• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γεωργια - εισαγωγες-εξαγωγες

Αποτελέσματα για

Γεωργια - εισαγωγες-εξαγωγες

ΤουρκίαΚωνσταντινούπολη και περιοχή ΜαρμαράΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. LATRO KIMYA DIS TIC A.S.

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Στην Latro, το ταξίδι μας ξεκίνησε με την αφοσίωση στην παροχή εξαιρετικής απόδοσης με τις πρώτες ύλες μας. Ξ εταιρεία που ιδρύθηκε στην Κωνσταντινούπολη του 2010, έχει έκτοτε διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων της προκειμένου να συμπεριλάβει ένα ποικίλο φάσμα εφαρμογών συμπεριλαμβανομένων της φροντίδας των μαλλιών, της περιποίησης του δέρματος, των καλλυντικών χρώματος, της οικιακής φροντίδας, της κλωστοϋφαντουργίας και των αγροχημικών. Αυτό που μας διακρίνει είναι η συλλογική μας προσέγγιση της καινοτομίας που καλλιεργεί ομάδες οι οποίες χαρακτηρίζονται από αυτονομία και κατευθύνονται από τον κοινό σκοπό και τις κοινές αξίες. Στο δικό μας οικοσύστημα, καλλιεργούμε ένα πνεύμα της εξερεύνησης, της δημιουργικότητας και της επιχειρηματικότητας που μας οδηγεί να παρέχουμε λύσεις οι οποίες ξεπερνούν τα συμβατικά όρια. Η αφοσίωσή μας στην αριστεία διασφαλίζει ότι όσοι χρησιμοποιούν τις πρώτες ύλες μας εξασφαλίζουν εξαιρετική απόδοση που τους παρέχει τη δυνατότητα να δημιουργούν προϊόντα που οι καταναλωτές μπορούν να εμπιστεύονται και να πιστεύουν σε αυτά σε διάφορους κλάδους και εφαρμογές. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικές με το πώς η Latro Kimya μπορεί να καλύψει τις δικές σας ανάγκες χημικών λύσεων!

  2. ALCHEMIST TECHNOLOGIES

    Τουρκία

    Η Alchemist Technologies ιδρύθηκε το 2016 και κατασκευάζει γεωργικά μηχανήματα από την Τουρκία. Κατασκευάζουμε κυρίως ρυμουλκά γεωργικής χρήσης υπό το σήμα ALCHEMIST TRAILER, όπως ρυμουλκά δεματίων, κλασικά ρυμουλκά, και αυτοφερόμενα ρυμουλκά προσαρμοσμένα στις ανάγκες και για την άνεση των αγροτών. Στο ίδιο κτίριο, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας μάρκετινγκ στους εταίρους μας ώστε να ικανοποιήσουμε και να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας με επαγγελματικές πωλήσεις και μια τεχνική ομάδα. Προσφέρουμε γεωργικές λύσεις, όπως: •Εξοπλισμός όργωσης, •Εξοπλισμός φύτευσης •Φορτωτές και εξαρτήματα, •Εξοπλισμός δεματιάσματος, •Λιπάσματα και διαβρέκτες κοπριάς, •Ενεργειακές λύσεις, •Μηχανές δημιουργίας πακέτων, •Εξοπλισμός ψεκασμού και εξοπλισμός εκτροφής ζώων, επισκεφθείτε τον ιστότοπο μας για να ανακαλύψτε περισσότερα! Ο κύριος μας εταίρος KOMSILAJ Wrapper Round baller machines, είναι η ηγετική εταιρεία στην Τουρκία χάρη στην δύναμη της και στις πιο προηγμένες λειτουργικότητες της (τα μηχανήματα της μπορούν να συσκευάσουν τοματοπολτό και ξηρές ύλες όπως το βαμβάκι). Ο δεύτερος μας βασικός εταίρος είναι η OPAL PIVOT, η οποία φημίζεται για τα μηχανήματα της διαβροχής υψηλής απόδοσης και τους στροφείς της γενικής χρήσης, γραμμικοί, κεντρικοί, με κουτί ταχυτήτων για τις ανάγκες της γεωργικής άρδευσης. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  3. OZ-KA VAKUM PLASTIK AMBALAJ VE MAKINA KALIP SAN.TIC.LTD.STI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία OZ-KA VAKUM PLASTIK AMBALAJ VE MAKINA KALIP SAN.TIC.LTD.STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Catalca, Τουρκία.

  4. DEFLAS

    Τουρκία

    Η εταιρεία DEFLAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αρωματικά έλαια, και μπαχαρικα. Έχει έδρα σε Sakarya, Τουρκία.

