• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • απεντόμωση- απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό

Αποτελέσματα για

Απεντόμωση- απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ARGONN EQUIPEMENTS SAS

  Γαλλία

 2. L'AS DU NUISIBLE

  Γαλλία

 3. SANOSIL SERVICE GMBH

  Γερμανία

 4. COOLIKE REGNERY GMBH

  Γερμανία

 5. CO MEDIZELL GMBH

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ELIS BELGIUM

  Βέλγιο

 2. FILOMAT SRL

  Ιταλία

 3. EPEX SERVICE

  Ελλάδα

  Στην EPEX SERVICE, η μακροχρόνια ειδίκευση μας στη διαχείριση πολυκατοικιών, στην έκδοση κοινοχρήστων, την προμήθεια πετρελαίου, τους καθαρισμούς κτιρίων και σε κάθε είδους τεχνικές εργασίες συντήρησης και επισκευής αποτελεί εγγύηση για τις ανάγκες της οικίας, της πολυκατοικίας ή της επιχείρησής σας . Σκοπός μας να βρίσκουμε αξιόπιστες λύσεις για την κατοικία ή την επιχείρησή σας στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς. Ενδεικτικά αναλαμβάνουμε: Διαχείριση πολυκατοικιών Έκδοση κοινοχρήστων Καθαρισμούς κτιρίων Απολυμάνσεις Αποφράξεις Συντήρηση κήπων Πετρέλαιο θέρμανσης Καυστήρες - Καλοριφέρ Πυροσβεστήρες Ηλεκτρολογικές εργασίες Συντήρηση - επισκευή Air Condition Επικοινωνήστε μαζί μας να σας δώσουμε δωρεάν συμβουλές για οποιαδήποτε πρόβλημα αντιμέτωπιζετε στο κτίριο σας και να διαμορφώσουμε μαζί ένα πακέτο υπηρεσιών προσαρμοσμένο πλήρως στις ανάγκες της οικίας ή της επιχείρησής σας.

  Όλα τα προϊόντα για "απεντόμωση- απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό"

 4. RATDOWN

  Γαλλία

  Η RATDOWN Γαλλική ηγετική εταιρεία σε θέματα εναλλακτικής καταπολέμησης των παρασίτων, αναπτύσσει, κατασκευάζει και εμπορεύεται μη χημικά συστήματα προστασίας των καλλιεργειών, κτιρίων και υποδομών ενάντια στα παράσιτα. Πριν 10 χρόνια, η RATDOWN είχε στόχο να αναπτύξει και να διανέμει εναλλακτικές λύσεις καταπολέμησης των παρασίτων ώστε να ικανοποιήσει τις σημερινές αλλά και μελλοντικές απαιτήσεις. Αυτές οι λύσεις επιτρέπουν, σύμφωνα με τις υγειονομικές απαιτήσεις και με την προστασία του περιβάλλοντος, την επίτευξη άριστης αποτελεσματικότητας μειώνοντας την συστηματική χρήση χημικών προϊόντων. Η γκάμα των τεχνικών και οικολογικών λύσεων της RATDOWN αποτελείται από συστήματα με υπερήχους, δονητικά, μηχανικά, οπτικά ή ακόμα και ηχητικά ηλεκτρονικά συστήματα. Χάρη στην τεχνογνωσία μας, και στην πείρα μας, μπορούμε να σας παρέχουμε μια αποτελεσματική και προσαρμοσμένη απάντηση. Προσαρμόζουμε το σχέδιο δράσης ανάλογα με τον τομέα δραστηριότητας και το επίπεδο μόλυνσης.

 5. BESTWARDEN FOR AIRPORTS

  Γαλλία

  Κατασκευαστής λύσεων κατά των ζωικών παράσιτων για αεροδρόμια. Καταπολεμήστε αποτελεσματικά όλα τα είδη των πτηνών χάρη στα εξελίσσιμα συστήματα μας που λειτουργούν εξ αποστάσεως. Η Εταιρεία μας προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων κατάλληλη να λύσει το πρόβλημα σας, λύσεις στα μέτρα σας και γραφείο μελετών. Σχεδιασμένο για να προστατεύσει τους χώρους με μεγάλο κίνδυνο εισβολής πουλιών, όπως πίστες απογείωσης και προσγείωσης αεροδρομίων, υδάτινες επιφάνειες...Προσφέρουμε την επιλογή ATEX, σχεδιασμένη για να προστατεύσει μεσαίες επιφάνειες σε εκρηκτικό περιβάλλον. Μια διάταξη από μόνη της μπορεί να απομακρύνει πολλά διαφορετικά είδη ζώων: χήνες, ελάφια, γλάροι, περιστέρια, και άλλα άγρια ζώα. Προσφέρουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για λιμάνια, κοινότητες, Ξενοδοχεία και για την διασφάλιση του βιομηχανικού σας εργαλείο. Θέλετε να γίνετε διανομέας και αντιπρόσωπος των προϊόντων μας; Επικοινωνήστε μαζί μας.

 1. INSECT TROJAN

  Ελλάδα

  Γεωπόνος - Εντομολόγος Απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η εταιρεία μας Insect Trojan αναλαμβάνει Απεντομώσεις, Απολυμάνσεις για όλα τα έντομα Δημόσιας Υγείας πάντα με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και προσδίδοντας τον απαραίτητο σεβασμό στον πελάτη και στον χώρο του! Σας προσφέρουμε ποιοτική, οικονομική και με εγγυήσεις Απεντόμωση, Απολύμανση, Μυοκτονία σε Χαλάνδρι, Χολαργός, Παπάγου, Αγία Παρασκευή, Ψυχικό, Φιλοθέη, Πεντέλη, Βριλήσσια, Κηφισιά, Μαρούσι, Ηράκλειο, Μελίσσια, Διόνυσος, Δροσιά, Εκάλη, Ερυθραία, Αθήνα, Κολωνάκι και άλλα.

 2. 3Y EPE

  Ελλάδα

  Απεντομωσεισ-μυοκτονιεσαπολυμανση-μικροβιοκτονιαεφαρμογες καθαρισμου & απολυμανσης με ξηρο ατμοσυστηματα εξυγιανσης αερασυστηματα εξυγιανσης νερουαποσμηση & αρωμαυισμος χωρωνσυστηματα απολυμανσης τουαλετασεξυγιανση στρωματων κλινωνηλεκτρικες εντομοπαγιδεσφιλτρα νερουσυστηματα απολυμανσης αερασυγχρονες εφαρμογες απεντομωσεωναπεντομωσεις κειμηλιωναπωθηση πουλιωνκαταπολεμηση εντομων αποθηκευμενων τροφιμων

 1. IGIONOMIKI KRITIS

  Ελλάδα

  Η "Υγειονομική Κρήτης" αναλαμβάνει την καταπολέμηση εντόμων και τρωκτικών σε κάθε επαγγελματικό και ιδιωτικό χώρο. Δραστηριοποιείται σε Χανιά και Ρέθυμνο και προσφέρει υπηρεσίες απεντομώσεων, απολυμάνσεων, υποκαπνισμών και μυοκτονιών. Επίσης εμπορευόμαστε μηχανικέσ και ηλεκτρικές παγίδες καθ΄ςσ και αρωματικά χώρου.

 2. GESTISAN

  Ισπανία

  Απεντομώσεις - Μυοκτονίες - ARMPC - Ξυλοφάγα έντομα - Έλεγχος και πρόληψη λεγεωνέλλας.

 3. ASKLIPIOS APOLYMANSIS

  Ελλάδα

  Ασκληπιός Απολυμάνσεις Μικροβιοκτονίες - Εκνεφώσεις , Απεντομώσεις - Μυοκτονίες , Απομάκρυνση Πτηνών , HACCP , Πυροσβεστήρες-Πυρασφάλειες, Αποφράξεις, Καθαρισμοί Χώρων, Κοινόχρηστα.

 4. APOLYMANSEIS

  Ελλάδα

  Πιστοποιημένες απολυμάνσεις με εγκεκριμένα φάρμακα σε ανταγωνιστικές τιμές. Δίνουμε οριστική λύση στο θέμα των απολυμάνσεων - απεντομώσεων - μυοκτονιών.

 5. PLAGUIPLAN

  Ισπανία

 6. CLEANER4YOU INH. FRANZ VON GEYR

  Γερμανία

 7. DCS

  Βέλγιο

 8. BEVISTON GMBH

  Γερμανία

 1. PICO-MEDICAL GMBH

  Γερμανία

 2. PESTEX SERVICES

  Ηνωμένο Βασίλειο

 3. BIOCIDAS CONTROL DE PLAGAS

  Ισπανία

 4. BIOCIDAS CONTROL DE PLAGAS

  Ισπανία

 5. SMP GMBH

  Γερμανία

 6. BIOCINOV

  Γαλλία

 7. BIRD-X

  Ηνωμένες Πολιτείες

 8. STOP INSECTES

  Ρεϋνιόν

 9. MEDICOM MEDIZINISCHER FACHHANDEL INH. ANGELIKA FRANZ

  Αυστρία

 10. CURATENIE MIOCLEANING SC CARMARANDY SRL CONSTANTA

  Ρουμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Απεντόμωση- απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

557 επιχειρήσεις

Kατηγορια