUTION είναι ήδη έμπιστος και επιλεγμένος συνεργάτης B2B πολλών διεθνών αλυσίδων λιανικής, cash & carry, σούπερ μάρκετ, υπεραγορών, αλλά και επιχειρήσεων ενός καταστήματος. Είμαστε προσαρμόσιμοι και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών μας και να διατηρήσουμε μακροχρόνιες σχέσεις. Οι υπηρεσίες μας έχουμε αναπτυχθεί πέραν της διανομής χονδρικής ώστε να συμπεριλάβουν τη διανομή, τη διοικητική μέριμνα και την τοποθέτηση ετικετών. Μπορούμε να αναλάβουμε την τοποθέτηση ετικετών του προϊόντος σας στη γλώσσα που θέλετε, σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, αλλά και να προετοιμάσουμε όλα τα πιστοποιητικά, τα εμπορικά και τα τελωνειακά έγγραφα. Παρέχουμε αξιόπιστες υπηρεσίες μεταφορών χάρη στη σύγχρονη υποδομή και την τεχνογνωσία της δικής μας μονάδας διοικητικής μέριμνας χονδρικής. Αποστέλλουμε με αεροπορικά, οδικά και θαλάσσια μέσα και αναλαμβάνουμε την παράδοση πόρτα-πόρτα.

 1. JAMAICA COFFEE CORPORATION'S S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Από μια σε βάθος έρευνα, η Jamaica Coffee Corporation Srl επέλεξε εννέα τύπους καφέ Arabica που είναι μοναδικοί στον κόσμο, δημιουργώντας το νέο μείγμα 100% ARABICA SPECIALTY COFFEE. Οι εννέα επιλογές που δίνουν ζωή σε αυτό το νέο Essence είναι: Βραζιλία, Γουατεμάλα, Πουέρτο Ρίκο, Τζαμάικα Blue Mountain, Αιθιοπία Yirgacheffe, Ονδούρα, Μεξικό, Νικαράγουα και Κολομβία. Ο ακριβής ποιοτικός έλεγχος, η ανάμειξη και το ψήσιμο από τον Master Roaster εγγυώνται την τελειότητα αυτού του μείγματος τόσο στη γεύση όσο και στην εμφάνιση.

 2. LIA MOOS

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η LIA MOOS εξειδικεύεται στην εξαγωγή και εισαγωγή ξύλινων προϊόντων, όπως παλέτες τύπου Epal, Euro, προϊόντα σχετικά με την ενέργεια βιοκαυσίμων όπως ξύλινα πέλλετ, πέλλετ Einplus, ξύλινα κούτσουρα, κούτσουρα από ερυθρελάτη, πριστή ξυλεία, ζαχαρωτά, καλλυντικά, σιτάρι, ζάχαρη, εδώδιμα έλαια, σπορέλαια, εκχυλίσματα ελαίων, φακές, μπαχαρικά, υλικά συσκευασίας, εδώδιμοι καρποί και όλων των ειδών προϊόντων γεωργικής παραγωγής και διάφορα άλλα είδη. Δραστηριοποιούμαστε στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία, Αφρική και Βόρεια Αμερική.

 3. CAFE SRLS

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  O Cafe είναι καβουρδιστής της Vignola που προκύπτει από την βούληση αναζωπύρωσης και εμβάθυνσης της παραδοσιακής τεχνογνωσίας για σωστά αποτελέσματα, με πάθος. Η ιδέα είναι η επιστροφή στις ρίζες των παραδοσιακών ιταλικών γεύσεων για μια γευσιγνωσία έξυπνων μειγμάτων, που δημιουργούνται από εμπειρογνώμονες καβουρδιστές. Η δέσμευση μας είναι να υλοποιήσουμε πραγματικά το πάθος μας στην αναζήτηση της πρώτης ύλης, των μεθόδων μεταποίησης και εξόρυξης, όλα αυτά με αρμονία μεταξύ καινοτομίας και παράδοσης.

