• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • φαρμακευτικά προϊόντα

Αποτελέσματα για

Φαρμακευτικά προϊόντα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. LABORATOIRE NUTERGIA

  Γαλλία

  Το εργαστήριο NUTERGIA, που ιδρύθηκε το 1989, εξειδικεύεται στην επεξεργασία των συμπληρωμάτων διατροφής. Ξεκίνησε μετά από την πρωτοβουλία του Claude Lagarde, βιολόγος φαρμακευτικός, η NUTERGIA είναι πρωτοπόρος στον τομέα της μικροδιατροφής στην Γαλλία. Έγινε έτσι το τρίτο γαλλικό εργαστήριο παρασκευής συμπληρωμάτων διατροφής της χώρας. Η NUTERGIA αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την έρευνα και ανάπτυξη, την παρασκευή, την αποστολή και το εμπόριο. Από την NCA (Nutrition Cellulaire Active) ® (ενεργή κυτταρική διατροφή) προέκυψε το εργαστήριο Προσφέρει στα κύτταρα του ανθρώπινου σώματος τις όσο δυνατόν πιο ενεργές θρεπτικές ουσίες χάρη στα ιχνοστοιχεία που εκμεταλλεύονται στο μέγιστο την χρήση και την απορρόφηση τους για την αποτοξίνωση και την αναδόμηση των κυττάρων μας. Με μια γκάμα που αποτελείται από περισσότερα από ενενήντα προϊόντα για όλες τις πιθανές σωματικές παθήσεις, η NUTERGIA ελέγχει όλη την διαδικασία από το Α ως το Ω, από την επιλογή των συνθέσεων μέχρι το εμπόριο των προϊόντων. Επίσης, η NUTERGIA εγγυάται την τήρηση όλων των σταδίων ιχνηλάτησης και ελέγχου της ποιότητας.

 2. COMFORTPAT B.V.

  Κάτω Χώρες

  Η ComfortPat B.V. είναι μια εταιρεία με έδρα την πόλη Huissen της Ολλανδίας που εξειδικεύεται στην διανομή και στην χονδρική πώληση επώνυμων προϊόντων για την υγεία, την ιατρική, φαρμάκων και καλλυντικών από το Η μεγάλη μας γκάμα προϊόντων συμπεριλαμβάνει προϊόντα περιποίησης για τα μαλλιά και το δέρμα, είδη μακιγιάζ όπως βάσεις και κραγιόν για τα χείλια, κρέμες και αρώματα. Είμαστε ο ιδανικός σας εταίρος για οποιοδήποτε προϊόν ομορφιάς! Για την ασφάλεια σας, παρέχουμε επίσης ιατρικά είδη όπως θερμόμετρα, μάσκες προσώπου, γάντια και απολυμαντικά για τα χέρια και τις επιφάνειες. Διανέμουμε προϊόντα από πολλές επώνυμες φίρμες όπως οι Lancôme, Loréal, Vichy, La Roche Posay, Dior ή l'Occitane.Χάρη στην συνεχή προσέγγιση μας για έρευνα και ανάπτυξη καθώς και καινοτομία, παρέχουμε προϊόντα ανώτατης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές για να ικανοποίησουμε τους πελάτες μας ανά τον κόσμο. Οι πελάτες μας εκτιμούν επίσης την ολοκληρωμένη μας υπηρεσία μετά την πώληση. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. CAPSULA GMBH

  Γερμανία

  Η Capsula GmbH εμπορεύεται διεθνώς δραστικές ουσίες και βοηθητικά υλικά και είναι σε διαρκή επαφή με σημαντικούς παραγωγούς. Η προμήθεια πρώτων υλών για την παραγωγή στη διεθνή αγορά αποτελεί σημαντική συνιστώσα της επιχείρησής μας. Οι προμηθευτές μας είναι όλοι εξειδικευμένοι. Όλες οι πρώτες ύλες είναι πιστοποιημένες και τεκμηριωμένες. Η Capsula GmbH παρέχει σε φαρμακεία την κατά παραγγελία παραγωγή μικρών παρτίδων. Με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες μας διασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα της κατά παραγγελία παραγωγής. Εξατομικευμένες λύσεις - Η Capsula GmbH παράγει με βάση τις επιθυμίες σας, δηλ., με βάση τις συνταγές σας και το δικό μας μέγεθος παρτίδας. Η επιχείρησή μας διαθέτει πιστοποίηση και εδώ και 30 χρόνια δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και στην εμπιστοσύνη.

