• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί

Αποτελέσματα για

Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BIMKO ELEKTRIK

  Τουρκία

  Η BIMKO ELEKTRIK ιδρύθηκε το 1993 στην Κωνσταντινούπολη. Η εργασία μας ξεκίνησε με ανταλλακτικά οικιακών συσκευών. Με την πάροδο του χρόνου, προσθέσαμε στις υπηρεσίες μας την παραγωγική ικανότητα.Σήμερα, η BIMKO ELEKTRIK επικεντρώνεται στην παραγωγή φίλτρων για απορροφητήρες. Η BIMKO ELEKTRIK είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές φίλτρων για απορροφητήρες στην Τουρκία, στις χώρες της ΕΕ και στην Ινδία. Τα προϊόντα μας εξάγονται σε πάνω από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο μέσα από τους άμεσους μας πελάτες, όπως η Γερμανία, Ολλανδία, Ιταλία, Γαλλία, Ινδία και Ηνωμένο Βασίλειο. Η εταιρεία μας υιοθέτησε τις αρχές ικανοποίησης του πελάτη, γρήγορης παράδοσης και ανταγωνιστικών τιμών και ηγείται στην βιομηχανία. Συμμετείχαμε στην ISK SODEX İstanbul, διεθνής έκθεση HVAC&R, Εκθεση για την μόνωση, αντλίες, βαλβίδες, επεξεργασία υδάτων, πρόληψη πυρκαϊάς, πισίνα και συστήματα ηλιακής ενέργειας το 2021. Επίσης, η εταιρεία μας εξάγει σε 17 χώρες. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες! https: //bimko.com/en

 2. DSL AIR TECHNOLOGY GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Για πάνω από 25 χρόνια, η μεσαίου μεγέθους επιχείρησή μας έχει αποκτήσει εγχώρια και διεθνή φήμη στον τομέα της τεχνολογίας φίλτρων αερισμού, της προστασίας του περιβάλλοντος εργασίας και του φυσικού περιβάλλοντος, χάρη στην οικολογικά και κοινωνικά προσανατολισμένη εταιρική φιλοσοφία της. Ο σχεδιασμός από "πόρτα σε πόρτα" της σειράς ηλεκτροφίλτρων μας είναι σήμα κατατεθέν των τεχνικά προηγμένων και εύκολα συντηρήσιμων συστημάτων φίλτρων παγκοσμίως. Παρακολουθώντας συνεχώς το σχεδιασμό και τις επιδόσεις των σύγχρονων εργαλειομηχανών και μέσω της εξέλιξής τους, συχνά σε συνεργασία με τους σχεδιαστές μηχανημάτων, προκύπτουν εδώ και πολλά χρόνια οι νέες σειρές ηλεκτροφίλτρων, προσαρμοσμένες κατά βάση στο σχεδιασμό των εργαλειομηχανών. Αυτό απαιτεί, συγχρόνως, εκ νέου σχεδιασμό του εξοπλισμού φίλτρου, ιδίως των δεξαμενών ιονιστή και συλλέκτη. Η DSL Air Technology είναι σήμερα ο πάροχος με τη μεγαλύτερη δυνατότητα προσαρμογής ηλεκτροφίλτρων στον κόσμο σε αυτόν τον τομέα.

 3. AQUACHEM GMBH SEPARATIONSTECHNIK

  Γερμανία

  Με εμπειρία σχεδόν 3 δεκαετιών στον τομέα του φιλτραρίσματος με πρεσσόφιλτρα, η Aquachem διαθέτει μια αποδοτική και ιδανική λύση για πολλές εφαρμογές. Από το 2000 έχουμε ασχοληθεί εντατικά με την ανάπτυξη υπεραυτόματων φιλτροπρεσών. Από το 2011 είμαστε σε θέση να χαρακτηρίζουμε τη σειρά AF της εταιρείας μας ως τυποποιημένη. Οι πελάτες μας αποκτούν ένα εξελιγμένο και λειτουργικά ασφαλές προϊόν, το οποίο έχει δοκιμαστεί πολλές φορές στη βιομηχανία υπό τις πλέον σκληρές συνθήκες. Διατίθενται 5 μεγέθη (διαστάσεις πλάκας 470/630/800/1000 και 1200) για επιλογή. Σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές μας, τη διαφορά κάνουν οι λεπτομέρειες και ουσιαστικά, ο ορισμός της υπεραυτόματης λειτουργίας.

 4. EPA GMBH

  Γερμανία

  Ως ειδικός στον τομέα των ηλεκτρονικών τεχνικών μετάδοσης κίνησης, δραστηριοποιούμαστε όχι μόνο ως προμηθευτής εξαρτημάτων αλλά και ως προμηθευτής συστημάτων. Από τη μηχανική, έως την παροχή συμβουλών και την υποστήριξη, χωρίς να παραλείπεται η θέση σε λειτουργία, παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των ετοιμοπαράδοτων εγκαταστάσεων.Η καρδιά του επαγγέλματός μας έγκειται: στον προγραμματισμό των εφαρμογών σας, στον σχεδιασμό των εξαρτημάτων μετάδοσης κίνησης (ηλεκτρ. ρυθμιστής ταχύτητας, μηχανισμοί μετάδοσης κίνησης, μεταδότες, φίλτρα, κ.λπ.), στη θέση σε λειτουργία και την παραμετροποίηση των ηλεκτρικών ρυθμιστών ταχύτητας, τον αυτόματο βιομηχανικό προγραμματισμό (API) και τους αυτοματισμούς, τα ερμάρια χειρισμού (σε συνεργασία με τη θυγατρική μας EPS), την εγκατάσταση ηλεκτρικών εξαρτημάτων, την ανάπτυξη και κατασκευή φίλτρων ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας (ΗΣΜ) και φίλτρων δικτύων προσαρμοσμένων στις ανάγκες κάθε πελάτη, τη μέτρηση της ΗΣΜ και συμβουλές σχετικά με την ΗΣΜ, τη βελτιστοποίηση των ρευμάτων διαρροής, την ανάλυση δικτύου (αρμονικές συχνότητες, διακυμάνσεις δικτύου κ.λπ.), τα ραδιοηλεκτρικά παράσιτα στις εγκαταστάσεις και τις συσκευές

 5. PACO PAUL GMBH & CO. KG METALLGEWEBE UND FILTERFABRIKEN

  Γερμανία

  Η βάση της παραγωγής πλεγμάτων από μεταλλικό σύρμα είναι η κλασική χειροτεχνία. Προκειμένου να προκύπτουν έτσι προϊόντα υψηλής τεχνολογίας όπως εκείνα της PACO, χρειάζεται επίσης υπερσύγχρονη τεχνολογία παραγωγής και επιβελτίωσης. Αυτές υλοποιούνται στο ιδιόκτητο τμήμα ανάπτυξης και στο τμήμα κατασκευής μηχανημάτων της PACO. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ότι δεν είναι εύκολη η απομίμηση της ποιότητας PACO από τρίτους λόγω της έλλειψης τεχνογνωσίας – με όλα τα πλεονεκτήματα για τη μονάδα παραγωγής της Γερμανίας. Ως εξειδικευμένη επιχείρηση πλεγμάτων μεταλλικού σύρματος, η PACO διαθέτει ιδιαίτερη εξειδίκευση και στον τομέα της τεχνολογίας σήτας. Επιπλέον διαθέτουμε ολοκληρωμένες και ταυτόχρονα άκρως εξειδικευμένες γνώσεις για ειδικές διαδικασίες τεχνικών εφαρμογών διήθησης για διάφορους κλάδους, αλλά και για την έρευνα, το εργαστήριο και την ανάπτυξη. Τα πλέγματα μεταλλικού σύρματος PACO για τη μεταξοτυπία συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων στον κόσμο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. MÜLLER HYDRAULIK GMBH

  Γερμανία

  Εξειδικευμένη επιχείρηση για υδραυλικά συστήματα: από την κατασκευή των εγκαταστάσεων έως το σέρβις. Ως γνωστό εργοστάσιο μηχανικής, σας υποστηρίζουμε στην ανάπτυξη, τον σχεδιασμό και την κατασκευή υδραυλικών εγκαταστάσεων υψηλής ποιότητας. Με την επωνυμία «Combiloop» κατασκευάζουμε και διανέμουμε ψυκτικά συστήματα υψηλής πίεσης για τον κλάδο των εργαλειομηχανών. Ειδικευόμαστε τόσο σε νέες εγκαταστάσεις, καθώς και στη μετασκευή εξοπλισμού ήδη σε χρήση. Τα προϊόντα μας: Τα προϊόντα μας: αντλίες υψηλής πίεσης, υδραυλικά συγκροτήματα, υδραυλικά στοιχεία.

 2. ADVANCED ENGINEERING WEDGE WIRE

  Τουρκία

  Η ADENGROUP είναι ένας όμιλος επιχειρήσεων που παρέχει μοναδικές λύσεις διεθνώς σε διάφορους τομείς με πολυετή επαγγελματική εμπειρία. Αναπτύσσουμε την επιχείρηση μας με τις θυγατρικές μας σε όλο τον κόσμο που επικεντρώνονται στις ατομικές ανάγκες των πελατών. Η δύναμη μας βρίσκεται στην δημιουργία καινότομων και εξατομικευμένων λύσεων για τις ανάγκες των πελατών με προηγμένη μηχανική. Εξειδικευόμαστε σε: - Σύνθετες υπηρεσίες - Υπηρεσίες φιλτραρίσματος - Υπηρεσίες αυτοματισμού - Υπηρεσίες διαχείρισης έργου - Υπηρεσίες έρευνας και ανάπτυξης. Τα κύρια εμπορικά μας σήματα είναι: • ADENSO – Διαχείριση έργου και παραγωγή μετάλλων - ADENWEDGEWIRE – Εξατομικευμένες λύσεις σφηνοειδούς σύρματος - ADENCO – Λύσεις φιλτραρίσματος Coanda • ADENTE – Προηγμένες λύσεις έρευνας και ανάπτυξης– Ανάπτυξη προϊόντος και διαδικασίας - GAMA METALLURGY – Σύνθετη κατασκευή - WINDING TECHNOLOGIES – Σύνθετες λύσεις περιέλιξης νημάτων • HA-TEC AUTOMATION – Λύσεις αυτοματισμού. Επισκεφθείτε τους ιστότοπους μας και επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες !

 3. ANDRITZ SEPARATION

  Γερμανία

  Η ANDRITZ Separation είναι η κορυφαία εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα του διαχωρισμού και διαθέτει έξυπνες μηχανικές και θερμικές τεχνολογίες και υπηρεσίες διαχωρισμού για κλάδους από τα χημικά προϊόντα έως το περιβάλλον, τα τρόφιμα, την εξόρυξη έως τα ορυκτά υλικά. Οι καινοτομικές λύσεις αποστράγγισης και ξήρανσης συμβάλλουν στην αειφόρο ανάπτυξη διαφυλάσσοντας πρώτες ύλες και βελτιώνοντας την ποιότητα των προϊόντων, αυξάνοντας ταυτόχρονα την αποδοτικότητα της παραγωγής και περιορίζοντας τα απόβλητα. Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει από φυγοκέντρους απόχυσης και φιλτραρίσματος, διαχωριστές φίλτρων και σήτες, φίλτρα τύπου δίσκου και τυμπάνου, πρέσες φίλτρων και ταινοφιλτρόπρεσες, έως μια πληθώρα στεγνωτήρων, μεταξύ άλλων στεγνωτήρων τυμπάνου, πτερυγίων, σπιράλ και ρευστοστερεάς κλίνης. Η άνω των 150 ετών εμπειρία και οι περισσότεροι από 2.000 ειδικοί τεχνικοί διαχωρισμού σε 40 χώρες είναι στη διάθεση των πελατών μας για να τους βοηθήσουν να ανταποκριθούν στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν με την αξιοποίηση της ολοκληρωμένης γνώσης μας για την ανάπτυξη καινοτομικών λύσεων

 4. IREMA-FILTER GMBH

  Γερμανία

  IREMA-Filter – Ένας παγκόσμιος κατασκευαστής υλικών φίλτρων. Η IREMA παράγει συνθετικές λύσεις φίλτρων για την αυτοκινητοβιομηχανία, τη βιομηχανία κλιματισμού και εξαερισμού, καθώς και για ιατρικές και άλλες εφαρμογές διήθησης. Εκτός από τα συνθετικά υλικά φίλτρων, η IREMA διαθέτει επίσης προϊόντα MiniPleat και έτοιμα φίλτρα (στοιχεία 3V, υβριδικά φίλτρα) ελεγμένα κατά ISO 16890, EN 779 ή Ashrae 52.2. Αναπτύσσουμε, κατασκευάζουμε και παράγουμε τα μηχανήματα και τις τεχνολογίες παραγωγής μας στις δικές μας εγκαταστάσεις. Με την όλη τεχνογνωσία μας δημιουργούμε λύσεις διήθησης με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη τηρώντας ταυτόχρονα πολλά πρότυπα της βιομηχανίας φίλτρων. Επίκαιρες εξελίξεις: ένα ηλεκτροστατικό υλικό με εξαιρετική απόδοση διήθησης και πολύ μικρή απώλεια πίεσης ως εναλλακτική λύση των υλικών Tribo, μοναδικό συνθετικό υλικό HEPA με διαχωρισμό σωματιδίων έως 99, 99%, νέο υλικό φίλτρων ePM1 με εξαιρετική απώλεια πίεσης = 30%, μικρότερη κατανάλωση ενέργειας και κατά 70% αυξημένη τιμή SSK. Τα προϊόντα μας = Το κέρδος σας για την επιχείρησή σας!

 5. BEKO TECHNOLOGIES GMBH

  Γερμανία

  BEKO TECHNOLOGIES σημαίνει τεχνολογία πεπιεσμένου αέρα και πεπιεσμένων αερίων "at it's best". Εδώ και περισσότερες από τρεις δεκαετίες, η εταιρεία αναπτύσσει και διαθέτει υψηλής ποιότητας, υψηλής απόδοσης και εξαιρετικά αποδοτικά στοιχεία και συστήματα για την επεξεργασία πεπιεσμένου αέρα, πεπιεσμένου αερίου και τεχνολογία συμπυκνώματος. Σήμερα, η BEKO TECHNOLOGIES διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για όλες τις εφαρμογές της τεχνολογίας πεπιεσμένου αέρα και πεπιεσμένων αερίων. Η τεκμηριωμένη υποστήριξη και το εξειδικευμένο σέρβις αποτελούν χαρακτηριστικά γνωρίσματα της ανεξάρτητης και διευθυνόμενης από την οικογένεια επιχείρησης.

 1. FLUYTEC

  Ισπανία

  Ηγετική επιχείρηση στον τομέα του φιλτραρίσματος και της εξυγίανσης υδάτων για ανθρώπινη κατανάλωση, καθώς και βιομηχανική και αγροτική. Θήκες για φίλτρα, φυσίγγια διήθησης σε ρολό, σουρωτήρια, κεριά από πολυπροπυλένιο σε ρολό. Φίλτρα σε φυσίγγια (PRFV, Χάλυβα, PVC), αυτοκαθαριζόμενα φίλτρα, φίλτρα σουρωτήρια, προφίλ, με πλέγματα, με σωλήνες (πολυπροπυλένιου, μεταλλικά), εξτρα φιλτράρισμα, βιοαντιδραστήρες μεμβράνης.

 2. IT4IP S.A.

  Βέλγιο

  Η It4ip είναι παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της πορώδης τεχνολογίας και παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες και προϊόντα ανώτατης ποιότητας σε όλους τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο. Η τεχνολογία αυτή μας δίνει την δυνατότητα να παράγουμε μικρο-πορώδη και νανο-πορώδη πολυμερή φίλτρα με πολλαπλές και διάφορες εφαρμογές, όπως η ανίχνευση ινών αμίαντου, το φιλτράρισμα του αίματος, σάρωση καρκινικών κυψελών ή σύνθεση μικρό και νάνο αντικειμένων. Τα προϊόντα μας τηρούν αυστηρά ποιοτικά πρότυπα, χαρακτηρίζονται από έναν ακριβές όριο φιλτραρίσματος από 10 νανόμετρα ως μερικές δεκάδες χιλοστομέτρα, έναν εξαιρετικά μικρό πάχος και ειδικές επιφανειακές ιδιότητες. Παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων υπό την μορφή ρολών, φύλλων, δίσκων και άλλων σχημάτων κατόπιν αίτησης. Παρέχουμε επίσης λύσεις ΚΑΚ υπό το ιδιόκτητο σήμα τους. Για περισσότερα από 35 χρόνια, έχουμε χρησιμοποιήσει τις γνώσεις και την εμπειρογνωμοσύνη μας για να αναπτύξουμε εξαιρετικά προϊόντα που προσαρμόζονται στις ανάγκες των πελατών. Η ευελιξία, ανταπόκριση μας και η παραγωγική μας αποδοτικότητα αποτελούν τα ισχυρά μας σημεία στα οποία βασίζεται και η επιτυχία της εταιρείας μας.

 1. MICRO STAR S.R.L.

  Ιταλία

  Η Micro Star είναι μια ιταλική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον βιομηχανικό τομέα του φιλτραρίσματος νερού, αέρα και βιομηχανικών ρευστών μέσω διηθητικών στοιχείων διαφόρων τύπων και υλικών. Παρόλο που είναι πρόσφατη, η εταιρεία αξιοποιεί την τεχνογνωσία ορισμένων από τους διευθυντές της, οι οποίοι είναι ειδικοί εδώ και περισσότερα από πενήντα έτη στον τομέα του βιομηχανικού φιλτραρίσματος και των οποίων η κύρια δραστηριότητα είναι η επίλυση των προβλημάτων και η ανταπόκριση στις απαιτήσεις των βιομηχανιών.

 2. HIFI FILTER FRANCE

  Γαλλία

  Η JURA FILTRATION είναι ο ευρωπαίος ειδικός στο φιλτράρισμα και κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στον σχεδιασμό και την κατασκευή φίλτρων με 28.000 διαθέσιμα είδη σε στοκ: φίλτρα αέρα, φίλτρα λαδιού, φίλτρα καυσίμων, φίλτρα αυτοκινήτου, φίλτρα για δημόσια έργα, φίλτρα γεωργικής χρήσης, φίλτρα εξαερισμού και πολλά άλλα. Με περισσότερα από 25.000 είδη σε απόθεμα και μια έμπειρη ομάδα. Ελάτε να ανακαλύψετε μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, από τυποποιημένα έως πιο ειδικά.

 3. IDEALEX

  Γαλλία

  Εδώ και 30 χρόνια, η IDEALEX σχεδιάζει και εμπορεύεται επεμβατικές λύσεις προστασίας κατά της ακτινοβολίας που επιτρέπει την μείωση του κινδύνου ραδιενέργειας και μόλυνσης, τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τις εγκαταστάσεις.Η IDEALEX ανέπτυξε λύσεις που επιτρέπουν ασφαλείς επεμβάσεις σε ελεγχόμενη περιοχή: Προστασία ακτινοβολίας, λαβίδες για χειρισμό εξ αποστάσεως, σύστημα επικοινωνίας VOKKERO, θάλαμος με γάντια, συστατικά για BAG και hot cell, θερμικός συγκολλητής και αναρροφητήρας ελεγχόμενης περιοχής.

 4. VIRGIS FILTER SPA

  Ιταλία

  Η Virgis Filter είναι ηγέτης στην παραγωγή φίλτρων αέρος, στοιχείων φιλτραρίσματος και εξαρτημάτων, εγκεκριμένων, που χρησιμοποιούνται για την πρώτη τοποθέτηση από τους μεγάλους οίκους κατασκευής κινητήρων, συμπιεστών, ηλεκτροπαραγωγών ζευγών, αυτοκινούμενων, σαρώθρων και σε πολλές άλλες εφαρμογές στους τομείς της γεωργίας, της οικοδομικής, της εξόρυξης σε ορυχεία και της βιομηχανίας. Πάντα επιδεικνύαμε ευαισθησία στην καινοτομία και στον έλεγχο της απόδοσης των υλικών, έχουμε επενδύσει πολλά σε αυτόν τον τομέα.

 5. VIRGIS FILTER SPA

  Ιταλία

  Η Virgis Filter είναι ηγέτης στην παραγωγή φίλτρων αέρος, στοιχείων φιλτραρίσματος και εξαρτημάτων, εγκεκριμένων, που χρησιμοποιούνται για την πρώτη τοποθέτηση από τους μεγάλους οίκους κατασκευής κινητήρων, συμπιεστών, ηλεκτροπαραγωγών ζευγών, αυτοκινούμενων, σαρώθρων και σε πολλές άλλες εφαρμογές στους τομείς της γεωργίας, της οικοδομικής, της εξόρυξης σε ορυχεία και της βιομηχανίας. Πάντα επιδεικνύαμε ευαισθησία στην καινοτομία και στον έλεγχο της απόδοσης των υλικών, έχουμε επενδύσει πολλά σε αυτόν τον τομέα.

 6. TBH GMBH

  Γερμανία

 7. MAGICAL FILM ENTERPRISE CO., LTD.

  Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

 8. INDUSA GMBH

  Γερμανία

 1. R + B FILTER GMBH

  Γερμανία

 2. DESOTEC ACTIVATED CARBON

  Βέλγιο

 3. FRIEDRICHS FILTERSYSTEME GMBH

  Γερμανία

 4. ALFRED DURST FILTERTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 5. DIPL.-ING. ERICH FETZER GMBH + CO KG

  Γερμανία

 6. BAUMANN PLASMA FLAME TECHNIC AG

  Ελβετία

 7. AFW LUFTTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 8. MATZEK MASCHINEN- & GERÄTEBAU GMBH

  Γερμανία

 9. DECKER VERFAHRENSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 10. ISI GRUPPE

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

5.108 επιχειρήσεις

Kατηγορια