• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γαλακτοκομεία- τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Κατασκευαστής Παραγωγός - Γαλακτοκομεία- τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Κατασκευαστής/παραγωγός
  1. BELGOMILK IA SA

    Ελλάδα

    Verified by europages badge

    Η Belgo-Milk Company είναι ένας κορυφαίος οργανισμός στον τομέα της γεωργίας και της ζωοτεχνίας. Η εταιρεία που ιδρύθηκε το 1996 διαθέτει εμπειρία άνω των 25 ετών στις εμπορικές δραστηριότητες. Το 2005, η εταιρεία επένδυσε στο μέλλον και συγκρότησε μια αποκλειστική ομάδα εκτελεστικών στελεχών για τη δημιουργία μιας νέας μονάδας παραγωγής που ειδικεύεται σε ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών. Η εταιρεία διαθέτει προσιτές ζωοτεχνικές μονάδες, συμβατικά κτίρια, αποθήκες, μονάδες άλμεξης, παγίδες, ταινίες σίτισης, μηχανές άλεσης, σιλό, τυροκομικές μονάδες και παγολεκάνες. Η Belgo-Milk Company εργάζεται με βάση πολλές ράτσες ζώων φάρμας υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων των Lacaune Sheep, ASSAF και Friesland, προκειμένου να παρέχει τα καλύτερα δυνατά γαλακτοκομικά προϊόντα. Η εταιρεία χρησιμοποιεί επίσης το σύστημα TYROBOX®, ένα προηγμένο σύστημα που συμβάλλει στη διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας των προϊόντων της. Με την αφοσίωσή της στην αριστεία και στην καινοτομία, η Belgo-Milk Company συνεχίζει να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες της.

  2. ROSSI INGEGNERIA ALIMENTARE SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Είμαστε παρόντες στους κύριους τομείς μεταποίησης τομάτας και φρούτων. Παρέχουμε πλήρεις γραμμές για την προετοιμασία σάλτσας τομάτας και κέτσαπ. Κατασκευάζουμε πλήρεις γραμμές και μηχανήματα για την παραγωγή χυμών φρούτων, γραμμές επεξεργασίας, εγκαταστάσεις για την παραγωγή πουρέ φρούτων, ιδίως μήλων, αχλαδιών, ροδάκινων και βερίκοκων. Παραγωγή μηχανημάτων για την παραγωγή μαρμελάδων και κονσερβών. Εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταποίησης τομάτας. Η νέα σειρά προϊόντων μας για τη μεταφορά και την επεξεργασία φυλλωδών λαχανικών είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για την εξάλειψη της άμμου και των χονδροειδών ακαθαρσιών. Μια συγκεκριμένη τεχνολογία και οι διαδικασίες μεταποίησης που εφαρμόζονται στην επεξεργασία του χουρμά επιτρέπουν την απόκτηση μαγιάς, αλκοολών και ξιδιού ως υποπροϊόντα της παραγωγής σιροπιών (διαυγασμένα και όχι). Μηχαν. A. Η Rossi διαθέτει όλη την τεχνογνωσία που απαιτείται για την κάλυψη των αναγκών για τις εγκαταστάσεις του γαλακτοκομικού τομέα.

  3. TOMEGA SA

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    TOMEGA S.A. κατασκευαστής μηχανημάτων για την αξιοποίηση και μεταποίηση γαλακτοκομικών προϊόντων. Ο συνεργάτης σας για τη μεταποίηση γάλακτος. Τα μηχανήματα μας κατασκευάζονται στα μέτρα του πελάτη και προσαρμόζονται ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας. Υλικά ποιότητας (αποκλειστικά ευρωπαϊκής προέλευσης). Διανέμουμε προϊόντα όπως φρούτα ζάχαρης για γιαούρτι, ένζυμα, πυτιά, δοχεία στράγγισης, τουλπάνια, εξαρτήματα παραγωγής τυριού, όργανα μέτρησης, κ.λπ.

  4. QUIEL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία QUIEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Lübbenau, Γερμανία.

  5. ALBORA

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ALBORA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές για την παραγωγή τυριού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τυριά, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, τυροκομεια, διατροφή, τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, χειροποίητο τυρί, βιολογικο τυρι, Τυριά, και Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Mamirolle, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BERIEF NAHRUNGSMITTELMASCHINEN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BERIEF NAHRUNGSMITTELMASCHINEN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Wadersloh, Γερμανία.

  2. MILKRON GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MILKRON GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Laatzen, Γερμανία.

  3. CAPPELLOTTO V. SNC DI CAPPELLOTTO GIUSEPPE VITTORIO & C.

    Ιταλία

    Η Cappellotto V. Snc δραστηριοποιείται εδώ και περισσότερα από 50 έτη στον τομέα των τροφίμων και των γαλακτοκομικών, με κατάρτιση, δυνατότητες και επαγγελματισμό. Σχεδιάζει, κατασκευάζει εγκαθιστά εξοπλισμούς και μηχανήματα που πληρούν τα πρότυπα ISPESL/PED και υλοποιούνται κατόπιν παραγγελίας και σύμφωνα με τις ειδικές οδηγίες του πελάτη, λαμβάνοντας υπόψη τη νομοθεσία της χώρας εγκατάστασης. Η επιχείρηση μπορεί να προμηθεύσει μία μόνο συσκευή ή ολόκληρο τον εξοπλισμό. Έχει στη διάθεσή της καταρτισμένους τεχνικούς, μηχανικούς, εργάτες, συγκολλητές και συναρμολογητές.

