• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • απεντόμωση- απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό

Αποτελέσματα για

Υπεργολάβος - Απεντόμωση- απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό

Υπεργολάβος
  1. INTERNATIONAL SERVICE

    Μαρόκο

    Η εταιρεία INTERNATIONAL SERVICE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εταιρίες καθαρισμού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό, και Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει έδρα σε Marrakech, Μαρόκο.

  2. SUNET PLAGAS

    Ισπανία

    Η εταιρεία SUNET PLAGAS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χημικη απολυμανση υδατων, και μυοκτονιες. Έχει έδρα σε L'arboc-Tarragona, Ισπανία.

  3. F.M. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία F.M. S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό, Βιομηχανικοί ψεκαστήρες επεξεργασίας μεταλλικών επιφανειών, Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό, και Βιομηχανικοί ψεκαστήρες επεξεργασίας μεταλλικών επιφανειών. Έχει έδρα σε Treviglio, Ιταλία.

  4. CO.TE.M.I.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CO.TE.M.I., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, και Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει έδρα σε Bastia Umbra, Ιταλία.

  5. STI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία STI S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό, Μηχανήματα πλύσης μοκετών, Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό, και Μηχανήματα πλύσης μοκετών. Έχει έδρα σε Fara Vicentino, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ODPLUSKWIANIE.PL - ZWALCZANIE PLUSKIEW

    Πολωνία

    Η εταιρεία ODPLUSKWIANIE.PL - ZWALCZANIE PLUSKIEW, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει έδρα σε Wrocław, Πολωνία.

  2. COOPERATIVA PRODUZIONE E LAVORO EUGENIO DUGONI SOC. COOP. A R.L.

    Ιταλία