• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • τυριά

Αποτελέσματα για

Τυριά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. GRISTIREN LIMITED

  Ελλάδα

  Η Gristiren Ltd είναι ένας κορυφαίος παραγωγός πεντανόστιμων και υγιεινών υποκατάστατων τυριού και τυροκομικών προϊόντων vegan από την Ελλάδα. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τις βέλτιστες λύσεις για επιχειρήσεις λιανικής και τροφοδοσίας προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για την κάλυψη των διαφόρων αναγκών των πελατών μας. Τα δικά μας υποκατάστατα προϊόντα τυριού και προϊόντα τυριού vegan παράγονται από τα εκλεκτότερα φυτικά συστατικά, όπως σόγια, καρύδια και σιτηρά και δεν περιέχουν γαλακτοκομικά προϊόντα, λακτόζη και άλλα ζωικά προϊόντα. Δεσμευόμαστε για τη διάθεση προϊόντων που όχι μόνο είναι εξαιρετικά νόστιμα, αλλά είναι και υγιεινά και οικολογικά. Τα προϊόντα μας διατίθενται σε διάφορα μεγέθη συσκευασίας, συμπεριλαμβανομένων μπλοκ, φετών και τριμμάτων για την κάλυψη των αναγκών διαφόρων εφαρμογών. Εάν χρειάζεστε τα προϊόντα μας για το δικό σας εστιατόριο, την καφετέρια ή για λιανικές πωλήσεις, διαθέτουμε το σωστό μέγεθος συσκευασίας για εσάς. Στην Gristiren Ltd, είμαστε υπερήφανοι για τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής που χρησιμοποιούν υπερσύγχρονη τεχνολογία και εξοπλισμό προκειμένου να τηρούνται τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας για τα προϊόντα μας. Διαθέτουμε αυστηρές διαδικασίες ελέγχου ποιότητας ώστε να διασφαλίζεται ότι κάθε προϊόν που εγκαταλείπει τις εγκαταστάσεις μας πληροί τα αυστηρά πρότυπα γεύσης, υφής και ποιότητας. Είτε είστε επιχείρηση λιανικής είτε επιχείρηση τροφοδοσίας, διαθέτουμε το σωστό προϊόν και μέγεθος συσκευασίας για την κάλυψη των αναγκών σας. Επιλέξτε μας για τα βέλτιστης γεύσης, υψηλής ποιότητας και οικολογικά υποκατάστατα τυριού και τυροκομικά τυριού vegan.

 2. SOMEXPORT

  Γαλλία

  Η SOMEXPORT ιδρύθηκε το 1994. Εφοδιάζουμε κεντρικές μονάδες αγοράς, εφοδιαστές αλλά κυρίως την Αφρική, τις Αντίλλες, την πελατεία μας από τον Ινδικό και Ειρηνικό Ωκεανό καθώς και την Μέση Ανατολή. Είμαστε μια επιχείρηση εισαγωγής-εξαγωγής ξηρών, φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων, συνεργαζόμαστε με πάνω από 300 Γάλλους και Ευρωπαίους προμηθευτές. Εξειδικευόμαστε στα εξής προϊόντα τροφίμων: - Γαλακτοκομικά προϊόντα (Τυριά, γιαούρτια, γάλατα, κρέμες...), - Αλλαντικά και παστώματα- γλυκά και κρουασάν, - προϊόντα Χαλάλ, - Μπαχαρικά, - θαλασσινά προϊόντα, - Κατεψυγμένα. Μπορούμε να σας προσφέρουμε διάφορες γκάμες προϊόντων τροφίμων.Η SOMEXPORT είναι ο εταίρος σας για εξαγωγές. Πράγματι, σας συνοδεύουμε ώστε να ανακαλύψετε τα καλύτερα προϊόντα από όλες τις περιοχές του κόσμου που ικανοποιεί τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις των πελατών σας. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, διασχίζουμε τον κόσμο σε αναζήτηση των τοπικών προϊόντων, των τοπικών σπεσιαλιτέ και των παραδοσιακών συνταγών. Προμηθευόμαστε επίσης ειδικά συστατικά και προϊόντα κατόπιν αίτησης των πελατών μας. 'Όλα αυτά χάρη στις γνωριμίες μας με παραγωγούς, κτηνοτρόφους, μάγειροι, διανομείς, καταναλωτές και πολλούς άλλους φορείς στην γεωργική και διατροφική αλυσίδα. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 3. LEHA GMBH

  Γερμανία

  Η LeHA GmbH είναι μια μικρομεσαία, καινοτομική επιχείρηση στο νότιο Sachsen-Anhalt με έδρα στο κέντρο της βορειότερης περιοχής οινοποιίας της Γερμανίας, στην κοιλάδα του Saale-Unstrut. Από το 2002, η LeHA δραστηριοποιείται στην αγορά τροφίμων της Γερμανίας και μπορεί να ανατρέξει σε ένα γνήσιο ιστορικό επιτυχιών. Με κινητήρια δύναμη την υψηλή καινοτομικότητα ήταν σε θέση να διευρύνει και να μετεξελίσσει συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων. Έτσι, η εταιρεία εξελίχθηκε από έναν τοπικό προμηθευτή ενός υποκατάστατου κρέμας χωρίς λακτόζη φυτικής προέλευσης σε μια δραστηριοποιούμενη σε ολόκληρη την Ευρώπη επιχείρηση με πολυάριθμα αμιγώς φυτικά προϊόντα. Με την εμπορική ονομασία Schlagfix είναι σήμερα ένας από τους πλέον γνωστούς προμηθευτές αμιγώς φυτικών υποκατάστατων προϊόντων γάλακτος. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ποιότητας των προϊόντων Schlagfix είναι η ιδιαίτερα αυθεντική τους γεύση, καθώς και η άψογη λειτουργικότητα, η οποία μάλιστα παρέχει συχνά στον πελάτη ένα ευρύτερο πεδίο εφαρμογής σε σύγκριση με τα ανάλογα ζωικά προϊόντα που ενθουσιάζει έτσι ακόμη και τους „μη χορτοφάγους“ για τα προϊόντα. Λιγότερες θερμίδες, τέλεια ανοχή, χωρίς λακτόζη, χωρίς γλουτένη και χωρίς χοληστερίνη… Επιχειρήματα για τα φυτικά προϊόντα Schlagfix υπάρχουν πολλά. Χάρη στη μεγάλη γκάμα των υπηρεσιών στον τομέα της λιανικής πώλησης στη Γερμανία επιτεύχθηκε μια σταθερή ανάπτυξη. Σήμερα, μεταξύ των πελατών μας στη Γερμανία συγκαταλέγονται, π.χ.: οι εταιρείες Edeka, REWE, Real, Kaufland, Globus, Bela, Metro, Tegut, Netto και Netto Stavenhagen. Επίσης προμηθεύουμε επιμέρους κλινικές και νοσοκομεία.

 4. CASEIFICIO VALD'ORCIA

  Ιταλία

  Η παραγωγή του Cacio di Pienza είναι μια παράδοση με πολύ αρχαίες ρίζες που μεταδίδεται από γενιά σε γενιά μέχρι τις ημέρες μας. Οι παραγωγοί γάλακτος ενώθηκαν για να δημιουργήσουν τον συνεταιρισμό Cooperativa di Cotignano χρησιμοποιώντας και διατηρώντας τις παραδοσιακές μεθόδους επεξεργασίας: προμήθεια γάλακτος, του οποίου οι χαρακτηριστικές αρωματικές ουσίες προέρχονται από τα χαρακτηριστικά βότανα των λιβαδιών της κοιλάδας Val d'Orcia, με τεχνικές ωρίμανσης και, κυρίως, ιδιαίτερη φροντίδα για την ποιότητα του τυριού.

 5. DALTER ALIMENTARI S.P.A.

  Ιταλία

  Είμαστε ειδικοί στην παραγωγή, την επιλογή και τη συσκευασία των τριμμένων τυριών και σε μερίδες: η σειρά περιλαμβάνει ωριμασμένα ιταλικά τυριά ΠΟΠ (Parmigiano Reggiano, Grana Padano, Pecorino Romano), τυριά που μοιάζουν με grana, μίγματα και άλλα σκληρά τυριά. Τα τυριά μας έχουν δημιουργηθεί προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες της εστίασης, κέτερινγκ και των χονδρεμπόρων τροφίμων. Είμαστε προμηθευτές ευρωπαϊκών βιομηχανιών τροφίμων και σημαντικών αλυσίδων της ΜΟΔ (Μεγάλη Οργανωμένη Διανομή) ιδιωτικών ετικετών.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. CASEIFICIO SAN VINCENZO MOZZARELLA DI BUFALA DOP

  Ιταλία

  Το γαλακτοκομείο Podere San Vincenzo παράγει μοτσαρέλα από βουβάλι από την Campania DOP. 800 βουβάλια που εκτρέφονται σε βοσκότοπους υπαίθρια. Πιστοποιημένη εταιρεία για την ποιότητα και την ιχνηλασιμότητα, το πρώτο ιταλικό εκτροφείο βουβαλιών. Προϊόντα βουβαλιού: Μοτσαρέλα, μοτσαρελόνα (που ονομάζεται επίσης και τετόνα), μπουκίστες βουβαλιού, καπνιστή πρόβολα, σκαμόρτσα, πλεξούδα, μεγάλη πλεξούδα, μπουράτα και βουβαλίσιο γιαούρτι από το Battipaglia που λαμβάνεται από το ζυμωμένο γάλα των βουβαλιών μας.

 2. SARCA S.R.L.

  Ιταλία

  Η La Sarca με έδρα τη Soragna, ασχολείται με τη συσκευασία σε κενό σε Cryovac, θερμοδιαμορφωμένη και σε ατμόσφαιρα σε φιλμ, σε σακούλα σκληρών και ημίσκληρων τυριών, Παρμεζάνα Reggiano και Grana Padano. Οργάνωση μεταφορών στην Ιταλία και στο εξωτερικό με εργασίες φόρτωσης εμπορευματοκιβωτίων, ομαδοποίηση, συναρμολόγηση, υπηρεσίες αποθήκευσης και πλατφόρμες αποστολής.

 3. FOODCOM S.A.

  Πολωνία

  Εμπορική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην βιομηχανία τροφίμων. Ειδικευόμαστε στο εμπόριο γαλακτοκομικών προϊόντων.Πρωτεΐνες, φυτικές Πρόσθετα τροφίμων. Η προσφορά στρέφεται σε εταιρείες B2B.Χάρη στην ομάδα μας, η εταιρεία απέκτησε πολλούς πιστούς εμπορικούς εταίρους και επεκτείνεται.Το 2019 αποκτήσαμε το βραβείο της ταχύτερα αναπτυσσόμενης εταιρείας στον τομέα των τροφίμων στην Πολωνία. Σήμερα, η εταιρεία έχει καταχωρηθεί σε τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες, στην Πολωνία, Γερμανία, Ιταλία και Ολλανδία.

 4. CAROZZI FORMAGGI SRL

  Ιταλία

  Για περισσότερα από πενήντα χρόνια έχουμε δεσμευτεί να συνδυάζουμε τις πολύτιμες δεξιοτεχνίες των τυροκόμων με τις ανάγκες που υπαγορεύει η πιο σύγχρονη γεύση. Το αποτέλεσμα είναι μια μεγάλη γκάμα μοναδικών τυριών, αποτέλεσμα ενός σταθερού πάθους και κάποιων χαρούμενων διαισθήσεων, που με τα χρόνια έχουν λάβει διάσημα βραβεία.

 5. GOUMANISTO

  Βέλγιο

  Η εταιρεία GOUMANISTO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τυριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Μπισκότα κράκερς και σνακ, Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα), σαλαμι, ερευνα και αναπτυξη, κρακερ, κατσικισια τυρια, σαλιγκαρια, και ελιες. Έχει έδρα σε Andenne, Βέλγιο.

 1. MATHOT - SOFRA

  Βέλγιο

  Η εταιρεία MATHOT - SOFRA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τυριά, Τυροκομική Βελγίου, Τυριά, βουτυροκομία Βελγίου, βουτυρο, τυρί Rochefort, βούτυρο Celles sur Lesse, βούτυρο Val de Lesse, και βούτυρο Rochefort. Έχει έδρα σε Celles, Βέλγιο.

 2. BRUNNER-ANLIKER MASCHINEN AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία BRUNNER-ANLIKER MASCHINEN AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα αποξηραμένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τυριά, μανγκο, τηγανιτες πατατες, ντοματες, λαχανικα, Τυριά, παρμεζανα, και καφες. Έχει έδρα σε Opfikon, Ελβετία.

 1. GEORG FLES GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία GEORG FLES GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τυριά. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 2. CENTRO FORM SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία CENTRO FORM SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τυριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τυροκομεια, και οριμασμενα τυρια. Έχει έδρα σε Aidone, Ιταλία.

 3. PATURAGES COMTOIS

  Γαλλία

  Η εταιρεία PATURAGES COMTOIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τυριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, τυροκομία, τυρι μπρι, κεφαλοτυρια, καμαμπερ, γραβιερα, ωρίμανση τυριών, ωρίμανση και παραγωγή τυριών, και τετηγμενο τυρι. Έχει έδρα σε Aboncourt-Gesincourt, Γαλλία.

 4. SELEZIONE ALIMENTARE ITALIA - TERUGGI S.A.S. DI TERUGGI GIACOMO & C.

  Ιταλία

  Η εταιρεία SELEZIONE ALIMENTARE ITALIA - TERUGGI S.A.S. DI TERUGGI GIACOMO & C., είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοκομικά προϊόντα, Τυριά, Ζυμαρικά, μοτσαρελα απο βουβαλι, οικολογικα τροφιμα, Γαλακτοκομικά προϊόντα, τυρια, Τυριά, και μοτσαρελα. Έχει έδρα σε Grignasco, Ιταλία.

 5. CASTELLANZA FORMAGGI SPA

  Ιταλία

  Η εταιρεία CASTELLANZA FORMAGGI SPA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τυριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παρμεζανα, τυρια, και κατσικισια τυρια. Έχει έδρα σε Busto Arsizio, Ιταλία.

 6. MOZZARELLA NAPOLI

  Ισπανία

  Η εταιρεία MOZZARELLA NAPOLI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τυριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές για την παραγωγή τυριού, τυροκομία, μοτσαρέλα, Μηχανές για την παραγωγή τυριού, εργοστάσια παραγωγής τυριών, τυροκομεια, Napoli, και παρασκευάσματα από γάλα. Έχει έδρα σε Olmedo-Valladolid, Ισπανία.

 7. AH IMP-EXP

  Γαλλία

  Η εταιρεία AH IMP-EXP, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνομοσπονδίες αγορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες για τρόφιμα, Τυριά, Συσκευασίες για τρόφιμα, ποτα, Τυριά, και φρουτα και λαχανικα. Έχει έδρα σε Saint-Etienne, Γαλλία.

 8. SEREM SOCOREM

  Γαλλία

  Η εταιρεία SEREM SOCOREM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τυριά, γραμμές συσκευασίας τυριών, Τυριά, βελτίωση alpma, Συσκευασία τυριού, μηχανήματα για τυροκομεία, βελτίωση μηχανημάτων συσκευασίας, σέρβις μηχανημάτων συσκευασίας τυριού, και τακτοποίηση συμμόρφωσης με τις προδιαγραφές για μηχανές συσκευασίας τυριού. Έχει έδρα σε Chambray Les Tours, Γαλλία.

