• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γαλακτοκομεία- τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Γαλακτοκομεία- τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός

ΤουρκίαΣμύρνη και περιοχή Αιγαίου
  1. DENKROM MILK PROCESSING MACHINE

    Τουρκία

    Η εταιρεία DENKROM MILK PROCESSING MACHINE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές για την παραγωγή τυριού, Μηχανές για την παραγωγή γιαουρτιού, Ψυκτικές δεξαμενές, Μηχανές για την παραγωγή τυριού, Μηχανές για την παραγωγή γιαουρτιού, και Ψυκτικές δεξαμενές. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

  2. FARK PROCESS

    Τουρκία

    Η εταιρεία FARK PROCESS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις και εξοπλισμος γαλακτοκομειων, και τυρια και γαλακτοκομικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

  3. ÖNSA MACHINE

    Τουρκία

    Η εταιρεία ÖNSA MACHINE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οινολογικες δεξαμενες, εγκαταστασεις και εξοπλισμος παραγωγης συμπυκνωμενου γαλακτος σε σκονη, και δεξαμενες για φυλαξη και αποθηκευση. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

  4. DENKROM

    Τουρκία

    Η εταιρεία DENKROM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές για την παραγωγή τυριού, Ψυκτικές δεξαμενές, Μηχανές για την παραγωγή τυριού, Ψυκτικές δεξαμενές, και Υλικό ψησίματος. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

  5. FARK PROCESS

    Τουρκία

    Η εταιρεία FARK PROCESS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξοπλισμοι και συσκευες για την παραγωγη πηγμενου γαλακτος, και βουτυροκομεια. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. DENKROM MACHINERY

    Τουρκία

    Η εταιρεία DENKROM MACHINERY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις και εξοπλισμος παραγωγης συμπυκνωμενου γαλακτος σε σκονη. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

  2. UZERMAK GIDA ENDUST.MAK.SAN.TIC.LTD.STI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία UZERMAK GIDA ENDUST.MAK.SAN.TIC.LTD.STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Γαλακτοκομεία- τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αριθμός αποτελεσμάτων.

7 Επιχειρήσεις