• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χάλυβες με πρόσμειξη άνθρακα

Αποτελέσματα για

Χάλυβες με πρόσμειξη άνθρακα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FLENDER-STAHL GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε ο προμηθευτής σας για χάλυβα από την περιοχή Sauerland. Όπως θα περίμενε κανείς από την περιοχή Sauerland, η φιλοσοφία της εταιρείας Flender βασίζεται σε τέσσερις πυλώνες: Είμαστε ευέλικτοι, μοναδικοί, γρήγοροι και αξιόπιστοι! Με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά θέλουμε να αξιολογούμαστε. Ιδιαίτερο πλεονέκτημά μας είναι οι μικρές ποσότητες σκληρυμένου ή μη χάλυβα ελατηρίων, καθώς και μικροκραματοποιημένοι ταινιοχάλυβας. Οι μεγάλες δυνατότητες αποθήκευσης και οι μικρές προθεσμίες παράδοσης καθιστούν την Flender-Stahl αξιόπιστο συνεργάτη πολλών σταθερών πελατών στη Γερμανία και στην Ευρώπη. Ένα συχνά ξεχασμένο υλικό που δεν το χρειάζεστε πλέον! Χρειάζεστε χώρο στην αποθήκη σας; Η Flender-Stahl αγοράζει υλικό σε Coil και σε πλάκες - έτσι εξασφαλίζονται πολύτιμος αποθηκευτικός χώρος και μετρητά. Ενημερώστε μας απλώς σχετικά με το πλεόνασμά σας και ευχαρίστως θα σάς υποβάλλουμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά. Τα προϊόντα μας: ταινιοχάλυβας ψυχρής και θερμής έλασης, ανοξείδωτος δομικός χάλυβας, χάλυβας ενανθράκωσης, ταινιοχάλυβας εφαρμογών

 2. NLMK-EUROPE-PLATE

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η NLMK Europe - Plate κατασκευάζει μια μεγάλη γκάμα ισχυρών λαμαρινών και ράβδοι. Κατέχει παραγωγική ικανότητα 1, 75 εκ.τόνων χάλυβα ετησίως και ο χαρτοφύλακας της προϊόντων που αφορά τον χάλυβα συμπεριλαμβάνει προϊόντα με υψηλή προστιθέμενη αξία, όπως σκληρυμένοι χάλυβες, χάλυβες για εργαλεία ή υπεράκτιες παραλλαγές. Η NLMK Plate είναι ο ειδικός του σφυρηλατημένου και εξελασμένου χάλυβα: Χάλυβας δόμησης, χάλυβας ναυπηγείου, χάλυβες offshore, χάλυβας για αιολικές εγκαταστάσεις, για λέβητες, και συσκευές υπό πίεση, χάλυβες για αγωγούς, χάλυβες offshore, χάλυβας για αιολικές εγκαταστάσεις, χάλυβας με υψηλή περιεκτικότητα σε άνθρακα, χάλυβες με υψηλό όριο ελαστικότητας, High Strength steels QUARD® (Χάλυβας ανθεκτικό στην διάβρωση) QUEND® (Χάλυβας με εξαιρετικά υψηλό όριο ανθεκτικότητας), Χάλυβας για εργαλεία, ράβδοι και μπλοκ, σφυρηλατημένα, τετράγωνες ράβδοι, σφυρηλατημένες μπάρες

 3. TEMPRACCIAIO S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Tempracciaio s.r.l. παράγει ταινίες ψυχρής και θερμής έλασης με υψηλή και χαμηλή περιεκτικότητα σε άνθρακα, σε ανόπτηση, ακατέργαστη, σκληρυμένη γκρι, μπλε, κίτρινη και λευκή, με πάχος που κυμαίνεται από 0, 10 mm έως 6 mm και πλάτος κατόπιν παραγγελίας. Η πολιτική της εταιρείας στοχεύει στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών και τη διατήρηση των προτύπων αποδοτικότητας και ποιότητας. Η Tempracciaio s.r.l. βρίσκεται στο Caronno Pertusella (επαρχία του Βαρέζε). Πωλεί και παράγει ταινίες από σκληρυμένους και σκληρυνόμενους χάλυβες.

 4. TRADE AND PRODUCTION ENTERPRISE BONUSTRADE LLC

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TRADE AND PRODUCTION ENTERPRISE BONUSTRADE LLC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κάρβουνο και γραφίτης - ηλεκτρικά στοιχεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γραφίτης λίπανσης, Χάλυβες με πρόσμειξη άνθρακα, γραφιτης, Γραφίτης λίπανσης, Χάλυβες με πρόσμειξη άνθρακα, κατεργασια του ανθρακα και του γραφιτη, γραφιτης για ηλεκτροδιαβρωση, Σφαιροειδής χυτοσίδηρος, και στοιχεία από γραφίτη. Έχει έδρα σε Zaporizhzhzya, Ουκρανία.

