• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές - Κατασκευαστής Παραγωγός - Τυνησία

ΤυνησίαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. SOUTH ORGANIC

    Τυνησία

    Η SOUTH ORGANIC ιδρύθηκε το 2001 και δραστηριοποιείται για την προώθηση της βιολογικής καλλιέργειας, την κοινωνικό-οικονομική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος.Οι αποστολές μας είναι οι εξής : 1/ Να ενθαρρύνουμε τους μικρούς καλλιεργητές ώστε να υιοθετήσουν μια βιολογική καλλιέργεια και να τους πείσουμε για τα οφέλη της για την υγεία και το περιβάλλον.2/ Να εκμεταλλεύονται καλύτερα τα εδάφη τους για να αυξήσουν την παραγωγικότητα τους.3/ Να παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και να διασώσουμε τις πληροφορίες που απαιτούνται για την γενική βελτίωση της ποιότητας. 4/ Να γίνουμε έναν πραγματικό εταίρο αλληλεγγύης για την βιώσιμη ανάπτυξη των περιοχών τους.Η SOUTH ORGANIC διαθέτει μια γκάμα χουρμάδων Deglet Nour, κυρίως βιολογικών χουρμάδων. Πρώτος παραγωγός βιολογικών χουρμάδων, η SOUTH ORGANIC εξασφαλίζει την παραγωγή και χονδρική πώληση των Τυνησιακών χουρμάδων Deglet NourΕπικοινωνήστε άμεσα με το εμπορικό μας τμήμα.Η ομάδα μας θα χαρεί να απαντήσει στις ερωτήσεις σας το συντομότερο δυνατόν.

  2. HARISSA FOOD QUALITY LABEL -TUNISIA

    Τυνησία

    Το GICA ανήκει υπό την αιγίδα του Υπουργείου της Τυνησίας που είναι επιφορτισμένο με τη βιομηχανία και συγκεντρώνει τους επαγγελματίες των δικτύων μεταποίησης φρούτων, λαχανικών και ψαριών. Το GICA είναι ένα έργο για τη σήμανση HARISSA «FOOD QUALITY LABEL TUNISIA». Οι SICAM, STICAP, CARTHAGE FOOD, JOUDA και COMOCAP είναι οι 5 πρώτες πιστοποιημένες επιχειρήσεις της Τυνησίας. LE FOOD QUALITY LABEL TUNISIA: μια διαδικασία διαχείρισης ποιότητας από τη συγκομιδή έως το εμπόριο.

  3. HS TRADING

    Τυνησία

    Η εταιρεία HS TRADING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αγροδιατροφικά, χουρμαδες, και ελαιολαδο. Έχει έδρα σε Tunis, Τυνησία.

  4. WIDE DISTRIBUTION

    Τυνησία

    Η εταιρεία WIDE DISTRIBUTION, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, σαρδελες, καβουρια, και κρέας καβουριού. Έχει έδρα σε La Marsa, Τυνησία.

  5. JANOUBI SARL

    Τυνησία

    Η εταιρεία JANOUBI SARL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αποξηραμενες ντοματες. Έχει έδρα σε Birlahmer, Τυνησία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LA PERLA TRADING

    Τυνησία

    Η εταιρεία LA PERLA TRADING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Ben Arous, Τυνησία.

  2. STE SOTRACO

    Τυνησία

    Η εταιρεία STE SOTRACO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, μπαχαρικα, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Sfax, Τυνησία.

  3. SOVAPO S.A

    Τυνησία

    Η εταιρεία SOVAPO S.A, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευασμενοι χουρμαδες. Έχει έδρα σε Kebili, Τυνησία.

  4. EMTP

    Τυνησία

    Η εταιρεία EMTP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Seax, Τυνησία.

  5. AMI TRADING & CO

    Τυνησία

    Η εταιρεία AMI TRADING & CO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους έξτρα παρθένο ελαιόλαδο βιολογικής παραγωγής, και ελαιολαδο. Έχει έδρα σε La Marsa, Τυνησία.

  1. GLOBAL FRESH

    Τυνησία

    Η εταιρεία GLOBAL FRESH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Sousse, Τυνησία.

  2. CAP SAVEURS

    Τυνησία

    Η εταιρεία CAP SAVEURS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε NABEUL, Τυνησία.

  1. CARTHAGE FOOD

    Τυνησία

    Η εταιρεία CARTHAGE FOOD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Tunis, Τυνησία.

  2. LABORATOIRES TERIAK. S.A.

    Τυνησία

    Η εταιρεία LABORATOIRES TERIAK. S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά προϊόντα - εισαγωγές / εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική, συσκευασια φαρμακ. προϊοντων, συσκευασια φαρμακευτικων προϊοντων, Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική, και φαρμακευτικη υποστηριξη. Έχει έδρα σε Tunis, Τυνησία.