Η παραγωγή του Cacio di Pienza είναι μια παράδοση με πολύ αρχαίες ρίζες που μεταδίδεται από γενιά σε γενιά μέχρι τις ημέρες μας. Οι παραγωγοί γάλακτος ενώθηκαν για να δημιουργήσουν τον συνεταιρισμό Cooperativa di Cotignano χρησιμοποιώντας και διατηρώντας τις παραδοσιακές μεθόδους επεξεργασίας: προμήθεια γάλακτος, του οποίου οι χαρακτηριστικές αρωματικές ουσίες προέρχονται από τα χαρακτηριστικά βότανα των λιβαδιών της κοιλάδας Val d'Orcia, με τεχνικές ωρίμανσης και, κυρίως, ιδιαίτερη φροντίδα για την ποιότητα του τυριού.

CASEIFICIO VALD'ORCIA
αντικείμενο δραστηριότητας
Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση
- Τυριά
- φρεσκα τυρια
- πεκορινο απο την πιεντσα
- πεκορινο σαρδηνιας
Συμπληρωματικές πληροφορίες
Επεξεργασία περιεχομένων της επιχείρησής μου
Βασικά αριθμητικά στοιχεία
Οργανισμός
Αγορές και ζώνες ανταλλαγής
Εμπορικά στοιχεία
S67717790
1660 p v