• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • τσάι

Αποτελέσματα για

Τσάι - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ALPI INVESTMENT OOD

  Βουλγαρία

  Από το 2009, η Alpi Investment δραστηριοποιείται στην παραγωγή και το εμπόριο φυσικών προϊόντων υψηλής ποιότητας. Τα φυσικά προϊόντα αποτελούν την βάση της επιχειρησιακής μας φιλοσοφίας. Εργαζόμαστε αποκλειστικά με τα καλύτερα φυσικά συστατικά και βασιζόμαστε σε παραγωγούς πρώτων υλών των οποίων η ποιότητα έχει αποδειχτεί με την πάροδο του χρόνου. Ελπίζουμε να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη περιοχών όπου η γεωργία είναι καθοριστική και τους ενθαρρύνουμε να παράγουν περισσότερα και καλύτερα προϊόντα.Διαχειριζόμαστε τις ιδιόκτητες μας εγκαταστάσεις παραγωγής και κατέχουμε μερικά καταχωρημένα εμπορικά σήματα όπως, μεταξύ άλλων, Alpi Nature και Idda Herbal. Η παραγωγή και η αποθήκη μας διαθέτουν πιστοποίηση βιολογικής καλλιέργειας EΕ (BG-BIO-22). Σύμφωνα με τα πρότυπα ανώτατης ποιότητας, όλη η παραγωγική διαδικασία ελέγχεται αυστηρά. Από την ίδρυση μας, συσσωρεύσαμε εμπεριστατωμένη εμπειρία στην επιλογή, παροχή, έλεγχο ποιότητας, συσκευασία, διανομή B2B και B2C της μεγάλης μας γκάμας προϊόντων. Προσφέρουμε ολοκληρωμένη υπηρεσία ιδιωτικής ετικετοποίησης.Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE GAMA WALDEMAR NITKA

  Πολωνία

  Η Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka είναι μια διεθνής εταιρεία, με κεντρική και κύρια δραστηριότητα το χονδρικό εμπόριο επώνυμων καταναλωτικών αγαθών γρήγορης κατανάλωσης (FMCG). Από την ίδρυση της το 2008, η εταιρεία έχει παρουσιάσει συνεχής ανάπτυξη και δημιούργησε έναν εκτενή χαρτοφύλακα πελατών και προμηθευτών. Σήμερα οι πελάτες μας είναι ηγετικές επιχειρήσεις χονδρεμπορίου και αλυσίδες λιανικής στην Ευρώπη, Ασία και Βόρεια Αμερική. Προσφέρουμε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες υπηρεσίες: Μεταφορές: Έχουμε αναπτύξει καλές σχέσεις με ηγετικές μεταφορικές εταιρείες και έτσι έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε αποτελεσματική παράδοση σε λογικές τιμές. Λύσεις ετικετοποίησης: Μπορούμε να σχεδιάσουμε, παράγουμε και κολλήσουμε ετικέτες με κείμενα στην δικιά σας γλώσσα με μια μικρή επιβάρυνση. Οι ετικέτες μπορούν να έχουν διαφορετικό χρώμα και σχήμα ανάλογα με το προϊόν και την έκταση του κειμένου. Αποθήκευση: Διαθέτουμε σύγχρονες και ευρύχωρες αποθήκες, με ευέλικτο ωράριο λειτουργίας. Με αποθηκευτικές εγκαταστάσεις στην Λιθουανία, Πολωνία, Λετονία και Ολλανδία, η Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka είναι σε θέση να εγγυάται την βέλτιστη ποιότητα σε ότι αφορά τις υπηρεσίες της αποθήκευσης. Υπηρεσίες εκτελωνισμού: Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τις τελωνειακές διαδικασίες σε διάφορες χώρες, να ετοιμάσουμε τα εκτελωνιστικά έγγραφα. Μεγέθυνση παλετών: Κατόπιν αίτησης του πελάτη, μπορούμε να προσφέρουμε επίσης μεγαλύτερες παλέτες. Είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε με οποιοδήποτε άλλο ζήτημα σε σχέση με το εμπόριο και να εξατομικεύσουμε τις υπηρεσίες μας όσο χρειάζεται ο πελάτης. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες !

 3. TANLA FOOD INDUSTRY AND TRADE LTD.

  Τουρκία

  Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2020 στην Mersin, Τουρκία. Η Tanla GIDA SAN. Ve TIC. LTD. Η STI. είναι ένας παραγωγός τσαγιού σε κύβους για ένα από τα πιο περιζήτητα τσάγια, το τσάι ATOM, και θεωρούμε πως είμαστε ο παραγωγός υγιεινών τσαγιών νέας γενιάς. Παράγουμε τα τσάγια μας για να βελτιώσουμε το αμυντικό σύστημα όσων βρίσκονται σε εξωτερικούς χώρους όλη την ημέρα και δίνουμε στην νέα μας γενιά γεύση και εύκολη πρόσβαση στα υπέροχα μας τσάγια. Οι κύβοι των φυτικών μας τσαγιών καταναλώνονται σε διάφορου χώρους όπως στον χώρο εργασίας, σε σχολεία, στο σπίτι και όπου μπορείτε να βρείτε ζεστό νερό! Δεν υπάρχουν τεχνητά συστατικά όπως τεχνητές γλυκαντικές ή πρόσθετες ουσίες. Οι κύβοι μας τσαγιών παράγονται από φυτά που επιλέγονται προσεκτικά από την φύση και φυσικό ζαχαρότευτλο. Γνωρίζουμε την ύπαρξη των βλαβερών μορίων στα φακελάκια τσαγιών όπου τα πλαστικά φακελάκια προκαλούν ποτά με ανάμειξη νανομορίων με πλαστικό. Αυτά τα βλαβερά μόρια αποθηκεύονται στο σώμα και είναι βλαβερά για την υγεία. Συνεπώς, δημιουργήσαμε τα τσάγια μας σε κύβους ικανοί να εμποδίσουν αυτά τα βλαβερά μόρια και να σας επιτρέψουν να καταναλώσετε το αγαπημένο σας τσάι καλύτερα χωρίς να βλάψετε το σώμα σας. Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία τσαγιών: ενεργειακά τσάγια, τσάι από αγριοτριανταφυλλιά, τσάι με λεμόνι και μέντα, τσάι melissa tea, linden και πολλά άλλα! Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 4. CHAMPEMY

  Γαλλία

  Η CHAMPEMY, με έδρα στην Γαλλία, είναι μια εταιρεία πώλησης τροφίμων και ντελικατέσεν παγκόσμιας εμβέλειας που προσφέρει ποιοτικά προϊόντα στους επαγγελματίες. Διαθέτει ικανότητα αποθήκευσης 2000 τ.μ και 500 τ.μ ψυκτικού θαλάμου για να ικανοποιήσει τον τακτικό σας ανεφοδιασμό. Η CHAMPEMY, εταιρεία άγριων μανιταριών στην περιοχή της Franche-Comté συνεργάζεται με την εταιρεία EKOLFOOD, με έδρα στην Τουρκία ή οποία ιδρύθηκε από ένα επώνυμο σεφ, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των σημάτων ANDROS, ELLE&VIRE, PHILADELPHIA, για τα ξενοδοχεία και εστιατόρια πολυτελείας που μας εμπιστεύονται όπως οι RITZ, CARLTON, HILTON. Ηγέτης στην Τούρκικη αγορά, αναλαμβάνει επίσης την διανομή στα εξής καταστήματα: MIGROS, METRO και CARREFOUR. Ο κ. BILEN ιδιοκτήτης 8 εταιρειών εκ των οποίων η Anatolia, πιστοποιημένη επιχείρηση BRC προσφέρει φρέσκα, αποξηραμένα ή σε μορφή σκόνης μανιτάρια 100% άγρια και φυσικά, αλλά και 20 είδη μπαχαρικών, ελαιόλαδο με τρούφα, κατεψυγμένα, φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, μαρμελάδες, αφυδατωμένα φρούτα, αγνούς κατεψυγμένους χυμούς φρούτων (πορτοκάλι, βύσσινο, λεμόνι, ρόδι), 60 ποικιλίες και αρώματα ροφημάτων, ξηρό σκόρδο, βανίλια Μαδαγασκάρης... Η ποιότητα των προϊόντων μας ελέγχεται από 3 αγρονόμους μηχανικούς, με ιχνηλάτηση αποδεδειγμένη από τα πιστοποιητικά τροφίμων κατά ISO 22000-FSSC 22000-BRC και η εταιρεία διαθέτει επίσης πιστοποίηση κατά ISO 9001. Τα προϊόντα μας είναι φρέσκα, αποξηραμένα, κατεψυγμένα ή συσκευασμένα, στα οποία μπορεί να μπει ετικέτα. Η συσκευασία μπορεί να διαμορφωθεί.

 5. AKTÜRK GROUP

  Τουρκία

  Ο όμιλος AKTÜRK ξεκίνησε τις δραστηριότητες του στον τομέα των τροφίμων στην Midyat, Mardin το 1970 και συνέχισε την πορεία πενήντα ετών με δραστηριότητες χονδρικής και λιανικής πώλησης μετακομίζοντας στην Gaziantep το 1992 λόγω της στρατηγικής τοποθεσίας.Ο όμιλος Aktürk, εξάγοντας τα προϊόντα τους σε περίπου 40 χώρες με σταθερή ανάπτυξη από την ίδρυση του, συνεχίζει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται κάθε μέρα που περνάει χάρη στην ενέργεια της νεανικής του ομάδας και μπορεί να κατασκευάζει σε παγκόσμια κλίμακα χάρη στις εγκαταστάσεις του σε μια έκταση 50.000 τ.μ στην Gaziantep. Ο όμιλος AKTÜRK GROUP έχει παρουσιάσει υψηλή ικανοποίηση πελατών σε όλες τις αγορές στις οποίες βρίσκεται. Η εταιρεία προσφέρει εμπορικά σήματα κινητής τηλεφωνίας, τάμπλετ, υπολογιστών και έξυπνων ρολογιών στον ηλεκτρονικό τομέα, τσάι, στιγμιαίος καφές, ρύζι και καυτερή πιπεριά στον τομέα τροφίμων, βρεφικές πάνες, πάνες ακράτειας, πάνες maxi και υγρά μαντηλάκια στον τομέα της υγείας. Στόχος του ομίλου Aktürk είναι να ηγηθεί στην ανάπτυξη και στις καινοτομίες του τομέα, χρησιμοποιώντας αποτελεσματικά, ποιοτικά και οικολογικά συστήματα με τις εγκαταστάσεις του παραγωγής να προσφέρουν την υψηλότερη δυνατότητα και τεχνολογία του τομέα.Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. MICHAEL GUTSCHKE ROHSTOFFHANDEL E.K.

  Γερμανία

  Καλώς ορίσατε στον κόσμο των πρώτων υλών! Η επιχείρηση Michael Gutschke Rohstoffhandel ειδικεύεται στην απευθείας εισαγωγή και διάθεση υψηλής ποιότητας φυσικών πρώτων υλών και ημιτελών προϊόντων από τις εκάστοτε χώρες προέλευσης. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας προσωπικά και αξιόπιστα. Με βάση την προσωπική μου εξειδικευμένη γνώση των προϊόντων και της αγοράς, καθώς και τη μακροχρόνια εμπειρία παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα φυσικών πρώτων υλών για εφαρμογές στη βιομηχανία αρωμάτων, καλλυντικών, καπνού, γλυκισμάτων και τροφίμων ή για τεχνικές εφαρμογές. Διαθέτουμε πρώτες ύλες για αρώματα, συνδετικές ύλες, συμπύκνωση, διαχωρισμό, σταθεροποίηση, χρωματισμό και σφράγιση. Τα προϊόντα αποθηκεύονται και ελέγχονται στο Αμβούργο. Με την πολυετή στενή συνεργασία έχουμε αναπτύξει άριστη σχέση με τους εταίρους μας σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς και ένα εξαιρετικό δίκτυο. Με ένα μικρό οργανισμό διαχείρισης ανταποκρινόμαστε γρήγορα και ευέλικτα.

 2. ALLERFEINSTES TEESORTIMENT - GRÄFENHOF TEE GMBH - GROSSHANDEL

  Γερμανία

  Εμείς, η εταιρεία Gräfenhof Tee, είμαστε μια νέα, δραστήρια και εξαιρετικά καινοτομική επιχείρηση που διακρίνεται από τους άλλους παραγωγούς. Εδρεύουμε νότια του Έλβα, στην καρδιά της χανσεατικής πόλης Buxtehude και παράγουμε χωρίς συμβιβασμούς τσάι ανώτερης ποιότητας για νέες επιχειρήσεις, ειδικά καταστήματα τσαγιού, καταστήματα ντελικατέσεν και άλλους εμπορικούς οίκους σε ολόκληρη την Ευρώπη. Όραμά μας είναι να δώσουμε και πάλι στο τσάι την εικόνα του ως φυσικό ρόφημα. Το δικό μας τσάι περιέχει αποκλειστικά φυσικά συστατικά. Στο δικό μας εργοστάσιο τσαγιού, όλα τα μείγματα υποβάλλονται σε ήπια επεξεργασία με το χέρι και δοκιμάζοντας ξανά σε δειγματοληπτικούς ελέγχους πριν από την παράδοση. Μόνο έτσι είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας τσάι άριστης ποιότητας. Μόνο τα άριστα συστατικά εγγυώνται την απόλυτη απόλαυση του τσαγιού. Στηριζόμαστε σε άριστα συστατικά, που υποβάλλονται σε ήπια επεξεργασία και χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Το αυτό ισχύει για τα αρώματά μας.

 3. BUXTRADE GMBH

  Γερμανία

  Η Buxtrade GmbH, ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2014 από 2 νέους που θέλησαν να δημιουργήσουν μια παράλληλη επιχείρηση πέρα από την σταθερή εργασία τους. Την άνοιξη του 2017 μετακομίσαμε στις νέες εγκαταστάσεις μας, περίπου 1.500 τετραγωνικών μέτρων.Για την ενίσχυση των επιδόσεων στα αθλήματα, τη γενική ευεξία ή την υγεία, η Buxtrade GmbH πωλεί προϊόντα υψηλής ποιότητας διαθέτοντας ευρύ χαρτοφυλάκιο. Λόγω της τοποθεσίας μας στα νότια του Αμβούργου, βρισκόμαστε σε μικρή απόσταση από το λιμάνι του Αμβούργου.Διαθέτουμε όλα τα προϊόντα της ευρείας γκάμας στα υποκατάστατα ζάχαρης | τις υπερτροφές | τα πρόσθετα τροφίμων | τα συμπληρώματα διατροφής | τα μπαχαρικά | τα αρωματικά και τους ξηρούς καρπούς ανάλογα με τις ανάγκες σας για το σπίτι ή για επεξεργασία τροφίμων από 100 g μέχρι χονδρικής σε παλετοποιημένα προϊόντα.

 4. KHLA SAS L'ÉPICERIE DU MÉKONG

  Γαλλία

  Η KHLA είναι μια Γαλλό-Καμποτζιανή οικογενειακή επιχείρηση που εξειδικεύεται στα μπαχαρικά βιολογικής προέλευσης υψηλής ποιότητας από την Ασία. Σας προσφέρουμε μια συλλογή πιπεριών και αλατιών από την Καμπότ, καθώς και πιπέρια από το Σιτσουάν, αλάτι Ιμαλάϊας, αρωματικό ρύζι από την Καμπότζη και άλλα μοναδικά προϊόντα από τις χώρες του Μεκόνγκ. Έτσι καθιερώσαμε μια στενή σχέση με όλους τους παραγωγούς μας προσφέροντας έναν μοναδικό χαρακτήρα στα βιολογικά μας μπαχαρικά, στα τσάγια και στα ρύζια μας: μοσχοκάρυδο, γαρύφαλλο, γλυκάνισο, πιπερόριζα, κανέλα Κεϋλάνης, μαύρο κάρυ κ.λπ. Τα εξαιρετικά μας προϊόντα προκύπτουν από τον συνδυασμό μιας υπομονετικής και σοβαρής εργασίας των καλλιεργητών, της εύνοιας του κλίματος και της γαλλικής τεχνογνωσίας. ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ - Τα βιολογικά μας μπαχαρικά από την Ασία καθώς και τα τσάγια μας που κυκλοφορούν υπό την εμπορική ονομασία Thé d’Asie προέρχονται από βιολογική καλλιέργεια, γεγονός που εξασφαλίζει μια παραγωγή φιλική προς το περιβάλλον, χωρίς λιπάσματα ή εντομοκτόνα. - Το εμβληματικό μας προϊόν, το πιπέρι από την πόλη Καμπότ, χαρακτηρίζεται συχνά ως το " καλύτερο πιπέρι του κόσμου." Σπάνια διάκριση για ένα μπαχαρικό, αυτό το πιπέρι διαθέτει σήμα IGP που εξασφαλίζει την προέλευση του, την ποιότητα του και την βιολογική του παραγωγή. - Εξασφαλίζουμε την αυστηρή εφαρμογή ηθικών κριτηρίων για μια δίκαιη παραγωγή. Τα μπαχαρικά μας αρωματίζουν τα τσάγια μας σύμφωνα με τις ιδιόκτητες μας συνταγές ή προσφέρονται απλά χωρίς άρωμα, φυσικά. Μαύρο, πράσινο, λευκό τσάι ή τσάι oolong. Συμβουλευτείτε τον κατάλογο μας με τα εκλεπτυσμένα μπαχαρικά, τσάγια και ρύζια από την περιοχή του Μεκόνγκ ή επικοινωνήστε μαζί μας !