 4. SAICAF SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Saicaf βασίζεται στις ιστορικές της ρίζες από το 1932, όπου το πάθος για αναζήτηση πρώτων υλών και για την ποιοτική εργασία της επέτρεψαν να κατακτήσει μια ηγετική θέση στην Απουλία και να είναι μια από τις τρεις πρώτες παραγωγικές επιχειρήσεις της Ιταλίας. Η προσοχή κατά την επιλογή ανάμεσα στην ευρεία γκάμα των μειγμάτων που αποκτώνται από καφέδες που προέρχονται από τη Βραζιλία, την Κόστα Ρίκα, την Κολομβία, το Ζαΐρ και την Ακτή Ελεφαντοστούν, έχει στόχο να ικανοποιήσει τις εξαιρετικά διαφορετικές προτιμήσεις των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο.

 5. ATELIER DVPM LE BEAU THÉ

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ATELIER DVPM LE BEAU THÉ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει έδρα σε La Courneuve, Γαλλία.

 6. CAFEOGRAPHE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CAFEOGRAPHE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καφες, Καφές πρώτης ποιότητας, καβουρντισμενος καφες, και καβούρδισμα καφέ. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 7. CHÁS DO MUNDO

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CHÁS DO MUNDO, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ροφήματα από βότανα, φαρμακευτικα φυτα, εκχυλισματα και αφεψηματα, Ροφήματα από βότανα, και φαρμακευτικα βοτανα. Έχει έδρα σε Leiria, Πορτογαλία.

 8. CAFÉS DURBÁN

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CAFÉS DURBÁN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαρμανια καφε, αλεσμενος καφες, καφε, και καβουρντισμενος καφες. Έχει έδρα σε Paterna-Valencia, Ισπανία.

 1. EXIM GLOBAL GMBH

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EXIM GLOBAL GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πιπερι, καφες, και Άψητος πράσινος καφές. Έχει έδρα σε Zurich, Ελβετία.

 2. EXOTIC CITY

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EXOTIC CITY, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρύζι, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Καφές και τσάι, Μπαχαρικά, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, και Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει έδρα σε Alleur, Βέλγιο.

 3. IL CAFETERO SPECIALTY COFFEE

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία IL CAFETERO SPECIALTY COFFEE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιολογικος καφες, καφες χονδρικης, καβουρντισμενος καφες, καβουρντισμενος καφες σε κοκκους, καβουρντισμενος καφες, καφες, καβούρδισμα καφέ, ιταλικος καφε espresso, και καφές εσπρέσσο. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

 4. AZÚCARES PRIETO

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AZÚCARES PRIETO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζάχαρη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καφές και τσάι, καφες ντεκαφεϊνε, Συσκευασία ζάχαρης, Καφές και τσάι, εξατομίκευση ζάχαρης, Διανομή ζάχαρης, γκοφρέτες σοκολάτας, και Ζάχαρη από δίκαιο εμπόριο. Έχει έδρα σε Valladolid, Ισπανία.

 5. SILVERMOUNTS COFFEE CO.

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SILVERMOUNTS COFFEE CO., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άψητος πράσινος καφές, συσκευες καβουρντισματος, καφε, και καφες χονδρικης. Έχει έδρα σε Lyon, Γαλλία.

 6. CALICE HEMP

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CALICE HEMP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αιθέρια και ρητινοειδή έλαια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές κατοικίδιων ζώων, Καφές και τσάι, Ζωοτροφές κατοικίδιων ζώων, και Καφές και τσάι. Έχει έδρα σε Vitrolles, Γαλλία.

 7. DETHLEFSEN & BALK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DETHLEFSEN & BALK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 8. VETIA INTERNATIONAL

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VETIA INTERNATIONAL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα αποξηραμένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, καφες και τσαϊ, Διεθνές εμπόριο, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και συστατικά διατροφής. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 9. EARLY BIRD COFFEE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EARLY BIRD COFFEE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καφε, καβουρντισμενος καφες, συσκευες καβουρντισματος, και μηχανηματα για το καβουρντισμα του καφε. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 10. M-S SERVICES

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία M-S SERVICES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Ψάρια, Ρύζι, Μέλι, Φρούτα αποξηραμένα, Καφές και τσάι, Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Αεριούχα ποτά, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Woluwe-Saint-Pierre, Βέλγιο.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Καφές και τσάι - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.419 Επιχειρήσεις