Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χάλυβες ανοξείδωτοι

Αποτελέσματα για

Χάλυβες ανοξείδωτοι - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SHENZHEN PROMOSTAR HARDWARE CO.,LTD

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η ShenZhen PromoStar Hardware Co., Ltd είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στα προϊόντα μηχανουργικής επεξεργασίας μετάλλων με ψηφιακό έλεγχο, τόρνευσης, φρεζαρίσματος, σφυρηλασίας και συγκόλλησης για όλους τους κλάδους. Στα υλικά περιλαμβάνεται ο ανοξείδωτος χάλυβας, το αλουμίνιο, το τιτάνιο, ο ορείχαλκος, ο ανθρακοχάλυβας και ούτω καθεξής. Μπορούμε να ικανοποίησουμε όλες τις βιομηχανικές απαιτήσεις όπως: Ηλεκτρικές συσκευές, ηλεκτρονικές συσκευές, ανταλλακτικά αυτοκινήτων, φωτισμός LED, έπιπλα, μηχανήματα και εξοπλισμοί, εξοπλισμός καθαρισμού και ιατρικής χρήσης, γραμμές χύτευσης και πλαστικών κ.λπ. Η Promostar έχει ολική πείρα για εξαγωγές σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Νοτιοασιατικές χώρες. Μπορούμε να επιτύχουμε ανοχή +/-0, 002 χιλ. Είναι δυνατή η επίτευξη των τυπικών πιστοποιήσεων των ROHS, REACH. Το υλικό μπορεί να πιστοποιηθεί κατά ASTM, UNI. ISO 9001: 2008 και ISO TS16949. Χαρακτηριστικό μας : Μέση διάσταση με σωστή διαχείριση εργοστασίου. Επενδύουμε πολύ στα μηχανήματα και στις τεχνολογίες για τους εργάτες και διαθέτουμε ισχυρό τμήμα ανθρώπινων πόρων. Ολη η ομάδα μας συνεργάζεται εδώ και πάνω από 8 χρόνια. Εργαζόμαστε ως ομάδα. Η PromoStar φημίζεται παγκοσμίως. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. OTTO JUNKER CM GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Otto-Junker Edelstahlgießerei GmbH στο Simmerath-Lammersdorf (20 χλμ. από το Aachen) είναι μια επιχείρηση που επικεντρώνεται σε ειδικά κράματα. Το πρόγραμμα υλικών της εταιρείας μας σάς παρέχει μια μεγάλη γκάμα κραμάτων σιδήρου, νικελίου και κοβαλτίου υψηλής αντοχής. Αυτά τα υλικά τήκονται σε επαγωγικές καμίνους υψηλής απόδοσης με τις ανάλογες απαιτήσεις και με χρήση της τεχνικής κενού. Το πρόγραμμα της εταιρείας μας περιλαμβάνει ανθεκτικά στη διάβρωση κράματα, ανθεκτικά στη θερμότητα κράματα, μη μαγνητιζόμενα κράμα, ανθεκτικά στη φθορά κράματα και πολλά ειδικά κράματα νικελίου και κοβαλτίου. Παράγουμε χυτά υλικά για οριακή διαβρωτική καταπόνηση ως κράματα νικελίου JUNKERALLOY®. Πολλά από αυτά τα υλικά να έχουμε αναπτύξει και τα διαθέτουμε ήδη για πολλές δεκαετίες. Εκτός από τα υλικά που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα μας, παράγουμε και άλλα, συνολικά περίπου 100 είδη.

 3. HAGHOFER DRAHTBIEGETECHNIK GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Όπου απαιτούνται εξατομικευμένες ιδέες, σας προσφέρουμε τη λύση! HAGHOFER DRAHTBIEGE­TECHNIK Η επιχείρησή μας ασχολείται κυρίως με την κατασκευή δισδιάστατων και τρισδιάστατων εξαρτημάτων κυρτωμένου σύρματος για τους πλέον διαφορετικούς τομείς εφαρμογών. Ένα ουσιαστικό κεντρικό στοιχείο της παραγωγής μας αποτελείται από την κατασκευή ειδικών κρεμαστρών από ανοξείδωτο χάλυβα, καθώς και αξεσουάρ πλυντηρίου ρούχων. Το πελατολόγιό μας στο τμήμα αυτό κυμαίνεται από το μικρό πλυντήριο ρούχων έως και τις μεγάλες επιχειρήσεις καθαρισμού υφασμάτων!

 4. SEEBERGER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Από το 1983, η Seeberger διαθέτει προϊόντα υψηλής ποιότητας «Made in Germany». Ως οικογενειακή μικρομεσαία επιχείρηση είμαστε πάντοτε ο προσωπικός και εξειδικευμένος συνεργάτης των πελατών μας. Η εμπιστοσύνη και η αξιοπιστία αποτελούν τη βάση για τη συνεργασία μεταξύ εταίρων. Σκοπεύουμε να διευρύνουμε τη θέση μας ως στιβαρή, ανεξάρτητη επιχείρηση και στο μέλλον μέσω της συνεχούς βελτίωση των υπηρεσιών μας και των οικονομικών επιλογών μας. Έτσι εξασφαλίζεται η ασφάλεια του σχεδιασμού σας και η συνέχεια. Λέξεις κλειδιά για τα προϊόντα: χιτώνιο αποστάτη, χιτώνια αποστάτη, σωλήνας αποστάτη, δακτύλιος άξονα, δακτύλιοι άξονα, σωλήνας άξονα, σωλήνες άξονα, σωλήνας αναρρόφησης, σωλήνες αναρρόφησης, χιτώνιο, χιτώνια, πρεσαριστό χιτώνιο, χιτώνιο αποστάτη, χιτώνια αποστάτη, σωλήνας αποστάτη, σωλήνες αποστάτη, χιτώνιο, χιτώνια, χιτώνιο σύσφιξης, χιτώνια σύσφιξης, συστολή συμπίεσης, συστολές συμπίεσης, σωλήνας στήριξης κεφαλής, σωλήνες στήριξης κεφαλής, κουζινέτο κλπ.

 5. EWG E. WAGENER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η EWG στο Heimsheim, στην καρδιά της Βάδης-Βυρτεμβέργης είναι ο δικός πιστοποιημένος κατά ISO κορυφαίος προμηθευτής, έμπορος και συνεργάτης. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει: ράβδους, σωλήνες, βέργες, σύρματα, πρότυπα εξαρτήματα (όπως π. χ., βίδες, παξιμάδια και ακέφαλες βίδες), πλάκες, ελάσματα και μεμβράνες από διάφορα ειδικά μέταλλα, δύστηκτα μέταλλα και σπάνιες γαίες. Στον τομέα εξειδίκευσής μας περιλαμβάνονται πρότυπα εξαρτήματα – όπως π.χ., βίδες, παξιμάδια και ακέφαλες βίδες – ημιτελή προϊόντα πολύτιμων μετάλλων, καθώς και εξαρτήματα βάσεις σχεδίου από μολυβδαίνιο, ταντάλιο, βολφράμιο, τιτάνιο και τα κράματά τους (TZM, Alloys Invar, Alloys Kovar, Inconel). Οι δυνατότητες επεξεργασίας των διαφόρων υλικών, ανάλογα με τις ιδιότητές τους, είναι πολλές και μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται οι εξής: πυράκτωση, ψυχρή εξέλαση, τορνάρισμα, φρεζάρισμα, λείανση, διάβρωση, συγκόλληση, bonding (σκλήρυνση), αποσκωρίαση, σπειροτόμηση, διάτρηση, σήμανση και διάτρηση λέιζερ.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. FLENDER-STAHL GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε ο προμηθευτής σας για χάλυβα από την περιοχή Sauerland. Όπως θα περίμενε κανείς από την περιοχή Sauerland, η φιλοσοφία της εταιρείας Flender βασίζεται σε τέσσερις πυλώνες: Είμαστε ευέλικτοι, μοναδικοί, γρήγοροι και αξιόπιστοι! Με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά θέλουμε να αξιολογούμαστε. Ιδιαίτερο πλεονέκτημά μας είναι οι μικρές ποσότητες σκληρυμένου ή μη χάλυβα ελατηρίων, καθώς και μικροκραματοποιημένοι ταινιοχάλυβας. Οι μεγάλες δυνατότητες αποθήκευσης και οι μικρές προθεσμίες παράδοσης καθιστούν την Flender-Stahl αξιόπιστο συνεργάτη πολλών σταθερών πελατών στη Γερμανία και στην Ευρώπη. Ένα συχνά ξεχασμένο υλικό που δεν το χρειάζεστε πλέον! Χρειάζεστε χώρο στην αποθήκη σας; Η Flender-Stahl αγοράζει υλικό σε Coil και σε πλάκες - έτσι εξασφαλίζονται πολύτιμος αποθηκευτικός χώρος και μετρητά. Ενημερώστε μας απλώς σχετικά με το πλεόνασμά σας και ευχαρίστως θα σάς υποβάλλουμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά. Τα προϊόντα μας: ταινιοχάλυβας ψυχρής και θερμής έλασης, ανοξείδωτος δομικός χάλυβας, χάλυβας ενανθράκωσης, ταινιοχάλυβας εφαρμογών