 5. HUNAN HUAWEI JINGCHENG MATERIAL TECHNOLOGY CO., LTD.

  Κίνα

  Η Hunan Huawei Jingcheng Material Technology Co., Ltd. (η εταιρεία) βρίσκεται στο πάρκο υψηλής τεχνολογίας Yuelu Mountain και δραστηριοποιείται στην Έρευνα & Ανάπτυξη, στη βιομηχανική παραγωγή και στις εφαρμογές τιτανίου, ζιρκονίου, αφνίου, υλικών σπάνιων γαιών και των δυαδικών ή πολλαπλών ενώσεών τους (καρβίδιο, νιτρίδιο, πυριτίδιο, βορίδιο και σουλφίδιο), καθώς και άλλων νανοϋλικών, υπονανοκεραμικής σκόνης και συναφών προϊόντων.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. -

  Νότια Κορέα

  Η Global Shinhwa Co., Ltd. ιδρύθηκε το 2007. Η έδρα της βρίσκεται στην πόλη Chanwon-si και το εργοστάσιο στο Busan της Νότιας Κορέας. Επίσης, διαθέτουμε μια εταιρεία στο Χονγκ Κονγκ, την SHENHUACHUANGZAO Co., LTD. Είμαστε μια από τις καλύτερες εταιρείες προμήθειας παγκοσμίως. Ειδικευόμαστε στις συμβάσεις προμήθειας δοχείων μεταλλικής αποθήκευσης άριστης ποιότητας, ανεφοδιασμό χάλυβα, προμήθεια χάλυβα και επεξεργασία διοδίων. Κατέχουμε ισχυρά πλεονεκτήματα: μακροχρόνια πείρα τριάντα ετών στον ανεφοδιασμό ακατέργαστων υλικών.

 2. ITG STEEL SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία ITG STEEL SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες με πρόσμειξη άνθρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανοξειδωτος χαλυβας, ειδικοι και απλοι χαλυβες, και Ανοξείδωτος χάλυβας. Έχει έδρα σε San Giuliano Milanese, Ιταλία.

 3. OAKLEY STEEL

  Μαλαισία

  Η εταιρεία OAKLEY STEEL, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες με πρόσμειξη άνθρακα. Έχει έδρα σε Petaling Jaya, Μαλαισία.

 4. SOCOPA - MÉCANIQUE DE PRÉCISION

  Γαλλία

  Η εταιρεία SOCOPA - MÉCANIQUE DE PRÉCISION, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες με πρόσμειξη άνθρακα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες με πρόσμειξη άνθρακα, και χυτοσιδηρος για την αυτοκινητοβιομηχανια. Έχει έδρα σε Saint-Amand-Les-Eaux, Γαλλία.

 5. ACIERS UK LIMITED

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία ACIERS UK LIMITED, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες με πρόσμειξη άνθρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα, Εμπορία χάλυβα, και Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Hounslow, Ηνωμένο Βασίλειο.

 1. ARCELORMITTAL CLN DISTRIBUZIONE ITALIA SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία ARCELORMITTAL CLN DISTRIBUZIONE ITALIA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες με πρόσμειξη άνθρακα, Χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, χάλυβας αντιδιαβρωτικός, και Χάλυβες με πρόσμειξη άνθρακα. Έχει έδρα σε Caselette, Ιταλία.

 2. ECKHARDT STEEL AND ALLOYS

  Γερμανία

  Η εταιρεία ECKHARDT STEEL AND ALLOYS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες με πρόσμειξη άνθρακα. Έχει έδρα σε Zellingen, Γερμανία.

 1. ACIERS COSTE SAS VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND

  Γερμανία

  Η εταιρεία ACIERS COSTE SAS VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες με πρόσμειξη άνθρακα. Έχει έδρα σε Saarbrücken, Γερμανία.

 2. LEON TUBOS - DUIZEN IBERICA SL

  Ισπανία

  Η εταιρεία LEON TUBOS - DUIZEN IBERICA SL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες με πρόσμειξη άνθρακα, κοπη πλασματος, Χάλυβες με πρόσμειξη άνθρακα, και Χαλύβδινα δοκάρια. Έχει έδρα σε Camarma De Esteruelas, Ισπανία.

 3. ANTEJAS, UAB

  Λιθουανία

  Η εταιρεία ANTEJAS, UAB, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες με πρόσμειξη άνθρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, Ράβδοι - σιδηρούχα μέταλλα, στρογγυλές ράβδοι ειδικών χαλύβων, Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, ραβδοι κυκλικης διατομης απο μεταλλο, και Ράβδοι - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Vilnius, Λιθουανία.