  4. SETUAY MILK & WATER COOLING TANKS

    Τουρκία

    Η εταιρεία SETUAY MILK & WATER COOLING TANKS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα επεξεργασιας γαλακτος, βραστηρας γαλακτος, και ψυξη νερου. Έχει έδρα σε Eskişehir, Τουρκία.

  5. INDUSTRIAL FUERPLA SL

    Ισπανία

    Η εταιρεία INDUSTRIAL FUERPLA SL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Benetusser, Ισπανία.

  1. UCKAR SUT GIDA VE ZIRAI URUN. SAN VE TIC LTD. STI

    Τουρκία

    Η εταιρεία UCKAR SUT GIDA VE ZIRAI URUN. SAN VE TIC LTD. STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψυκτικές δεξαμενές, γαλα, τυροκομική συσκευή, Ψυκτικές δεξαμενές, και μείκτες τροφίμων. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

  2. ROUSSEL INOX

    Γαλλία

    Η εταιρεία ROUSSEL INOX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές για την παραγωγή τυριού, μηχανηματα επεξεργασιας γαλακτος, εγκαταστασεις και εξοπλισμος παραγωγης μαλακων τυριων, Μηχανές για την παραγωγή τυριού, και εγκαταστασεις και εξοπλισμος παραγωγης σκληρων τυριων. Έχει έδρα σε Creissels, Γαλλία.

  1. GELMINI MACCHINE

    Ιταλία

    Η εταιρεία GELMINI MACCHINE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Langhirano, Ιταλία.

  2. ADDISOON

    Τουρκία

    Η εταιρεία ADDISOON, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, γαλακτοπαραγωγικες αγελαδες, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και εξαρτηματα αλμεκτικων μηχανων. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

  3. MEMBRANINES TECHNOLOGIJOS LT (MTLT)

    Λιθουανία

    Η εταιρεία MEMBRANINES TECHNOLOGIJOS LT (MTLT), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περιβαλλοντολογική προστασία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, γλυκερινη, Ορρός γάλακτος, και Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Klaipeda, Λιθουανία.

  4. STC-ENGINEERING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STC-ENGINEERING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Waldenburg, Γερμανία.

  5. CASEARTECNICA BARTOLI SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία CASEARTECNICA BARTOLI SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις και εξοπλισμος γαλακτοκομειων. Έχει έδρα σε Parma, Ιταλία.

  6. FLORIN GESELLSCHAFT FÜR LEBENSMITTELTECHNOLOGIE MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FLORIN GESELLSCHAFT FÜR LEBENSMITTELTECHNOLOGIE MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Willich, Γερμανία.

  7. DENKROM MILK PROCESSING MACHINE

    Τουρκία

    Η εταιρεία DENKROM MILK PROCESSING MACHINE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές για την παραγωγή τυριού, Μηχανές για την παραγωγή γιαουρτιού, Ψυκτικές δεξαμενές, Μηχανές για την παραγωγή τυριού, Μηχανές για την παραγωγή γιαουρτιού, και Ψυκτικές δεξαμενές. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

  8. GTA METALLVERARBEITUNG LOTHAR CLAUSS E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία GTA METALLVERARBEITUNG LOTHAR CLAUSS E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Petershagen, Γερμανία.

  1. AVA GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία AVA GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Herrsching, Γερμανία.

  2. HINTERKOPF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HINTERKOPF GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Eislingen, Γερμανία.

  3. A-S-T-A-EISMANN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία A-S-T-A-EISMANN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Neubeckum, Γερμανία.

  4. M-TEK MUHENDISLIK VE MAKINA SANAYI

    Τουρκία

    Η εταιρεία M-TEK MUHENDISLIK VE MAKINA SANAYI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές για την παραγωγή τυριού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Sakarya, Τουρκία.

  5. MILK INNOVATION

    Ιταλία

    Η εταιρεία MILK INNOVATION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Brescello, Ιταλία.

  6. FARK PROCESS

    Τουρκία

    Η εταιρεία FARK PROCESS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις και εξοπλισμος γαλακτοκομειων, και τυρια και γαλακτοκομικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

  7. VI.MA.C.ITALIA SRL S.U.

    Ιταλία

    Η εταιρεία VI.MA.C.ITALIA SRL S.U., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, και εγκαταστασεις αρμεγματος. Έχει έδρα σε Terni, Ιταλία.

  8. EMSENS

    Γαλλία

    Η εταιρεία EMSENS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Fraisses, Γαλλία.

  9. MECANIC AIR

    Γαλλία

    Η εταιρεία MECANIC AIR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Puyricard, Γαλλία.

  10. HOBART GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOBART GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κατασκευαστής Παραγωγός - Γαλακτοκομεία- τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αριθμός αποτελεσμάτων.

395 Επιχειρήσεις