• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χαλύβδινα ελάσματα ψυχρής έλασης

Αποτελέσματα για

Χαλύβδινα ελάσματα ψυχρής έλασης - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FLENDER-STAHL GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Είμαστε ο προμηθευτής σας για χάλυβα από την περιοχή Sauerland. Όπως θα περίμενε κανείς από την περιοχή Sauerland, η φιλοσοφία της εταιρείας Flender βασίζεται σε τέσσερις πυλώνες: Είμαστε ευέλικτοι, μοναδικοί, γρήγοροι και αξιόπιστοι! Με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά θέλουμε να αξιολογούμαστε. Ιδιαίτερο πλεονέκτημά μας είναι οι μικρές ποσότητες σκληρυμένου ή μη χάλυβα ελατηρίων, καθώς και μικροκραματοποιημένοι ταινιοχάλυβας. Οι μεγάλες δυνατότητες αποθήκευσης και οι μικρές προθεσμίες παράδοσης καθιστούν την Flender-Stahl αξιόπιστο συνεργάτη πολλών σταθερών πελατών στη Γερμανία και στην Ευρώπη. Ένα συχνά ξεχασμένο υλικό που δεν το χρειάζεστε πλέον! Χρειάζεστε χώρο στην αποθήκη σας; Η Flender-Stahl αγοράζει υλικό σε Coil και σε πλάκες - έτσι εξασφαλίζονται πολύτιμος αποθηκευτικός χώρος και μετρητά. Ενημερώστε μας απλώς σχετικά με το πλεόνασμά σας και ευχαρίστως θα σάς υποβάλλουμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά. Τα προϊόντα μας: ταινιοχάλυβας ψυχρής και θερμής έλασης, ανοξείδωτος δομικός χάλυβας, χάλυβας ενανθράκωσης, ταινιοχάλυβας εφαρμογών

 2. HFP BANDSTAHL GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Στην επιχείρησή μας, την HFP Bandstahl στο Bad Salzungen, ανατρέχουμε πλέον σε περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας στην ψυχρή έλαση και σε σχεδόν 150 χρόνια στην επεξεργασία μετάλλων. Με περισσότερες από 250 συνεργάτες, αυτή είναι επίσης και η μεγαλύτερη μονάδα μας. Ταινία χάλυβα ψυχρής έλασης κατά το EN 10139/10140 στις εμπορικές κατηγορίες, έλασης σε κάθε βαθμό αντοχής, πάχους 0, 20 έως 2, 50 mm, πλάτους 4-525 mm, σκλήρυνση ψυχρής έλασης σύμφωνα με το EN 10132 T1-4 /10140 στις εμπορικές κατηγορίες, με βαθμό αντοχής G ή G + K, πάχους 0, 20 - 1, 80 mm, πλάτους 10 - 370 mm Επιφανειακό φινίρισμα: κανονική ανόπτηση, ειδικά τραχεία ή γυαλιστερή επιφάνεια χωρίς ρωγμές ή πόρους, εξαιρετικά επίπεδη ή/και απολιπασμένη.

 3. BANDSTAHLHANDEL A.F. HOFMANN

  Γερμανία

 4. XIAMEN NINESUN IMP. & EXP. CO., LTD

  Κίνα

 5. HUNAN XIANGTOU GOLDSKY TITANIUM METAL CO.,LTD.

  Κίνα

  Η εταιρεία έχει ετήσια παραγωγή καρουλιών ταινίας τιτανίου 10.000 τόνων και διαθέτει 21 διπλώματα ευρεσιτεχνίας καρουλιών ταινίας τιτανίου και έχει διοργανώσει τη διατύπωση 7 εθνικών ή βιομηχανικών προτύπων. Επιπλέον διαθέτει πιστοποίηση δοχείων υπό πίεση PED, BV και DNV.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. GENERALACCIAI

  Ιταλία

  Η Generalacciai εμπορεύεται: ταινιοελάσματα από σκληρυμένο χάλυβα, σφυρηλατημένα και ανοπτημένα ταινιοελάσματα από χάλυβα για σκλήρυνση, ταινιοελάσματα για παντζούρια, ταινίες από σκληρυμένο χάλυβα, ατσαλόσυρμα σε δέσμες για τον τομέα των κατασκευών, ράβδους από ενισχυμένο ανθρακοχάλυβα, λαμαρίνες από τιτάνιο. Επίσης, ειδικευόμαστε στην πώληση μικρών ποσοτήτων και προμηθεύουμε ταινιοελάσματα με το μέτρο ή σε ταινίες, δέσμες συρμάτων και ράβδους με το τεμάχιο.

 2. ZMM POBEDA S.A.

  Βουλγαρία

 3. ALL MÉTAL SERVICE

  Γαλλία

 4. BÜRGER + ALTHOFF GMBH & CO KG

  Γερμανία

 5. VALENCIANA DE FABRICACIÓN DE SIERRAS, S.L.

  Ισπανία

 1. ZHEJIANG JINGGONG SCIENCE & TECHNOLOGY CO., LTD

  Ηνωμένες Πολιτείες

 2. SAVOJNI SRL

  Ιταλία

 1. EBAT METAL TICARET LTD.

  Τουρκία

 2. AZIENDA METALLI LAMINATI S.P.A.

  Ιταλία

 3. BONIXOENERGY

  Νότια Αφρική

 4. CLUB BUSINESS

  Τυνησία

 5. LAMINCER SA

  Ισπανία

 6. LUCICORP

  Τουρκία

 7. EGYPTIAN ITALIAN COMPANY FOR SUPPLEMENTARY INDUSTRIES

  Αίγυπτος

 8. LAMINCER THYSSENKRUPP

  Ισπανία

 1. AMI EXPORT-IMPORT D.O.O.

  Σερβία

 2. ESG EDELSTAHL-SCHNEIDSERVICE GMBH

  Γερμανία

 3. HI-SPAN LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 4. QUALITY FOILS (INDIA) PVT LTD

  Ινδία

 5. SARONNO METALLI S.R.L.

  Ιταλία

 6. DUE EFFE ACCIAI S.R.L.

  Ιταλία

 7. DELNA S.P.A.

  Ιταλία

 8. SUPERCONDUTTORI SRLS

  Ιταλία

 9. STEEL STRIP

  Ιταλία

 10. MITTAL STEEL HUNEDOARA S.A.

  Ρουμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χαλύβδινα ελάσματα ψυχρής έλασης - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

52 επιχειρήσεις