 4. PHARMATURCA PHARMACEUTICAL WAREHOUSE EXPORTER LTD

  Τουρκία

  Η Pharmaturca είναι αποθήκη φαρμάκων με άδεια εξαγωγή από την Τουρκία/ Κωνσταντινούπολη. Είμαστε η μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία, εγγεγραμμένη στο Υπουργείο Υγείας της Τουρκίας από το 2004. Προμηθεύουμε με υψηλής ποιότητας ιατρικό εξοπλισμό και φάρμακα, παρέχοντας ευρεία γκάμα επιλογών σε προσιτές τιμές και με εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Η εταιρεία μας έχει έδρα στην Κωνσταντινούπολη και διασφαλίζει την προμήθεια φαρμακευτικών προϊόντων, παράλληλων εισαγωγών και προϊόντων για τον τομέα της περίθαλψης σε χονδρεμπόρους, διεθνή φαρμακεία, νοσοκομεία, φορείς αρωγής στον τρίτο κόσμο, κρατικές ιατρικές υπηρεσίες και ιδιωτικά ιδρύματα. Παρέχουμε περισσότερα από 7.000 συνταγογραφούμενα φάρμακα, εμβόλια, μη συνταγογραφούμενα φαρμακευτικά προϊόντα, ιατρικές συσκευές και διάφορες υπηρεσίες στον φαρμακευτικό τομέα, με δράση παγκόσμιας εμβέλειας. Γενόσιμα φάρμακα Rx, επώνυμα φάρμακα Rx, Ενέσιμα, αναλώσιμα ιατρικής/ χειρουργικής χρήσης, ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ, ιατρεία, έλλειψη κρίσιμων φαρμάκων, αναλώσιμα νοσοκομείων, φαρμακεία, νοσοκομεία, κλινικές προηγμένη περιποίηση τραυμάτων, εμβόλια, ουρολογία, στομία. Αναλαμβάνουμε φαρμακευτικά έργα μεγάλης κλίμακας ή σε μικρές ποσότητες, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Είμαστε η μόνη εταιρεία στην Τουρκία με πιστοποίηση κατά 'Pharmacychecker'. Διαθέτουμε πολλούς πελάτες στην ΕΕ, στην Ασία στην Νότια και Κεντρική Αμερική, Μέση Ανατολή, Νότια και Βόρεια Αφρική και αλλού, εργαζόμαστε σε περισσότερες από 85 χώρες σε όλο τον κόσμο.

 5. ATLANTIC CHEMICALS TRADING GMBH

  Γερμανία

  Εδώ και 30 χρόνια, η ACT διαθέτει με επιτυχία έναν ολοένα και αυξανόμενο αριθμό πρώτων υλών άριστης και πιστοποιημένης ποιότητας. Η ACT που ιδρύθηκε το 1985 στο Αμβούργο από τον Δρ. Ramin Ghaffari, είναι σήμερα μια επιχείρηση που έχει αναπτυχθεί με περισσότερους από 60 συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα γραφεία μας βρίσκονται στη Χανσεατική πόλη του Αμβούργου και σε 12 ακόμη μέρη σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι επιτυχίες εξασφαλίζονται πάντοτε ομαδικά και καθένας από τους συνεργάτες μας συμβάλλει με την εξειδίκευση και την πρωτοβουλία του στην επίτευξη αυτού του στόχου. Για να μπορούμε να δραστηριοποιούμαστε επιτυχώς σε παγκόσμιο επίπεδο, διαθέτουμε επίσης ένα διεθνές δίκτυο αντιπροσώπων και ισχυρούς εταίρους για το σημαντικό τομέα της διοικητικής μέριμνας. Με την ACT μπορείτε να είστε βέβαιοι για αποδοτικές ως προς το κόστος, ευέλικτες και εμπρόθεσμες παραδόσεις σε ολόκληρο τον κόσμο!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. A.R.C.O.® - CHEMIE GMBH

  Γερμανία

  Feel encapsulated – Υψηλή ποιότητα ζωής σε μια υγιή κοινωνία. Από την ίδρυσή της το 1959, η A.R.C.O ® είναι εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα της κατά παραγγελία παραγωγής φαρμάκων, προϊόντων διαίτης και συμπληρωμάτων διατροφής υπό μορφή κάψουλας μαλακής ζελατίνης. Η γκάμα των υπηρεσιών που παρέχουμε περιλαμβάνει ανάλογα με τις επιθυμίες και κατόπιν συνεννόησης όλες τις σχετικές με την παραγωγή φαρμάκων και συμπληρωμάτων διατροφής εργασίες. Σε αυτές περιλαμβάνονται, μ.ά., οι εξής: - Ανάπτυξη της συνταγής και της γαληνικής σύνθεσης - Προμήθεια των πρώτων υλών από επιλεγμένους προμηθευτές - Έλεγχος εισόδου των παραδιδόμενων πρώτων υλών ως προς την ταυτότητα και την περιεκτικότητα με βάση τη διαθέσιμη μονογραφία φαρμάκου (Φαρμ. Ευρ., USP) - Με βάση την ορθή πρακτική παραγωγή των καψουλών μαλακής ζελατίνης με τη σχετική τεκμηρίωση - Γρήγορη και ευέλικτη υλοποίηση του προϊόντος κατ' επιλογή ως προϊόν χύδην ή ως έτοιμο συσκευασμένο προϊόν που περιλαμβάνει τη συσκευασία Blister και την τελική συσκευασία στις εγκαταστάσεις μας

 2. SFM HOSPITAL PRODUCTS GMBH

  Γερμανία

  Χονδρικό εμπόριο ιατροτεχνολογικών προϊόντων στο ηλεκτρονικό κατάστημα: γάντια, σύριγγες, σωληνίσκοι, ενδοφλέβιοι καθετήρες, καθετήρες τύπου πεταλούδας, ιατρικά έμπλαστρα, ταινίες κινησιολογίας, έγχυση & μετάγγιση, παρελκόμενα ακτίνων Χ

 3. ATLANTIQUE REPARTITION

  Γαλλία

  Η ATLANTIQUE RÉPARTITION είναι ο ανεξάρτητος σας χονδρέμπορος, τοπικός σας διανομέας.Ένας εταίρος δίπλα σας, μια ομάδα πρόθυμη να δώσει έμφαση στις καθημερινές σας ανάγκες. Η συνεχής βελτίωση αποτελεί το σύνθημα μας: είμαστε εδώ για να μετατρέψουμε τα προβλήματα σας σε λύσεις. ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ: όλες μας οι παραγγελίες υποβάλλονται καθημερινά στα 120 μεγαλύτερα εργαστήρια. Τους επιλέγουμε ανάλογα με τις ανάγκες σας γιατί βρίσκεστε στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων μας. ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ: τα αποθέματα μας ενημερώνονται και διαλέγονται καθημερινά. . Οι στήλες και οι σειρές μας επιτρέπουν να εντοπίσουμε και να αριθμήσουμε όλες τις θυρίδες ταξινόμησης. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην διαχείριση των αποθεμάτων μας, γιατί αποτελούν το αυριανό μας τζίρο. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: Όλες οι παραγγελίες ετοιμάζονται χειροποίητα. Τα προϊόντα ταξινομούνται προσεκτικά στα καφάσια για την απόλυτη σας άνεση. Ο Θωμάς, που είναι ο υπεύθυνος φαρμακοποιός, τα ελέγχει προσωπικά ένα ένα. ΔΙΑΝΟΜΉ: Η Μοργκάν και η Λουντιβίν αναλαμβάνουν την παράδοση μια με δύο φορές την ημέρα. Ακόμα και φορώντας την μάσκα τους, θα διαπιστώσετε το χαμόγελο τους. Εξυπηρέτηση μετά την πώληση: επειδή δεν είστε απλά "πελάτες" αλλά εταίροι, με τους οποίους αναπτύσσουμε, όλοι μαζί την επιχείρηση, η εξυπηρέτηση μετά την πώληση αποτελεί το θεμέλιο λίθο της φιλοσοφίας μας.Τα σχόλια σας καθιστούν πηγή βελτίωσης μας και η ικανοποίηση σας η μεγαλύτερη μας επιβράβευση. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 4. NEOVIA GMBH & CO.KG

  Γερμανία

  Η NEOVIA® GmbH und Co. KG ιδρύθηκε το 1988 και εδρεύει στο Rotenburg an der Wümme. Η επιχείρησή μας ξεκίνησε με την παραγωγή και διάθεση βιοαποδομήσιμων απολυμαντικών, όπως τα προϊόντα ANTI-KEIM και NeoBubble® και προσαρμοσμένης τεχνολογίας. Το 2005, η NEOVIA® διεύρυνε τη γκάμα των προϊόντων της με τον επιχειρηματικό τομέα των βιολογικών διατροφικών προσθέτων για φυτά και ζώα και κυκλοφόρησε στην αγορά τα προϊόντα Silamol® και SilProVit® / SilProVit®L. Τα υψηλά τεχνολογικά πρότυπα σε συνδυασμό με τα οικολογικά συστήματα μάς καθιστούν σήμερα έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές τεχνολογίας ύδρευσης, κλιματισμού και ρύθμισης. Από το 2007 και μετά, η NEOVIA® διαθέτει επίσης με τα συστήματα NEOFOGG® εξελιγμένα συστήματα νεφελοποίησης για όλους τους κλάδους.