  5. SEMKA PLASTIK

    Τουρκία

    Η εταιρεία SEMKA PLASTIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Tekirdag, Τουρκία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. YGM MUHENDISLIK

    Τουρκία

    Η εταιρεία YGM MUHENDISLIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  2. MERI GLOBAL EXPORT

    Τουρκία

    Η εταιρεία MERI GLOBAL EXPORT, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Hatay, Τουρκία.

  3. AGROTAR A.Ş.

    Τουρκία

    Η εταιρεία AGROTAR A.Ş., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

  4. TURKEY QUALITY

    Τουρκία

    Η εταιρεία TURKEY QUALITY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξαγωγή - συσκευασμένες πατάτες, κρεμμυδια, και παραγωγη και εμπορια αλατιου. Έχει έδρα σε Kocaeli-Www.qualityturkey.com, Τουρκία.

  5. EZER ARBORICULTURE

    Τουρκία

    Η εταιρεία EZER ARBORICULTURE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Balikesir, Τουρκία.

  1. 3S AGRO

    Τουρκία

    Η εταιρεία 3S AGRO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σποροι σουσαμιου, τζιντζερ, ιβισκος, και κουρκουμινη. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  2. AHS

    Τουρκία

    Η εταιρεία AHS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανταλλακτικα για αυτοματους πωλητες. Έχει έδρα σε Turkey/ Konya, Τουρκία.

  1. MARCOS

    Τουρκία

    Η εταιρεία MARCOS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  2. GÜMRUK MUSAVIRLIGI LTD. STI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία GÜMRUK MUSAVIRLIGI LTD. STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  3. DELTA TARIM URUNLERI LTD. STI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία DELTA TARIM URUNLERI LTD. STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Çanakkale, Τουρκία.

  4. GLS GRUP GROUP OF COMPANY

    Τουρκία

    Η εταιρεία GLS GRUP GROUP OF COMPANY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τύρφη - μηχανήματα και εξοπλισμός εξόρυξης, και Τύρφη - μηχανήματα και εξοπλισμός εξόρυξης. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  5. MARDEX CORPORATION

    Τουρκία

    Η εταιρεία MARDEX CORPORATION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, επιπλα, συμβουλοι λογιστικων θεματων, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  6. KOKNAR HAYVANCILIK TARIM SAN. VE TIC.LTD.STI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία KOKNAR HAYVANCILIK TARIM SAN. VE TIC.LTD.STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  7. TAYFA DAY. TUK. MAL. TEKS. INS. GIDA SAN. VE TIC. LTD. STI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία TAYFA DAY. TUK. MAL. TEKS. INS. GIDA SAN. VE TIC. LTD. STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Edremit, Τουρκία.

  8. FEYZ ÇIFTLIGI

    Τουρκία

    Η εταιρεία FEYZ ÇIFTLIGI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Kocaeli, Τουρκία.

  1. CHANDLER WALNUT TREES

    Τουρκία

    Η εταιρεία CHANDLER WALNUT TREES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Balikesir, Τουρκία.

  2. KARANFIL BAHÇESI

    Τουρκία

    Η εταιρεία KARANFIL BAHÇESI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σφήνα με οπή. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  3. BERBEROGLU LTD.

    Τουρκία

    Η εταιρεία BERBEROGLU LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους θερμοκηπια, και θερμοκηπια για φυτωρια. Έχει έδρα σε Antalya, Τουρκία.

  4. DOGAL EVIN

    Τουρκία

    Η εταιρεία DOGAL EVIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

  5. KEKOVA TARIM

    Τουρκία

    Η εταιρεία KEKOVA TARIM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Antalya, Τουρκία.

  6. PARISA AGRICULTURE EXPORT

    Τουρκία

    Η εταιρεία PARISA AGRICULTURE EXPORT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

  7. KAPIDAG FIDANCILIK

    Τουρκία

    Η εταιρεία KAPIDAG FIDANCILIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Balikesir, Τουρκία.

  8. SUNA NATURAL FRESH FRUITS

    Τουρκία

    Η εταιρεία SUNA NATURAL FRESH FRUITS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

  9. MARMARA TOHUM GELISTIRME A.S.

    Τουρκία

    Η εταιρεία MARMARA TOHUM GELISTIRME A.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σποροι σιταριου, και σποροι κριθαριου. Έχει έδρα σε TEKIRDAG, Τουρκία.

  10. GSLFILTER

    Τουρκία

    Η εταιρεία GSLFILTER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Γεωργια - εισαγωγες-εξαγωγες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

102 Επιχειρήσεις