Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • γαλακτοκομεία- τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Γαλακτοκομεία- τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BELGOMILK IA SA

  Ελλάδα

  Verified by europages badge

  Η Belgo-Milk Company είναι ένας κορυφαίος οργανισμός στον τομέα της γεωργίας και της ζωοτεχνίας. Η εταιρεία που ιδρύθηκε το 1996 διαθέτει εμπειρία άνω των 25 ετών στις εμπορικές δραστηριότητες. Το 2005, η εταιρεία επένδυσε στο μέλλον και συγκρότησε μια αποκλειστική ομάδα εκτελεστικών στελεχών για τη δημιουργία μιας νέας μονάδας παραγωγής που ειδικεύεται σε ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών. Η εταιρεία διαθέτει προσιτές ζωοτεχνικές μονάδες, συμβατικά κτίρια, αποθήκες, μονάδες άλμεξης, παγίδες, ταινίες σίτισης, μηχανές άλεσης, σιλό, τυροκομικές μονάδες και παγολεκάνες. Η Belgo-Milk Company εργάζεται με βάση πολλές ράτσες ζώων φάρμας υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων των Lacaune Sheep, ASSAF και Friesland, προκειμένου να παρέχει τα καλύτερα δυνατά γαλακτοκομικά προϊόντα. Η εταιρεία χρησιμοποιεί επίσης το σύστημα TYROBOX®, ένα προηγμένο σύστημα που συμβάλλει στη διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας των προϊόντων της. Με την αφοσίωσή της στην αριστεία και στην καινοτομία, η Belgo-Milk Company συνεχίζει να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες της.

 2. ING. A. ROSSI IMPIANTI INDUSTRIALI SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Είμαστε παρόντες στους κύριους τομείς μεταποίησης τομάτας και φρούτων. Παρέχουμε πλήρεις γραμμές για την προετοιμασία σάλτσας τομάτας και κέτσαπ. Κατασκευάζουμε πλήρεις γραμμές και μηχανήματα για την παραγωγή χυμών φρούτων, γραμμές επεξεργασίας, εγκαταστάσεις για την παραγωγή πουρέ φρούτων, ιδίως μήλων, αχλαδιών, ροδάκινων και βερίκοκων. Παραγωγή μηχανημάτων για την παραγωγή μαρμελάδων και κονσερβών. Εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταποίησης τομάτας. Η νέα σειρά προϊόντων μας για τη μεταφορά και την επεξεργασία φυλλωδών λαχανικών είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για την εξάλειψη της άμμου και των χονδροειδών ακαθαρσιών. Μια συγκεκριμένη τεχνολογία και οι διαδικασίες μεταποίησης που εφαρμόζονται στην επεξεργασία του χουρμά επιτρέπουν την απόκτηση μαγιάς, αλκοολών και ξιδιού ως υποπροϊόντα της παραγωγής σιροπιών (διαυγασμένα και όχι). Μηχαν. A. Η Rossi διαθέτει όλη την τεχνογνωσία που απαιτείται για την κάλυψη των αναγκών για τις εγκαταστάσεις του γαλακτοκομικού τομέα.

 3. SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η οικογένεια Diana είναι μια παραγωγική πραγματικότητα, στη δεύτερη γενιά της, που βρίσκεται στο Pontoni, ένα τμήμα του δήμου Vitulazio (CE), στην πεδιάδα Aversana, που διασχίζεται από τον ποταμό Volturno. Ως προς τον επαγγελματισμό, το γάλα μας είναι το δυνατό σημείο. Η Tenuta Pontoni παράγει διάφορες μορφές βουβαλίσιας μοτσαρέλας από την Καμπανία: κεράσια, πλεξούδες, μπουκίτσες, κόμπους και «zizzone», σε κλασική και καπνιστή εκδοχή. Όλα εγγυημένα στο όνομα της γνησιότητας και της ποιότητας

 4. VELATI - TECNOLOGIE ALIMENTARI DAL 1867

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία Velati έχει μακρόχρονη ιστορία. Από τη δημιουργία της, κατασκευάζει μύλους για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις του τομέα και, στη συνέχεια, εξελίχθηκε και προσφέρει ευρεία γκάμα μηχανημάτων μεταποίησης του κρέατος. Δραστηριοποιείται στην αγορά ως επιχείρηση κατασκευής και συναρμολόγησης ολοκληρωμένων γραμμών μεταποίησης για σαλάμια, μορταδέλα, λουκάνικα Φρανκφούρτης και μπιφτέκια για χάμπουργκερ. Σήμερα, η Velati είναι σε θέση να αναπτύξει ολοκληρωμένα έργα