 5. HANGZHOU SINGCLEAN MEDICAL PRODUCTS

  Κίνα

  Η Hangzhou Singclean Medical Products Co., Ltd., ιδρύθηκε το 2002, με έδρα στο βιομηχανικό πάρκο υψηλής τεχνολογίας της Fuyang Gaoqiao στην πόλη Hangzhou. Είμαστε μια από τις πιο επαγγελματικές εταιρείες υψηλής τεχνολογίας που δεσμεύεται κυρίως στην έρευνα και ανάπτυξη, παραγωγή και πώληση βιολογικών υλικών στην Κίνα. Διεξάγουμε έρευνες για νέα συστατικά και έξυπνα βίο-υλικά, και κατασκευάζουμε κυρίως διασπώμενα βίο-υλικά, υαλουρονικό και χιτοσίνη και τα προϊόντα μας καλύπτουν παράγωγα, διαγνωστικά αντιδραστικά, υλικό κατά της αιμορραγίας και άλλα. Με βάση την υψηλή τεχνολογία και τον προηγμένο εξοπλισμό που παρέχει η Σουηδική εταιρεία Baolong Bio-Engineering Company, τα βέλτιστα μας προϊόντα υπό το σήμα "Singclean" διασταυρώνονται στα προϊόντα HYALURONAN gel και οφθαλμικές συσκευές VISCOSURGICAL. Πρόκειται για ένα ιατρικό υλικό μακρομορίου που παράγεται από βίο-μηχανική υψηλής τεχνολογίας, με ιδιότητα βισκοελαστικότητας, λίπανσης, ιδιότητα φυσικής διακλάδωσης και με μια ικανοποιητική βιολογική συμβατότητα. Εξειδικευόμαστε στην έρευνα χημικών κλινικών αντιδραστικών παραγόντων.

 1. NAWA PHARMA

  Γαλλία

  Καλωσορίσατε στην Nawa Pharma! Είμαστε μια καταχωρισμένη φαρμακευτική εταιρεία με βάση την έρευνα που ειδικεύεται στην παραγωγή και στη διάθεση φυσικών φαρμάκων και υπηρεσιών ιδιωτικής ετικέτας για τον τομέα της ιατρικής & της υγείας. Η Nawa Pharma είναι μια πολυεθνική εταιρεία με παρουσία στην Τουρκία, στη Μαλαισία και στη Γαλλία που δραστηριοποιείται επίσης στο Κουβέιτ, στη Σαουδική Αραβία, στα ΗΑΕ, στο Κατάρ και στην Αίγυπτο. Η δικής μας ερευνητική ομάδα διαθέτει εμπειρία άνω των 25 ετών στην έρευνα και στην ανάπτυξη φυσικών προϊόντων και είναι υπεύθυνη για την ανακάλυψη νέων προϊόντων με υψηλή εμπορική αξία. Η εταιρεία μας είναι πρωτοπόρος στην έρευνα και στην ανάπτυξη φυσικών προϊόντων με αξιόπιστα ασφαλή οφέλη όπως φυσικά καλλυντικά, ιατρικά-φαρμακευτικά προϊόντα και βιταμίνες, φαρμακευτικά προϊόντα, ιατρικά εφόδια, υγιεινά τρόφιμα και ποτά. Από την άποψη των υπηρεσιών, παρέχουμε υπηρεσίες προσαρμοσμένων συνθέσεων, ανάπτυξης του δικούς σας εμπορικού σήματος καλλυντικών, μάρκετινγκ, παροχής συμβουλών, ανάπτυξης επιχειρηματικής στρατηγικής, λύσεις στρατηγικών σχεδίων και επενδύσεων για εταιρείας στον τομέα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας!

 2. MULTI PURPOSE TRADERS

  Βέλγιο

  Η MULTI PURPOSE TRADERS είναι μια εταιρεία με έδρα το Anderlecht της Ολλανδίας που ειδικεύεται στη διάθεση και στη χονδρική πώληση επώνυμων προϊόντων ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, ιατρικών, φαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων από το 2016. Το ευρύ φάσμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει προϊόντα περιποίησης μαλλιών και δέρματος, είδη μέικ-απ, όπως βάση ή κραγιόν, κρέμες και αρώματα. Είμαστε ο ιδανικός σας συνεργάτης για οποιοδήποτε προϊόν ομορφιάς. Παρέχουμε υπηρεσίες δομημένες με 3 ανεξάρτητες προσεγγίσεις: Η πλήρης εξυπηρέτηση είναι η πλέον ολοκληρωμένη και διασφαλίζει ότι η ιδέα σας μετατρέπεται σε ένα έτοιμο για διάθεση στην αγορά καλλυντικό προϊόν. Το έργο σας ορίζεται από τεχνική, επιστημονική, οικονομική και εμπορική άποψη (μάρκετινγκ). Οι ιδιωτικές ετικέτες σάς παρέχουν τη δυνατότητα να επιλέγετε τη σύσταση των καλλυντικών προϊόντων σας (μέικ-απ, wellness, περιποίηση δέρματος, σπα). Σας υποστηρίζουν ειδικοί σε θέματα κοσμετολογίας ώστε να επωφεληθείτε από τις συμβουλές τους σε ότι αφορά τα καλλυντικά. Λαμβάνετε έτοιμε προϊόντα ή καλλυντικά χύδην. Η επιλογή είναι δική σας. Η παραγωγή με σύμβαση συνίσταται στην παραγωγή καλλυντικών προϊόντων με βάση συνθέσεις που εσείς παρέχεται. Αναλαμβάνουμε την παραγωγή και τη συσκευασία των καλλυντικών σας στις δικές μας εγκαταστάσεις παραγωγής. Λάβετε επίσης υπόψη ότι παρέχουμε τη δυνατότητα αγοράς ελάχιστων ποσοτήτων σε σταθερή τιμή για τους πελάτες μας με ελκυστικούς όρους. Έχουμε παρουσία σε περισσότερες από 25 χώρες. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 1. ARKANA COSMETICS SP. Z O.O. SP. K.

  Πολωνία

  Η Arkana είναι μία από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες επαγγελματικές φίρμες καλλυντικών στην Πολωνία. Ειδικευόμαστε στην προηγμένη φροντίδα του δέρματος, όχι μόνο ικανοποιώντας τις ανάγκες της αγοράς αλλά δημιουργώντας επίσης νέες τάσεις. Φημιζόμαστε για τα καινότομα μας νευροκαλλυντικά. Η δράση τους βασίζεται σε νευρομεταδότες που χρησιμοποιούν τις φυσικές νευρικές συνδέσεις. Η προσέγγιση αυτή αναγνωρίζει την άμεση σύνδεση μεταξύ εγκεφάλου και δέρματος. Συνεπώς οι θεραπείες μας είναι αποτελεσματικές και οι επιπτώσεις είναι ορατές αμέσως μετά την θεραπεία. Τέλος, αλλά ωστόσο σημαντικό, η διέγερση του κεντρικού νευρικού συστήματος επωφελείται επιπλέον με αναμφισβήτητο τρόπο: εμφανίζεται μια θετική επίπτωση όχι μόνο στον δέρμα αλλά με την βελτίωση της ολικής ευεξίας. Γιαυτό τον λόγο τα νευροκαλλυντικά ταιριάζουν απόλυτα με την φιλοσοφία μας μιας συνειδητής ομορφιάς και φροντίδας. Πιστεύουμε πως η ατομική και σωστά επιλεγμένη θεραπεία σε έναν κέντρο ομορφιάς σε συνδυασμό με την οικιακή περιποίηση αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για εμφανές αποτέλεσμα κάθε μέρα. Καινότομη προσέγγιση και ορατές επιπτώσεις: Ενώ αναπτύσσουμε νέα προϊόντα, χρησιμοποιούμε τις τελευταίες επιστημονικές ανακαλύψεις, καινότομα συστατικά και τωρινές τάσεις στον τομέα των καλλυντικών. Τα τελευταία χρόνια δημιουργήσαμε πάνω από 70 συνθέσεις καλλυντικών ώστε να βρίσκονται τα προϊόντα μας πάντα ένα βήμα μπροστά σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Το 2019, το προϊόν μας προκρίθηκε για το βραβείο Cosmoproof Awards στην κατηγορία του πιο καινότομου προϊόντος στην μεγαλύτερη έκθεση καλλυντικών που διεξάγεται στην Μπολόνια. Επικοινωνήστε μαζί μας και δείτε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε ώστε να αναπτύξετε την επιχείρηση σας.

 2. PIPELINEPHARMA

  Λιθουανία

  H Pipelinepharma.com είναι μια φαρμακευτική πλατφόρμα B2B που συνδέει παρασκευαστές φαρμάκων με αγοραστές σε όλο τον κόσμο. Για τους αγοραστές- διανομείς της πλατφόρμας, οργανισμοί πωλήσεων και μάρκετινγκ, εταιρείες απόκτησης άδειας, φαρμακευτικές αλυσίδες, χονδρέμποροι, επιταχύνει την κατασκευή της διόδου για το προϊόν, συνδέοντας άμεσα με καταρτισμένους κατασκευαστές παγκοσμίως. Για τους πωλητές της πλατφόρμας- ιδιοκτήτες φακέλων CTD, φαρμακευτικούς παρασκευαστές, εταιρείες παραχώρησης άδειας, τους βοηθά να βρουν αγοραστές, ολοκληρώνει συμφωνίες, υπογράφει εμπορικές συμφωνίες και μειώνει σημαντικά τον χρόνο εμπόρευσης. Βοηθάμε τους φαρμακευτικούς προμηθευτές να αυξήσουν τον στόχο τους στην αγορά, φέρνοντας τους σε επικοινωνία με πάνω από 10.000 ισχυρά ενδεχομένους, κατάλληλους αγοραστές σε 127 χώρες. Με έδρα στην ΕΕ, η Pipelinepharma.com είναι η μόνη Ευρωπαϊκή πλατφόρμα B2B φαρμακευτικών προϊόντων για τελικές συνθέσεις δοσολογιών με ελεγμένες, ενημερωμένες πληροφορίες. Η πλατφόρμα διαθέτει πάνω από 85.000 φακέλους CTD τελικών συνθέσεων δοσολογιών από 1.800 παρασκευαστές GMP. Ως μια από τις μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων φαρμάκων υπό την επιμέλεια εμπειρογνώμων παγκοσμίως, η Pipelinepharma.com αποτελεί την πρώτη επιλογή για τον πορισμό διαφορετικών δυσεύρετων γενόσιμων και βιοομοιδών φαρμάκων. Ιατρικές συσκευές και διατροφοφάρμακα θα προστεθούν την πλατφόρμα το 2022. Η ομάδα της Pipelinepharma.com συγκεντρώνει πάνω από 30 ειδικούς, χρηματιστές και συμβούλους ανάπτυξης φαρμακευτικών επιχειρήσεων με μια εκτενή εμπειρία στο Ευρωπαϊκό εμπόριο φαρμάκων.

 3. S.A.M MED BV

  Κάτω Χώρες

  Η SAM MED B.V. έχει ως απόλυτη προτεραιότητα την ποιότητα των προϊόντων μας ανάλυσης φαρμάκων. Ωστόσο, ενώ αναζητάμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες του αναπτυσσόμενου κόσμου, τα τεστ μας κατασκευάζονται στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ. Είμαστε ηγετική εταιρεία διανομής φαρμακευτικών προϊόντων. Εξειδικευόμαστε στο ξεπούλημα, στις πωλήσεις περίσσιων αποθεμάτων, στα τέλη σειρών και στα κανονικά αποθέματα. Είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι στην ικανοποίηση του πελάτη και στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησης σας. Δραστηριοποιούμαστε εδώ και πολλά χρόνια και έχουμε αποκτήσει την φήμη παροχής ποιοτικών προϊόντων με βέλτιστη εξυπηρέτηση. 'Όλα τα προϊόντα που προσφέρουμε είναι εγγυημένα 100% αυθεντικά. Παράλληλα με την αξιόλογη μας βάση πελατών της Ολλανδίας, διαθέτουμε μια σημαντική παρουσία στις περισσότερες χώρες καθώς παραδίδουμε τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο. Δεσμευόμαστε για μια εξυπηρέτηση χωρίς συμβιβασμούς σε ανταγωνιστικές τιμές. Προμηθευόμαστε τα προϊόντα μας απευθείας από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές φίρμες και κυρίως από επίσημους αντιπροσώπους ώστε να σας φέρουμε προϊόντα ανώτατης ποιότητας και μειωμένες τιμές χονδρικής.

