• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • απεντόμωση- απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό

Αποτελέσματα για

Απεντόμωση- απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ARGONN EQUIPEMENTS SAS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ARGONN EQUIPEMENTS SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σηραγγες πλυσης, συραγγες πλυσης μεταλλων, υπηρεσιες καθαρισμου για βιομηχανιες τροφιμων, και Κατασκευή συστημάτων καθαρισμού. Έχει έδρα σε Clermont En Argonne, Γαλλία.

 2. ELIS BELGIUM

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ELIS BELGIUM, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα εργασίας - ενοικίαση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενδύματα εργασίας και προστασίας, Επαγγελματικές μπλούζες και ποδιές, Μηχανήματα διανομής πετσετών και σαπουνιού, Λευκά είδη επαγγελματικής και βιομηχανικής χρήσης, Λευκά είδη για οργανισμούς, Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό, Χαρτί υγείας, ενδυματα εργασιας, και Ενδύματα εργασίας και προστασίας. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

 3. COOLIKE REGNERY GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία COOLIKE REGNERY GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει έδρα σε Bensheim, Γερμανία.

 4. CO MEDIZELL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CO MEDIZELL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

 5. FILOMAT SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FILOMAT SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από χάλυβα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό, καλωδια μεταλλου, χαλυβδινα καλωδια, Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό, καλωδια μεταλλου, και μεταλλικα καλωδια. Έχει έδρα σε Bologna, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. EPEX SERVICE

  Ελλάδα

  Στην EPEX SERVICE, η μακροχρόνια ειδίκευση μας στη διαχείριση πολυκατοικιών, στην έκδοση κοινοχρήστων, την προμήθεια πετρελαίου, τους καθαρισμούς κτιρίων και σε κάθε είδους τεχνικές εργασίες συντήρησης και επισκευής αποτελεί εγγύηση για τις ανάγκες της οικίας, της πολυκατοικίας ή της επιχείρησής σας . Σκοπός μας να βρίσκουμε αξιόπιστες λύσεις για την κατοικία ή την επιχείρησή σας στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς. Ενδεικτικά αναλαμβάνουμε: Διαχείριση πολυκατοικιών Έκδοση κοινοχρήστων Καθαρισμούς κτιρίων Απολυμάνσεις Αποφράξεις Συντήρηση κήπων Πετρέλαιο θέρμανσης Καυστήρες - Καλοριφέρ Πυροσβεστήρες Ηλεκτρολογικές εργασίες Συντήρηση - επισκευή Air Condition Επικοινωνήστε μαζί μας να σας δώσουμε δωρεάν συμβουλές για οποιαδήποτε πρόβλημα αντιμέτωπιζετε στο κτίριο σας και να διαμορφώσουμε μαζί ένα πακέτο υπηρεσιών προσαρμοσμένο πλήρως στις ανάγκες της οικίας ή της επιχείρησής σας.

 2. RATDOWN

  Γαλλία

  Η RATDOWN Γαλλική ηγετική εταιρεία σε θέματα εναλλακτικής καταπολέμησης των παρασίτων, αναπτύσσει, κατασκευάζει και εμπορεύεται μη χημικά συστήματα προστασίας των καλλιεργειών, κτιρίων και υποδομών ενάντια στα παράσιτα. Πριν 10 χρόνια, η RATDOWN είχε στόχο να αναπτύξει και να διανέμει εναλλακτικές λύσεις καταπολέμησης των παρασίτων ώστε να ικανοποιήσει τις σημερινές αλλά και μελλοντικές απαιτήσεις. Αυτές οι λύσεις επιτρέπουν, σύμφωνα με τις υγειονομικές απαιτήσεις και με την προστασία του περιβάλλοντος, την επίτευξη άριστης αποτελεσματικότητας μειώνοντας την συστηματική χρήση χημικών προϊόντων. Η γκάμα των τεχνικών και οικολογικών λύσεων της RATDOWN αποτελείται από συστήματα με υπερήχους, δονητικά, μηχανικά, οπτικά ή ακόμα και ηχητικά ηλεκτρονικά συστήματα. Χάρη στην τεχνογνωσία μας, και στην πείρα μας, μπορούμε να σας παρέχουμε μια αποτελεσματική και προσαρμοσμένη απάντηση. Προσαρμόζουμε το σχέδιο δράσης ανάλογα με τον τομέα δραστηριότητας και το επίπεδο μόλυνσης.

 3. INSECT TROJAN

  Ελλάδα

  Γεωπόνος - Εντομολόγος Απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η εταιρεία μας Insect Trojan αναλαμβάνει Απεντομώσεις, Απολυμάνσεις για όλα τα έντομα Δημόσιας Υγείας πάντα με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και προσδίδοντας τον απαραίτητο σεβασμό στον πελάτη και στον χώρο του! Σας προσφέρουμε ποιοτική, οικονομική και με εγγυήσεις Απεντόμωση, Απολύμανση, Μυοκτονία σε Χαλάνδρι, Χολαργός, Παπάγου, Αγία Παρασκευή, Ψυχικό, Φιλοθέη, Πεντέλη, Βριλήσσια, Κηφισιά, Μαρούσι, Ηράκλειο, Μελίσσια, Διόνυσος, Δροσιά, Εκάλη, Ερυθραία, Αθήνα, Κολωνάκι και άλλα.

 4. 3Y EPE

  Ελλάδα

  Απεντομωσεισ-μυοκτονιεσαπολυμανση-μικροβιοκτονιαεφαρμογες καθαρισμου & απολυμανσης με ξηρο ατμοσυστηματα εξυγιανσης αερασυστηματα εξυγιανσης νερουαποσμηση & αρωμαυισμος χωρωνσυστηματα απολυμανσης τουαλετασεξυγιανση στρωματων κλινωνηλεκτρικες εντομοπαγιδεσφιλτρα νερουσυστηματα απολυμανσης αερασυγχρονες εφαρμογες απεντομωσεωναπεντομωσεις κειμηλιωναπωθηση πουλιωνκαταπολεμηση εντομων αποθηκευμενων τροφιμων

 5. ALBION

  Ελλάδα

  Η ΑΛΒΙΩΝ διαθέτει ολοκληρωμένα προγράμματα συντήρησης και καθαρισμοι κτιριων από εξειδικευμένα συνεργεια καθαρισμου. Η ΑΛΒΙΩΝ αναλμβάνει απολυμανσεις και απεντομωσεις κάθε είδους σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους.

 1. IGIONOMIKI KRITIS

  Ελλάδα

  Η "Υγειονομική Κρήτης" αναλαμβάνει την καταπολέμηση εντόμων και τρωκτικών σε κάθε επαγγελματικό και ιδιωτικό χώρο. Δραστηριοποιείται σε Χανιά και Ρέθυμνο και προσφέρει υπηρεσίες απεντομώσεων, απολυμάνσεων, υποκαπνισμών και μυοκτονιών. Επίσης εμπορευόμαστε μηχανικέσ και ηλεκτρικές παγίδες καθ΄ςσ και αρωματικά χώρου.

 2. RAPID CONTROL

  Ισπανία

  Απολύμανση και έλεγχος παρασίτων

 1. GESTISAN

  Ισπανία

  Απεντομώσεις - Μυοκτονίες - ARMPC - Ξυλοφάγα έντομα - Έλεγχος και πρόληψη λεγεωνέλλας.

 2. ASKLIPIOS APOLYMANSIS

  Ελλάδα

  Ασκληπιός Απολυμάνσεις Μικροβιοκτονίες - Εκνεφώσεις , Απεντομώσεις - Μυοκτονίες , Απομάκρυνση Πτηνών , HACCP , Πυροσβεστήρες-Πυρασφάλειες, Αποφράξεις, Καθαρισμοί Χώρων, Κοινόχρηστα.

 3. APOLYMANSEIS

  Ελλάδα

  Πιστοποιημένες απολυμάνσεις με εγκεκριμένα φάρμακα σε ανταγωνιστικές τιμές. Δίνουμε οριστική λύση στο θέμα των απολυμάνσεων - απεντομώσεων - μυοκτονιών.

 4. LEVEL UP

  Ελλάδα

  Στη Level Up παρέχουμε πλήρες λύσεις καθαρισμού και φροντίδας επαγγελματικών κτιρίων.

 5. L'AS DU NUISIBLE

  Γαλλία

  Η εταιρεία L'AS DU NUISIBLE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απεντόμωση και μυοκτονία, εξολοθρευτες εντομων για συλλογικους φορεις, οικιακοι εξολοθρευτες εντομων, εξοντωτικα εντομων, και Απεντόμωση και μυοκτονία. Έχει έδρα σε Neuilly Sur Marne, Γαλλία.

 6. PLAGUIPLAN

  Ισπανία

  Η εταιρεία PLAGUIPLAN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υποκαπνισμος, και συνεργεια καθαρισμου. Έχει έδρα σε Madrid, Ισπανία.

 7. PICO-MEDICAL GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία PICO-MEDICAL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 8. CLEANER4YOU INH. FRANZ VON GEYR

  Γερμανία

  Η εταιρεία CLEANER4YOU INH. FRANZ VON GEYR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει έδρα σε Recklinghausen, Γερμανία.

 1. BEVISTON GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BEVISTON GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει έδρα σε Wurster Nordseeküste, Γερμανία.

 2. DCS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία DCS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καθαρισμός - υπηρεσίες, Απολύμανση και αποστείρωση - υπηρεσίες, Απεντόμωση και μυοκτονία, Καθαρισμός - υπηρεσίες, Απολύμανση και αποστείρωση - υπηρεσίες, και Απεντόμωση και μυοκτονία. Έχει έδρα σε Beuzet, Βέλγιο.

 3. LIMAS HYGIENICS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία LIMAS HYGIENICS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει έδρα σε Schelle, Βέλγιο.

 4. PESTEX SERVICES

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία PESTEX SERVICES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση και μυοκτονία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό, αντιπαρασιτικη επεξεργασια, Προϊόντα απεντόμωσης, αντιπαρασιτικα, και Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει έδρα σε Leek, Ηνωμένο Βασίλειο.

 5. BIOCIDAS CONTROL DE PLAGAS

  Ισπανία

  Η εταιρεία BIOCIDAS CONTROL DE PLAGAS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει έδρα σε Madrid, Ισπανία.

 6. SANOSIL SERVICE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SANOSIL SERVICE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει έδρα σε Schongau, Γερμανία.

 7. BIOCIDAS CONTROL DE PLAGAS

  Ισπανία

  Η εταιρεία BIOCIDAS CONTROL DE PLAGAS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει έδρα σε Toledo, Ισπανία.

 8. SMP GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SMP GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει έδρα σε Tübingen, Γερμανία.

 9. BIOCINOV

  Γαλλία

  Η εταιρεία BIOCINOV, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εντομοκτόνα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό, και Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει έδρα σε Sainte-Foy-Les-Lyon, Γαλλία.

 10. MEDICOM MEDIZINISCHER FACHHANDEL INH. ANGELIKA FRANZ

  Αυστρία

  Η εταιρεία MEDICOM MEDIZINISCHER FACHHANDEL INH. ANGELIKA FRANZ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει έδρα σε Attnang-Puchheim, Αυστρία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Απεντόμωση- απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

511 Επιχειρήσεις

Kατηγορια