 2. ENERGIETECHNIK ESSEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Energietechnik Essen GmbH – μέλος του ομίλου επιχειρήσεων Georgsmarienhütte – στηρίζει τις δυνατότητες και ικανότητές της στη συνεχή έρευνα και ανάπτυξη, καθώς και στην εμπειρία που αρχίζει το 1811. Η Energietechnik Essen GmbH αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει σχετικά με την ασφάλεια προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, κυρίως για κατασκευαστές ενεργειακών μηχανών. Όταν κατασκευάστηκε η πρώτη στροβιλογεννήτρια στις αρχές του 20ου αιώνα, η εταιρεία Essener διέθεσε τους δακτυλίους καλύμματος. Οι δακτύλιοι καλύμματος τοποθετούνται στα άκρα του ρότορα για τη στερέωση της χάλκινης περιέλιξης έναντι φυγόκεντρων δυνάμεων, οι οποίες προκαλούνται από τις υψηλές ταχύτητες περιστροφής. Τα πιο παλιά έγγραφα στο αρχείο της εταιρείας σχετικά με του μη μαγνητιζόμενους δακτυλίους καλύμματος είναι από το 1901. Σε δύο συγκροτήματα ανάτηξης, μια εγκατάσταση ανάτηξης ηλεκτραγώγιμης σκουριάς και μια εγκατάσταση ανάτηξης ηλεκτραγώγιμης σκουριάς υπό πίεση, η Energietechnik Essen GmbH παράγει υλικά για δακτυλίους καλύμματος.

 3. RECORD METALL-FOLIEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε μια μικρομεσαία επιχείρηση, η οποία ειδικεύεται στη διάθεση λεπτών μεταλλικών μεμβρανών με μικρές ανοχές πάχους. Καλύπτουμε το πεδίο πάχους από 0, 005 mm έως 1, 00 mm. Από την αποθήκη μας παραδίδουμε διάφορες διαστάσεις που χάρη στη συσκευασία τους ενδείκνυνται απόλυτα για τη χρήση στο συνεργείο και για συναρμολογήσεις. Το υλικό αφαιρείται εύκολα στο απαιτούμενο μήκος από το μεγάλων διαστάσεων πλαστικό κουτί και, κατά περίπτωση, μπορεί κανείς να συνδέσει με συνδετήρες κουτιά με πλάτος υλικού 150 mm που χρησιμοποιούνται έως ένα πάχος 0, 250 mm. Κατά περίπτωση παραγγείλετε αυτούς τους συνδετήρες δωρεάν μαζί με το προϊόν. Ως άλλη επιλογή διαθέτουμε ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ σε αυτοκόλλητη έκδοση. Στην περίπτωση αυτή, το υλικό διαθέτει επίστρωση κόλλας χωρίς φορέα. Το πάχος της κόλλας είναι 0, 04 mm.

