Η παραγωγή του Cacio di Pienza είναι μια παράδοση με πολύ αρχαίες ρίζες που μεταδίδεται από γενιά σε γενιά μέχρι τις ημέρες μας. Οι παραγωγοί γάλακτος ενώθηκαν για να δημιουργήσουν τον συνεταιρισμό Cooperativa di Cotignano χρησιμοποιώντας και διατηρώντας τις παραδοσιακές μεθόδους επεξεργασίας: προμήθεια γάλακτος, του οποίου οι χαρακτηριστικές αρωματικές ουσίες προέρχονται από τα χαρακτηριστικά βότανα των λιβαδιών της κοιλάδας Val d'Orcia, με τεχνικές ωρίμανσης και, κυρίως, ιδιαίτερη φροντίδα για την ποιότητα του τυριού.

Διαδικτυακές τοποθεσίες της επιχείρησης

  • Κύρια τοποθεσία
  • Κύρια τοποθεσία
  • Κύρια τοποθεσία
  • Κύρια τοποθεσία
  • Κύρια τοποθεσία

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

  • 11 – 50
    Προσωπικό

Οργανισμός

  • Φύση επιχείρησης Φύση επιχείρησης Έδρα της εταιρείας, Ελέγχουσα εταιρεία
  • Κύρια δραστηριότητα Κύρια δραστηριότητα Πάροχος υπηρεσιών

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

Εμπορικές ζώνες

Περιφερειακή
Εθνική
Ευρωπαϊκή
Διεθνής
Ζώνη κάλυψης
Ζώνη εκτός κάλυψης

Η συγκεκριμένη επιχείρηση δεν έχει δώσει αυτές τις πληροφορίες.

Η συγκεκριμένη επιχείρηση δεν έχει δώσει αυτές τις πληροφορίες.

Εμπορικά στοιχεία

Διεθνείς εμπορικοί όροι

Η συγκεκριμένη επιχείρηση δεν έχει δώσει αυτές τις πληροφορίες.

Τρόποι πληρωμής

Η συγκεκριμένη επιχείρηση δεν έχει δώσει αυτές τις πληροφορίες.

Τράπεζες

Η συγκεκριμένη επιχείρηση δεν έχει δώσει αυτές τις πληροφορίες.

τομέας δραστηριότητας

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

  • Τυριά
  • φρεσκα τυρια
  • πεκορινο απο την πιεντσα
  • πεκορινο σαρδηνιας
S67717790 1660 p v