• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • φυτά

Αποτελέσματα για

Φυτά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SOCIETA' AGRICOLA SALVI VIVAI S.S.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Ο όμιλος Salvi δραστηριοποιείται σε όλες τις φάσεις παραγωγής φρούτων και λαχανικών. Σε πρώτο στάδιο, αυτό του φυτωρίου, η κύρια επιχειρησιακή μονάδα είναι η γεωργική επιχείρηση Salvi Vivai S.S. που παράγει φυτά φράουλας, οπωροφόρα δένδρα και έρριζα υποκείμενα για την πώληση σε επιχειρήσεις του ομίλου και σε εξωτερικές αγορές. Με τη C.I.V. (ιταλική κοινοπραξία φυτωρίων), η επιχείρηση ασχολούνταν ουσιαστικά ανέκαθεν με την έρευνα, με στόχο την ανάπτυξη και τη διάδοση νέων τεχνολογιών και καινοτόμων καλλιεργειών φυτικών ποικιλιών λαχανικών. Περίπου 1.000 αγροτικοί παραγωγοί σε όλη την Ιταλία ασχολούνται με τη φάση παραγωγής των φρούτων. Η Salvi δραστηριοποιείται επίσης απευθείας με την παραγωγή με τις γεωργικές επιχειρήσεις Giotto και Gaia, Gio' και Gik. Τέλος, η εταιρεία UNACOA S.p.A. ασχολείται με την πώληση τελικών προϊόντων, κυρίως με την ευρεία διανομή στην Ιταλία και το εξωτερικό, με τη μάρκα "Salvi". Για τη Ρωσία καλέστε τον αρ. +39 338 6447075.

 2. GENEROSA

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GENEROSA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οικολογικά επαγγελματικά δώρα, επαγγελματικά δώρα για επιχειρήσεις, διακοσμητικα φυτα εσωτερικου χωρου, σχεδιασμος επιπλωσεων εσωτερικων χωρων, και Ψεκαστήρες. Έχει έδρα σε Lisbon, Πορτογαλία.

 3. MILSENS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MILSENS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά. Έχει έδρα σε Guenange, Γαλλία.

 4. VIVEROS MACÍAS

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VIVEROS MACÍAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτά, Δασοκομία, φυτώρια με ελαιόδενδρα, Φυτά, Δασοκομία, φυτώρια με φοίνικες, χαμαίρωπας, δεντρα, και quercus. Έχει έδρα σε Carmona-Sevilla, Ισπανία.

 5. BOTÁNICA LEVANTINA

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BOTÁNICA LEVANTINA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτά, φοινικοειδή, φοινικες, Φυτά, καλλωπιστικά δέντρα, φυτώριο, ελαιοδεντρα, και φυτώρια με ελαιόδενδρα. Έχει έδρα σε Elche-Alicante, Ισπανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. HIGHBUY - CBD

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HIGHBUY - CBD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

 2. PLANTAS MEDITERRÁNEAS SL

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PLANTAS MEDITERRÁNEAS SL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτά, φυτώρια κηπουρικής, Φυτά, φυτώρια με ελαιόδενδρα, μεσογειακα φυτα, οπωροφορα δεντρα, ελαιοδεντρα, και φοινικες. Έχει έδρα σε Elche-Alicante, Ισπανία.

 3. COOPERATIVA AGRICOLA BELVEDERE

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία COOPERATIVA AGRICOLA BELVEDERE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά φυτωρίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτά, φυτα χονδρικης, και Φυτά. Έχει έδρα σε Piedimonte Etneo, Ιταλία.

 4. SARL SEM PLUS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SARL SEM PLUS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σκορδο, κρεμμυδια, ασκαλωνι, σποροι σπορας, Φυτά, σποροι, και δημητριακα. Έχει έδρα σε Divajeu, Γαλλία.

 5. TRSNICA VRHPOLJE

  Σλοβενία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TRSNICA VRHPOLJE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλήματα (ρίζες κλημάτων). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία - εισαγωγές-εξαγωγές, Φυτώρια και δασοκομία, εργασιες εμβολιασμου, κρασοσταφυλα, μοσχευματα, μπολιασμενα μοσχευματα, μοσχευματα, φυτα αμπελου, και Φιντάνια κληματαριάς. Έχει έδρα σε Vipava, Σλοβενία.

 1. VIVEROS HERNÁNDEZ

  Ισπανία

  Εκτός από την καλλιέργεια φιστικιών και εσπεριδοειδών, ξεκινήσαμε την καλλιέργεια φοινικοειδών το 1976. Η VIVEROS HERNÁNDEZ προσφέρει μεγάλη γκάμα μεσογειακών προϊόντων όλο τον χρόνο. Εκτός από προϊόντα ποιότητας, προσφέρουμε επίσης εξυπηρέτηση εξαιρετικής ποιότητας, ενώ κάθε χρόνο προσθέτουμε νέα είδη στον κατάλογό μας. Επίσης, διαθέτουμε μεγάλη πείρα στο εξωτερικό όπου δραστηριοποιούμαστε σε σούπερ μάρκετ και αλυσίδες κηπουρικής που μας θεωρούν σήμερα έναν αξιόπιστο προμηθευτή που μπορεί να σας εξυπηρετήσει σε πέντε γλώσσες.

 2. FITAGORA SERRON

  Ελλάδα

  Η Φυταγορά Σερρών δραστηριοποιείται τα τελευταία 24 χρόνια στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας καλλωπιστικών φυτών εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, παρέχοντας προϊόντα αρίστης ποιότητας και στις καλύτερες και ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Η πολύχρονη ενασχόλησή μας με τη διαμόρφωση και συντήρηση κήπων ανάλογα με το προσωπικό γούστο και τη διάθεσή σας, καθιστά την εταιρεία μας από τις πρώτες μεταξύ των προτιμήσεων των καταναλωτών. Επιπλέον στο φυτώριο μας θα βρείτε σπόρους, βολβούς, λιπάσματα, γλάστρες, εργαλεία κήπου, φυτοχώματα και λουλούδια της κάθε εποχής. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιχείρηση και τις υπηρεσίες μας.

 1. AGROPOLIS

  Ελλάδα

  Η Αγρόπολις , σε συνεργασία με έμπειρους και καταξιωμένους αρχιτέκτονες κήπων, γεωπόνους, κηποτέχνες καθώς και εξειδικευμένα συνεργεία κατασκευής , μπορεί να αναλάβει τον σχεδιασμό και την κατασκευή του δικού σας ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ κήπου. Ένας επαγγελματίας του χώρου είναι σε θέση να επικοινωνήσει μαζί σας και εντελώς δωρεάν να κάνει επί τόπου εκτίμηση του έργου που σας ενδιαφέρει. Οι ιδέες σας, οι επιθυμίες σας και η φαντασία σας , σε συνδυασμό με τις χρήσιμες συμβουλές και υποδείξεις των ΕΙΔΙΚΩΝ , μπορεί να έχουν το επιθυμητό για εσάς αποτέλεσμα , στο προϋπολογιζόμενο κόστος. Η ποικιλία των φυτών και των μεγεθών τους - φυσικά αναλόγως του προϋπολογισμού σας - μπορούν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να σας δώσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Το πλήθος των ποτιστικών συστημάτων , αναλόγως το μέγεθος του κήπου σας και τον αριθμό προς πότισμα φυτών, μπορούν να αυτοματοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό και με τη μεγαλύτερη αξιοπιστία την υδροδότησή τους.

