• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γαλακτοκομεία- τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Γαλακτοκομεία- τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός - Ηνωμένο Βασίλειο

Ηνωμένο Βασίλειο
  1. BALABAN54 MAKINA DIS TIC LTD STI

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία BALABAN54 MAKINA DIS TIC LTD STI, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ομοιογενοποιητες για την γαλακτοβιομηχανια, διαχωριστες κρεμας και ορου γαλακτος για την γαλακτοβιομηχανια, εγκαταστασεις για γαλακτοκομεια, και μηχανηματα επεξεργασιας γαλακτος. Έχει έδρα σε Birmingham, Ηνωμένο Βασίλειο.

  2. TURBO SYSTEMS LIMITED

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία TURBO SYSTEMS LIMITED, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Hull, Ηνωμένο Βασίλειο.

  3. ARKOTE LIMITED

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία ARKOTE LIMITED, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Sheffield, Ηνωμένο Βασίλειο.

  4. BAKER PERKINS LIMITED

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία BAKER PERKINS LIMITED, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Peterborough, Ηνωμένο Βασίλειο.

  5. PROSEAL UK LIMITED

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία PROSEAL UK LIMITED, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Macclesfield, Ηνωμένο Βασίλειο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. DAIRY PARTNERS

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία DAIRY PARTNERS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Cheltenham, Ηνωμένο Βασίλειο.

  2. AXE & STATUS

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία AXE & STATUS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Milton Keynes, Ηνωμένο Βασίλειο.

  3. FAYREFIELD-FOODTEC LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία FAYREFIELD-FOODTEC LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Crewe, Ηνωμένο Βασίλειο.

  4. CHADWICKS OF BURY LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία CHADWICKS OF BURY LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bury, Ηνωμένο Βασίλειο.

  5. TETRA PAK SOLUTIONS LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία TETRA PAK SOLUTIONS LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Huddersfield, Ηνωμένο Βασίλειο.

  1. SHOP & BAKERY EQUIPMENT LIMITED

    Ηνωμένο Βασίλειο

  2. LINCAT GROUP PUBLIC LIMITED COMPANY

    Ηνωμένο Βασίλειο

  1. GEA PT HOLDINGS LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

  2. FOSTER'S EMEA LIMITED

    Ηνωμένο Βασίλειο

  3. CIBUS GROUP LIMITED

    Ηνωμένο Βασίλειο

  4. METTLER-TOLEDO SAFELINE X-RAY LIMITED

    Ηνωμένο Βασίλειο

  5. METTLER-TOLEDO SAFELINE LIMITED

    Ηνωμένο Βασίλειο

  6. APV UK LIMITED

    Ηνωμένο Βασίλειο

  7. CENTRAL BOTTLING INTERNATIONAL LIMITED

    Ηνωμένο Βασίλειο

  8. DAIRY SPARES LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία DAIRY SPARES LTD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός αρμέγματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις και εξοπλισμος γαλακτοκομειων. Έχει έδρα σε Whitchurch, Ηνωμένο Βασίλειο.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Γαλακτοκομεία- τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός - Ηνωμένο Βασίλειο

Αριθμός αποτελεσμάτων.

20 Επιχειρήσεις