• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί

Αποτελέσματα για

Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί - Εισαγωγές εξαγωγές

  1. TECHNICIS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Technicis είναι μια γαλλική εταιρεία κατασκευής φίλτρων, που ειδικεύεται στο φιλτράρισμα του αέρα και σε overspray σε θάλαμο ψεκασμού χρωμάτων καθώς και στο βιομηχανικό φιλτράρισμα.Ο ρόλος μας είναι να σας βοηθήσουμε να μειώσετε τα λειτουργικά σας έξοδα προστατεύοντας βέλτιστα το περιβάλλον σύμφωνα με το πρότυπο ISO 14000. Κατασκευάζουμε πτυσσόμενο φίλτρο ακορντεόν από χαρτόνι για θαλάμους βαφής από το 1992 και σας προσφέρουμε επίσης μια ολοκληρωμένη γκάμα φίλτρων που είναι κατάλληλα για όλες τις φίρμες θαλάμων και εγκαταστάσεις/ αναρροφήσεις: - πτυσσόμενο φίλτρο ακορντεόν από χαρτόνι για θάλαμο βαφής- φίλτρο από υαλόνημα (paintstop), φίλτρο δαπέδου για θάλαμο βαφής- κυψελωτό χάρτινο φίλτρο πολλαπλών στρωμάτων για θάλαμο βαφής- φίλτρο οροφής (plenum) για θάλαμο βαφής- προφίλτρα G3, G4 σε ρολό, κάδρο ή θήκες - κυλινδρικά φυσίγγια φιλτραρίσματος για ξεσκόνισμα- σωλήνες φιλτραρίσματος από τσόχα πολυεστέρα για ξεσκόνισμα- φίλτρα ενεργού άνθρακα για το φιλτράρισμα των COV πτητικά οργανικά συστατικά και οσμές - Ενότητα βαφής : συναρμολογούμενος, συμπαγές και οικονομικός θάλαμος βαφής- κιτ και πλαίσια εγκατάστασης για τα φίλτρα σας- ανεμιστήρες και κινητήρες για τις αναρροφήσεις σας - προστατευτική πλαστική αυτοκόλλητη ή αντιστατική μεμβράνη για τοίχους θαλάμων - ανιχνευτές συσσώρευσης βρωμιάς (pressostat) - Αφαιρέσιμα βερνίκια. Επικοινωνήστε με τις τεχνικές μας ομάδες για περισσότερες πληροφορίες!

  2. ULMAIR GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με τα φίλτρα αέρα της εταιρείας μας εξασφαλίζετε τον καλύτερο δυνατό, καθαρισμένο από ιούς αέρα αναπνοής σε εντελώς διαφορετικούς τομείς. Για μικρούς ή μεγάλους χώρους, αίθουσες ή διαδρόμους, χώρους πωλήσεων ή αίθουσες αναμονής σάς παρέχουμε τη δομοστοιχειωτή και συνεπώς εξατομικευμένα προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας λύση. Καθαρός και ασφαλής αέρας για εσάς και τους πελάτες/επισκέπτες σας. Ευεξία και αυξημένη ασφάλεια στο χώρο. Περιορισμός του κινδύνου μόλυνσης από κορονοϊό και ιό της γρίπης. Καθαρός αέρας για αλλεργικά και ασθματικά άτομα με ελαχιστοποίηση, μ.ά., του φορτίου γύρης. Μείωση του συγκρίσιμου ποσοστού νοσημάτων (από παθογόνους μικροοργανισμούς, βακτήρια και ιούς). Αύξηση της εργασιακής απόδοσης σε καθαρό αέρα. Επίσπευση της διανομής καθαρού αέρα στο χώρο κατά τον εξαερισμό. Ο καλύτερος δείκτης χώρου-τιμής της αγοράς με μόλις 41 €/m² (X80) ή 25 €/m² (X200)

  3. MIKROPOR

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η Mikropor που ιδρύθηκε το 1987, είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής λύσεων διήθησης ατμοσφαιρικού αέρα και συστημάτων πεπιεσμένου αέρα με έδρα την Τουρκία. Με ενεργές εμπορικές σχέσεις με περισσότερες από 100 χώρες, η Mikropor διατηρεί γραφεία και αποθήκες στις Ηνωμένες Πολιτείες (Houston, Michigan και New Jersey), στην Αγγλία (Burnley), στο Βέλγιο (Liege) και στη Γερμανία (Aachen). Λειτουργεί με 300.000 τ.μ. εσωτερικών χώρων παραγωγής και με επαγγελματικές ομάδες που εξυπηρετούν σε ολόκληρο τον κόσμο. Το ευρύ φάσμα προϊόντων της Mikropor: •Διήθηση ατμοσφαιρικού αέρα: Φίλτρα εξαερισμού, φίλτρα υψηλής θερμοκρασίας, φίλτρα EPA, HEPA και ULPA, συστήματα LAF, φίλτρο εισόδου αεριοστροβίλων, φίλτρα ATEX και συλλέκτες εκνεφώματος λαδιού. •Συστήματα πεπιεσμένου αέρα: Αφυγραντήρες πεπιεσμένου αέρα, καθώς και λύσεις διήθησης και διαχωρισμού. •Συστήματα παραγωγής αερίων: Συστήματα παραγωγής αζώτου, συστήματα αέρα αναπνοής και γεννήτριες οξυγόνου. •Ψύκτες επεξεργασίας νερού •Φίλτρα WEDM: Ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα για διάφορα μέταλλα συμπεριλαμβανομένων χάλυβα, αλουμινίου, ανοξείδωτου χάλυβα, χαλκού κλπ. Τα παγκοσμίου κλάσης προϊόντα της Mikropor που απολαμβάνουν πελάτες σε περισσότερες από 100 χώρες, αντανακλούν την αφοσίωσή της στην καινοτομία και στην ποιότητα. Με την παγκόσμια εμβέλειά της και την εξαγωγή προϊόντων σε ποσοστό 85% σε πολλά μέρη του κόσμου η εταιρεία έχει αναδειχθεί σε μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις του κλάδου. Με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της και περισσότερους από χίλιους εκπαιδευμένους εργαζόμενους διασφαλίζει την άριστη ποιότητα της παραγωγής. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

  4. INSTAL-FILTER SA

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία INSTAL-FILTER SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποκονίωση - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί, Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Απορρύπανση της ατμόσφαιρας - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Απορρύπανση ατμόσφαιρας - υπηρεσίες, διηθητικες θηκες, φλογαυλοι καπνοδοχων, βιομηχανικοι αποκονιωτες, Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί, και Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Kościan, Πολωνία.

  5. HSDI FRANCE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HSDI FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί, Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί, ελεγχος ποιοτητας αερα, φυσικα προϊοντα, πωληση φυσικων προϊοντων, φιλτρο αερα, και Ανάλυση και έλεγχος αέρα. Έχει έδρα σε Saint-Ismier, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MEDICCLEANAIR

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MEDICCLEANAIR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Θάλαμοι απομόνωσης, Θάλαμοι αρνητικής πίεσης, Θάλαμοι θετικής πίεσης, φιλτρο αερα, Απομόνωση ασθενών με φυματίωση, Απομόνωση ασθενών με σύνδρομο MERS, και Απομόνωση ασθενών με στεφανιαία νόσο. Έχει έδρα σε Antwerpen, Βέλγιο.

  2. ASPIR'ELEC - ASPIRATION, FILTRATION DÉPOUSSIÈRAGE INDUSTRIEL

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ASPIR'ELEC - ASPIRATION, FILTRATION DÉPOUSSIÈRAGE INDUSTRIEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές εγκαταστάσεις αναρρόφησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί, Αποκονίωση - συσκευές και εγκαταστάσεις, Αναρροφητήρες αερίων και καπνών- εξοπλισμός, Βιομηχανικοί εξαεριστήρες, Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας, Επαγγελματικές ηλεκτρικές σκούπες, Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, και Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Diemoz, Γαλλία.

  3. CORAL

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CORAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναρροφητήρες αερίων και καπνών- εξοπλισμός, Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Αποκονίωση - συσκευές και εγκαταστάσεις, Βιομηχανικοί εξαεριστήρες, Αναρροφητήρες αερίων και καπνών- εξοπλισμός, Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Αποκονίωση - συσκευές και εγκαταστάσεις, Βιομηχανικοί εξαεριστήρες, και βιομηχανικοι αναρροφητηρες. Έχει έδρα σε Bondoufle, Γαλλία.

  4. VSM VIRUS SAFETY MASK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VSM VIRUS SAFETY MASK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Baden-Baden, Γερμανία.

  5. EUROVLIES DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EUROVLIES DEUTSCHLAND GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Neuwied, Γερμανία.

  1. MATEA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MATEA GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Taucha, Γερμανία.

  2. RICHTERS ABSAUG- UND FILTERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία RICHTERS ABSAUG- UND FILTERTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Waldbröl, Γερμανία.

  1. LYDALL GUTSCHE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LYDALL GUTSCHE GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Fulda, Γερμανία.

  2. ATON SERVICE

    Ουκρανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ATON SERVICE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναρροφητήρες αερίων και καπνών- εξοπλισμός, Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Βιομηχανικοί εξαεριστήρες, Αποκονίωση - συσκευές και εγκαταστάσεις, Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί, Βιομηχανικές εγκαταστάσεις αναρρόφησης, Περιβαλλοντολογική απορρύπανση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Αναρροφητήρες αερίων και καπνών- εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Kolchyno, Ουκρανία.

  3. FILTEC LUFTFILTER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FILTEC LUFTFILTER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Rodgau, Γερμανία.

  4. ELB MEDIA UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ELB MEDIA UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Grünwald, Γερμανία.

  5. PROACTIVEAIR GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PROACTIVEAIR GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Herrenberg, Γερμανία.

  6. CURSA UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CURSA UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Essen, Γερμανία.

  7. CANSER LUFTKANALBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CANSER LUFTKANALBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Fürstenfeldbruck, Γερμανία.

  8. DESMOINES FILTER FABRIC SOLUTIONS AND MORE GMBH

    Αυστρία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DESMOINES FILTER FABRIC SOLUTIONS AND MORE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

  1. LTB AG

    Ελβετία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LTB AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Liestal, Ελβετία.

  2. CLEAN PROCESS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CLEAN PROCESS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενεργοι ανθρακες, Φίλτρα ενεργού άνθρακα, φίλτρα αέρος, εγκαταστασεις φιλτραρισματος αερα, φιλτρα για τη χημικη βιομηχανια, και σακοφιλτρα. Έχει έδρα σε Ötzingen, Γερμανία.

  3. EUROCARB PRODUCTS LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EUROCARB PRODUCTS LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξυγίανση υδάτων, Επεξεργασία βιομηχανικών λυμάτων, ενεργοι ανθρακες, επεξεργασια υδατων, βιοαεριο, φυσιγγια, Εξυγίανση υδάτων, Φίλτρα ενεργού άνθρακα, και Επεξεργασία βιομηχανικών λυμάτων. Έχει έδρα σε Bristol, Ηνωμένο Βασίλειο.

  4. CHOQUENET SAS

    Γαλλία

  5. LLC ES SERVICE

    Ρωσία

    Οι εξυγιαντές αέρος Potok" είναι αξιόπιστα και αποτελεσματικά συστήματα καθαρισμού αέρος με υπεριώδους ακτίνες για την καταπολέμηση ιών. Διαθέτουν εξοπλισμό φιλτραρίσματος που είναι ασφαλής για την υγεία του ανθρώπου και ακίνδυνα για το περιβάλλον. Η ES Service LLC, ο Ρώσος κατασκευαστής εξοπλισμού και συστημάτων καθαρισμού αέρος, του οποίου το δείγμα είναι οι εξυγιαντές αέρος "Potok" υιοθετεί την παγκόσμια τάση και προωθεί την ανάπτυξη των τεχνολογιών υπεριώδους ακτινοβολίας για να βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα της ανθρώπινης ζωής και την προστασία του περιβάλλοντος χρησιμοποιώντας συστήματα και εξοπλισμό καθαρισμού του αέρα. Η "Potok" είναι η πρώτη εταιρεία μέλος της IUVA (International Ultraviolet Association) και φημίζεται ως κατασκευαστής αποτελεσματικών μέσων απολύμανσης μικροβιοκτόνων για κτίρια, χώροι και εργοστάσια. Το σήμα CE στους εξυγιαντές αέρος Potok αποτελούν τεκμήριο ότι τα προϊόντα τηρούν τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας βελτίωσης και υπηρεσιών ελέγχου για τους ανθρώπους, τις ιδιοκτησίες και το περιβάλλον.

  6. ROKON FILTERBAU GMBH

    Γερμανία

    Από την ίδρυσή της το 1990, η εταιρεία Rokon Filterbau GmbH εδρεύει στο Bielefeld Brackwede. Δραστηριοποιούμενοι αρχικά ως κατασκευαστής συστημάτων σωλήνων και οχετών, έχουμε διευρύνει σημαντικά τους τομείς δραστηριότητάς μας. Με μόνιμο προσωπικό 30 ατόμων είμαστε σήμερα σε θέση να παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις στους τομείς του εξαερισμού και της κατασκευής εγκαταστάσεων, της τεχνολογίας μεταποίησης και παροχής υπηρεσιών. Όλα τα έργα διεκπεραιώνονται πλήρως από την εταιρεία μας από το σχεδιασμό έως την παραλαβή. Συμβάσεις συντήρησης και επισκευής ολοκληρώνουν τη διεκπεραίωση των έργων. Πρόγραμμα υπηρεσιών: κατασκευή συστημάτων εξαερισμού και εγκαταστάσεων, τεχνολογία μεταποίησης – τεχνικά συστήματα εξαερισμού – συστήματα αφαίρεσης σκόνης – εγκαταστάσεις αναρρόφησης για συστήματα επιφανειών – αναρρόφηση αερολυμάτων – κεντρικά συστήματα αφαίρεσης σκόνης – μεταφορικά συστήματα πίεσης και αναρρόφησης χύδην υλικών – μονάδες πλήρωσης και εκκένωσης Big-Bag – αναρρόφηση λωρίδων περιθωρίου – κινητές μονάδες αναρρόφησης για εργασίες καθαρισμού – ηχομονωτικές καμπίνες και περιβλήματα μηχανημάτων

  7. TAMA AERNOVA SRL

    Ιταλία

    Η TAMA S.p.A. ειδικεύεται στην παραγωγή μονάδων φιλτραρίσματος, συστατικών και συστημάτων για σταθμούς εξυγίανσης του αέρα. Τα προϊόντα μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλούς τομείς. Βερνίκια, θερμική κοπή, μηχανική, ορυκτά, ξυλεία, τρόφιμα, χημεία, φάρμακα. Αναλυτικά, η επιχείρηση παράγει φίλτρα με κύλινδρο ή με φυσίγγιο, αναρροφητικές τράπεζες για θερμική κοπή, απορροφητικά φίλτρα με ενεργό άνθρακα, φίλτρα υγρασίας, φίλτρα για ελαιώδη νέφος και θάλαμοι βερνικώματος.

  8. PROFILT

    Γαλλία

    PROFILT ειδικός φίλτρου με χαρτόνι procart για καμπίνα βαφής, φιλτράρισμα αέρα για την αντιμετώπιση υπερψεκασμού. Κατασκευαστής φίλτρων για χαρτόνια πλισέ, συλλέκτη, φίλτρα για καμπίνες βαφής, προϊόντα συντήρησης, καθαρισμού, κροκιδωτικά, πηκτικά για την εξυγίανση του αέρα. Εξυγίανση υδάτων. Τομείς αυτοκινήτου, αεροναυπηγική, χημικός τομέας, μεταλλουργία, βιομηχανία. Φίλτρα για θαλάμους βαφής. Μάρκες: PROCART φίλτρα χαρτόνι Βαρυμετρική Παραγωγός / εξαγωγέας. PROKRAFT Παραγωγός / Εξαγωγέας.

  9. FILTROMICHANIKI

    Ελλάδα

    Εργοστασιο κατασκευης φιλτρων.Φιλτρα παντως τυπου.Κατασκευη - εμποριο φιλτρων. Φιλτρα λαδιου, φιλτρα αερος, φιλτρα πετρελαιου, ειδικες κατασκευες φιλτρων.Φιλτρα βιομηχανιας, φιλτρα ναυτιλιας, φιλτρα μηχανηματων, φιλτρα λαδιου, φιλτρα αερος, φιλτρα πετρελαιου, φιλτρα βενζινης, φιλτρα καμπινας, inox φιλτρα.

  10. AC-UMWELTTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία AC-UMWELTTECHNIK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιονισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί, Αποκονίωση - συσκευές και εγκαταστάσεις, Ιονισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί, και Αποκονίωση - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Lechbruck Am See, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

510 Επιχειρήσεις