 2. PLANT NURSERY GOGIS DIMITRIOS

  Ελλάδα

  Η φυτωριακη μας επιχειρηση δραστηριοποιειται στον τομεα της παραγωγης οπωροφορων & καλλωπιστικων δεντρων, περισσοτερα απο 50 ετη συνεργαζομενη με αρκετα μεγαλα φυτωρια σε ελλαδα, κυπρο και σε χωρες της ευρωπης. Διαθετουμε εμπειρια στην παραγωγη πιστοποιημενων και αριστα ελεγμενων δεντρων τα οποια καλλιεργουμε με μεγαλη προσοχη, ενω διαθετουμε ποικιλιες για νεες καλλιεργιεσ.Η παραγωγη μας περιλαμβανει: α) οπωροφορα: 1) ροδακινα, 2) νεκταρινια, 3) κερασια, 4) βερικοκα, 5) δαμασκηνα, 6) μηλα, 7) αχλαδια, 8) συκα, 9) μουσμουλα, 10) ροδια, 11) κυδωνια, 12) λωτοι, 13) μυρτιλο, 14) ιπποφαες, 15) γκοτζι μπερι, 16) μυρτιλο, 17) κρανα.(Ολα τα παραπανω διατιθενται σε πολλες ποικιλιες)β) ακροδρυα: 1) καρυδια, 2) καστανα, 3) φουντουκια, 4) αμυγδαλα. (Διατιθενται σε πολλες ποικιλιες)γ) καλλωπιστικα: 1) πλατανος acerifolia, 2) ψευδοπλατανος, 3) μοσχοϊτια, 4) ακακια κων/λεως, 5) κερλεουτερια ελεγκανς, 6) καταλπη, 7) λικιδαμπαρη, 8) κουτσουπια, 9) λιριοδεντρο, 10) φωτινια, 11) αργυροφυλλη, 12) προυνος π

 3. ARREDAMENTI FLOREALI MUSETTI SRL

  Ιταλία

  Η Garden Musetti είναι διαθέσιμη για την επαγγελματική ετοιμασία μπουκέτων φρέσκων λουλουδιών, συνθέσεων για γάμους και τελετές και διακόσμων κηδειών, μαξιλαριών και στεφανιών για κηδείες. Αγοράστε ηλεκτρονικά, είναι πολύ απλό ! Συμβουλευτείτε τον κατάλογο και επιλέξτε ένα προϊόν, ή καλέστε μας για να βρούμε μαζί την λύση που σας ταιριάζει. Στο τέλος, έχετε την δυνατότητα να εξοφλήσετε είτε με πιστωτική κάρτα είτε μέσω Paypal.

 4. OLYPLANT.GR

  Ελλάδα

  Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την παραγωγή πιστοποιημένων βιολογικών φυτών.Παράγοντας μόνο υψηλής ποιότητας βιολογικά προϊόντα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας κάτι παραπάνω από ένα απλό προϊόν. Οι γνώσεις μας και η εμπειρία μας πάνω στην παραγωγή φυτών από το 1992 μας επιτρέπουν να παράγουμε βιολογικά φυτά που ξεχωρίζουν.

 5. BYLINY-SWIERK

  Πολωνία

  Ειδικευόμαστε στην παραγωγή αιωνόβιων φυτών, διακοσμητικά φυτά, φτέρες και βότανα σε δοχεία. Η γκάμα μας περιέχει σπάνια και ασυνήθιστα πολυετή φυτά, όχι τόσο γνωστά μεν αλλά ισότιμης αξίας, καθώς και χαμηλά και ψηλά πολυετή φυτά, ιδανικά για σκιερές και ηλιόλουστες περιοχές. Προσφέρουμε φυτά που μπορείτε να μεγαλώσετε οπουδήποτε, από τον μικρό σας κήπο σε πάρκο ή ακόμα σε στέγες. Το φυτώριο μας επιβραβεύτηκε με δύο χρυσά μετάλλια στην Διεθνής έκθεση Poznań.

 6. SEMILLEROS PLANTIAGRO

  Ισπανία

  Ειδικοί σε όλους τους τύπους των γεωργικών σπόρων, μαρούλι, κρεμμύδι, μπρόκολο, ντομάτες, κολοκύθια, πατάτες, πιπεριές, πεπόνια, κλπ.

 7. BENAGES PLANTS

  Ισπανία

  Η εταιρεία BENAGES PLANTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελαιοδεντρα, κωνοφόρα δέντρα, δεντρα, και φοινικες. Έχει έδρα σε Cambrils, Ισπανία.

 8. PLANTESTABILISEE.COM

  Γαλλία

  Η εταιρεία PLANTESTABILISEE.COM, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά. Έχει έδρα σε Courbevoie, Γαλλία.

 1. VIVEROS HERMANOS PEÑA

  Ισπανία

  Η εταιρεία VIVEROS HERMANOS PEÑA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οπωροφορα φυτα, και πώληση οπωροφόρων φυτών. Έχει έδρα σε Fuente Vaqueros, Granada, Ισπανία.

 2. ALGOROS VIVEROS, S.L.

  Ισπανία

  Η εταιρεία ALGOROS VIVEROS, S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυτώρια με ελαιόδενδρα, διακοσμητικα φυτα, εσπεριδοειδη, και εξαγωγείς φοινίκων. Έχει έδρα σε Elche (Alicante), Ισπανία.

 3. EXCLUSIVAS ROCAN S.L.

  Ισπανία

  Η εταιρεία EXCLUSIVAS ROCAN S.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανθη, Τεχνητά άνθη, φυτά και φρούτα, διακοσμησεις κατοικιων, κοιμητηρια, Ανθη, και Τεχνητά άνθη, φυτά και φρούτα. Έχει έδρα σε Lucena, Ισπανία.

 4. PIAZZA DEI FIORI

  Ιταλία

  Η εταιρεία PIAZZA DEI FIORI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανθη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτά, κομμενα λουλουδια, Φυτά, μπουκέτα και συνθέσεις λουλουδιών, και διακοσμηση. Έχει έδρα σε Pompei, Ιταλία.

 5. PAULOWNIA EUROPA

  Ρουμανία

  Η εταιρεία PAULOWNIA EUROPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δασικά φυτά, Φυτά, Φυτά σε γλάστρες, Διακοσμητικά φυτά, Δασικά φυτά, Φυτά, Φυτά σε γλάστρες, και Διακοσμητικά φυτά. Έχει έδρα σε Cristian, Ρουμανία.

 6. PLANTENCENTRUM MARÉCHAL

  Βέλγιο

  Η εταιρεία PLANTENCENTRUM MARÉCHAL, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτά, αναλωσιμα για φυτωρια, Φυτά, και ανθοφορα φυτα. Έχει έδρα σε Turnhout, Βέλγιο.

 7. PETERS BELGIAN OUTDOOR PLANTS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία PETERS BELGIAN OUTDOOR PLANTS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά φυτωρίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτά, Φυτά, καλλωπιστικα φυτα, και φυτα φυτωριου. Έχει έδρα σε Munsterbilzen, Βέλγιο.

 8. KOPPERT POLSKA SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Η εταιρεία KOPPERT POLSKA SP. Z O.O., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοϋγειονομικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προετοιμασία καλλιεργήσιμων εδάφων, Φυτά, Ανθοφόρα φυτά, Φυτά και βότανα ιατρικής φύσης, Προετοιμασία καλλιεργήσιμων εδάφων, Φυτά, Ανθοφόρα φυτά, και Φυτά και βότανα ιατρικής φύσης. Έχει έδρα σε Poznan, Πολωνία.

 9. PÉPINIÈRES CECE

  Βέλγιο

  Η εταιρεία PÉPINIÈRES CECE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτά, Διακοσμητικά φυτά, Ανθη και φυτά θερμοκηπίου, Φυτά, Φύτευση, Διακοσμητικά φυτά, και Ανθη και φυτά θερμοκηπίου. Έχει έδρα σε Bray, Βέλγιο.

 10. PETROVA PLANTS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία PETROVA PLANTS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτά, Φυτά, Τροπική ξυλεία, μεσογειακα φυτα, και φυτα ιαπωνικου κηπου. Έχει έδρα σε Sint-Katelijne-Waver, Βέλγιο.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φυτά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

13.637 Επιχειρήσεις