• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χάλυβες με πρόσμειξη άνθρακα

Αποτελέσματα για

Χάλυβες με πρόσμειξη άνθρακα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FLENDER-STAHL GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Είμαστε ο προμηθευτής σας για χάλυβα από την περιοχή Sauerland. Όπως θα περίμενε κανείς από την περιοχή Sauerland, η φιλοσοφία της εταιρείας Flender βασίζεται σε τέσσερις πυλώνες: Είμαστε ευέλικτοι, μοναδικοί, γρήγοροι και αξιόπιστοι! Με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά θέλουμε να αξιολογούμαστε. Ιδιαίτερο πλεονέκτημά μας είναι οι μικρές ποσότητες σκληρυμένου ή μη χάλυβα ελατηρίων, καθώς και μικροκραματοποιημένοι ταινιοχάλυβας. Οι μεγάλες δυνατότητες αποθήκευσης και οι μικρές προθεσμίες παράδοσης καθιστούν την Flender-Stahl αξιόπιστο συνεργάτη πολλών σταθερών πελατών στη Γερμανία και στην Ευρώπη. Ένα συχνά ξεχασμένο υλικό που δεν το χρειάζεστε πλέον! Χρειάζεστε χώρο στην αποθήκη σας; Η Flender-Stahl αγοράζει υλικό σε Coil και σε πλάκες - έτσι εξασφαλίζονται πολύτιμος αποθηκευτικός χώρος και μετρητά. Ενημερώστε μας απλώς σχετικά με το πλεόνασμά σας και ευχαρίστως θα σάς υποβάλλουμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά. Τα προϊόντα μας: ταινιοχάλυβας ψυχρής και θερμής έλασης, ανοξείδωτος δομικός χάλυβας, χάλυβας ενανθράκωσης, ταινιοχάλυβας εφαρμογών

 2. NLMK-EUROPE-PLATE

  Βέλγιο

  Η NLMK Europe - Plate κατασκευάζει μια μεγάλη γκάμα ισχυρών λαμαρινών και ράβδοι. Κατέχει παραγωγική ικανότητα 1, 75 εκ.τόνων χάλυβα ετησίως και ο χαρτοφύλακας της προϊόντων που αφορά τον χάλυβα συμπεριλαμβάνει προϊόντα με υψηλή προστιθέμενη αξία, όπως σκληρυμένοι χάλυβες, χάλυβες για εργαλεία ή υπεράκτιες παραλλαγές. Η NLMK Plate είναι ο ειδικός του σφυρηλατημένου και εξελασμένου χάλυβα: Χάλυβας δόμησης, χάλυβας ναυπηγείου, χάλυβες offshore, χάλυβας για αιολικές εγκαταστάσεις, για λέβητες, και συσκευές υπό πίεση, χάλυβες για αγωγούς, χάλυβες offshore, χάλυβας για αιολικές εγκαταστάσεις, χάλυβας με υψηλή περιεκτικότητα σε άνθρακα, χάλυβες με υψηλό όριο ελαστικότητας, High Strength steels QUARD® (Χάλυβας ανθεκτικό στην διάβρωση) QUEND® (Χάλυβας με εξαιρετικά υψηλό όριο ανθεκτικότητας), Χάλυβας για εργαλεία, ράβδοι και μπλοκ, σφυρηλατημένα, τετράγωνες ράβδοι, σφυρηλατημένες μπάρες

 3. TEMPRACCIAIO S.R.L.

  Ιταλία

  Η Tempracciaio s.r.l. παράγει ταινίες ψυχρής και θερμής έλασης με υψηλή και χαμηλή περιεκτικότητα σε άνθρακα, σε ανόπτηση, ακατέργαστη, σκληρυμένη γκρι, μπλε, κίτρινη και λευκή, με πάχος που κυμαίνεται από 0, 10 mm έως 6 mm και πλάτος κατόπιν παραγγελίας. Η πολιτική της εταιρείας στοχεύει στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών και τη διατήρηση των προτύπων αποδοτικότητας και ποιότητας. Η Tempracciaio s.r.l. βρίσκεται στο Caronno Pertusella (επαρχία του Βαρέζε). Πωλεί και παράγει ταινίες από σκληρυμένους και σκληρυνόμενους χάλυβες.

 4. TR COMPOSITI

  Ιταλία

 5. TRADE AND PRODUCTION ENTERPRISE BONUSTRADE LLC

  Ουκρανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. HUNAN HUAWEI JINGCHENG MATERIAL TECHNOLOGY CO., LTD.

  Κίνα

  Η Hunan Huawei Jingcheng Material Technology Co., Ltd. (η εταιρεία) βρίσκεται στο πάρκο υψηλής τεχνολογίας Yuelu Mountain και δραστηριοποιείται στην Έρευνα & Ανάπτυξη, στη βιομηχανική παραγωγή και στις εφαρμογές τιτανίου, ζιρκονίου, αφνίου, υλικών σπάνιων γαιών και των δυαδικών ή πολλαπλών ενώσεών τους (καρβίδιο, νιτρίδιο, πυριτίδιο, βορίδιο και σουλφίδιο), καθώς και άλλων νανοϋλικών, υπονανοκεραμικής σκόνης και συναφών προϊόντων.

 2. GMS GLOBAL MÉTAL SOLUTION

  Γαλλία

 3. UNIVERSAL ACIERS

  Γαλλία

 4. ACIERS COSTE SAS VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND

  Γερμανία

 5. THYSSENKRUPP MATERIALS FRANCE - AGENCE MULHOUSE

  Γαλλία

 1. ACIERS UK LIMITED

  Ηνωμένο Βασίλειο

 2. ECKHARDT STEEL AND ALLOYS

  Γερμανία

 1. OAKLEY STEEL

  Μαλαισία

 2. ANTEJAS, UAB

  Λιθουανία

 3. ARCELORMITTAL CLN DISTRIBUZIONE ITALIA SRL

  Ιταλία

 4. LEON TUBOS - DUIZEN IBERICA SL

  Ισπανία

 5. GEORGE DYKE LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 6. BASARI GALVANIZ

  Τουρκία

 7. SHANDONG HAOKUNDA METAL MATERIAL CO.,LTD

  Τουρκία

 8. SPECIAL PIPES AND FITTINGS TRADING LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 1. BRINELL TRADE

  Τουρκία

 2. HEBEI HONGRUN HEAVY INDUSTRY GROUP CO.,LTD

  Κίνα

 3. RENTACARSS

  Τουρκία

 4. ATLAS STEEL TRADING SERVICES LLC

  Ηνωμένες Πολιτείες

 5. SCHKRIZ METAL LINKERS GMBH

  Γερμανία

 6. CDH TEST SESSION DE

  Γερμανία

 7. BODYCOTE VARMEBEHANDLING A/S

  Δανία

 8. SHARP TOP CO., LTD

  Κίνα

 9. METALUSINE

  Λιθουανία

 10. APOLLON STEEL INC.

  Ηνωμένες Πολιτείες

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χάλυβες με πρόσμειξη άνθρακα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

131 επιχειρήσεις