 5. TOMEGA SA

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  TOMEGA S.A. κατασκευαστής μηχανημάτων για την αξιοποίηση και μεταποίηση γαλακτοκομικών προϊόντων. Ο συνεργάτης σας για τη μεταποίηση γάλακτος. Τα μηχανήματα μας κατασκευάζονται στα μέτρα του πελάτη και προσαρμόζονται ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας. Υλικά ποιότητας (αποκλειστικά ευρωπαϊκής προέλευσης). Διανέμουμε προϊόντα όπως φρούτα ζάχαρης για γιαούρτι, ένζυμα, πυτιά, δοχεία στράγγισης, τουλπάνια, εξαρτήματα παραγωγής τυριού, όργανα μέτρησης, κ.λπ.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ROUSSEL INOX

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ROUSSEL INOX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές για την παραγωγή τυριού, μηχανηματα επεξεργασιας γαλακτος, εγκαταστασεις και εξοπλισμος παραγωγης μαλακων τυριων, Μηχανές για την παραγωγή τυριού, και εγκαταστασεις και εξοπλισμος παραγωγης σκληρων τυριων. Έχει έδρα σε Creissels, Γαλλία.

 2. QUIEL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία QUIEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Lübbenau, Γερμανία.

 3. CASEARTECNICA BARTOLI SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CASEARTECNICA BARTOLI SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις και εξοπλισμος γαλακτοκομειων. Έχει έδρα σε Parma, Ιταλία.

 4. BERIEF NAHRUNGSMITTELMASCHINEN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BERIEF NAHRUNGSMITTELMASCHINEN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Wadersloh, Γερμανία.

 5. MILKRON GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MILKRON GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Laatzen, Γερμανία.

 1. MARCO MORA CENTRIFUGHE INDUSTRIALI USATE

  Ιταλία

  Η επιχείρηση Marco Mora προμηθεύει με μεταχειρισμένες φυγοκεντρικές συσκευές βιομηχανικής χρήσης, εξ ολοκλήρου ανακατασκευασμένες και εξοπλισμένες με εγγύηση όπως τα καινούρια μηχανήματα. φυγοκεντρικές συσκευές και διαχωριστές βιομηχανικής χρήσης με διάφορες δυναμικότητες παραγωγής, για διάφορες εφαρμογές σε επιχειρήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι πελάτες μας που χρησιμοποιούν τα μηχανήματα της Marco Mora προέρχονται από διάφορους τομείς: γαλακτοκομία - τυροκομία, τρόφιμα και κονσερβοποιία, αμπελουργία, φρουτοποτά, ορυκτέλαια, καύσιμα, καλλυντικά και φαρμακευτικά προϊόντα.

 2. CAPPELLOTTO V. SNC DI CAPPELLOTTO GIUSEPPE VITTORIO & C.

  Ιταλία

  Η Cappellotto V. Snc δραστηριοποιείται εδώ και περισσότερα από 50 έτη στον τομέα των τροφίμων και των γαλακτοκομικών, με κατάρτιση, δυνατότητες και επαγγελματισμό. Σχεδιάζει, κατασκευάζει εγκαθιστά εξοπλισμούς και μηχανήματα που πληρούν τα πρότυπα ISPESL/PED και υλοποιούνται κατόπιν παραγγελίας και σύμφωνα με τις ειδικές οδηγίες του πελάτη, λαμβάνοντας υπόψη τη νομοθεσία της χώρας εγκατάστασης. Η επιχείρηση μπορεί να προμηθεύσει μία μόνο συσκευή ή ολόκληρο τον εξοπλισμό. Έχει στη διάθεσή της καταρτισμένους τεχνικούς, μηχανικούς, εργάτες, συγκολλητές και συναρμολογητές.

 1. WPS MOLKEREIMASCHINEN

  Γερμανία

  ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ WPS: Η επιχείρησή μας συνεργάζεται διεθνώς με επιτυχία εδώ και 20 χρόνια με μεγάλες επιχειρήσεις στον τομέα της βιομηχανίας τροφίμων. Κεντρικό στοιχείο των εργασιών μας αποτελεί η εμπορία μεγάλων εγκαταστάσεων για τους τομείς της παραγωγής και της συσκευασίας γάλακτος, τυριού, φρουτοχυμών, νωπού τυριού, γιαουρτιού και παγωτού.

