• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές - Τυνησία

Τυνησία
  1. SOUTH ORGANIC

    Τυνησία

    Η SOUTH ORGANIC ιδρύθηκε το 2001 και δραστηριοποιείται για την προώθηση της βιολογικής καλλιέργειας, την κοινωνικό-οικονομική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος.Οι αποστολές μας είναι οι εξής : 1/ Να ενθαρρύνουμε τους μικρούς καλλιεργητές ώστε να υιοθετήσουν μια βιολογική καλλιέργεια και να τους πείσουμε για τα οφέλη της για την υγεία και το περιβάλλον.2/ Να εκμεταλλεύονται καλύτερα τα εδάφη τους για να αυξήσουν την παραγωγικότητα τους.3/ Να παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και να διασώσουμε τις πληροφορίες που απαιτούνται για την γενική βελτίωση της ποιότητας. 4/ Να γίνουμε έναν πραγματικό εταίρο αλληλεγγύης για την βιώσιμη ανάπτυξη των περιοχών τους.Η SOUTH ORGANIC διαθέτει μια γκάμα χουρμάδων Deglet Nour, κυρίως βιολογικών χουρμάδων. Πρώτος παραγωγός βιολογικών χουρμάδων, η SOUTH ORGANIC εξασφαλίζει την παραγωγή και χονδρική πώληση των Τυνησιακών χουρμάδων Deglet NourΕπικοινωνήστε άμεσα με το εμπορικό μας τμήμα.Η ομάδα μας θα χαρεί να απαντήσει στις ερωτήσεις σας το συντομότερο δυνατόν.

  2. SOCIETE ADAM DE COMMERCE INTERNATIONAL ET SERVICES

    Τυνησία

    Η "ADAM DE COMMERCE INTERNATIONAL ET SERVICES" είναι μια Εταιρεία με έδρα την Τυνησία που δραστηριοποιείται στο διεθνές εμπόριο καθώς και στην εισαγωγή και εξαγωγή εμπορευμάτων και εδώδιμων προϊόντων Τυνησίας. Η γκάμα των προϊόντων μας είναι μεγάλη και ποικιλόμορφη. Προσφέρουμε μπακάλικα προϊόντα σε κονσέρβα ή σε γυάλινο δοχείο καθώς και Τυνησιακοί χουρμάδες DEGLET NOUR. Είμαστε μια εμπορική εταιρεία χονδρικής προϊόντων διατροφής Τυνησιακής προέλευσης και αναλαμβάνουμε εισαγωγές/ εξαγωγές. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

  3. HARISSA FOOD QUALITY LABEL -TUNISIA

    Τυνησία

    Το GICA ανήκει υπό την αιγίδα του Υπουργείου της Τυνησίας που είναι επιφορτισμένο με τη βιομηχανία και συγκεντρώνει τους επαγγελματίες των δικτύων μεταποίησης φρούτων, λαχανικών και ψαριών. Το GICA είναι ένα έργο για τη σήμανση HARISSA «FOOD QUALITY LABEL TUNISIA». Οι SICAM, STICAP, CARTHAGE FOOD, JOUDA και COMOCAP είναι οι 5 πρώτες πιστοποιημένες επιχειρήσεις της Τυνησίας. LE FOOD QUALITY LABEL TUNISIA: μια διαδικασία διαχείρισης ποιότητας από τη συγκομιδή έως το εμπόριο.

  4. SOCIÉTÉ DU COMMERCE INTERNATIONAL DE TUNISIE

    Τυνησία

    Η εταιρεία SOCIÉTÉ DU COMMERCE INTERNATIONAL DE TUNISIE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ζυμαρικα και ρυζι, και εξτρα παρθενο ελαιολαδο. Έχει έδρα σε Tunis, Τυνησία.

  5. SAF TUNISIE

    Τυνησία

    Η εταιρεία SAF TUNISIE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευασία φρούτων και λαχανικών, και χουρμαδες. Έχει έδρα σε Ben Arous, Τυνησία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HS TRADING

    Τυνησία

    Η εταιρεία HS TRADING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αγροδιατροφικά, χουρμαδες, και ελαιολαδο. Έχει έδρα σε Tunis, Τυνησία.

  2. BTC : BACCARI TRADE COMPANY

    Τυνησία

    Η εταιρεία BTC : BACCARI TRADE COMPANY, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Agareb, Τυνησία.

