CHOQUENET SAS - FILTRES-PRESSES

Γαλλία

Factory icon Κατασκευαστής/ παραγωγός

CHOQUENET SAS
Web icon

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Γαλλία

Δοκιμή & εργαστηριακή ανάλυση Οι ομάδες χημικών μας μπορούν να πραγματοποιήσουν για εσάς δοκιμές διήθησης σε πρέσες Buchner ή φίλτρου, αλλά και μετρήσεις κλιματισμού μέσω Jar-test, θολερότητας, ιξώδους, περιεκτικότητας σε μέταλλα, μετρήσεις περιεκτικότητας σε ξηρή ύλη κ.ο.κ. Στην περίπτωση προϊόντων που δεν είναι σταθερά στο χρόνο ή δεν μπορούν να μεταφερθούν, οι δοκιμές μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν επί τόπου.

Ζητήστε προσφορά

Γαλλία

Συντήρηση και εμπειρογνωμοσύνη Με μια ομάδα άνω των 15 ατόμων, θέτουμε όλους τους πόρους μας στη διάθεσή σας για να εξασφαλίσουμε μια σφαιρική και πλήρη παρακολούθηση των μηχανημάτων σας. Οι ειδικοί μας επεμβαίνουν σε όλο τον κόσμο για να σας εγγυηθούν την καλύτερη απόδοση του εξοπλισμού μας. Διαθέτουμε αρκετούς μηχανικούς και υδραυλικούς μηχανικούς που θα σας βοηθήσουν στη διαχείριση της διορθωτικής συντήρησης Η προσφορά μας εκτείνεται σε διάφορους τομείς, από την απλή αντικατάσταση φθαρμένων εξαρτημάτων έως την προηγμένη βελτιστοποίηση της απόδοσης των μηχανημάτων μας με την υποστήριξη των ειδικών και των μηχανικών αυτοματισμού μας. Καθώς η προληπτική συντήρηση έχει γίνει μείζον θέμα τα τελευταία χρόνια, προσφέρουμε επίσης συμβόλαια συντήρησης και παρακολούθησης των εγκαταστάσεων, εξασφαλίζοντας έτσι την αξιοπιστία των εγκαταστάσεών σας με απόλυτη ψυχική ηρεμία.

Ζητήστε προσφορά

Γαλλία

Η CHOQUENET παρέχει στους πελάτες της κινητές μονάδες για την επιβεβαίωση της σκοπιμότητας επί τόπου Η εταιρεία παρέχει διάφορες κινητές μονάδες φιλτραρίσματος διαφορετικών μεγεθών (από την εργαστηριακή μονάδα επιφάνειας φιλτραρίσματος 250 cm² έως την ημιβιομηχανική εγκατάσταση 9 m²). Οι μονάδες αυτές καθιστούν δυνατή τη δοκιμή πολλών παραμέτρων με εύκολο τρόπο. Η ενοικίαση μπορεί να γίνει σε εφάπαξ βάση (για μια εβδομάδα ή λιγότερο) ή σε πιο μόνιμη βάση (έως και αρκετούς μήνες για συγκεκριμένες ανάγκες παραγωγής).

Ζητήστε προσφορά

Γαλλία

Για βραχυπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη διήθηση, το κινητό φίλτρο CHOQUENET είναι η λύση για τις αποστολές αφυδάτωσης. Η ευρωπαϊκή βιομηχανία πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο αντιδραστική και ευέλικτη για να αντιμετωπίσει τους διεθνείς ανταγωνιστές της. Προκειμένου να υποστηρίξουμε τους πολλούς συνεργάτες μας σε αυτή τη διαδικασία, έχουμε αναπτύξει πρέσες φιλτραρίσματος που μπορούν να εγκατασταθούν και να τεθούν σε λειτουργία σε λιγότερο από 24 ώρες. Ολόκληρο το μηχάνημα και τα εξαρτήματά του στεγάζονται σε ένα ρυμουλκούμενο 3 αξόνων που μπορεί να μετακινηθεί ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη.

Ζητήστε προσφορά
English Δείτε τα 14 προϊόντα Deutsch Δείτε τα 14 προϊόντα Български Δείτε τα 14 προϊόντα Čeština Δείτε τα 14 προϊόντα Dansk Δείτε τα 14 προϊόντα Español Δείτε τα 14 προϊόντα Suomi Δείτε τα 14 προϊόντα Français Δείτε τα 14 προϊόντα Magyar Δείτε τα 14 προϊόντα Italiano Δείτε τα 14 προϊόντα Lietuvių Δείτε τα 14 προϊόντα Nederlands Δείτε τα 14 προϊόντα Norsk Δείτε τα 14 προϊόντα Polski Δείτε τα 14 προϊόντα Português Δείτε τα 14 προϊόντα Română Δείτε τα 14 προϊόντα Svenska Δείτε τα 14 προϊόντα Slovenščina Δείτε τα 14 προϊόντα Türkçe Δείτε τα 14 προϊόντα

Από το 1925, η εταιρεία CHOQUENET ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή πρεσσόφιλτρων και πυκνωτικών φίλτρων για τη βιομηχανία. Σχεδιάζουμε τα πρεσσόφιλτρα ή φίλτρα με δίσκους και πυκνωτικά φίλτρα ή φίλτρα με κηρία με βάση τις ανάγκες των πελατών, για τη βελτιστοποίηση της διήθησης ή αφυδάτωση των προϊόντων πρέπει να αντιμετωπίζονται ανάλογα με τον όγκο και την πυκνότητα τους. Κατασκευάζουμε μεγάλη ποικιλία συσκευών διήθησης για να χωρέσει η εγκατάσταση σας, των οποίων η χωρητικότητα κυμαίνεται από 50L έως 17000L, και πιέσεις από 2 έως 50 bar. Οι τομείς των δραστηριοτήτων μας είναι η βιομηχανία ζάχαρης, τροφίμων, χημικά, μεταλλουργία, φαρμακευτικά προϊόντα, επεξεργασία αστικών και βιομηχανικών αποβλήτων, εξόρυξη και χαρτιού. Οι πελάτες μας είναι οι SOLVAY, ARCHEMA, SANOFI, TEREOS, PEUGEOT, RENAULT, CITROEN, VEOLIA, Lyonnaise des eaux κλπ.

Εγγραφα

Domain icon Κατασκευαστής/ παραγωγός

CHOQUENET SAS

19, rue Charles Brunette

02300 CHAUNY - Γαλλία

Επικοινωνία

Εταιρικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

  • Προσωπικό
    51 – 100
  • Τμήμα πωλήσεων
    1 – 10
  • Εξαγωγές ως ποσοστό (%) του κύκλου εργασιών
    75%

Οργανισμός

  • Ετος ίδρυσης
    1925
  • Φύση επιχείρησης
    Έδρα της εταιρείας
  • Κύρια δραστηριότητα
    Κατασκευαστής/ παραγωγός

Εμπορικές πληροφορίες

Εμπορικές ζώνες

  • Check Circle Outline icon Περιφερειακή
  • Check Circle Outline icon Εθνική
  • Check Circle Outline icon Ευρωπαϊκή
  • Check Circle Outline icon Διεθνής

Τράπεζες

  • CIC
  • CAISSE D'EPARGNE

Ζώνες παράδοσης

Δραστηριότητες της CHOQUENET SAS

  • Επεξεργασία βιομηχανικών λυμάτων
  • Φίλτρα υγρών
  • φιλτρα πιεστηρα
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν