• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • τροχοί και καρούλια από καουτσούκ

Αποτελέσματα για

Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BLICKLE RÄDER+ROLLEN GMBH U. CO. KG

  Γερμανία

  Η Blickle ανήκει στους ηγετικούς κατασκευαστές τροχών και τροχίσκων παγκοσμίως. Στο τυπικό πρόγραμμα της επιχείρησης περιλαμβάνονται περισσότερα από 30.000 προϊόντα. Η Blickle αναπτύσσει ειδικές λύσεις για ειδικές απαιτήσεις. Σήμερα η επιχείρηση παράγει ετησίως πάνω από 15 εκατομμύρια τροχούς, τροχούς καθοδήγησης και σταθερούς τροχίσκους. Τα ροδάκια και οι τροχίσκοι χρησιμοποιούνται σε μηχανήματα και συσκευές μεταφοράς κάθε είδους, για παράδειγμα σε εφοδιαστικές αλυσίδες, στη μηχανολογία και την κατασκευή εγκαταστάσεων καθώς και στη βιομηχανία τροφίμων. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1953. Η Blickle αρχικά κατασκεύαζε τροχούς για χειράμαξες. Από εκεί αναπτύχθηκε ένα πρόγραμμα τροχών, τροχών καθοδήγησης και σταθερών τροχίσκων ανώτερης ποιότητας. Το 1967 δημιουργήθηκε η πρώτη εταιρεία εμπορίας στο εξωτερικό. Σήμερα η Blickle εκπροσωπείται με 18 δικές της εταιρείες πωλήσεων στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, την Ασία και την Αυστραλία, καθώς και με αποκλειστικούς αντιπροσώπους σε περισσότερες από 120 χώρες παγκοσμίως.

 2. HESSENBRUCH SPREADING TECHNOLOGY

  Γερμανία

 3. TECNO RUOTE GROUP S.R.L.

  Ιταλία

 4. GERHARD SCHWALB GMBH

  Γερμανία

 5. TOST GMBH FLUGZEUGGERÄTEBAU

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH

  Γερμανία

  Εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια είμαστε ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας στον τομέα της εσωτερικής ροής υλικών. Από το μικροσκοπικό ράουλο επίπλου με διάμετρο μόλις 12 mm έως το ράουλο βαρέος τύπου με φέρουσα ικανότητα έως 15.000 kg σάς παρέχουμε ολόκληρο το φάσμα τροχών και ράουλων για τη βιομηχανία και τα αυτοκινούμενα βιομηχανικά μεταφορικά οχήματα. Εκτός αυτού παράγουμε με βάση τις δικές σας προδιαγραφές ράουλα στήριξης και συστήματα μεταφοράς για τη βέλτιστη ροή υλικού. Επίσης παράγουμε πολλούς άλλους τροχούς και ράουλα με βάση τις προδιαγραφές σας. Μπορείτε να επιλέξετε πολλές προαιρετικές επιλογές, όπως χρώματα κλπ. Με το μοναδικό σύστημα Rollfigurator® βρίσκεται γρήγορα και εύκολα το κατάλληλο προϊόν που θέλετε. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα www.rollfigurator.de. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η ομάδα της Rollentechnik von Stein GmbH. Υστερόγραφο Γνωρίζετε τη νέα μας σειρά υβριδικών ράουλων; Ράουλο οδήγησης και πέλμα μηχανήματος σε ένα προϊόν! Περισσότερα στην ιστοσελίδα μας www.rollentechnik.de.

 2. RHÔNE ÉLASTOMÈRES

  Γαλλία

  Η εταιρεία Rhône Elastomères ιδρύθηκε το 1976 και εξειδικεύεται στους βιομηχανικούς τροχούς και τροχίσκους χειρισμού για οποιαδήποτε χρήση από 20 κιλά μέχρι 12 τόνους ωφέλιμου φορτίου. Η Rhône Elastomères έχει ευρύ φάσμα προϊόντων, με αναλογία τιμής / ποιότητας που επιτρέπει να καλύψουν όλες τις ανάγκες των πελατών, καθώς και όλες τις τεχνικές απαιτήσεις των διαφόρων τομέων εφαρμογής. Η Rhône Elastomères ειδικεύεται στην υλοποίηση σχεδίων τροχών από καουτσούκ ή από πολυουρεθάνη σε ζάντες από χάλυβα, μηχανο-συγκολλημένων και με μηχανο-συγκολλημένα στηρίγματα για βαριά και πολύ βαριά φορτία. Πρόκειται για μια κατασκευή τροχού και ρουλέτας στα μέτρα των πελατών, καθώς και μια τεράστια γκάμα προϊόντων και ποιότητα εμπορικών υπηρεσιών για τις οποίες έγινε γνωστή η Rhône Elastomères.

 3. NEUMÁTICOS Y CARCASAS PARA RECAUCHUTAR GM

  Ισπανία

  Επιχείρηση που ειδικεύεται στις αγοραπωλησίες ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ Διαθέτουμε ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΦΟΡΤΗΓΩΝ, ΜΙΚΡΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ, ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΠΑΝΤΟΣ ΕΔΑΦΟΥΣ ΚΑΙ 4X4. Διάφορες ποιότητες ανάλογα με τις ανάγκες των ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΑΝΑΓΟΜΩΣΗΣ. Εμπόριο χονδρικής σε μεταχειρισμένα ελαστικά και οχήματα τουρισμού.

 4. NEUMÁTICOS RODACAN

  Ισπανία

  Κατασκευαστής ελαστικών, αναγόμωση ελαστικών, οικολογικά ελαστικά.

 5. RUEDAS ALEX

  Ισπανία

 1. G. O. NILSSON GES.M.B.H.

  Αυστρία

 2. QINGDAO YUFENG MACHINERY AND EQUIPMENT CO.,LTD

  Κίνα

 1. EKO SISTEM

  Σερβία

 2. LAR TRANSPORTNI SISTEMI D.O.O.

  Σλοβενία

 3. COMERCIAL BOLCASE SL

  Ισπανία

 4. STE BINDER ET JENNY

  Γαλλία

 5. DIPTAL

  Γαλλία

 6. MARSIL

  Βέλγιο

 7. S.E.P.T. - ROUES ET ROULETTES

  Γαλλία

 8. MECANARTE - METALURGICA DA LAGOA, LDA

  Πορτογαλία

 1. ELASTOMERI D.O.O. CELJE

  Σλοβενία

 2. WILD AG ZUG

  Ελβετία

 3. BLICKLE CASTORS & WHEELS LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 4. MP PLAST A/S

  Δανία

 5. JOLLY DESIGN

  Ιταλία

 6. RU.IN.CAR S.R.L.

  Ιταλία

 7. O.G.T.M. OFFICINE MECCANICHE S.R.L.

  Ιταλία

 8. ROTAGRI S.R.L.

  Ιταλία

 9. OFFICINE MECCANICHE GINO NERVIANI S.R.L.

  Ιταλία

 10. METAL - FORM S.R.L.

  Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

328 επιχειρήσεις