  3. TUNISIANPEARL

    Τυνησία

    Η εταιρεία TUNISIANPEARL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικα και επαγγελματικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Tunis, Τυνησία.

  4. WIDE DISTRIBUTION

    Τυνησία

    Η εταιρεία WIDE DISTRIBUTION, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, σαρδελες, καβουρια, και κρέας καβουριού. Έχει έδρα σε La Marsa, Τυνησία.

  5. JANOUBI SARL

    Τυνησία

    Η εταιρεία JANOUBI SARL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αποξηραμενες ντοματες. Έχει έδρα σε Birlahmer, Τυνησία.

  1. NNSOURCING

    Τυνησία

    Η εταιρεία NNSOURCING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη. Έχει έδρα σε sousse, Τυνησία.

  2. ZRIG INTERNATIONAL TRADING COMPANY

    Τυνησία

    Η εταιρεία ZRIG INTERNATIONAL TRADING COMPANY, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη. Έχει έδρα σε Zarzis, Τυνησία.

  1. STE SOTRACO

    Τυνησία

    Η εταιρεία STE SOTRACO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, μπαχαρικα, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Sfax, Τυνησία.

  2. AL-AGHALIBA IMPORT ET EXPORT

    Τυνησία

    Η εταιρεία AL-AGHALIBA IMPORT ET EXPORT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λαχανικα. Έχει έδρα σε Ben Arous, Τυνησία.

  3. TTSEXPORT

    Τυνησία

    Η εταιρεία TTSEXPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, εμποριο και εξαγωγη, και συνοδευτικά έγγραφα εξαγωγών. Έχει έδρα σε Ariana, Τυνησία.

  4. FIRSTAGROEXPORT

    Τυνησία

    Η εταιρεία FIRSTAGROEXPORT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Sousse, Τυνησία.

  5. LA PERLA TRADING

    Τυνησία

    Η εταιρεία LA PERLA TRADING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Ben Arous, Τυνησία.

  6. ABITRADE

    Τυνησία

    Η εταιρεία ABITRADE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Tunis, Τυνησία.

  7. TTREASURES

    Τυνησία

    Η εταιρεία TTREASURES, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Tunis, Τυνησία.

  8. GREEN TUNISIA(ITC)

    Τυνησία

    Η εταιρεία GREEN TUNISIA(ITC), είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Hammamet, Τυνησία.

  1. ETRADE

    Τυνησία

    Η εταιρεία ETRADE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους έξτρα παρθένο ελαιόλαδο βιολογικής παραγωγής, και κονσερβες τροφιμων και λαχανικων. Έχει έδρα σε Tunis, Τυνησία.

  2. SOVAPO S.A

    Τυνησία

    Η εταιρεία SOVAPO S.A, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευασμενοι χουρμαδες. Έχει έδρα σε Kebili, Τυνησία.

  3. CARAVAN EXPRESS

    Τυνησία

    Η εταιρεία CARAVAN EXPRESS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαγωγη τροφιμων, και αγροδιατροφικά. Έχει έδρα σε Tunis, Τυνησία.

  4. EMTP

    Τυνησία

    Η εταιρεία EMTP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Seax, Τυνησία.

  5. ERRAHMA IMPORT EXPORT

    Τυνησία

    Η εταιρεία ERRAHMA IMPORT EXPORT, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Firenze, Τυνησία.

  6. DIDON AGRO

    Τυνησία

    Η εταιρεία DIDON AGRO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξτρα παρθενο ελαιολαδο, και φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Έχει έδρα σε Ariana, Τυνησία.

  7. CENTRAL TRADE DISTRIBUTION

    Τυνησία

    Η εταιρεία CENTRAL TRADE DISTRIBUTION, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κονσερβες. Έχει έδρα σε tunis, Τυνησία.

  8. GUELLIM

    Τυνησία

    Η εταιρεία GUELLIM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μπαχαρικα, και μπαχαρικα για τροφιμα. Έχει έδρα σε Tunis, Τυνησία.

  9. SITA SNAIL

    Τυνησία

    Η εταιρεία SITA SNAIL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Djerba, Τυνησία.

  10. AMI TRADING & CO

    Τυνησία

    Η εταιρεία AMI TRADING & CO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους έξτρα παρθένο ελαιόλαδο βιολογικής παραγωγής, και ελαιολαδο. Έχει έδρα σε La Marsa, Τυνησία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν