• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • απεντόμωση- απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό

Αποτελέσματα για

Απεντόμωση- απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό - Πολωνία

Πολωνία
  1. PROTECT24H - OZONOWANIE, ODPLUSKWIANIE, DEZYNFEKCJA

    Πολωνία

    Η εταιρεία PROTECT24H - OZONOWANIE, ODPLUSKWIANIE, DEZYNFEKCJA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μυοκτονιες σε κτιρια και τοποθεσιες, Βακτηριοκτόνες απολυμάνσεις κτιρίων, περιβαλλόντων και εγκαταστάσεων, απεντομωση, και απεντομωσεις. Έχει έδρα σε Wrocław, Πολωνία.

  2. WIŚNIEWSKI PEST CONTROL

    Πολωνία

    Η εταιρεία WIŚNIEWSKI PEST CONTROL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει έδρα σε Dąbrowa Górnicza, Πολωνία.

  3. INSEKT2 MICHAŁ KULESZA

    Πολωνία

    Η εταιρεία INSEKT2 MICHAŁ KULESZA, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει έδρα σε Pleszew, Πολωνία.

  4. SNEX CEZARY OWERCZUK

    Πολωνία

    Η εταιρεία SNEX CEZARY OWERCZUK, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βακτηριοκτόνες απολυμάνσεις κτιρίων, περιβαλλόντων και εγκαταστάσεων, απεντομωση σε κτιρια, χωρους και εγκαταστασεις, μυοκτονια και αντιπαρασιτικες επεμβασεις σε εδαφη και χωρους, και πλυσιμο επιπλων. Έχει έδρα σε Białystok, Πολωνία.

  5. MIDAN PEST CONTROL

    Πολωνία

    Η εταιρεία MIDAN PEST CONTROL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει έδρα σε Warszawa, Πολωνία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. DEZ-DER

    Πολωνία

    Η εταιρεία DEZ-DER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους απεντομωση, και μυοκτονιες. Έχει έδρα σε Borowie, Πολωνία.

  2. INSEKTKILLER DEZYNSEKCJA DEZYNFEKCJA DERATYZACJA

    Πολωνία

    Η εταιρεία INSEKTKILLER DEZYNSEKCJA DEZYNFEKCJA DERATYZACJA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υποκαπνισμος, και μυοκτονιες σε κτιρια και τοποθεσιες. Έχει έδρα σε Rzeszów, Πολωνία.

  3. DERATYZACJA KRAKÓW - H. PRZEKLASA

    Πολωνία

    Η εταιρεία DERATYZACJA KRAKÓW - H. PRZEKLASA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει έδρα σε Kraków, Πολωνία.

  4. ODPLUSKWIANIE.PL - ZWALCZANIE PLUSKIEW

    Πολωνία

    Η εταιρεία ODPLUSKWIANIE.PL - ZWALCZANIE PLUSKIEW, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει έδρα σε Wrocław, Πολωνία.

  5. SANITEX ZAKŁAD DEZYNFEKCJI, DEZYNSEKCJI, DERATYZACJI

    Πολωνία

    Η εταιρεία SANITEX ZAKŁAD DEZYNFEKCJI, DEZYNSEKCJI, DERATYZACJI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μυοκτονιες, και Βακτηριοκτόνες απολυμάνσεις κτιρίων, περιβαλλόντων και εγκαταστάσεων. Έχει έδρα σε Łódź, Πολωνία.