• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κλιματισμός- εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Κλιματισμός- εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός

ΤσεχίαΠεριοχή Olomoucky
  1. AGIDA S.R.O.

    Τσεχία

    Η εταιρεία AGIDA S.R.O., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέτρηση και ρύθμιση θερμοκρασίας - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Θερμόμετρα, Μέτρηση και ρύθμιση θερμοκρασίας - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, και Θερμόμετρα. Έχει έδρα σε Vikýrovice , Τσεχία.

  2. EL. CENTRUM SDRUZENÍ PODNIKATELU

    Τσεχία

    Η εταιρεία EL. CENTRUM SDRUZENÍ PODNIKATELU, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, και Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Prostejov, Τσεχία.

  3. KVM, KOMANDITNÍ SPOLECNOST

    Τσεχία

    Η εταιρεία KVM, KOMANDITNÍ SPOLECNOST, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, και Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Unicov, Τσεχία.

  4. ADEX LM, S.R.O.

    Τσεχία

    Η εταιρεία ADEX LM, S.R.O., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Rapotín , Τσεχία.

  5. KUBÍCEK VHS, S.R.O.

    Τσεχία

    Η εταιρεία KUBÍCEK VHS, S.R.O., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Velké Losiny, Τσεχία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. VZDUCHOTECHNIKA J.ZMRZLÍK

    Τσεχία

    Η εταιρεία VZDUCHOTECHNIKA J.ZMRZLÍK, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Sternberk, Τσεχία.

  2. VZDUCHOTECHNIKA, SPN S.R.O.

    Τσεχία

    Η εταιρεία VZDUCHOTECHNIKA, SPN S.R.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Sumperk , Τσεχία.

  3. IPT, S.R.O.

    Τσεχία

  4. ZOMAPLAST SPOL.S R.O.

    Τσεχία

  5. MILOS FERJANC - ELCO

    Τσεχία