 5. TWENTY FOUR TEASHOP KFT.

  Ουγγαρία

  Το τσάι σίκαλης Tartary (soba cha) είναι ένα πολύ δημοφιλές ποτό στην Ανατολική Ασία, καθώς και στη Ρωσία και στην Ουκρανία. Δεν είναι ακόμη ιδιαίτερα διαδεδομένο στην Ευρώπη. Μπορείτε να το βρείτε στο Amazon και σε ορισμένα ασιατικά καταστήματα, αλλά δεν υπάρχουν διεθνώς εδραιωμένα εμπορικά σήματα και έτσι επιδιώκουμε να αναδειχθούμε στο παγκοσμίως πρώτο εμπορικό σήμα τσαγιού σίκαλης Tartary. Το τσάι σίκαλης Tartary παρέχει πολλά οφέλη στην υγεία που συνοδεύουν τη μοναδική γεύση και το μοναδικό άρωμα καβουρδίσματος. Παράγεται από άγριους πυρήνες βουνίσιας σίκαλης και καταλήγει σε εμάς σε μορφή κόκκων που καβουρδίζονται με εξειδικευμένη σύγχρονη τεχνολογία. Περιέχει πολλές βιταμίνες, μαγνήσιο, ψευδάργυρο και αντιοξειδωτικά. Δεν περιέχει καφεΐνη, γλουτένη, ζάχαρη και γλυκαντικές ουσίες. Δρα αποτοξινωτικά και καταστέλλει ήπια σε κάποιο βαθμό την όρεξη, διεγείρει το μεταβολισμό, βελτιώνει τη μνήμη σε μακροπρόθεσμη βάση και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Διαθέτουμε περισσότερα από 50 εγχώρια καταστήματα λιανικής στην Ουγγαρία, το μεγαλύτερο των οποίων είναι το Kifli, που είναι ένα από τα κορυφαία καταστήματα ειδών μπακαλικής online της Ουγγαρίας. Επίσης διαθέτουμε ορισμένους διεθνείς εταίρους διανομής σε ολόκληρη την ΕΕ και στο ΗΒ και επίσης πωλούμε στην πλατφόρμα Amazon και σε ορισμένες άλλες πλατφόρμες! Στη χώρα μας παράγουμε τσάι στη μονάδα συσκευασίας με την ανώτατη πιστοποίηση (IFS). Επί του παρόντος διαθέτουμε 5 γεύσεις σε 2 μεγέθη: συσκευασίες των 100 g και XXL (0, 5 kg): Με φυσική, γεύση ινδοκάρυδου, μπανάνας, φράουλας και τζίντζερ-μήλου, που όλες τους είναι αρκετά δημοφιλείς και διαθέτει τη δική του βάση προτίμησης, Η γεύση φράουλας και η φυσική γεύση είναι οι πλέον δημοφιλείς. Τα περισσότερα από τα τσάγια έχουν διάρκεια ζωής 1, 5 - 2 ετών.

 1. H. SCHOPPE & SCHULTZ GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς στιγμιαίων ροφημάτων της Ευρώπης και υποστηρίζουμε τους εταίρους μας με την τεχνογνωσία μας στους τομείς Vending, HoReCa, LEH και της βιομηχανίας για την επέκταση της γκάμας των προϊόντων τους και την είσοδό τους σε νέες αγορές. Συνοδεύουμε κάθε πελάτη σε εντελώς εξατομικευμένη βάση και παρέχουμε κάθε επιθυμητή λύση για την αλυσίδα εφοδιασμού, από τον αρχικό σχεδιασμό έως την παράδοση τους καθορισμένου επιθυμητού προϊόντος. Η βασική μας εξειδίκευση συνίσταται στην ανάπτυξη και στην παραγωγή κακάο, ροφήματος σοκολάτας, Topping, Creamer και κάθε είδους σκόνης ροφημάτων για εφαρμογές, όπως αυτόματοι πωλητές και ταμπλέτες ή για την παρασκευή με το χέρι. Στο πλαίσιο αυτό εργαζόμαστε ως ευέλικτη μικρομεσαία επιχείρηση αποδοτικά, αξιόπιστα και επαγγελματικά. Είναι αυτονόητο ότι εφαρμόζουμε όλα τα σημαντικά ευρωπαϊκά πρότυπα, όπως τα πρότυπα ISO, IFS και BRC, τους περισσότερους επιτυχώς απαιτητικούς ελέγχους πελάτη και παρέχουμε βιολογικά προϊόντα, προϊόντα Fair Trade ή UTZ για την επιτυχία των πελατών μας.

 2. KLOTH & KÖHNKEN TEEHANDEL GMBH

  Γερμανία

  Η αγάπη για το τσάι και η φιλική και δίκαιη συνεργασία εδώ και χρόνια με τους συνεργάτες μας, επέτρεψε στους ιδιοκτήτες Mathias Kloth και Axel Köhnken, να ιδρύσουν αυτήν την επιχείρηση το 1992. Σύμφωνα με τη φιλοσοφία της εταιρείας, αυτά τα κεντρικά στοιχεία εξακολουθούν να αποτελούν τη βάση για τη δουλειά μας και πιθανώς εξηγούν τη μεγάλη επιτυχία της εταιρείας έως σήμερα. Ο Mathias Kloth ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του το 1969 στο Αμβούργο και ήρθε στη Βρέμη το 1982. Ο Axel Köhnken μπήκε στη βιομηχανία του τσαγιού το 1981.Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε: Ανταγωνιστικές τιμές, χάρη στις μεγάλες ποσότητες που εμπορευόμαστε, εξατομικευμένα προϊόντα τσαγιού (κλασικά και αρωματισμένα) για τους πελάτες και τις αγορές σας, παροχές συμβουλών σε συνεργάτες βάσει των μεγάλων γνώσεων που αποκτήσαμε όλα αυτά τα χρόνια στον τομέα του τσαγιού, άμεση διαθεσιμότητα όλων των σημαντικών πρώτων υλών, των μεγεθών των φύλλων και των ποιοτήτων από την άριστα οργανωμένη και εκτενή μας αποθήκη στη Βρέμη, δυνατότητα σύναψης συμβάσεων για ετήσιες παραδόσεις, παραδόσεις κατόπιν αιτήματος "just in time".

 1. MYSTERYTEA®

  Γαλλία

 2. ABTSWINDER NATURHEILMITTEL GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 3. HEALIX CBD OG (CBD NATURALS & CLONES)

  Αυστρία

 4. FRESKOO GMBH

  Γερμανία

 5. BRUTSCHER SÜDAPHARM HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Γερμανία

 6. MATCHA MAGIC BY GREENCO GMBH

  Γερμανία

 7. H. C. BUHLE WARENHANDELS GMBH

  Γερμανία

 8. TRANSNATIONAL MEDICINE

  Γερμανία

 1. HERMANN EHLERS OBSTVERSAND, INHABER RALF EHLERS E.K

  Γερμανία

 2. TEA'MAGINE

  Γαλλία

 3. GREEN SELECTION AKTIENGESELLSCHAFT

  Γαλλία

 4. SAMOVA GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 5. AMTEC TRADING GMBH

  Αυστρία

 6. PROZA - DESKIOTIS PERIKLIS

  Ελλάδα

  Η Proza είναι μία 100% ελληνική εταιρεία που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και ασχολείται με την παραγωγή και εμφιάλωση γρανίτας, ice tea, σιρόπια café-ποτών και ρόφημα σοκολάτας σε πολλές και απολαυστικές γεύσεις. Χρησιμοποιεί αγνές πρώτες ύλες και νερό από τις πηγές του Δρυμού Θεσσαλονίκης εφαρμόζει σύστημα ασφαλείας τροφίμων HACCP κατά το πρότυπο ISO22000: 2005, χρησιμοποιεί ανακυκλώσιμες φιάλες PET1 σε όλα της τα προϊόντα και είναι μέλος του σωματείου GS1 Association Greece με κωδικούς GS1 καταχωρημένους στο παγκόσμιο μητρώο κωδικών αριθμών.