 4. SCHÄFER + PETERS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία Schäfer + Peters είναι ο συνεργάτης σας για ανθεκτικά στη σκουριά και στα οξέα συνδετικά στοιχεία, τυποποιημένα εξαρτήματα DIN, όπως, π. χ., ξυλόβιδες, μετρικές βίδες, λαμαρινόβιδες, ροδέλες, παξιμάδια, αλλά και προϊόντα, όπως στερεώσεις βαριών φορτίων, ασφαλιστικές βίδες και στερεώσεις ηλιακών συστημάτων, καθώς και ειδικά εξαρτήματα & και εξαρτήματα βάσει σχεδίου – τα πάντα σε διάφορες εκδόσεις. Καλλιεργούμε μια άψογη σχέση με τους πελάτες μας. Για το σκοπό αυτό διαθέτουμε περισσότερα από 32.000 διάφορα προϊόντα αποθήκης, περισσότερους από 200 δραστήριους και εκπαιδευμένους συνεργάτες και σύγχρονη διαχείριση ποιότητας. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε όλα τα προϊόντα αποθήκης, όπως διάφορες βίδες, παξιμάδια, ροδέλες, μπουλόνια, συρματόσχοινα, αλυσίδες, πείρους, καθώς και πολλά άλλα συνδετικά στοιχεία από ανοξείδωτο χάλυβα. Για την πρόσβαση στο ηλεκτρονικό κατάστημα S+P απευθυνθείτε στη δική μας ομάδα πωλήσεων.

 5. IEG

  Τσεχία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία IEG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλυβουργεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χυτοσιδηρος, μικροτηξη με τη μεθοδο του χαμενου κεριου, Χάλυβας, Κραματοποιημένος χυτοσίδηρος, χαλυβδοκράματα, τυξη μεταλλων, τηξη ανοξειδωτου χαλυβα, χυτηριο ακριβειας, και τηξεις σε κερι. Έχει έδρα σε Jihlava , Τσεχία.

 1. MEKO METAL

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MEKO METAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, Μορφοποιημένες λαμαρίνες - σιδηρούχα μέταλλα, Οικοδομικά υλικά, εγκαταστασεις αποθηκευσης, ανοξειδωτος χαλυβας, προφιλ, μορφοποιηση μεταλλων, ειδικά μορφοποιημένα, και κατασκευές από χάλυβα. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 2. VIANT AURA GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Καλώς ήλθατε στην Lake Region Medical GmbH! Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας! Είμαστε κατασκευαστές προϊόντων χάλυβα, τριχοειδών σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα, σωλήνων ακριβείας από ανοξείδωτο χάλυβα, χαλύβδινων σωλήνων ακριβείας, εξαρτημάτων ακριβείας για την ιατρική τεχνολογία, εξαρτημάτων από ανοξείδωτο χάλυβα και πολλά άλλα.

 1. KLAUS KUHN EDELSTAHLGIESSEREI GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Από το 1960 παράγουμε στο Radevormwald εξαρτήματα υψηλής ποιότητας από ανοξείδωτο χάλυβα. Η οικογενειακή μας επιχείρηση απασχολεί πλέον περίπου 300 εργαζομένους. Έχουμε ειδικευτεί με επιτυχία στον τομέα των αξονικά συμμετρικών εξαρτημάτων που παράγονται με τη μέθοδο της φυγοκεντρικής χύτευσης. Λόγω των παραγωγικών δυνατοτήτων ευρείας βάσης μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τελική επεξεργασία όλων των εξαρτημάτων μεμονωμένα ανάλογα με τις επιθυμίες των πελατών. Με βάση τις από κοινού εταιρικές αξίες που έχουμε ορίσει, παράγουμε μαζί με τους υπαλλήλους μας μεμονωμένα εξαρτήματα ή μικρές σειρές και διακρινόμαστε ιδιαίτερα για την υψηλή ποιότητα, την ευελιξία και την αξιοπιστία μας. Η καινοτομία στην ανάπτυξη υλικών καθώς και η εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας είναι για εμάς αυτονόητα. Τα εξαρτήματα χρησιμοποιούνται καθημερινά σε 40 τομείς ανά τον κόσμο σε ακραίες συνθήκες – οικονομικά και με ασφάλεια.

