• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • τροχοί και καρούλια από καουτσούκ

Αποτελέσματα για

Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BLICKLE RÄDER+ROLLEN GMBH U. CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Blickle ανήκει στους ηγετικούς κατασκευαστές τροχών και τροχίσκων παγκοσμίως. Στο τυπικό πρόγραμμα της επιχείρησης περιλαμβάνονται περισσότερα από 30.000 προϊόντα. Η Blickle αναπτύσσει ειδικές λύσεις για ειδικές απαιτήσεις. Σήμερα η επιχείρηση παράγει ετησίως πάνω από 15 εκατομμύρια τροχούς, τροχούς καθοδήγησης και σταθερούς τροχίσκους. Τα ροδάκια και οι τροχίσκοι χρησιμοποιούνται σε μηχανήματα και συσκευές μεταφοράς κάθε είδους, για παράδειγμα σε εφοδιαστικές αλυσίδες, στη μηχανολογία και την κατασκευή εγκαταστάσεων καθώς και στη βιομηχανία τροφίμων. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1953. Η Blickle αρχικά κατασκεύαζε τροχούς για χειράμαξες. Από εκεί αναπτύχθηκε ένα πρόγραμμα τροχών, τροχών καθοδήγησης και σταθερών τροχίσκων ανώτερης ποιότητας. Το 1967 δημιουργήθηκε η πρώτη εταιρεία εμπορίας στο εξωτερικό. Σήμερα η Blickle εκπροσωπείται με 18 δικές της εταιρείες πωλήσεων στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, την Ασία και την Αυστραλία, καθώς και με αποκλειστικούς αντιπροσώπους σε περισσότερες από 120 χώρες παγκοσμίως.

 2. VEGA

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η VEGA Stacker Machine Engineering Ltd. είναι μια ηγετική εταιρεία στην βιομηχανία των περονοφόρων και στοιβαχτήρων οχημάτων και παλετοφόρων φορτηγών, με έδρα στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας από το 1978. Διαθέτουμε έναν εκτενές χαρτοφύλακα με στοιβαχτήρες, παλετοφόρα οχήματα και ανταλλακτικά, συμπ. περονοφόρα οχήματα ντίζελ και LPG, ηλεκτρικά περονοφόρα, παλετοφόρα οχήματα ηλεκτρικής πλατφόρμας, χειροκίνητα υδραυλικά αμαξίδια, μηχανήματα έλξης με μπαταρία πλήρως αυτοματοποιημένα, ημι-αυτόματα μηχανήματα έλξης με μπαταρία, χειροκίνητες πλατφόρμες φόρτωσης και πολλά άλλα. Επισκεφθείτε τη διαδικτυακή μας τοποθεσία για να ανακαλύψετε την ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας.Πέρα από τα μηχανήματα μας, κατασκευάζουμε επίσης τροχούς από πολυαμίδιο, ροδάκια και τροχίσκοι από πλαστικό από καουτσούκ για στοιβαχτήρες και την βιομηχανία των παλετοφόρων οχημάτων. Η προτεραιότητα της εταιρείας μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη και οι ηθικές αρχές ώστε να εξασφαλίσουμε την ικανοποίηση όλων των ενδιαφερόμενων μερών. Στόχος μας η παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών για μηχανήματα μεταφοράς και στοίβαξης ικανοποιώντας τις υψηλότερες προσδοκίες των πελατών μας. Το όραμα μας είναι να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη του τομέα με καινότομη προσέγγιση και να γίνουμε η πρώτη επιλογή των καταναλωτών σε παγκόσμιο επίπεδο. Με 41 χρόνια πείρας, προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές και με ευνοϊκούς όρους εξόφλησης, ομαλή και έγκαιρη παράδοση και μια επιχειρησιακή προσέγγιση βιωσιμότητας με οικονομική, περιβαλλοντολογική και κοινωνική ευαισθησία. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. TECNO RUOTE GROUP S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TECNO RUOTE GROUP S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ, βιομηχανικοι τροχοι, τροχοι απο πλαστικο, Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ, τροχοι απο ναϋλον, και τροχοι πολυουρεθανης. Έχει έδρα σε Brendola, Ιταλία.

 4. GERHARD SCHWALB GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GERHARD SCHWALB GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ. Έχει έδρα σε Allendorf, Γερμανία.

 5. TOST GMBH FLUGZEUGGERÄTEBAU

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TOST GMBH FLUGZEUGGERÄTEBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ. Έχει έδρα σε München, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH

  Γερμανία

  Εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια είμαστε ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας στον τομέα της εσωτερικής ροής υλικών. Από το μικροσκοπικό ράουλο επίπλου με διάμετρο μόλις 12 mm έως το ράουλο βαρέος τύπου με φέρουσα ικανότητα έως 15.000 kg σάς παρέχουμε ολόκληρο το φάσμα τροχών και ράουλων για τη βιομηχανία και τα αυτοκινούμενα βιομηχανικά μεταφορικά οχήματα. Εκτός αυτού παράγουμε με βάση τις δικές σας προδιαγραφές ράουλα στήριξης και συστήματα μεταφοράς για τη βέλτιστη ροή υλικού. Επίσης παράγουμε πολλούς άλλους τροχούς και ράουλα με βάση τις προδιαγραφές σας. Μπορείτε να επιλέξετε πολλές προαιρετικές επιλογές, όπως χρώματα κλπ. Με το μοναδικό σύστημα Rollfigurator® βρίσκεται γρήγορα και εύκολα το κατάλληλο προϊόν που θέλετε. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα www.rollfigurator.de. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η ομάδα της Rollentechnik von Stein GmbH. Υστερόγραφο Γνωρίζετε τη νέα μας σειρά υβριδικών ράουλων; Ράουλο οδήγησης και πέλμα μηχανήματος σε ένα προϊόν! Περισσότερα στην ιστοσελίδα μας www.rollentechnik.de.

 2. RHÔNE ÉLASTOMÈRES

  Γαλλία

  Η εταιρεία Rhône Elastomères ιδρύθηκε το 1976 και εξειδικεύεται στους βιομηχανικούς τροχούς και τροχίσκους χειρισμού για οποιαδήποτε χρήση από 20 κιλά μέχρι 12 τόνους ωφέλιμου φορτίου. Η Rhône Elastomères έχει ευρύ φάσμα προϊόντων, με αναλογία τιμής / ποιότητας που επιτρέπει να καλύψουν όλες τις ανάγκες των πελατών, καθώς και όλες τις τεχνικές απαιτήσεις των διαφόρων τομέων εφαρμογής. Η Rhône Elastomères ειδικεύεται στην υλοποίηση σχεδίων τροχών από καουτσούκ ή από πολυουρεθάνη σε ζάντες από χάλυβα, μηχανο-συγκολλημένων και με μηχανο-συγκολλημένα στηρίγματα για βαριά και πολύ βαριά φορτία. Πρόκειται για μια κατασκευή τροχού και ρουλέτας στα μέτρα των πελατών, καθώς και μια τεράστια γκάμα προϊόντων και ποιότητα εμπορικών υπηρεσιών για τις οποίες έγινε γνωστή η Rhône Elastomères.

 3. NEUMÁTICOS Y CARCASAS PARA RECAUCHUTAR GM

  Ισπανία

  Επιχείρηση που ειδικεύεται στις αγοραπωλησίες ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ Διαθέτουμε ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΦΟΡΤΗΓΩΝ, ΜΙΚΡΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ, ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΠΑΝΤΟΣ ΕΔΑΦΟΥΣ ΚΑΙ 4X4. Διάφορες ποιότητες ανάλογα με τις ανάγκες των ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΑΝΑΓΟΜΩΣΗΣ. Εμπόριο χονδρικής σε μεταχειρισμένα ελαστικά και οχήματα τουρισμού.

 4. NEUMÁTICOS RODACAN

  Ισπανία

  Κατασκευαστής ελαστικών, αναγόμωση ελαστικών, οικολογικά ελαστικά.

 5. G. O. NILSSON GES.M.B.H.

  Αυστρία

  Η εταιρεία G. O. NILSSON GES.M.B.H., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ. Έχει έδρα σε Wals Bei Salzburg, Αυστρία.

 1. HESSENBRUCH SPREADING TECHNOLOGY

  Γερμανία

  Η εταιρεία HESSENBRUCH SPREADING TECHNOLOGY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαστιχένιοι δακτύλιοι, και ελασματοποιηση. Έχει έδρα σε Remscheid, Γερμανία.

 2. VULKANIZACIJA KOREN

  Σλοβενία

  Η εταιρεία VULKANIZACIJA KOREN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - προϊόντα για την αυτοκινητοβιομηχανία και τις μεταφορές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ - προϊόντα, Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ, Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ, Καουτσούκ - μετασχηματισμός σε ημιτελή προϊόντα, Καουτσούκ - προϊόντα, Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ, Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ, και Καουτσούκ - μετασχηματισμός σε ημιτελή προϊόντα. Έχει έδρα σε Cirkovce, Σλοβενία.

 1. RUEDAS ALEX

  Ισπανία

  Η εταιρεία RUEDAS ALEX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια, μεταλλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ, δακτύλιοι και κύλινδροι, τροχοί από ανοξείδωτο χάλυβα, Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ, και τροχοι πολυουρεθανης. Έχει έδρα σε Fraga-Huesca, Ισπανία.

 2. AR.TRADE S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία AR.TRADE S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ, Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ, οδικη ασφαλεια, και προφιλ για την αυτοκινητοβιομηχανια. Έχει έδρα σε Quinzano D'oglio, Ιταλία.

 3. EKO SISTEM

  Σερβία

  Η εταιρεία EKO SISTEM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - προϊόντα για την οικοδομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ, πλακιδια απο καουτσουκ, Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ, και anaκυκλωμενο καουτσουκ. Έχει έδρα σε Petrovaradin, Σερβία.

 4. LAR TRANSPORTNI SISTEMI D.O.O.

  Σλοβενία

  Η εταιρεία LAR TRANSPORTNI SISTEMI D.O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα αυτόματης διακίνησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια διακίνησης αγαθών, Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ, Συστήματα μεταφοράς, Τροχοί και καρούλια διακίνησης αγαθών, Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ, και Συστήματα μεταφοράς. Έχει έδρα σε Lenart v Slov. Goricah, Σλοβενία.

 5. COMERCIAL BOLCASE SL

  Ισπανία

  Η εταιρεία COMERCIAL BOLCASE SL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελαστικά αυτοκινήτων και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ, ελαστικα για βιομηχανικα οχηματα, και Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ. Έχει έδρα σε Alcañiz, Ισπανία.

 6. STE BINDER ET JENNY

  Γαλλία

  Η εταιρεία STE BINDER ET JENNY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί ειδικών προδιαγραφών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επίσωτρα για τροχούς και καρούλια, Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ, Τροχοί και καρούλια, Τροχοί και καρούλια διακίνησης αγαθών, Επίσωτρα για τροχούς και καρούλια, Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ, Τροχοί και καρούλια, και Τροχοί και καρούλια διακίνησης αγαθών. Έχει έδρα σε Eckbolsheim, Γαλλία.

 7. MECANARTE - METALURGICA DA LAGOA, LDA

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία MECANARTE - METALURGICA DA LAGOA, LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με κυλίνδρους, Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ, τροχοι και καρουλια, ζαντες, Ρουλεμάν με κυλίνδρους, και Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ. Έχει έδρα σε Trofa, Πορτογαλία.

 8. DIPTAL

  Γαλλία

  Η εταιρεία DIPTAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ, και Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ. Έχει έδρα σε Chezery Forens, Γαλλία.

 1. MARSIL

  Βέλγιο

  Η εταιρεία MARSIL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ειδη απο πολυουρεθανη, και επενδυση τροχων απο πολυουρεθανη. Έχει έδρα σε Lanaken, Βέλγιο.

 2. ELASTOMERI D.O.O. CELJE

  Σλοβενία

  Η εταιρεία ELASTOMERI D.O.O. CELJE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ. Έχει έδρα σε Celje, Σλοβενία.

 3. BFS PRESSROOM SOLUTIONS

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία BFS PRESSROOM SOLUTIONS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ. Έχει έδρα σε Calcot, Ηνωμένο Βασίλειο.

 4. WICKE GMBH + CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία WICKE GMBH + CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ, Τροχοί και καρούλια διακίνησης αγαθών, Καρούλια για έπιπλα, Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης, Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ, Τροχοί και καρούλια διακίνησης αγαθών, Καρούλια για έπιπλα, και Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Auenwald, Γερμανία.

 5. HANSEN FÖRDERTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HANSEN FÖRDERTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές σωληνώσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Τροχοί και καρούλια, Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ, Τροχοί και καρούλια διακίνησης αγαθών, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Τροχοί και καρούλια, Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ, και Τροχοί και καρούλια διακίνησης αγαθών. Έχει έδρα σε Lindenfels, Γερμανία.

 6. POLIKAV POLIÜRETAN KAUÇUK VE MAKINA SAN.

  Τουρκία

  Η εταιρεία POLIKAV POLIÜRETAN KAUÇUK VE MAKINA SAN., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης, Πολυουρεθάνη, επενδυσεις τροχων, σχεδιασμος κυλινδρων, Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης, και Πολυουρεθάνη. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 7. BLICKLE CASTORS & WHEELS LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία BLICKLE CASTORS & WHEELS LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρούλια περιστρεφόμενα, Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης, Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ, Καρούλια περιστρεφόμενα, Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης, και Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ. Έχει έδρα σε Crownhill, Milton Keynes, Ηνωμένο Βασίλειο.

 8. WILD AG ZUG

  Ελβετία

  Η εταιρεία WILD AG ZUG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρούλια για έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης, Τροχοί και καρούλια, Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ, Τροχοί και καρούλια διακίνησης αγαθών, Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης, Τροχοί και καρούλια, Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ, και Τροχοί και καρούλια διακίνησης αγαθών. Έχει έδρα σε Zug, Ελβετία.

 9. SCHIEL GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SCHIEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικοι τροχοι. Έχει έδρα σε Neustadt b. Coburg, Γερμανία.

 10. MP PLAST A/S

  Δανία

  Η εταιρεία MP PLAST A/S, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τροχοι απο πλαστικο, και χυτευση με εγχυση. Έχει έδρα σε Ribe, Δανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

292 Επιχειρήσεις