 1. BERTELLI FORMAGGI S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία BERTELLI FORMAGGI S.R.L., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τυριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατσικισια τυρια, φρεσκα τυρια, σκληρα τυρια, εμμενταλ, τυρι asiago, caciotta, τυρι φοντινα, γραβιερα, και καπνιστη provola. Έχει έδρα σε Fidenza, Ιταλία.

 2. CHEVRARDENNES

  Βέλγιο

  Η εταιρεία CHEVRARDENNES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τυριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατσικισια τυρια, αγελαδινα τυρια, φρεσκα τυρια, τυρια και γαλακτοκομικα προϊοντα, βιολογικο τυρι, τυρια χονδρικης, ημισκληρα τυρια, χωριατικα τυρια, και ωρίμανση και παραγωγή τυριών. Έχει έδρα σε Nivelles, Βέλγιο.

 3. IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K.

  Γερμανία

  Η εταιρεία IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, κονσερβοποιημένα, Λαχανικά διατηρημένα, Τυριά, Ελιές, Μπαχαρικά, Κατεψυγμένα προϊόντα, Ψάρια, κονσερβοποιημένα, φρεσκα λαχανικα, και Λαχανικά διατηρημένα. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

 4. FLAD GASTROPRODUKTE

  Γερμανία

  Η εταιρεία FLAD GASTROPRODUKTE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τυριά. Έχει έδρα σε Baltringen, Γερμανία.

 5. DIESCH WARENHANDEL INH. ROBERT DIESCH

  Γερμανία

  Η εταιρεία DIESCH WARENHANDEL INH. ROBERT DIESCH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τυριά. Έχει έδρα σε Argenbühl, Γερμανία.

 6. CASEIFICIO SEPERTINO

  Ιταλία

  Η εταιρεία CASEIFICIO SEPERTINO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τυριά, τυρια, φρεσκα τυρια, Τυριά, σκληρα τυρια, οριμασμενα τυρια, οριμανση, parmigiano reggiano, και grana padano. Έχει έδρα σε Marene, Ιταλία.

 7. CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE

  Ισπανία

  Η εταιρεία CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τυριά, μοσχαρισιο κρεας, χοιρινο κρεας, προβειο κρεας, κρεατα ορνιθοτροφειου, Τυριά, και χαμπουργκερ. Έχει έδρα σε Sant Feliu De Guixols-Girona, Ισπανία.

 8. AS VI LEVERER

  Νορβηγία

  H As Vi Leverer είναι μια εταιρεία κατασκευής και εμπορίου υψηλής τεχνολογίας. Κατά την τελευταία 20ετία, έχουμε παράγει εξοπλισμό για οργανικά και ανόργανα λιπάσματα. Ο εξοπλισμός μας πωλείται σε 75 χώρες, αποτελώντας τις κύριες πωλήσεις εξοπλισμού στην παγκόσμια βιομηχανία γεωργικών λιπασμάτων. Με την ανάπτυξη του EMCC μας, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να λάβετε ολοκληρωμένη λύση με συμβουλή, σχεδιασμό, εξοπλισμό, εγκατάσταση, κατάρτιση, έκτακτη υποστήριξη, στο πεδίο, ανταλλακτικά και τακτική συντήρηση. Διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων όπως ποτά (ανθρακούχα ποτά, ενεργειακά ποτά, μπύρες κ.λπ), ξηροί καρποί και μπαχαρικά, έλαια (ηλιέλαιο, αραχιδέλαιο, κ.λπ.), εξοπλισμός υγείας και ιατρικής χρήσης (μάσκες, γάντια, κ.λπ.), γαλακτοκομικά προϊόντα, ξύλινα πέλετ και πολλά άλλα που μπορείτε να ανακαλύψτε στον ιστότοπο μας! Η εταιρεία μας όχι μόνο βασίζεται στην εγχώρια αγορά αλλά παρακολουθεί επίσης τις διεθνείς αγορές. Η εταιρεία μας διαθέτει βελτιωμένη τεχνολογία, διαχείριση και άλλες όψεις με βάση την συνεργασία με τη Σουηδική Las Daktronics. Στρέφοντας την γενική σκέψη και στρατηγική σε υψηλό επίπεδο και αναλαμβάνοντας την διαχείριση του προϊόντος, συμπεριλαμβάνοντας την ποιότητα διαχείρισης, τεχνολογία, δοκιμή και παραγωγή σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, δημιουργούμε μια τεχνολογία και υπηρεσίες ανώτατου επιπέδου που απαιτούν αυστηρή τήρηση προκειμένου να ικανοποιηθεί ο πελάτης. Εξάγουμε τα προϊόντα μας στο Καζακστάν, στην Ινδία, στην Ινδονησία, στην Τουρκία, στον Καναδά, στην Αφρική και σε άλλες χώρες και περιοχές. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες !

 9. SENRASDAIRY - PORTUGUESE ARTISAN CHEESES

  Πορτογαλία

  Η SenrasDairy παρασκευάζει παραδοσιακά τυριά με γάλα από αγελάδες του οικογενειακού αγροκτήματος. Στρογγυλά, τα τυριά μας με την μοναδική τους γεύση παρασκευάζονται από παστεριωμένο αγελαδινό γάλα, γαλακτικά βακτηρίδια, πηκτικά μέσα, αλάτι και λυσοζύμη, - φρέσκα, με ωρίμανση 1, 3 ως 6 μήνες- μαλακά, κρεμώδης ή ημίσκληρα, με λεία κρούστα, ομοιόμορφα, φρέσκα ή ξηρά, χωρίς μούχλες, κίτρινα. Αναλαμβάνουμε την διανομή σε λιανικούς πωλητές, χονδρέμπορους, αλυσίδες σούπερ μάρκετ. Παρασκευάζουμε επίσης παραδοσιακά παγωτά.

 10. RIVOIRE JACQUEMIN

  Γαλλία

  Η RIVOIRE JACQUEMIN αποτελεί Γάλλο κατασκευαστή και εξαγωγέα τυριών Comté, Morbier, Gruyères de Comté, κεφάλια ή προσυσκευασμένα, τυριά Franche-Comté Ελεγχόμενης Ονομασία προέλευσης ΕΟΠ Comté και Προστατευμένης Ονομασίας Προέλευσης ΠΟΠ. Εξάγουμε τα τυριά μας Comté ΠΟΠ και ΟΠΕ της Franche-Comté στην Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο. Εξασφαλίζουμε τη γήρανση και το εμπόριο τυριών Comté σε μυλόπετρα ή προσυσκευασμένων, γαλλικά τυριά Comté ΠΟΠ, τυριά Comté προσυσκευασμένα, Gruyère de Comté σε μυλόπετρα ή προσυσκευασμένα. Η RIVOIRE JACQUEMIN εμπορεύεται και εξάγει διάφορα γαλλικά τυριά Franche-Comté υψηλής ποιότητας : Morbier, Mont d'Or, Tomme du Jura, Bleu de Gex. Από το 1860, η Rivoire Jacquemin εξασφαλίζει την ωρίμανση ποιοτικών γαλλικών τυριών ΕΟΠ και ΠΟΠ της Franche-Comté. Σκληρά τυριά ΕΟΠ της περιοχής Franche-Comté. Morbier Ελεγχόμενης Ονομασίας Προέλευσης ΕΟΠ. Morbier Ελεγχόμενης Ονομασίας Προέλευσης ΕΟΠ. Γαλλικά σκληρά τυριά Comté ΠΟΠ ή ΕΠΟ.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Τυριά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

5.209 Επιχειρήσεις