 2. JADOT CASTINGS AND CONSULTING SPRL

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Ο προμηθευτής σας σε χυτά τεμάχια από ειδικούς χάλυβες και χυτοσίδηρο ειδικών προδιαγραφών, μια επιχείρηση με εμπειρία στην υπηρεσία των πελατών του. Περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας μας επιτρέπουν να σας προτείνουμε λύσεις σε προβλήματα μηχανικής καταπόνησης, αντοχής σε κρούση, τριβής, υψηλών θερμοκρασιών και χημικής διάβρωσης. Η JADOT Castings είναι ο προμηθευτής σας για τα προϊόντα χύτευσης και τα μηχανικά προϊόντα σε όλα τα είδη από χυτοσίδηρο, χάλυβα και κράμα νικελίου, χρωμίου και κοβαλτίου.

 3. PATENT KFT.

  Ουγγαρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PATENT KFT., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ανοξείδωτοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεβητοποιΐα από ανοξείδωτα υλικά, Χημεία και φαρμακευτική - μηχανήματα και εξοπλισμός, Προμηθευτικά σκάφη, Δεξαμενές αποθήκευσης, δεξαμενες κατα παραγγελια, Λεβητοποιΐα από ανοξείδωτα υλικά, βυτιοφόρα από ανοξείδωτο ατσάλι, Χημεία και φαρμακευτική - μηχανήματα και εξοπλισμός, και εξοπλισμοί για τον τομέα της φαρμακευτικής. Έχει έδρα σε Cegled, Ουγγαρία.

 4. J.A.MATOS-SERRALHARIA CIVIL, LDA

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία J.A.MATOS-SERRALHARIA CIVIL, LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικοί σκελετοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συρματοπλέγματα, Σιδηροτεχνία, Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση, Σκάλες και κιγκλιδώματα, μεταλλικες φερουσες κατασκευες για τον τομεα των κατασκευων, Συρματοπλέγματα, βιομηχανικοι σκελετοι, Σιδηροτεχνία, και ανοξειδωτος χαλυβας. Έχει έδρα σε Gavião-V.n. De Famalicão, Πορτογαλία.

 5. ROSTFREI-STAHL GEISWEID GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ROSTFREI-STAHL GEISWEID GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες ανοξείδωτοι, ανοξειδωτες λαμαρινες, Κοπή τμημάτων μεταλλικών φύλλων ανοξείδωτου χάλυβα, Σιδηρουργεία ανοξείδωτου χάλυβα, κοπή με λέιζερ, Κοπή τμημάτων ανοξείδωτου χάλυβα με πλάσμα, Χάλυβες ανοξείδωτοι, Κοπή πλάσματος, και πριόνια. Έχει έδρα σε Netphen-Deuz, Γερμανία.

 6. ROLL STEEL SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ROLL STEEL SP. Z O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες ανοξείδωτοι, κοπη κυλινδρων, τιτανιο και κραματα, Χάλυβες ανοξείδωτοι, λαμαρίνα ανοξείδωτου χάλυβα, πηνία από ανοξείδωτο χάλυβα, ανοξείδωτες ταινίες, και ανοξείδωτος χάλυβας δεύτερης επιλογής. Έχει έδρα σε Poznań, Πολωνία.

 7. VM STEEL 904L

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VM STEEL 904L, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανοξειδωτος χαλυβας, Λαμαρίνες ανοξείδωτου χάλυβα, σωληνες απο ανοξειδωτο χαλυβα, και χαλυβδινες φλαντζες. Έχει έδρα σε Wavre, Βέλγιο.

