• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • τυριά

Αποτελέσματα για

Τυριά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. GRISTIREN LIMITED

  Ελλάδα

  Verified by europages badge

  Η Gristiren Ltd είναι ένας κορυφαίος παραγωγός πεντανόστιμων και υγιεινών υποκατάστατων τυριού και τυροκομικών προϊόντων vegan από την Ελλάδα. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τις βέλτιστες λύσεις για επιχειρήσεις λιανικής και τροφοδοσίας προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για την κάλυψη των διαφόρων αναγκών των πελατών μας. Τα δικά μας υποκατάστατα προϊόντα τυριού και προϊόντα τυριού vegan παράγονται από τα εκλεκτότερα φυτικά συστατικά, όπως σόγια, καρύδια και σιτηρά και δεν περιέχουν γαλακτοκομικά προϊόντα, λακτόζη και άλλα ζωικά προϊόντα. Δεσμευόμαστε για τη διάθεση προϊόντων που όχι μόνο είναι εξαιρετικά νόστιμα, αλλά είναι και υγιεινά και οικολογικά. Τα προϊόντα μας διατίθενται σε διάφορα μεγέθη συσκευασίας, συμπεριλαμβανομένων μπλοκ, φετών και τριμμάτων για την κάλυψη των αναγκών διαφόρων εφαρμογών. Εάν χρειάζεστε τα προϊόντα μας για το δικό σας εστιατόριο, την καφετέρια ή για λιανικές πωλήσεις, διαθέτουμε το σωστό μέγεθος συσκευασίας για εσάς. Στην Gristiren Ltd, είμαστε υπερήφανοι για τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής που χρησιμοποιούν υπερσύγχρονη τεχνολογία και εξοπλισμό προκειμένου να τηρούνται τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας για τα προϊόντα μας. Διαθέτουμε αυστηρές διαδικασίες ελέγχου ποιότητας ώστε να διασφαλίζεται ότι κάθε προϊόν που εγκαταλείπει τις εγκαταστάσεις μας πληροί τα αυστηρά πρότυπα γεύσης, υφής και ποιότητας. Είτε είστε επιχείρηση λιανικής είτε επιχείρηση τροφοδοσίας, διαθέτουμε το σωστό προϊόν και μέγεθος συσκευασίας για την κάλυψη των αναγκών σας. Επιλέξτε μας για τα βέλτιστης γεύσης, υψηλής ποιότητας και οικολογικά υποκατάστατα τυριού και τυροκομικά τυριού vegan.

 2. SOMEXPORT

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η SOMEXPORT ιδρύθηκε το 1994. Εφοδιάζουμε κεντρικές μονάδες αγοράς, εφοδιαστές αλλά κυρίως την Αφρική, τις Αντίλλες, την πελατεία μας από τον Ινδικό και Ειρηνικό Ωκεανό καθώς και την Μέση Ανατολή. Είμαστε μια επιχείρηση εισαγωγής-εξαγωγής ξηρών, φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων, συνεργαζόμαστε με πάνω από 300 Γάλλους και Ευρωπαίους προμηθευτές. Εξειδικευόμαστε στα εξής προϊόντα τροφίμων: - Γαλακτοκομικά προϊόντα (Τυριά, γιαούρτια, γάλατα, κρέμες...), - Αλλαντικά και παστώματα- γλυκά και κρουασάν, - προϊόντα Χαλάλ, - Μπαχαρικά, - θαλασσινά προϊόντα, - Κατεψυγμένα. Μπορούμε να σας προσφέρουμε διάφορες γκάμες προϊόντων τροφίμων.Η SOMEXPORT είναι ο εταίρος σας για εξαγωγές. Πράγματι, σας συνοδεύουμε ώστε να ανακαλύψετε τα καλύτερα προϊόντα από όλες τις περιοχές του κόσμου που ικανοποιεί τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις των πελατών σας. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, διασχίζουμε τον κόσμο σε αναζήτηση των τοπικών προϊόντων, των τοπικών σπεσιαλιτέ και των παραδοσιακών συνταγών. Προμηθευόμαστε επίσης ειδικά συστατικά και προϊόντα κατόπιν αίτησης των πελατών μας. 'Όλα αυτά χάρη στις γνωριμίες μας με παραγωγούς, κτηνοτρόφους, μάγειροι, διανομείς, καταναλωτές και πολλούς άλλους φορείς στην γεωργική και διατροφική αλυσίδα. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 3. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η FlevoTrade Worldwide Food Trader είναι η ειδική στα κρεμμύδια. Αφοσιωνόμαστε στην καλλιέργεια κρεμμυδιών με τον εξειδικευμένο σταθμό διαλογής και συσκευασίας μας. Τα κρεμμύδια διαλέγονται με έναν ρυθμό 75 τόνων την ώρα. Ο υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμός, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία διασφαλίζουν ότι τα κρεμμύδια της FlevoTrade είναι διεθνώς φημισμένα για την ποιότητά τους. Επιπλέον, η FlevoTrade προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα έτοιμα για το ράφι υπό τη δική της επωνυμία. Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στις εισαγωγές και εξαγωγές, τα προϊόντα μας περνούν από προσεκτική διαλογή και εξάγονται σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως. Με έδρα στο Φλέβολαντ, στις Κάτω Χώρες, παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες εσωτερικά και εκτεταμένη χωρητικότητα αποθήκευσης. Χάρη στο παγκόσμιο δίκτυό μας, παρέχουμε υλικοτεχνική υποστήριξη από το χωράφι μέχρι την παράδοση στον πελάτη, με εγγυημένη ποιότητα παγκοσμίου κλάσεως.

 4. DALTER ALIMENTARI S.P.A.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Είμαστε ειδικοί στην παραγωγή, την επιλογή και τη συσκευασία των τριμμένων τυριών και σε μερίδες: η σειρά περιλαμβάνει ωριμασμένα ιταλικά τυριά ΠΟΠ (Parmigiano Reggiano, Grana Padano, Pecorino Romano), τυριά που μοιάζουν με grana, μίγματα και άλλα σκληρά τυριά. Τα τυριά μας έχουν δημιουργηθεί προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες της εστίασης, κέτερινγκ και των χονδρεμπόρων τροφίμων. Είμαστε προμηθευτές ευρωπαϊκών βιομηχανιών τροφίμων και σημαντικών αλυσίδων της ΜΟΔ (Μεγάλη Οργανωμένη Διανομή) ιδιωτικών ετικετών.

 5. CASEIFICIO VALD'ORCIA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η παραγωγή του Cacio di Pienza είναι μια παράδοση με πολύ αρχαίες ρίζες που μεταδίδεται από γενιά σε γενιά μέχρι τις ημέρες μας. Οι παραγωγοί γάλακτος ενώθηκαν για να δημιουργήσουν τον συνεταιρισμό Cooperativa di Cotignano χρησιμοποιώντας και διατηρώντας τις παραδοσιακές μεθόδους επεξεργασίας: προμήθεια γάλακτος, του οποίου οι χαρακτηριστικές αρωματικές ουσίες προέρχονται από τα χαρακτηριστικά βότανα των λιβαδιών της κοιλάδας Val d'Orcia, με τεχνικές ωρίμανσης και, κυρίως, ιδιαίτερη φροντίδα για την ποιότητα του τυριού.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. CAROZZI FORMAGGI SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Για περισσότερα από πενήντα χρόνια έχουμε δεσμευτεί να συνδυάζουμε τις πολύτιμες δεξιοτεχνίες των τυροκόμων με τις ανάγκες που υπαγορεύει η πιο σύγχρονη γεύση. Το αποτέλεσμα είναι μια μεγάλη γκάμα μοναδικών τυριών, αποτέλεσμα ενός σταθερού πάθους και κάποιων χαρούμενων διαισθήσεων, που με τα χρόνια έχουν λάβει διάσημα βραβεία.

 2. SARCA S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η La Sarca με έδρα τη Soragna, ασχολείται με τη συσκευασία σε κενό σε Cryovac, θερμοδιαμορφωμένη και σε ατμόσφαιρα σε φιλμ, σε σακούλα σκληρών και ημίσκληρων τυριών, Παρμεζάνα Reggiano και Grana Padano. Οργάνωση μεταφορών στην Ιταλία και στο εξωτερικό με εργασίες φόρτωσης εμπορευματοκιβωτίων, ομαδοποίηση, συναρμολόγηση, υπηρεσίες αποθήκευσης και πλατφόρμες αποστολής.

 3. FOODCOM S.A.

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Εμπορική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην βιομηχανία τροφίμων. Ειδικευόμαστε στο εμπόριο γαλακτοκομικών προϊόντων.Πρωτεΐνες, φυτικές Πρόσθετα τροφίμων. Η προσφορά στρέφεται σε εταιρείες B2B.Χάρη στην ομάδα μας, η εταιρεία απέκτησε πολλούς πιστούς εμπορικούς εταίρους και επεκτείνεται.Το 2019 αποκτήσαμε το βραβείο της ταχύτερα αναπτυσσόμενης εταιρείας στον τομέα των τροφίμων στην Πολωνία. Σήμερα, η εταιρεία έχει καταχωρηθεί σε τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες, στην Πολωνία, Γερμανία, Ιταλία και Ολλανδία.

 4. CASEIFICIO ARGIVA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Από το 2022, η Caseificio Argiva S.r.l. δραστηριοποιείται με βάση μια ιδέα και προϋπάρχουσα εμπειρία πολλών ετών στην εμπορία και διανομή γαλακτοκομικών προϊόντων, τόσο χονδρική όσο και λιανική. Παράγει τρόφιμα με βάση το γάλα, όπως μοτσαρέλα, ρικότα, σκαρμότσα από βουβαλίσιο γάλα, τα οποία προμηθεύει σε εστιατόρια, μπαρ και παρασκευαστές παγωτού που προσφέρουν παραδοσιακά βιοτεχνικά προϊόντα.

 5. MATHOT - SOFRA

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MATHOT - SOFRA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τυριά, Τυροκομική Βελγίου, Τυριά, βουτυροκομία Βελγίου, βουτυρο, τυρί Rochefort, βούτυρο Celles sur Lesse, βούτυρο Val de Lesse, και βούτυρο Rochefort. Έχει έδρα σε Celles, Βέλγιο.

 1. FROMAGERIE CAP'RÉ

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FROMAGERIE CAP'RÉ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τυριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, κατσικισια τυρια, τυρια χονδρικης, τυροκομεια, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Le Busseau, Γαλλία.

 2. BRUNNER-ANLIKER MASCHINEN AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BRUNNER-ANLIKER MASCHINEN AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα αποξηραμένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τυριά, μανγκο, τηγανιτες πατατες, ντοματες, λαχανικα, Τυριά, παρμεζανα, και καφες. Έχει έδρα σε Opfikon, Ελβετία.

 1. GEORG FLES GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GEORG FLES GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τυριά. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 2. ACHILLE SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ACHILLE SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τυριά, ναπολιτανικα ειδη ζαχαροπλαστικης, ζαχαροπλαστικη, μοτσαρελα fior di latte, caciocavallo, αλμυρα μπισκοτα taralli, φρουτα και λαχανικα, Ναπολιτάνικη ζαχαροπλαστική, και μοτσαρελα απο βουβαλι. Έχει έδρα σε Bergamo, Ιταλία.

 3. CENTRO FORM SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CENTRO FORM SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τυριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τυροκομεια, και οριμασμενα τυρια. Έχει έδρα σε Aidone, Ιταλία.

 4. SELEZIONE ALIMENTARE ITALIA - TERUGGI S.A.S. DI TERUGGI GIACOMO & C.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SELEZIONE ALIMENTARE ITALIA - TERUGGI S.A.S. DI TERUGGI GIACOMO & C., είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοκομικά προϊόντα, μοτσαρελα απο βουβαλι, οικολογικα τροφιμα, Γαλακτοκομικά προϊόντα, και τυρια. Έχει έδρα σε Grignasco, Ιταλία.

 5. PATURAGES COMTOIS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PATURAGES COMTOIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τυριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, τυροκομία, τυρι μπρι, κεφαλοτυρια, καμαμπερ, γραβιερα, ωρίμανση τυριών, ωρίμανση και παραγωγή τυριών, και τετηγμενο τυρι. Έχει έδρα σε Aboncourt-Gesincourt, Γαλλία.

 6. CASTELLANZA FORMAGGI SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CASTELLANZA FORMAGGI SPA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τυριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παρμεζανα, τυρια, και κατσικισια τυρια. Έχει έδρα σε Busto Arsizio, Ιταλία.

 7. ALBORA

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALBORA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές για την παραγωγή τυριού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τυριά, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, τυροκομεια, διατροφή, τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, χειροποίητο τυρί, βιολογικο τυρι, Τυριά, και Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Mamirolle, Γαλλία.

 8. AH IMP-EXP

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AH IMP-EXP, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνομοσπονδίες αγορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες για τρόφιμα, Τυριά, Συσκευασίες για τρόφιμα, ποτα, Τυριά, και φρουτα και λαχανικα. Έχει έδρα σε Saint-Etienne, Γαλλία.

 1. MOZZARELLA NAPOLI

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MOZZARELLA NAPOLI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τυριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές για την παραγωγή τυριού, τυροκομία, μοτσαρέλα, Μηχανές για την παραγωγή τυριού, εργοστάσια παραγωγής τυριών, τυροκομεια, Napoli, και παρασκευάσματα από γάλα. Έχει έδρα σε Olmedo-Valladolid, Ισπανία.

 2. SEREM SOCOREM

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SEREM SOCOREM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τυριά, γραμμές συσκευασίας τυριών, Τυριά, βελτίωση alpma, Συσκευασία τυριού, μηχανήματα για τυροκομεία, βελτίωση μηχανημάτων συσκευασίας, σέρβις μηχανημάτων συσκευασίας τυριού, και τακτοποίηση συμμόρφωσης με τις προδιαγραφές για μηχανές συσκευασίας τυριού. Έχει έδρα σε Chambray Les Tours, Γαλλία.