 4. UKRAINIAN SPECIAL INDUSTRY

  Ουκρανία

  Η εταιρεία UKRAINIAN SPECIAL INDUSTRY, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες με πρόσμειξη άνθρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χάλυβας υψηλής αντοχής. Έχει έδρα σε Zaporizhzhya, Ουκρανία.

 5. UNIVERSAL ACIERS

  Γαλλία

  Η εταιρεία UNIVERSAL ACIERS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες με πρόσμειξη άνθρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, και Μεταλλικές κατασκευές. Έχει έδρα σε Couzon-Au-Mont-D'or, Γαλλία.

 6. SHANDONG HAOKUNDA METAL MATERIAL CO.,LTD

  Τουρκία

  Η εταιρεία SHANDONG HAOKUNDA METAL MATERIAL CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ανοξείδωτοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες με πρόσμειξη άνθρακα, Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα, γαλβανισμενες λαμαρινες, ατσάλινα προφίλ, Χάλυβες με πρόσμειξη άνθρακα, και Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα. Έχει έδρα σε Liao Cheng, Τουρκία.

 7. ASD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία ASD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες με πρόσμειξη άνθρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπή λέιζερ 3-D κατά παραγγελία, και μορφοποιηση. Έχει έδρα σε Leeds, Ηνωμένο Βασίλειο.

 8. LLC MECHANICAL FOUNDRY

  Ουκρανία

  Η εταιρεία LLC MECHANICAL FOUNDRY, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες με πρόσμειξη άνθρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μη σιδηρουχα μεταλλα και κραματα, κράματα, Ανταλλακτικά, και ανταλλακτικά για μίνι εκσκαφείς. Έχει έδρα σε Volyn Region, Novovolynsk, Ουκρανία.

 1. CNW INTERNATIONAL TRADE CO.,LTD

  Κίνα

  Η εταιρεία CNW INTERNATIONAL TRADE CO.,LTD, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες με πρόσμειξη άνθρακα. Έχει έδρα σε Qingdao, Κίνα.

 2. FBM INDUSTRIAL SERVICES

  Βέλγιο

  Η εταιρεία FBM INDUSTRIAL SERVICES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, Χάλυβες με πρόσμειξη άνθρακα, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , μεταλλικές εργασίες παντός τύπου, Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, και Χάλυβες με πρόσμειξη άνθρακα. Έχει έδρα σε Gent, Βέλγιο.

 3. BASARI GALVANIZ

  Τουρκία

  Η εταιρεία BASARI GALVANIZ, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες με πρόσμειξη άνθρακα. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 4. JIANGSU CASTER METALLURGICAL EUQIPMENT CO.,LTD.

  Κίνα

  Η εταιρεία JIANGSU CASTER METALLURGICAL EUQIPMENT CO.,LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες με πρόσμειξη άνθρακα. Έχει έδρα σε Yangzhou, Κίνα.

 5. CIRCLE FOUR METAL MATERIALS COMPANY LIMITED

  Κίνα

  Η εταιρεία CIRCLE FOUR METAL MATERIALS COMPANY LIMITED, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες με πρόσμειξη άνθρακα. Έχει έδρα σε Dongguan, Κίνα.

 6. MJ RECICLAGEM LTDA.

  Βραζιλία

  Η εταιρεία MJ RECICLAGEM LTDA., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες με πρόσμειξη άνθρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αλουμινιο, αγορα παλαιοσιδηρου, σιδηρος, και μεταφορα παλιοσιδηρων. Έχει έδρα σε Rio De Janeiro, Βραζιλία.

 7. PROMSTROYKONSTRUKCIA

  Λευκορωσία

  Η εταιρεία PROMSTROYKONSTRUKCIA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες με πρόσμειξη άνθρακα, Μεταλλικές επενδύσεις, Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Χάλυβες με πρόσμειξη άνθρακα, Μεταλλικές επενδύσεις, Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία, και Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Minsk, Λευκορωσία.

 8. ANPING COUNTY HAILI WIRE MESH PRODUCTS CO.,LTD

  Κίνα

  Η εταιρεία ANPING COUNTY HAILI WIRE MESH PRODUCTS CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες με πρόσμειξη άνθρακα. Έχει έδρα σε Hebei Province, Κίνα.

 9. SPECIAL PIPES AND FITTINGS TRADING LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία SPECIAL PIPES AND FITTINGS TRADING LTD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες με πρόσμειξη άνθρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σωληνες ανευ ραφης, και μεταλλικοι σωληνες και σωληνωσεις. Έχει έδρα σε London, Ηνωμένο Βασίλειο.

 10. BRINELL TRADE

  Τουρκία

  Η εταιρεία BRINELL TRADE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες με πρόσμειξη άνθρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβας, και πόρπες. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χάλυβες με πρόσμειξη άνθρακα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

142 Επιχειρήσεις