 2. SETUAY MILK & WATER COOLING TANKS

  Τουρκία

  Η εταιρεία SETUAY MILK & WATER COOLING TANKS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα επεξεργασιας γαλακτος, βραστηρας γαλακτος, και ψυξη νερου. Έχει έδρα σε Eskişehir, Τουρκία.

 3. INDUSTRIAL FUERPLA SL

  Ισπανία

  Η εταιρεία INDUSTRIAL FUERPLA SL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Benetusser, Ισπανία.

 4. GELMINI MACCHINE

  Ιταλία

  Η εταιρεία GELMINI MACCHINE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Langhirano, Ιταλία.

 5. ADDISOON

  Τουρκία

  Η εταιρεία ADDISOON, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, γαλακτοπαραγωγικες αγελαδες, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και εξαρτηματα αλμεκτικων μηχανων. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 6. BALABAN54 MAKINA DIS TIC LTD STI

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία BALABAN54 MAKINA DIS TIC LTD STI, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ομοιογενοποιητες για την γαλακτοβιομηχανια, διαχωριστες κρεμας και ορου γαλακτος για την γαλακτοβιομηχανια, εγκαταστασεις για γαλακτοκομεια, και μηχανηματα επεξεργασιας γαλακτος. Έχει έδρα σε Birmingham, Ηνωμένο Βασίλειο.

 7. UCKAR SUT GIDA VE ZIRAI URUN. SAN VE TIC LTD. STI

  Τουρκία

  Η εταιρεία UCKAR SUT GIDA VE ZIRAI URUN. SAN VE TIC LTD. STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψυκτικές δεξαμενές, γαλα, τυροκομική συσκευή, Ψυκτικές δεξαμενές, και μείκτες τροφίμων. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 8. MEMBRANINES TECHNOLOGIJOS LT (MTLT)

  Λιθουανία

  Η εταιρεία MEMBRANINES TECHNOLOGIJOS LT (MTLT), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περιβαλλοντολογική προστασία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, γλυκερινη, Ορρός γάλακτος, και Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Klaipeda, Λιθουανία.

 1. STC-ENGINEERING GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία STC-ENGINEERING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Waldenburg, Γερμανία.

 2. KECKEIS NAHRUNGSMITTELTECHNIK GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία KECKEIS NAHRUNGSMITTELTECHNIK GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Höchst, Αυστρία.

 3. BIOLIFEITALY.COM

  Ιταλία

  Η εταιρεία BIOLIFEITALY.COM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καδοι εκτροφης ιχθυων, και εμπορία θαλασσινών προϊόντων σε κονσέρβα. Έχει έδρα σε Partinico, Ιταλία.

 4. FLORIN GESELLSCHAFT FÜR LEBENSMITTELTECHNOLOGIE MBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία FLORIN GESELLSCHAFT FÜR LEBENSMITTELTECHNOLOGIE MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Willich, Γερμανία.

 5. DENKROM MILK PROCESSING MACHINE

  Τουρκία

  Η εταιρεία DENKROM MILK PROCESSING MACHINE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές για την παραγωγή τυριού, Μηχανές για την παραγωγή γιαουρτιού, Ψυκτικές δεξαμενές, Μηχανές για την παραγωγή τυριού, Μηχανές για την παραγωγή γιαουρτιού, και Ψυκτικές δεξαμενές. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

 6. S&W FOOD TECHNOLOGY GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία S&W FOOD TECHNOLOGY GMBH & CO. KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Ostbevern, Γερμανία.

 7. TECHROS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία TECHROS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Paderborn, Γερμανία.

 8. GTA METALLVERARBEITUNG LOTHAR CLAUSS E.K.

  Γερμανία

  Η εταιρεία GTA METALLVERARBEITUNG LOTHAR CLAUSS E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Petershagen, Γερμανία.

 9. AVA GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία AVA GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Herrsching, Γερμανία.

 10. DURSCHER INOX GMBH

  Ελβετία

  Η εταιρεία DURSCHER INOX GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Wattwil, Ελβετία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Γαλακτοκομεία- τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

946 Επιχειρήσεις