IT4IP S.A. - DEVELOPER, MANUFACTURER AND SUPPLIER OF TRACK-ETCHED FILTERS

Βέλγιο

Factory icon Κατασκευαστής/ παραγωγός

IT4IP S.A.
Web icon

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Βέλγιο

Επαληθεύτηκε από το Europages

Επεξεργασμένο με ιδιόκτητες επεξεργασίες επιφάνειας για την προώθηση της ανάπτυξης και της διαφοροποίησης μιας μεγάλης ποικιλίας κυτταρικών σειρών, καθώς και εξαιρετική κυτταρική πρόσφυση. Διατίθενται σε εξαιρετικά διαφανή λειτουργία με λεία επιφάνεια που μοιάζει με γυαλί, είναι ιδανικά κατάλληλα ως υποστήριξη για κυτταροκαλλιέργεια και για την απεικόνιση ζωντανών κυττάρων με φως. - Κατασκευάζονται πλήρως εντός της επιχείρησης από υψηλής ποιότητας πολυκαρβονική μεμβράνη. - Κατασκευάζονται (ISO5) και μετατρέπονται (ISO7) σε περιβάλλον καθαρού δωματίου. - Βολική και ακριβής σήμανση με αριθμό παρτίδας που εξασφαλίζει πλήρη ιχνηλασιμότητα του προϊόντος. - Σταθερό μέγεθος πόρων για ακριβή διαχωρισμό των δειγμάτων ανά μέγεθος. - Επίπεδη και λεία επιφάνεια για εύκολη ανάλυση του δείγματος. - Χαμηλή εκχυλίζουσα ικανότητα, χαμηλή δέσμευση πρωτεϊνών, αμελητέα προσρόφηση και απορρόφηση. - Βιοσυμβατότητα, εξαιρετική χημική αντοχή και θερμική σταθερότητα. - Παρέχεται με πιστοποιητικό ποιότητας. - Πιστοποίηση ISO 9001.

Ζητήστε προσφορά

Βέλγιο

Επαληθεύτηκε από το Europages

Μετατρέπονται από λευκές μεμβράνες που έχουν χαραχθεί με τη χρήση μιας καινοτόμου και ιδιόκτητης διαδικασίας βαφής και χαρακτηρίζονται από χαμηλό επίπεδο αυτοφθορισμού. Μειώνοντας την παρεμβολή με τους φθορίζοντες δείκτες που χρησιμοποιούνται στην κυτταρολογία, είναι ισχυρές για την άμεση παρατήρηση και την αναπαραγώγιμη ανίχνευση και ποσοτικοποίηση ζωικών κυττάρων ή μικροοργανισμών. - Κατασκευάζονται πλήρως στο εσωτερικό της εταιρείας από πολυμερές υλικό (φιλμ) υψηλής ποιότητας. - Κατασκευάζονται (ISO5) και μετατρέπονται (ISO7) σε περιβάλλον καθαρού δωματίου. - Βολική και ακριβής σήμανση με αριθμό παρτίδας που εξασφαλίζει πλήρη ιχνηλασιμότητα του προϊόντος. - Σταθερό μέγεθος πόρων για ακριβή διαχωρισμό των δειγμάτων ανά μέγεθος. - Επίπεδη και λεία επιφάνεια για εύκολη ανάλυση του δείγματος. - Χαμηλή εκχυλίζουσα ικανότητα, χαμηλή δέσμευση πρωτεϊνών, αμελητέα προσρόφηση και απορρόφηση. - Βιοσυμβατότητα, εξαιρετική χημική αντοχή και θερμική σταθερότητα. - Παρέχεται με πιστοποιητικό ποιότητας. - Πιστοποίηση ISO 9001.

Ζητήστε προσφορά

Βέλγιο

Επαληθεύτηκε από το Europages

Μεμβράνες φίλτρου από πολυανθρακικό (PC), πολυεστέρα (PET) και πολυϊμίδιο (PI) Με βάση τα αποτελέσματα των δοκιμών σκοπιμότητας και μετά από τυχόν βελτιστοποίηση της διαδικασίας χάραξης της τροχιάς, θα σας παρέχουμε τα κατάλληλα δείγματα δοκιμών: Για να επαληθεύσετε την αποτελεσματικότητα της μεμβράνης στις εφαρμογές σας, Για τη σταδιακή βελτιστοποίηση των προδιαγραφών της μεμβράνης. Μετά την τελική επικύρωση των προδιαγραφών για το ιδιόκτητο προϊόν σας, θα πραγματοποιηθεί κατασκευή μεγάλης κλίμακας στους καθαρούς μας χώρους για την προμήθεια ελεγχόμενων προϊόντων υψηλής ποιότητας που θα συνοδεύονται από πιστοποιητικό συμμόρφωσης.

Ζητήστε προσφορά

Βέλγιο

Επαληθεύτηκε από το Europages

Διαφανείς μεμβράνες με χαμηλό πορώδες για την απεικόνιση ζωντανών κυττάρων με οπτική μικροσκοπία Ημιδιαφανείς μεμβράνες υψηλού πορώδους με υψηλή πυκνότητα πόρων για μελέτες μεταφοράς Επιφανειακές ιδιότητες Αποκλειστική επεξεργασία επιφάνειας καλλιέργειας ιστών (TC) Επιλογή παράλληλων ή διασταυρούμενων πόρων Κατάλληλο για αποστείρωση (ακτινοβολία γάμμα) Καλή χημική αντοχή (πίνακες), βιοσυμβατότητα και χαμηλή δέσμευση πρωτεϊνών Μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας: 140°C (284°F) για μεμβράνες PC και PET

Ζητήστε προσφορά
Deutsch Δείτε τα 7 προϊόντα Български Δείτε τα 7 προϊόντα Čeština Δείτε τα 7 προϊόντα Dansk Δείτε τα 7 προϊόντα Español Δείτε τα 7 προϊόντα Suomi Δείτε τα 7 προϊόντα Magyar Δείτε τα 7 προϊόντα Italiano Δείτε τα 7 προϊόντα Lietuvių Δείτε τα 7 προϊόντα Nederlands Δείτε τα 7 προϊόντα Polski Δείτε τα 7 προϊόντα Português Δείτε τα 7 προϊόντα Română Δείτε τα 7 προϊόντα Svenska Δείτε τα 7 προϊόντα Slovenščina Δείτε τα 7 προϊόντα Türkçe Δείτε τα 7 προϊόντα Français Δείτε τα 4 προϊόντα English Δείτε τα 3 προϊόντα Norsk Δείτε τα 3 προϊόντα

Η It4ip είναι παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της πορώδης τεχνολογίας και παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες και προϊόντα ανώτατης ποιότητας σε όλους τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο. Η τεχνολογία αυτή μας δίνει την δυνατότητα να παράγουμε μικρο-πορώδη και νανο-πορώδη πολυμερή φίλτρα με πολλαπλές και διάφορες εφαρμογές, όπως η ανίχνευση ινών αμίαντου, το φιλτράρισμα του αίματος, σάρωση καρκινικών κυψελών ή σύνθεση μικρό και νάνο αντικειμένων. Τα προϊόντα μας τηρούν αυστηρά ποιοτικά πρότυπα, χαρακτηρίζονται από έναν ακριβές όριο φιλτραρίσματος από 10 νανόμετρα ως μερικές δεκάδες χιλοστομέτρα, έναν εξαιρετικά μικρό πάχος και ειδικές επιφανειακές ιδιότητες. Παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων υπό την μορφή ρολών, φύλλων, δίσκων και άλλων σχημάτων κατόπιν αίτησης. Παρέχουμε επίσης λύσεις ΚΑΚ υπό το ιδιόκτητο σήμα τους. Για περισσότερα από 35 χρόνια, έχουμε χρησιμοποιήσει τις γνώσεις και την εμπειρογνωμοσύνη μας για να αναπτύξουμε εξαιρετικά προϊόντα που προσαρμόζονται στις ανάγκες των πελατών. Η ευελιξία, ανταπόκριση μας και η παραγωγική μας αποδοτικότητα αποτελούν τα ισχυρά μας σημεία στα οποία βασίζεται και η επιτυχία της εταιρείας μας.

Τελευταία νέα της επιχείρησης

Εγγραφα

(EN) it4ip - ion track technology for innovative products

Domain icon Κατασκευαστής/ παραγωγός

IT4IP S.A.

avenue Jean-Etienne Lenoir, 1

1348 Louvain-La-Neuve - Βέλγιο

Α.Φ.Μ.
Επικοινωνία

Εταιρικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

  • Προσωπικό
    11 – 50
  • Τμήμα πωλήσεων
    1 – 10
  • Εξαγωγές ως ποσοστό (%) του κύκλου εργασιών
    95%

Οργανισμός

  • Ετος ίδρυσης
    2006
  • Φύση επιχείρησης
    Έδρα της εταιρείας
  • Κύρια δραστηριότητα
    Κατασκευαστής/ παραγωγός

Εμπορικές πληροφορίες

Εμπορικές ζώνες

  • Check Circle Outline icon Διεθνής

Τρόποι πληρωμής

  • Έμβασμα μέσω Swift
  • Paypal

Τράπεζες

  • CBC Bank
  • ING Bank
  • Belfius Bank

Ζώνες παράδοσης

Συνθήκες παράδοσης (Διεθνείς Εμπορικοί Όροι)

Ευθύνη
  • Αγοραστής
  • Μοιρασμένη
  • Πωλητής

Δραστηριότητες της IT4IP S.A.

  • Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί
  • ογκολογια
  • διαγνωστικα προϊοντα
  • Φιλτράρισμα υγρών
  • Φίλτρο μεμβράνης από πολυανθρακικό
  • Φίλτρο μεμβράνης από πολυεστέρα
  • Φίλτρο μεμβράνης από πολυαμίδιο
  • Φίλτρο μεμβράνης νανοφιλτραρίσματος
  • Πορώδες φίλτρο μεμβράνης
  • Φίλτρο μεμβράνης από μαύρο πολυανθρακικό