 3. BERTELLI FORMAGGI S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BERTELLI FORMAGGI S.R.L., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τυριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατσικισια τυρια, φρεσκα τυρια, σκληρα τυρια, εμμενταλ, τυρι asiago, caciotta, τυρι φοντινα, γραβιερα, και καπνιστη provola. Έχει έδρα σε Fidenza, Ιταλία.

 4. CHEVRARDENNES

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CHEVRARDENNES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τυριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατσικισια τυρια, αγελαδινα τυρια, φρεσκα τυρια, τυρια και γαλακτοκομικα προϊοντα, βιολογικο τυρι, τυρια χονδρικης, ημισκληρα τυρια, χωριατικα τυρια, και ωρίμανση και παραγωγή τυριών. Έχει έδρα σε Nivelles, Βέλγιο.

 5. HELENE DELICES GRECS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HELENE DELICES GRECS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Ελαιόλαδο, Μπαχαρικά, Εκλεκτά προϊόντα delicatessen, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο βιολογικής παραγωγής, ελληνικό ελαιόλαδο, Ελληνικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, και Ελαιόλαδο. Έχει έδρα σε Cologne, Γαλλία.

 6. IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K.

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, κονσερβοποιημένα, Λαχανικά διατηρημένα, Τυριά, Ελιές, Μπαχαρικά, Κατεψυγμένα προϊόντα, Ψάρια, κονσερβοποιημένα, φρεσκα λαχανικα, και Λαχανικά διατηρημένα. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

 7. DIESCH WARENHANDEL INH. ROBERT DIESCH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DIESCH WARENHANDEL INH. ROBERT DIESCH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τυριά. Έχει έδρα σε Argenbühl, Γερμανία.

 8. CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τυριά, μοσχαρισιο κρεας, χοιρινο κρεας, προβειο κρεας, κρεατα ορνιθοτροφειου, Τυριά, και χαμπουργκερ. Έχει έδρα σε Sant Feliu De Guixols-Girona, Ισπανία.

 9. SENRASDAIRY - PORTUGUESE ARTISAN CHEESES

  Πορτογαλία

  Η SenrasDairy παρασκευάζει παραδοσιακά τυριά με γάλα από αγελάδες του οικογενειακού αγροκτήματος. Στρογγυλά, τα τυριά μας με την μοναδική τους γεύση παρασκευάζονται από παστεριωμένο αγελαδινό γάλα, γαλακτικά βακτηρίδια, πηκτικά μέσα, αλάτι και λυσοζύμη, - φρέσκα, με ωρίμανση 1, 3 ως 6 μήνες- μαλακά, κρεμώδης ή ημίσκληρα, με λεία κρούστα, ομοιόμορφα, φρέσκα ή ξηρά, χωρίς μούχλες, κίτρινα. Αναλαμβάνουμε την διανομή σε λιανικούς πωλητές, χονδρέμπορους, αλυσίδες σούπερ μάρκετ. Παρασκευάζουμε επίσης παραδοσιακά παγωτά.

 10. RIVOIRE JACQUEMIN

  Γαλλία

  Η RIVOIRE JACQUEMIN αποτελεί Γάλλο κατασκευαστή και εξαγωγέα τυριών Comté, Morbier, Gruyères de Comté, κεφάλια ή προσυσκευασμένα, τυριά Franche-Comté Ελεγχόμενης Ονομασία προέλευσης ΕΟΠ Comté και Προστατευμένης Ονομασίας Προέλευσης ΠΟΠ. Εξάγουμε τα τυριά μας Comté ΠΟΠ και ΟΠΕ της Franche-Comté στην Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο. Εξασφαλίζουμε τη γήρανση και το εμπόριο τυριών Comté σε μυλόπετρα ή προσυσκευασμένων, γαλλικά τυριά Comté ΠΟΠ, τυριά Comté προσυσκευασμένα, Gruyère de Comté σε μυλόπετρα ή προσυσκευασμένα. Η RIVOIRE JACQUEMIN εμπορεύεται και εξάγει διάφορα γαλλικά τυριά Franche-Comté υψηλής ποιότητας : Morbier, Mont d'Or, Tomme du Jura, Bleu de Gex. Από το 1860, η Rivoire Jacquemin εξασφαλίζει την ωρίμανση ποιοτικών γαλλικών τυριών ΕΟΠ και ΠΟΠ της Franche-Comté. Σκληρά τυριά ΕΟΠ της περιοχής Franche-Comté. Morbier Ελεγχόμενης Ονομασίας Προέλευσης ΕΟΠ. Morbier Ελεγχόμενης Ονομασίας Προέλευσης ΕΟΠ. Γαλλικά σκληρά τυριά Comté ΠΟΠ ή ΕΠΟ.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Τυριά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

5.194 Επιχειρήσεις