 4. TRENKER

  Βέλγιο

  Η εταιρεία παρασκευής φαρμάκων Trenker, μια οικογενειακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1933 από τον Rodolphe Henri Trenker, παράγει και διανέμει φάρμακα, συμπληρώματα διατροφής και ιατροτεχνολογικά προϊόντα υψηλής ποιότητας που πληρούν τις αυστηρότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές παραγωγής. Προτεραιότητά μας είναι ο κλάδος της υγείας και οι ασθενείς και δεσμευόμαστε καθημερινά να συμβάλλουμε στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της υγείας όλων. Είμαστε παρόντες σε κάθε στάδιο παραγωγής. Από τον αρχικό σχεδιασμό έως τη συσκευασία του τελικού προϊόντος, συγκεντρώνουμε όλα τα στάδια παρασκευής των προϊόντων μας στο νέο μας εργοστάσιο στην πόλη Nivelles. Σήμερα, με παρουσία σε περίπου δεκαπέντε χώρες, το όραμα της εταιρείας παρασκευής φαρμάκων Trenker είναι να αποτελέσει σημείο αναφοράς σε διεθνές επίπεδο της διαρκούς ανάπτυξης καινοτόμων λύσεων. Η Trenker αναζητά διαρκώς νέους συνεργάτες. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 5. MOLAR CHEMICALS KFT

  Ουγγαρία

 6. HQ COSMETICS BV

  Κάτω Χώρες

  Η HQ COSMETICS εξειδικεύεται στην χονδρική πώληση προϊόντων περιποίησης ομορφιάς, περιποίησης δέρματος, περιποίησης μαλλιών, φαρμακευτικών προϊόντων και καλλυντικών, με έδρα στην Ολλανδία. Η δύναμη μας αποδεικνύεται από την ποιότητα των προϊόντων, υπηρεσιών μας και χάρη στο έμπειρο μας προσωπικό που συγκεντρώνει συνολικά μια πείρα άνω των 30 ετών. Έχουμε κλείσει συμβάσεις με τις ηγετικές φίρμες παρασκευής και με καταστήματα χονδρικής πώλησης στην Ευρώπη που μας επιτρέπει να έχουμε πρόσβασή στα προϊόντα βέλτιστης ποιότητας σε σχετικά λογικές τιμές. Διαθέτουμε επίσης αποθήκες σε διάφορα μέρη της Ευρώπης, όπως στην Ολλανδία, στο Βέλγιο, στο Ην. Βασίλειο και στην Ελβετία ώστε να ικανοποιήσουμε τις αιτήσεις σε όλα τα μέρη του κόσμου. Το τμήμα μας εξυπηρέτησης πελατών λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα για όλες τις απορίες των πελατών και εγγυόμαστε πάντα να προσφέρουμε ότι καλύτερο στους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

 7. BEE-N PHARMA

  Τουρκία

  Η εταιρεία BEE-N ιδρύθηκε το 2010, παρέχει φαρμακευτικά προϊόντα στην Άγκυρα της Τουρκίας. Παρέχουμε μια ευρεία γκάμα επώνυμων και γενόσημων φαρμάκων, νοσοκομειακά αναλώσιμα, προϊόντα υγείας και ευεξίας, κιτ δοκιμών, προϊόντα ατομικής φροντίδας. Η εταιρεία μας στοχεύει να προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη ώστε να ικανοποιήσει τις ανάγκες του σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πουλάμε και να παρέχουμε εξειδικευμένα φαρμακευτικά είδη σε διάφορα μέρη στον κόσμο. Διαθέτουμε μεγάλο χαρτοφύλακα προϊόντων: •Γενόσημα φάρμακα • Γενόσημα φάρμακα με συνταγή • Επώνυμα φάρμακα ΜΥΣΥΦΑ• Επώνυμα φάρμακα με συνταγή • Βασικός ιατρικός εξοπλισμός• Προϊόντα υγείας και ευεξίας • Προϊόντα ατομικής υγιεινής και πολλά άλλα που μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο μας. Δεσμευόμαστε ώστε να αναλάβουμε την δημιουργία, το μάρκετινγκ και την παράδοση φαρμάκων και αναλώσιμα υψηλής ποιότητας και αιχμής για τους γιατρούς, τις κλινικές και τα νοσοκομεία. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 8. MAJOR MEDICAL SOLUTIONS KFT.

  Ουγγαρία

  Η MAJOR MEDICAL SOLUTIONS είναι παγκόσμιος προμηθευτής αισθητικών προϊόντων υψηλής ποιότητας. Η γκάμα μας συμπεριλαμβάνει αισθητικές ιατρικές συσκευές και άλλα ιατρικά αναλώσιμα, ειδικά πληρωτικά υλικά δέρματος. Είμαστε ένας αξιόπιστος εταίρος χονδρικής πώλησης για φαρμακοβιομηχανίες που σχετίζονται με την βιομηχανία της αισθητικής από το 2018. Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα ανώτατης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Παραμένουμε ενημερωμένη με τις καινοτομίες της βιομηχανίας μας και παρέχουμε τα φάρμακα με την μεγαλύτερη ζήτηση στην αγορά.

 1. LAB-SERVICE

  Γαλλία

  LAB-SERVICE : Η εταιρεία μας, η οποία ιδρύθηκε το 1981, έχει ως κύρια δραστηριότητα την κοκκομετρική ανάλυση, και παραμένει ως σήμερα μια ανεξάρτητη και οικογενειακή επιχείριση. Η Lab Service συνεργάζεται με τις χημικοβιομηχανίες, τις φαρμακοβιομηχανίες, τις βιομηχανίες καλλυντικών και τροφίμων. Η επιχείρησή μας ειδικεύεται στα εξής: Την λεπτή λειοτρίβηση - την θραύση και το φιλτράρισμα - την κοκκομετρική ανάλυση.

 2. KREGLINGER EUROPE

  Βέλγιο

  Η Kreglinger Europe είναι αντιπρόσωπος εξειδικευμένων συστατικών που προμηθεύεται προϊόντα από την Αμερική έως την Αυστραλία και από την Κίνα έως τη Χιλή και παρέχει λύσεις για κάθε είδους βιομηχανία από εκείνη των τροφίμων και των ποτών έως τη βιομηχανία συμπληρωμάτων διατροφής και τη φαρμακευτική βιομηχανία, τη βιομηχανία καλλυντικών, τη γεωργία και ένα ευρύ φάσμα τεχνικών κλάδων. Υποστηριζόμενη από τη θυγατρικής της εταιρεία διοικητικής μέριμνας (Kreglinger logistics – Kregspedi) παρέχει επίσης εμπορικές υπηρεσίες, συνδυάζοντας την τεχνική υποστήριξη με την έγκαιρη παράδοση.

 3. MIDAS PHARMA GMBH

  Γερμανία

  Η Midas Pharma παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες σε ολόκληρη τη φαρμακευτική αλυσίδα προστιθέμενης αξίας. Ως μικρομεσαία φαρμακευτική επιχείρηση διαθέτουμε ολοκληρωμένη εμπειρογνωμοσύνη και συνδέουμε την επιχείρηση, τον άνθρωπο και τη γνώση.

 4. JLLC «TRIPLEPHARM»

  Λευκορωσία

  Ο κύριος τομέας δραστηριότητας της TriplePharm είναι η παραγωγή υψηλής ποιότητας αποστειρωμένων αντιβιοτικών σκονών τελευταίας γενιάς σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ΓΤΠ, όπως: καρβαπενέμη, γλυκοπεπτίδια, πολυμυξίνες, μακρολίδες και άλλους αντιβακτηριακούς παράγοντες. Είμαστε πάντοτε ανοικτοί για νέους εταίρους και έργα! Δραστηριοποιούμενοι σε έναν κοινωνικά υπεύθυνο τομέα όπου το κύριο στοιχείο είναι η υγεία του ανθρώπου, θεωρούμε ως αποστολή μας να παρέχουμε στον πληθυσμό εγγυημένης ποιότητας φάρμακα με υψηλό επίπεδο αποδοτικότητας και ασφάλειας.

 5. MICROBELCAPS

  Βέλγιο

  Παρασκευαστής βιταμινών B1, B6, B12 με απευθείας συμπίεση φαρμακευτικής ποιότητας GMP & εκχυλίσματα που προέρχονται από ζύμωση παπάγια για τη βιομηχανία τροφίμων. Ανάπτυξη διεργασιών μικροενθυλάκωσης, νανο-ενθυλάκωση & παραγωγή νανοσωματιδίων, μέθοδοι εκχύλισης φυσικών πρώτων υλών, επεξεργασία υγρών για την κατασκευή λυοφιλοποιημένων σκόνων από υγρά ή αλοιφές, μικροενθυλάκωση βακτηρίων γαλακτικού οξέος, γεύσεις, εκχυλίσματα φυτών.

 6. GAREX ADRIA D.O.O.

  Σλοβενία

 7. MTLB HEALTHCARE CONSULTING

  Βέλγιο

 8. BELLAVIE SPRL

  Βέλγιο

 9. MANTRAPHARM OHG

  Γερμανία

 10. FREY NUTRITION INH. DIPL.-HDL. ANDREAS FREY

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φαρμακευτικά προϊόντα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

16.664 επιχειρήσεις

Χ'ωρες

Kατηγορια