 8. ACCASTILLAGE VIOLLEAU

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ACCASTILLAGE VIOLLEAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεβητοποιΐα από ανοξείδωτα υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες ανοξείδωτοι, Λεβητοποιΐα ανοξείδωτο χάλυβα για την οικοδομή, μηχανική κατεργασία ανοξείδωτων εξαρτημάτων, Λεβητοποιΐα ανοξείδωτο χάλυβα για την ιατρική, έπιπλα inox, ανοξείδωτα κάγκελα, Χάλυβες ανοξείδωτοι, έξαλα inox, και Μορφοποίηση αγωγών από ανοξείδωτο χάλυβα. Έχει έδρα σε La Mothe Achard, Γαλλία.

 1. INOX.CADEI S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία INOX.CADEI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανοξειδωτος χαλυβας, ανοξειδωτα χαλυβδοκραματα, μεταλλικοι σκελετοι, και κατεργασια ορειχαλκου. Έχει έδρα σε Travagliato, Ιταλία.

 2. C.P.C. INOX DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία C.P.C. INOX DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ανοξείδωτοι. Έχει έδρα σε Bietigheim-Bissingen, Γερμανία.

 3. DEGLER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DEGLER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ανοξείδωτοι. Έχει έδρα σε Weinstadt, Γερμανία.

 4. INTERCOM SRL NORMALIZZATI PER STAMPI

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία INTERCOM SRL NORMALIZZATI PER STAMPI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες ανοξείδωτοι, ανοξειδωτος χαλυβας, και Χάλυβες ανοξείδωτοι. Έχει έδρα σε Gorgonzola, Ιταλία.

 5. SVTM

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SVTM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεβητοποιΐα από ανοξείδωτα υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες ανοξείδωτοι, ανοξείδωτα εξαρτήματα για τη βιομηχανία, Λεβητοποιΐα inox ια τον αγροδιατροφικό τομέα, Χάλυβες ανοξείδωτοι, και Κατεργασία τεμαχίων αλουμινίου. Έχει έδρα σε La Mothe Achard, Γαλλία.

 6. STAHL OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία STAHL OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορείχαλκος, Καθαρισμός εξαρτημάτων, αφαιρεση της στιλπνοτητας, ταινιες, βούρτσα, κρουνοποιια, τορνευτα ειδη κιγκαλεριας, ανοξείδωτοι χάλυβες, και Ορείχαλκος. Έχει έδρα σε Böttingen, Γερμανία.

 7. PRECISINOX - NASTRI ACCIAIO

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PRECISINOX - NASTRI ACCIAIO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ανοξείδωτοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, ανθρακοχαλυβας, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, ανοξείδωτο χαλύβδινο σύρμα, σκληρυμενες χαλυβδοταινιες, και ταινιες απο ανοξειδωτο χαλυβα. Έχει έδρα σε Ciserano, Ιταλία.

 8. SCHRADER APPARATEBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SCHRADER APPARATEBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανικοί - βιομηχανικοί εργολάβοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαερωτές θερμότητας, και ανοξείδωτοι χάλυβες. Έχει έδρα σε Ennigerloh, Γερμανία.

 9. INOXEA SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία INOXEA SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ανοξείδωτοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, σκελετοι απο ανοξειδωτο χαλυβα, συγκολληση ανοξειδωτου χαλυβα, Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, μηχανικη κατεργασια ανοξειδωτου χαλυβα, Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, και σωληνες απο ανοξειδωτο χαλυβα. Έχει έδρα σε Brescia, Ιταλία.

 10. STAPPERT INTRAMET SA

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία STAPPERT INTRAMET SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες ανοξείδωτοι, Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, ατσαλοβεργες, ανοξειδωτες φλαντζες, σωληνες απο ανοξειδωτο χαλυβα, χαλυβδινες φλαντζες, και ανοξειδωτες λαμαρινες. Έχει έδρα σε Engis, Βέλγιο.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χάλυβες ανοξείδωτοι - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.315 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες