• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί

Αποτελέσματα για

Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BIMKO ELEKTRIK

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η BIMKO ELEKTRIK ιδρύθηκε το 1993 στην Κωνσταντινούπολη. Η εργασία μας ξεκίνησε με ανταλλακτικά οικιακών συσκευών. Με την πάροδο του χρόνου, προσθέσαμε στις υπηρεσίες μας την παραγωγική ικανότητα.Σήμερα, η BIMKO ELEKTRIK επικεντρώνεται στην παραγωγή φίλτρων για απορροφητήρες. Η BIMKO ELEKTRIK είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές φίλτρων για απορροφητήρες στην Τουρκία, στις χώρες της ΕΕ και στην Ινδία. Τα προϊόντα μας εξάγονται σε πάνω από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο μέσα από τους άμεσους μας πελάτες, όπως η Γερμανία, Ολλανδία, Ιταλία, Γαλλία, Ινδία και Ηνωμένο Βασίλειο. Η εταιρεία μας υιοθέτησε τις αρχές ικανοποίησης του πελάτη, γρήγορης παράδοσης και ανταγωνιστικών τιμών και ηγείται στην βιομηχανία. Συμμετείχαμε στην ISK SODEX İstanbul, διεθνής έκθεση HVAC&R, Εκθεση για την μόνωση, αντλίες, βαλβίδες, επεξεργασία υδάτων, πρόληψη πυρκαϊάς, πισίνα και συστήματα ηλιακής ενέργειας το 2021. Επίσης, η εταιρεία μας εξάγει σε 17 χώρες. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες! https: //bimko.com/en

 2. ASPUR AIR SOLUTIONS

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Με τεχνογνωσία άνω των 25 ετών στον τομέα της παροχής συμβουλών και της τεχνικής ανάπτυξης και με ιδιόκτητα διπλώματα ευρεσιτεχνίας διαθέτουμε ολοκληρωμένη γνώση στον τομέα της παροχής συμβουλών και της σχεδίασης τεχνικών συσκευών και συστημάτων αέρα. Οι πελάτες μας προέρχονται από όλους σχεδόν τους τομείς της παραγωγής, αλλά και από τους τομείς της παροχής υπηρεσιών και του εμπορίου. Προμηθεύουμε κλάδους της βιομηχανίας, όπως της κατασκευής μηχανημάτων, της βιομηχανίας αυτοκινήτων και των τρίτων προμηθευτών, της φαρμακευτικής, της χημείας, των παραγωγών τροφίμων και πολλών άλλων. Θα χαρούμε να σάς εντάξουμε στο πελατολόγιό μας και για την παραγγελία σας.

 3. IREMA-FILTER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  IREMA-Filter – Ένας παγκόσμιος κατασκευαστής υλικών φίλτρων. Η IREMA παράγει συνθετικές λύσεις φίλτρων για την αυτοκινητοβιομηχανία, τη βιομηχανία κλιματισμού και εξαερισμού, καθώς και για ιατρικές και άλλες εφαρμογές διήθησης. Εκτός από τα συνθετικά υλικά φίλτρων, η IREMA διαθέτει επίσης προϊόντα MiniPleat και έτοιμα φίλτρα (στοιχεία 3V, υβριδικά φίλτρα) ελεγμένα κατά ISO 16890, EN 779 ή Ashrae 52.2. Αναπτύσσουμε, κατασκευάζουμε και παράγουμε τα μηχανήματα και τις τεχνολογίες παραγωγής μας στις δικές μας εγκαταστάσεις. Με την όλη τεχνογνωσία μας δημιουργούμε λύσεις διήθησης με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη τηρώντας ταυτόχρονα πολλά πρότυπα της βιομηχανίας φίλτρων. Επίκαιρες εξελίξεις: ένα ηλεκτροστατικό υλικό με εξαιρετική απόδοση διήθησης και πολύ μικρή απώλεια πίεσης ως εναλλακτική λύση των υλικών Tribo, μοναδικό συνθετικό υλικό HEPA με διαχωρισμό σωματιδίων έως 99, 99%, νέο υλικό φίλτρων ePM1 με εξαιρετική απώλεια πίεσης = 30%, μικρότερη κατανάλωση ενέργειας και κατά 70% αυξημένη τιμή SSK. Τα προϊόντα μας = Το κέρδος σας για την επιχείρησή σας!

 4. EPA GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ως ειδικός στον τομέα των ηλεκτρονικών τεχνικών μετάδοσης κίνησης, δραστηριοποιούμαστε όχι μόνο ως προμηθευτής εξαρτημάτων αλλά και ως προμηθευτής συστημάτων. Από τη μηχανική, έως την παροχή συμβουλών και την υποστήριξη, χωρίς να παραλείπεται η θέση σε λειτουργία, παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των ετοιμοπαράδοτων εγκαταστάσεων.Η καρδιά του επαγγέλματός μας έγκειται: στον προγραμματισμό των εφαρμογών σας, στον σχεδιασμό των εξαρτημάτων μετάδοσης κίνησης (ηλεκτρ. ρυθμιστής ταχύτητας, μηχανισμοί μετάδοσης κίνησης, μεταδότες, φίλτρα, κ.λπ.), στη θέση σε λειτουργία και την παραμετροποίηση των ηλεκτρικών ρυθμιστών ταχύτητας, τον αυτόματο βιομηχανικό προγραμματισμό (API) και τους αυτοματισμούς, τα ερμάρια χειρισμού (σε συνεργασία με τη θυγατρική μας EPS), την εγκατάσταση ηλεκτρικών εξαρτημάτων, την ανάπτυξη και κατασκευή φίλτρων ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας (ΗΣΜ) και φίλτρων δικτύων προσαρμοσμένων στις ανάγκες κάθε πελάτη, τη μέτρηση της ΗΣΜ και συμβουλές σχετικά με την ΗΣΜ, τη βελτιστοποίηση των ρευμάτων διαρροής, την ανάλυση δικτύου (αρμονικές συχνότητες, διακυμάνσεις δικτύου κ.λπ.), τα ραδιοηλεκτρικά παράσιτα στις εγκαταστάσεις και τις συσκευές

 5. ADVANCED ENGINEERING WEDGE WIRE

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  ADENWEDGEWIRE λειτουργεί στο Technopark Istanbul, το μεγαλύτερο κέντρο ανάπτυξης τεχνολογίας στην Τουρκία. Εκτελούμε δραστηριότητες Έ&Α με μια ομάδα μηχανικών υψηλής εξειδίκευσης που ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή προϊόντων συγκεκριμένου πελάτη από σύρμα με τσιμπιδάκια ανάλογα με τις απαιτήσεις. Οι οθόνες μας από σύρμα με τσιμπιδάκια επικεντρώνονται στην πλήρη ικανοποίηση του πελάτη όσον αφορά τον ανταγωνιστικό κόστος, τον σύντομο χρόνο αποστολής και τις υψηλές μηχανικές ιδιότητες. Κατασκευάζονται με ανοξείδωτο χάλυβα 304, 304L, 304HC, 316, 316L, 316Ti, 321 ή ανάλογα με το αίτημά σας με διάφορους τύπους επεξεργασίας επιφάνειας και επικαλύψεων με βάση την εφαρμογή. ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ • Σχεδιασμός & κατασκευή μοναδικών και προσαρμοσμένων οθονών σύρματος με τσιμπιδάκια • Σχεδιασμός και προμήθεια οθονών εισαγωγής Coanda • Κατασκευή ειδικών δικυλινδρικών οθονών για μια ευρεία γκάμα βιομηχανιών • Ειδικές επεξεργασίες επιφάνειας ανάλογα με την εφαρμογή για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής • Εξειδικευμένη κατασκευή τιλτεδέντρων για να παρέχει υψηλή απόδοση φίλτρανσης ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ • Οικονομικές Οθόνες: Υψηλής απόδοσης φίλτρανση και ανθεκτικότητα με χαμηλότερη τιμή μονάδας • Προσαρμοσμένες διαστάσεις: Κατασκευασμένο ανάλογα με το αίτημα και την απαίτησή σας • Δύσκολος χρόνος παράδοσης: Η ταχύτερη δυνατή αποστολή για να λύσει προβλήματα άμεσα • Υποστήριξη πελατών: Υποστήριξη για σχεδιασμό και εφαρμογές πεδίου

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. PACO PAUL GMBH & CO. KG METALLGEWEBE UND FILTERFABRIKEN

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η βάση της παραγωγής πλεγμάτων από μεταλλικό σύρμα είναι η κλασική χειροτεχνία. Προκειμένου να προκύπτουν έτσι προϊόντα υψηλής τεχνολογίας όπως εκείνα της PACO, χρειάζεται επίσης υπερσύγχρονη τεχνολογία παραγωγής και επιβελτίωσης. Αυτές υλοποιούνται στο ιδιόκτητο τμήμα ανάπτυξης και στο τμήμα κατασκευής μηχανημάτων της PACO. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ότι δεν είναι εύκολη η απομίμηση της ποιότητας PACO από τρίτους λόγω της έλλειψης τεχνογνωσίας – με όλα τα πλεονεκτήματα για τη μονάδα παραγωγής της Γερμανίας. Ως εξειδικευμένη επιχείρηση πλεγμάτων μεταλλικού σύρματος, η PACO διαθέτει ιδιαίτερη εξειδίκευση και στον τομέα της τεχνολογίας σήτας. Επιπλέον διαθέτουμε ολοκληρωμένες και ταυτόχρονα άκρως εξειδικευμένες γνώσεις για ειδικές διαδικασίες τεχνικών εφαρμογών διήθησης για διάφορους κλάδους, αλλά και για την έρευνα, το εργαστήριο και την ανάπτυξη. Τα πλέγματα μεταλλικού σύρματος PACO για τη μεταξοτυπία συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων στον κόσμο.

 2. BEKO TECHNOLOGIES GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  BEKO TECHNOLOGIES σημαίνει τεχνολογία πεπιεσμένου αέρα και πεπιεσμένων αερίων "at it's best". Εδώ και περισσότερες από τρεις δεκαετίες, η εταιρεία αναπτύσσει και διαθέτει υψηλής ποιότητας, υψηλής απόδοσης και εξαιρετικά αποδοτικά στοιχεία και συστήματα για την επεξεργασία πεπιεσμένου αέρα, πεπιεσμένου αερίου και τεχνολογία συμπυκνώματος. Σήμερα, η BEKO TECHNOLOGIES διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για όλες τις εφαρμογές της τεχνολογίας πεπιεσμένου αέρα και πεπιεσμένων αερίων. Η τεκμηριωμένη υποστήριξη και το εξειδικευμένο σέρβις αποτελούν χαρακτηριστικά γνωρίσματα της ανεξάρτητης και διευθυνόμενης από την οικογένεια επιχείρησης.

 3. AQUACHEM GMBH SEPARATIONSTECHNIK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Με εμπειρία σχεδόν 3 δεκαετιών στον τομέα του φιλτραρίσματος με πρεσσόφιλτρα, η Aquachem διαθέτει μια αποδοτική και ιδανική λύση για πολλές εφαρμογές. Από το 2000 έχουμε ασχοληθεί εντατικά με την ανάπτυξη υπεραυτόματων φιλτροπρεσών. Από το 2011 είμαστε σε θέση να χαρακτηρίζουμε τη σειρά AF της εταιρείας μας ως τυποποιημένη. Οι πελάτες μας αποκτούν ένα εξελιγμένο και λειτουργικά ασφαλές προϊόν, το οποίο έχει δοκιμαστεί πολλές φορές στη βιομηχανία υπό τις πλέον σκληρές συνθήκες. Διατίθενται 5 μεγέθη (διαστάσεις πλάκας 470/630/800/1000 και 1200) για επιλογή. Σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές μας, τη διαφορά κάνουν οι λεπτομέρειες και ουσιαστικά, ο ορισμός της υπεραυτόματης λειτουργίας.

 4. DSL AIR TECHNOLOGY GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Για πάνω από 25 χρόνια, η μεσαίου μεγέθους επιχείρησή μας έχει αποκτήσει εγχώρια και διεθνή φήμη στον τομέα της τεχνολογίας φίλτρων αερισμού, της προστασίας του περιβάλλοντος εργασίας και του φυσικού περιβάλλοντος, χάρη στην οικολογικά και κοινωνικά προσανατολισμένη εταιρική φιλοσοφία της. Ο σχεδιασμός από "πόρτα σε πόρτα" της σειράς ηλεκτροφίλτρων μας είναι σήμα κατατεθέν των τεχνικά προηγμένων και εύκολα συντηρήσιμων συστημάτων φίλτρων παγκοσμίως. Παρακολουθώντας συνεχώς το σχεδιασμό και τις επιδόσεις των σύγχρονων εργαλειομηχανών και μέσω της εξέλιξής τους, συχνά σε συνεργασία με τους σχεδιαστές μηχανημάτων, προκύπτουν εδώ και πολλά χρόνια οι νέες σειρές ηλεκτροφίλτρων, προσαρμοσμένες κατά βάση στο σχεδιασμό των εργαλειομηχανών. Αυτό απαιτεί, συγχρόνως, εκ νέου σχεδιασμό του εξοπλισμού φίλτρου, ιδίως των δεξαμενών ιονιστή και συλλέκτη. Η DSL Air Technology είναι σήμερα ο πάροχος με τη μεγαλύτερη δυνατότητα προσαρμογής ηλεκτροφίλτρων στον κόσμο σε αυτόν τον τομέα.

 5. MIKROPOR

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Mikropor που ιδρύθηκε το 1987, είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής λύσεων διήθησης ατμοσφαιρικού αέρα και συστημάτων πεπιεσμένου αέρα με έδρα την Τουρκία. Με ενεργές εμπορικές σχέσεις με περισσότερες από 100 χώρες, η Mikropor διατηρεί γραφεία και αποθήκες στις Ηνωμένες Πολιτείες (Houston, Michigan και New Jersey), στην Αγγλία (Burnley), στο Βέλγιο (Liege) και στη Γερμανία (Aachen). Λειτουργεί με 300.000 τ.μ. εσωτερικών χώρων παραγωγής και με επαγγελματικές ομάδες που εξυπηρετούν σε ολόκληρο τον κόσμο. Το ευρύ φάσμα προϊόντων της Mikropor: •Διήθηση ατμοσφαιρικού αέρα: Φίλτρα εξαερισμού, φίλτρα υψηλής θερμοκρασίας, φίλτρα EPA, HEPA και ULPA, συστήματα LAF, φίλτρο εισόδου αεριοστροβίλων, φίλτρα ATEX και συλλέκτες εκνεφώματος λαδιού. •Συστήματα πεπιεσμένου αέρα: Αφυγραντήρες πεπιεσμένου αέρα, καθώς και λύσεις διήθησης και διαχωρισμού. •Συστήματα παραγωγής αερίων: Συστήματα παραγωγής αζώτου, συστήματα αέρα αναπνοής και γεννήτριες οξυγόνου. •Ψύκτες επεξεργασίας νερού •Φίλτρα WEDM: Ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα για διάφορα μέταλλα συμπεριλαμβανομένων χάλυβα, αλουμινίου, ανοξείδωτου χάλυβα, χαλκού κλπ. Τα παγκοσμίου κλάσης προϊόντα της Mikropor που απολαμβάνουν πελάτες σε περισσότερες από 100 χώρες, αντανακλούν την αφοσίωσή της στην καινοτομία και στην ποιότητα. Με την παγκόσμια εμβέλειά της και την εξαγωγή προϊόντων σε ποσοστό 85% σε πολλά μέρη του κόσμου η εταιρεία έχει αναδειχθεί σε μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις του κλάδου. Με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της και περισσότερους από χίλιους εκπαιδευμένους εργαζόμενους διασφαλίζει την άριστη ποιότητα της παραγωγής. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 1. F.E.S. GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Αυξήστε την αποδοτικότητα της παραγωγής σας με το βέλτιστο καθαρισμό των ψυκτικών και λιπαντικών μέσων. Ως αξιόπιστος συνεργάτης για συστήματα φίλτρων διακρινόμαστε από το 1993 παγκοσμίως για την άριστη ποιότητα και απόδοση. Γνωρίζουμε ότι τα μηχανήματα και οι εγκαταστάσεις παραγωγής σας αποτελούν την καρδιά της επιχειρήσής σας και ότι η αποδοτικότητα, η βιωσιμότητα και η οικονομική αποδοτικότητα είναι εξαιρετικής σημασίας για εσάς. Με τα δικά μας υψηλής ποιότητας στοιχεία και συστήματα φίλτρων συμβάλλουμε καθοριστικά στην αποδοτικότερη και πιο βιώσιμη διαμόρφωση των δικών σας διαδικασιών παραγωγής. Τα προϊόντα με μια ματιά Φίλτρα ιλύος Φίλτρα υποπίεσης Διαχωριστές μαγνητικής ράβδου Φίλτρα πτυσσόμενης ταινίας Προσαρμοσμένη τεχνολογία φίλτρων Για οι πελάτες επιλέγουν εμάς; Καινοτομία Αναπτύσσουμε και βελτιώνουμε συνεχώς νέα συστήματα φίλτρων. Προστιθέμενη αξία Υψηλής ποιότητας προϊόντα για την αγορά. Προστασία του περιβάλλοντος Λαμβάνουμε υπόψη τη διαχείριση της ενέργειας και των πόρων. Με πιστοποίηση Ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας που πληροί τις απαιτήσεις των προτύπων. Ανακαλύψτε την ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας. Με το δικό μας ευρύ φάσμα συστημάτων φίλτρων σάς παρέχουμε μια εξατομικευμένα προσαρμοζόμενη λύση για τις δικές σας απαιτήσεις διήθησης. Από τη διήθηση των πλέον λεπτόκοκκων ρύπων λαδιών έως τον καθαρισμό ψυκτικών λιπαντικών διαθέτουμε πολυάριθμα μηχανήματα για την κάλυψη των απαιτήσεών σας. Τα δικά μας συστήματα φίλτρων διακρίνονται για την υψηλή απόδοση, τον απλό χειρισμό και συντήρηση, καθώς και τη μακρά διάρκεια ζωής.

 2. IT4IP S.A.

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η It4ip είναι παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της πορώδης τεχνολογίας και παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες και προϊόντα ανώτατης ποιότητας σε όλους τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο. Η τεχνολογία αυτή μας δίνει την δυνατότητα να παράγουμε μικρο-πορώδη και νανο-πορώδη πολυμερή φίλτρα με πολλαπλές και διάφορες εφαρμογές, όπως η ανίχνευση ινών αμίαντου, το φιλτράρισμα του αίματος, σάρωση καρκινικών κυψελών ή σύνθεση μικρό και νάνο αντικειμένων. Τα προϊόντα μας τηρούν αυστηρά ποιοτικά πρότυπα, χαρακτηρίζονται από έναν ακριβές όριο φιλτραρίσματος από 10 νανόμετρα ως μερικές δεκάδες χιλοστομέτρα, έναν εξαιρετικά μικρό πάχος και ειδικές επιφανειακές ιδιότητες. Παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων υπό την μορφή ρολών, φύλλων, δίσκων και άλλων σχημάτων κατόπιν αίτησης. Παρέχουμε επίσης λύσεις ΚΑΚ υπό το ιδιόκτητο σήμα τους. Για περισσότερα από 35 χρόνια, έχουμε χρησιμοποιήσει τις γνώσεις και την εμπειρογνωμοσύνη μας για να αναπτύξουμε εξαιρετικά προϊόντα που προσαρμόζονται στις ανάγκες των πελατών. Η ευελιξία, ανταπόκριση μας και η παραγωγική μας αποδοτικότητα αποτελούν τα ισχυρά μας σημεία στα οποία βασίζεται και η επιτυχία της εταιρείας μας.

 1. HIFI FILTER FRANCE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η JURA FILTRATION είναι ο ευρωπαίος ειδικός στο φιλτράρισμα και κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στον σχεδιασμό και την κατασκευή φίλτρων με 28.000 διαθέσιμα είδη σε στοκ: φίλτρα αέρα, φίλτρα λαδιού, φίλτρα καυσίμων, φίλτρα αυτοκινήτου, φίλτρα για δημόσια έργα, φίλτρα γεωργικής χρήσης, φίλτρα εξαερισμού και πολλά άλλα. Με περισσότερα από 25.000 είδη σε απόθεμα και μια έμπειρη ομάδα. Ελάτε να ανακαλύψετε μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, από τυποποιημένα έως πιο ειδικά.

 2. VIRGIS FILTER SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Virgis Filter είναι ηγέτης στην παραγωγή φίλτρων αέρος, στοιχείων φιλτραρίσματος και εξαρτημάτων, εγκεκριμένων, που χρησιμοποιούνται για την πρώτη τοποθέτηση από τους μεγάλους οίκους κατασκευής κινητήρων, συμπιεστών, ηλεκτροπαραγωγών ζευγών, αυτοκινούμενων, σαρώθρων και σε πολλές άλλες εφαρμογές στους τομείς της γεωργίας, της οικοδομικής, της εξόρυξης σε ορυχεία και της βιομηχανίας. Πάντα επιδεικνύαμε ευαισθησία στην καινοτομία και στον έλεγχο της απόδοσης των υλικών, έχουμε επενδύσει πολλά σε αυτόν τον τομέα.

 3. TBH GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TBH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Straubenhardt, Γερμανία.

 4. INDUSA GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία INDUSA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλεκτρικά φίλτρα, διηθητικα στρωματα, φιλτρα σκονης, και διηθητικες θηκες. Έχει έδρα σε Neu-Anspach, Γερμανία.

 5. R + B FILTER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία R + B FILTER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Langenbrettach, Γερμανία.

 6. MAGICAL FILM ENTERPRISE CO., LTD.

  Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MAGICAL FILM ENTERPRISE CO., LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά φίλμ και φύλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα ιατρικής χρήσης, Μη υφαντά υφάσματα, Προσωπίδες προστασίας, Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί, υφασματα απο πολυπροπυλενιο, Υφάσματα ιατρικής χρήσης, Μη υφαντά υφάσματα, Προσωπίδες προστασίας, και διηθητικα υφασματα. Έχει έδρα σε Taichung City, Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας).

 7. FRIEDRICHS FILTERSYSTEME GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FRIEDRICHS FILTERSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Wassenberg, Γερμανία.

 8. OZOF EUROPE

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία OZOF EUROPE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στεγνωτήρια, οικιακής χρήσης, Καφετιέρες οικιακής χρήσης, Στεγνωτήρια, οικιακής χρήσης, Καφετιέρες οικιακής χρήσης, Φίλτρα ενεργού άνθρακα, ενεργοι ανθρακες, ανταλλακτικα για ψυγειο, συστηματα εξαλειψης της θερμοκρασιας, και φιλτρα. Έχει έδρα σε Biederitz, Γερμανία.

 1. ALFRED DURST FILTERTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALFRED DURST FILTERTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Besigheim, Γερμανία.

 2. DIPL.-ING. ERICH FETZER GMBH + CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DIPL.-ING. ERICH FETZER GMBH + CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ταινιοφιλτροπρεσες, Συστήματα φίλτρων, επεξεργασια και ανακυκλωση υγρων αποβλητων, φιλτρα για τη χημικη βιομηχανια, φίλτρα για ψυκτικά υγρά, φιλτρα για εργαλειομηχανες, αυτοκαθαριζομενα φιλτρα για εγκαταστασεις υδατων, υπηρεσιες διηθησης βιομηχανικων ελαιων, και φιλτρα πολλαπλων στρωματων. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

 3. INGENIEURBÜRO FÜR MÜHLENBAU & GETREIDETECHNIK MATTHIAS TSCHIERSCH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία INGENIEURBÜRO FÜR MÜHLENBAU & GETREIDETECHNIK MATTHIAS TSCHIERSCH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Bitterfeld-Wolfen, Γερμανία.

 4. SCHUKO H. SCHULTE-SÜDHOFF GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SCHUKO H. SCHULTE-SÜDHOFF GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Bad Laer, Γερμανία.

 5. APODIS TECHNOLOGIES GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία APODIS TECHNOLOGIES GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Salach, Γερμανία.

 6. MATZEK MASCHINEN- & GERÄTEBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MATZEK MASCHINEN- & GERÄTEBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Bisingen, Γερμανία.

 7. DECKER VERFAHRENSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DECKER VERFAHRENSTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Berg, Γερμανία.

 8. LIQUI FILTER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LIQUI FILTER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Engen, Γερμανία.

 9. HERDING GMBH FILTERTECHNIK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HERDING GMBH FILTERTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Amberg, Γερμανία.

 10. DUSTCONTROL GES.M.B.H.

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DUSTCONTROL GES.M.B.H., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Graz, Αυστρία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4.692 Επιχειρήσεις

Kατηγορια