  Όλα τα προϊόντα για "τσάι"

 7. CIDS FRANCE

  Γαλλία

  Η CIDS FRANCE προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων CBD που προορίζεται σε μια πελατεία αποτελούμενη από επαγγελματίες (χονδρέμποροι, μεταπωλητές...) που επιθυμούν να προσφέρουν προς πώληση τις τελευταίες τάσεις της αγοράς. Τα προϊόντα μας είναι πλούσια σε κανναβιδοειδή: 'Άνθη CBD, γύρη και ρητίνες CBD, έλαια CBD κάνναβη ή MCT Full spectrum, ηλ. υγρά Full spectrum CBD… Παρέχουμε, για το σύνολο των προϊόντων μας, πρόσφατες αναλύσεις για την περιεκτικότητα τους σε φυτικά κανναβιδοειδή. Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων CBD 100 % φυσικής προέλευσης για τους επαγγελματίες. Παράδοση στην Γαλλία και σε ολόκληρο τον κόσμο.Τα έλαια μας με CBD παρασκευάζονται με βάση φυτικό έλαιο, συνήθως ελαιόλαδο ή κανναβέλαιο προκειμένου να σας προσφέρουν, πέρα από τις επιδράσεις του CBD, ωφέλιμα στοιχεία για τον οργανισμό.'Όλα τα άνθη μας CBD είναι εγγυημένα χωρίς Θειϊκά άλατα, παρασιτοκτόνα ή αντιμηκυτοκτόνα.Είναι φυσικά και εντελώς βιολογικά.Τα έλαια CBD που προσφέρουμε, όπως και τα ηλ. υγρά και τα άνθη μας CBD είναι εγγυημένα χωρίς THC και περιέχουν CBD υψηλής ποιότητας, από σπόρους κάνναβης.Εγγυόμαστε σωστή εξυπηρέτηση, επαγγελματική υπηρεσία και εξαιρετικά γρήγορη ανταπόκριση.

 8. BIO FOR HEALTH SWITZERLAND

  Ελβετία

  Εδώ και χιλιάδες χρόνια, φυτά και βότανα που καλλιεργούνται με φυσικό τρόπο και διαθέτουν πλούσια θρεπτικά συστατικά και ιατρικές ιδιότητες, χρησιμοποιούνται σε παλιές καλλιέργειες για την αποτροπή και τη θεραπεία διαφόρων παθήσεων, καθώς και να για να βοηθήσουν τον άνθρωπο να διάγει μια υγιεινή και δραστήρια ζωή. Η Bio For Health είναι μια ιδρυθείσα στη Γερμανία επιχείρηση βιολογικών προϊόντων που θέλει να δώσει στο σύγχρονο κόσμο πλούσια σε θρεπτικά συστατικά παλιά βότανα και φυτά. Χάρη στη συνεργασία με γεωργούς στην Ινδία και στη Σρι Λάνκα, καθώς και στη δική μας παραγωγή μπορούμε να πληρούμε τα πρότυπα ποιότητας και επιδιώκουμε τη διαφάνεια και μια υψηλού βαθμού δυνατότητα πρόγνωσης σε όλες τις διαδικασίες. Αυτή είναι η απόδειξη για την ακεραιότητα, την υποχρέωση λογοδοσίας και την υπευθυνότητά μας για την ολοκληρωμένη διασφάλιση ποιότητας όλων των προϊόντων μας. Είμαστε υπερήφανοι που εξυπηρετούμε τόσο τους πελάτες όσο και τους προμηθευτές μας, δηλ., τους καλλιεργητές βιολογικών προϊόντων

 9. AMALFEA LIMITED

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Είμαστε πλήρως αφοσιωμένη στο να δημιουργήσουμε έναν ξεχωριστό τσάι και να παραδίδουμε αποκλειστικά και μόνο τα καλύτερα μείγματα στους πελάτες μας σε 25 χώρες. 'Έχουμε δεσμευτεί να παράγουμε αποκλειστικά 100% φυσικά και οργανικά προϊόντα. Η εταιρεία προμηθεύεται αυτές τις γεύσεις και τα φυτά από διάφορες χώρες στον κόσμο και είναι μια από τις λίγες εξαγωγικές εταιρείες τσαγιού στο Σρι Λάνκα που διαθέτει ιδιόκτητη ψυκτική αποθήκη ειδικά για τα αρωματικά φυτά. Μέσα από τους ειδικούς μας του τσάι, αναζητάμε συνεχώς τα καλύτερα φυτά ανά τον κόσμο για την παραγωγή τσαγιού. Στο παραγωγικό μέτωπο, η εταιρεία χρησιμοποιεί 90 τ. μ παραγωγικού εργοστασίου με σύγχρονη υποδομή, μηχανήματα συσκευασίας τσαγιού και εξαιρετικά καταρτισμένο προσωπικό. Ετησίως, το εργοστάσιο παράγει 3500 μετρικούς τόνους τσαγιού με την προστιθέμενη αξία υπό αυστηρές οδηγίες και συστήματα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων. Το εργοστάσιο έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 22002/FSSC 22000 και HACCP και τηρεί τις απαιτήσεις GFSI. Με μια ημερήσια παραγωγή 2.75 εκατομμύρια φακελάκια τσάι, η Hyleys Tea είναι σήμερα ο 4ος μεγαλύτερος εξαγωγέας τσαγιού σε φακελάκια από το Σρι Λάνκα.

 10. LINKING WELLNESS

  Γαλλία

  Η Linking Wellness είναι ένας όμιλος εμπειρογνωμόνων καλλυντικών προϊόντων που δραστηριοποιείται εδώ και 20 χρόνια στην συνεργεία μεταξύ ομορφιά, ευεξία και υγεία.Προσφέρουμε μια γκάμα προϊόντων ομορφιάς, καλλυντικά σε σκληρή μορφή, φυσικά και βιολογικά τσάγια και ροφήματα, φρούτα γαλλικής παραγωγής. 'Όλα τα προϊόντα μας προέρχονται από φυτά, λαχανικά, φρούτα και φυσικά έλαια. Βρισκόμαστε στην καρδιά της περιοχής Suisse Normande και συνεργαζόμαστε κυρίως με παραγωγούς της Βρετάνης και της Νορμανδίας και υιοθετούμε κοντές γραμμές τροφοδότησης ώστε να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στους τρόπους αποθήκευσης και μεταφοράς. Οι κρέμες μας περιποίησης, τα προϊόντα μας για το ντους, τα τσάγια μας και τα ροφήματα μας παράγονται με φυσικά και βιολογικά συστατικά για μια υγιεινή τροφή τόσο εξωτερικά όσο εσωτερικά. Χάρη στην απαιτητική μας επιλογή, από γαλλικές παραδοσιακές φίρμες Marilou, Centifolia, Earth Sense, Linking Wellness, σας προσφέρουμε όσο ποτέ άλλοτε πραγματικά ελιξίρια υγείας και ομορφιάς. Στο κατάστημα μας θα βρείτε κρέμες φυσικής περιποίησης με ενισχυτική δράση. Οι αποκλειστικές τους συνθέσεις βασίζονται στην φραγκοσυκιά, στη γέλη από Αλόη βέρα και σε φυτικά έλαια. Το τσάι ακολουθεί σε όλο τον κόσμο έναν τελετουργικό χαρακτήρα. Γι αυτό και επεξεργαστήκαμε μια μεγάλη ποικιλία σε πράσινα, μαύρα και λευκά τσάγια και προετοιμάσαμε μείγματα για να αυξήσουμε τα οφέλη, τα αρώματα και τις οσμές τους. Ανακαλύψτε στο ηλ. μας κατάστημα την γκάμα μας από τσάγια, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε οποιαδήποτε στιγμή.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Τσάι - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.789 επιχειρήσεις

Χ'ωρες