• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • φρέσκο γάλα

Αποτελέσματα για

Φρέσκο γάλα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. GALA GAIDOURAS

  Ελλάδα

  Η μονάδα παραγωγής γαϊδουρινού γάλακτος σας καλωσορίζει από τον Μελιγαλά Μεσσηνίας. Σε μια καταπράσινη έκταση γεμάτη από το φώς του ήλιου και την χαρά της ζωής τα γαϊδουράκια βόσκουν ελεύθερα γεμάτα υγεία και προσφέρουν το πολύτιμο γάλα τους προς διάθεσή σας. Εμπιστευτείτε τον επαγγελματισμό μας, και δοκιμάστε τις ευεργετικές ιδιότητες του γαϊδουρόγαλου. Δεν θα σας απογοητεύσουμε, η σχέση μας θα παραμείνει πιστή σε διάρκεια και αξιοπιστία. Σας περιμένουμε στην νέα πρόκληση μιας εποχής που αναζητά εξέλιξη και βελτίωση στον τομέα υγείας και ομορφιάς.Σε μία έκταση 500 στρεμμάτων με πλούσια φυσική βλάστηση στην περιοχή Μελιγαλά Μεσσηνίας βρίσκεται η μονάδα παραγωγής γαϊδουρινού γάλακτος της κυρίας Τριανταφυλλιάς Ηλιοπούλου. Τα γαϊδούρια της μονάδας μας είναι ελεύθερα να κινούνται και να βόσκουν στις ιδιόκτητες εκτάσεις μας.Τα ζώα μας ελέγχονται τακτικά από κτηνίατρο, από το δε παραγόμενο γάλα γαϊδούρας αποστέλλεται δείγμα για χημική και μικροβιολογική ανάλυση.

 2. AZIENDA AGRICOLA TINTE ROSSE

  Ιταλία

  Για τα προϊόντα μας, εμπνεόμαστε από την ιταλική γαλακτοκομική και τυροκομική παράδοση. Η επιχείρηση εξειδικεύεται στα φρέσκα τυριά, όπως το Primo sale, το Stracchino και το Robiola, τα ώριμα τυριά και η ρικόττα. Παράγουμε, επίσης, φυσικά γιαούρτια, γιαούρτια με φρούτα και γιαούρτια από παστεριωμένο γάλα. Η εμπορική μας προσφορά επικεντρώνεται προς το παρόν στο τυρί Orazio. Επιπλέον, για την τοπική αγορά προσφέρουμε και άλλα τυριά και γιαούρτια.

 3. LATTERIA SOCIALE NUOVA

  Ιταλία

  Κάθε μέρα, 16 είδη Παρμιτζιάνο Ρετζιάνο παράγονται (δηλαδή έξι χιλιάδες σε ένα χρόνο) που φέρουν τον αριθμό 629. Πουλάμε (και εξάγουμε) χωρίς ενδιάμεσους μεσολαβητές, τυρί Παρμετζιάνο ρετζιάνο. Αντίθετα με άλλες πραγματικότητες του τομέα, η γαλακτοβιομηχανία Latteria Sociale Nuova δεν έχει επιδοθεί σε συγχώνευση με άλλες επιχειρήσεις ενώ έχει προχωρήσει κιόλας σε συνεργασία με νέους εταίρους για να υποστηρίξει το καλύτερο τυρί στην περιοχή Bibbiano.

 4. LES JUMENTS DU VENTOUX

  Γαλλία

  Η εταιρεία LES JUMENTS DU VENTOUX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαπούνια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σαμπουάν, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Σαμπουάν, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, φρεσκο γαλα, και Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας. Έχει έδρα σε Saint Christol, Γαλλία.

 5. LAITNAA

  Γαλλία

  Η εταιρεία LAITNAA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρέσκο γάλα, Φρέσκο γάλα, και αγροτικός συνεταιρισμός. Έχει έδρα σε La Capelle En Thiérache, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. DIANO LATTE S.R.L

  Ιταλία

  Η εταιρεία DIANO LATTE S.R.L, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρέσκο γάλα, γαλα - διανομη, Αγελαδινό γάλα, Φρέσκο γάλα, και βυτιοφόρα για τρόφιμα. Έχει έδρα σε Sassano, Ιταλία.

 2. BASTIDARRA

  Γαλλία

  Η εταιρεία BASTIDARRA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέσκο γάλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γιαουρτια, παρασκευη γιαουρτιου, και γαλακτοκομεια. Έχει έδρα σε Bardos, Γαλλία.

 3. ROYAL BENGAL GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ROYAL BENGAL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρέσκο γάλα, μαγειρικα λαδια και λιπη, ηλιελαια, και Φρέσκο γάλα. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

 4. MILCOBEL

  Βέλγιο

  Η εταιρεία MILCOBEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρεσκο γαλα, και αγροτικός συνεταιρισμός. Έχει έδρα σε Kallo, Βέλγιο.

 5. SMART SEARCH

  Ιρλανδία

  Η εταιρεία SMART SEARCH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέσκο γάλα. Έχει έδρα σε Ballybane/galway, Ιρλανδία.

 1. LUXLAIT

  Λουξεμβούργο

  Η εταιρεία LUXLAIT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρεσκο γαλα, και αβραστο γαλα. Έχει έδρα σε Roost, Λουξεμβούργο.

 2. GENCTAR MILKING MACHINES AND SYSTEMS MANUFACTURER AND SUPPLIER

  Τουρκία

  Η εταιρεία GENCTAR MILKING MACHINES AND SYSTEMS MANUFACTURER AND SUPPLIER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγελάδες γαλακτοπαραγωγής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρέσκο γάλα, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Αρμεκτικές μηχανές, Φρέσκο γάλα, και Γαλακτοκομικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 1. DUYGU SÜT

  Τουρκία

  Η εταιρεία DUYGU SÜT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέσκο γάλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατσικισια τυρια, Κατσικίσιο γάλα, και πλήρη γάλατα. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

 2. LJUBLJANSKE MLEKARNE D.D.

  Σλοβενία

  Η εταιρεία LJUBLJANSKE MLEKARNE D.D., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γάλα, Φρέσκο γάλα, Παγωτά και γρανίτες, Γάλα, Φρέσκο γάλα, και Παγωτά και γρανίτες. Έχει έδρα σε Ljubljana, Σλοβενία.

 3. LAZIOLATTE S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία LAZIOLATTE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέσκο γάλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γάλα, Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο, Γάλα, και Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο. Έχει έδρα σε Alatri, Ιταλία.

 4. CAGLIO VITELLO DI DE LONGHI M. & C. S.A.S.

  Ιταλία

  Η εταιρεία CAGLIO VITELLO DI DE LONGHI M. & C. S.A.S., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέσκο γάλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γάλα, Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο, Γάλα, και Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο. Έχει έδρα σε Treviso, Ιταλία.

 5. TOBALDO S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία TOBALDO S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέσκο γάλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γάλα, Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο, Γάλα, και Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο. Έχει έδρα σε Rovolon, Ιταλία.

 6. CENTRO LATTE BONIZZI S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία CENTRO LATTE BONIZZI S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέσκο γάλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γάλα, Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο, Γάλα, και Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο. Έχει έδρα σε Soncino, Ιταλία.

 7. CENTRO LATTE S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία CENTRO LATTE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέσκο γάλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γάλα, Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο, Γάλα, και Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο. Έχει έδρα σε Lugo, Ιταλία.

 8. CENTRALE DEL LATTE DI BRESCIA S.P.A.

  Ιταλία

  Η εταιρεία CENTRALE DEL LATTE DI BRESCIA S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέσκο γάλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γάλα, Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο, Γάλα, και Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο. Έχει έδρα σε Brescia, Ιταλία.

 1. BE.NI. S.P.A.

  Ιταλία

  Η εταιρεία BE.NI. S.P.A., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τυριά, Φρέσκο γάλα, Τυριά, και Φρέσκο γάλα. Έχει έδρα σε Tribano, Ιταλία.

 2. MANUZZI IMPORT - EXPORT S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία MANUZZI IMPORT - EXPORT S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέσκο γάλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γάλα, Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο, Γάλα, και Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο. Έχει έδρα σε Cesena, Ιταλία.

 3. CENTRO SPERIMENTALE DEL LATTE S.P.A.

  Ιταλία

  Η εταιρεία CENTRO SPERIMENTALE DEL LATTE S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέσκο γάλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γάλα, Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο, Γάλα, και Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο. Έχει έδρα σε Zelo Buon Persico, Ιταλία.

 4. CAGLIFICIO CLERICI S.P.A.

  Ιταλία

  Η εταιρεία CAGLIFICIO CLERICI S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέσκο γάλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γάλα, Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο, Γάλα, και Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο. Έχει έδρα σε Cadorago, Ιταλία.

 5. I.M.A. S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία I.M.A. S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέσκο γάλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γάλα, Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο, Γάλα, και Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο. Έχει έδρα σε Pignataro Maggiore, Ιταλία.

 6. REATI CARLO PANNA DI ETTORE REATI

  Ιταλία

  Η εταιρεία REATI CARLO PANNA DI ETTORE REATI, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τυριά, Φρέσκο γάλα, Τυριά, και Φρέσκο γάλα. Έχει έδρα σε Genova, Ιταλία.

 7. PARMALAT S.P.A.

  Ιταλία

  Η εταιρεία PARMALAT S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρέσκο γάλα, Γάλα, Φρέσκο γάλα, και Γάλα. Έχει έδρα σε Catania, Ιταλία.

 8. C.LA.R. S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία C.LA.R. S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τυριά, Φρέσκο γάλα, Τυριά, και Φρέσκο γάλα. Έχει έδρα σε Rieti, Ιταλία.

 9. CASEIFICIO PUGLIESE S.P.A.

  Ιταλία

  Η εταιρεία CASEIFICIO PUGLIESE S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τυριά, Φρέσκο γάλα, Τυριά, και Φρέσκο γάλα. Έχει έδρα σε Torino, Ιταλία.

 10. ALIMCO FIN S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία ALIMCO FIN S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέσκο γάλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γάλα, Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο, Γάλα, και Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο. Έχει έδρα σε BOLZANO, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φρέσκο γάλα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

305 Επιχειρήσεις