• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γεωργια - εισαγωγες-εξαγωγες

Αποτελέσματα για

Γεωργια - εισαγωγες-εξαγωγες

ΤουρκίαΚωνσταντινούπολη και περιοχή Μαρμαρά
  1. EKINOKS IC VE DIS TICARET LTD STI

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η Ekinoks είναι μια επιχείρηση χονδρικού εμπορίου που προμηθεύεται και προμηθεύει επώνυμα προϊόντα σε όλο τον κόσμο. Η αφοσιωμένη μας ομάδα για τις εισαγωγές/ εξαγωγές βοηθά τους πελάτες, λιανοπωλητές και κατασκευαστές μας να διευρύνουν την δραστηριότητα της επιχείρησης/ σήματος τους τοπικά και σε όλες τις ηπείρους. Με πάνω από μια δεκαετία πείρας στις εξαγωγές, βοηθάμε τους πελάτες μας στην προώθηση και ανάπτυξη της γκάμας των προϊόντων τους, ικανοποιώντας τις προσδοκίες πώλησης και ανάπτυξης σε παγκόσμιο επίπεδο. Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται οι εξής: •Εργαλεία καθαρισμού οικιακής χρήσης, •Χαρτί υγείας, •Ομορφιά και ατομική φροντίδα, •Τρόφιμα και ποτά, •Οικιακά χημικά προϊόντα και πολλά άλλα που μπορείτε να δείτε στον ιστότοπο μας! Δραστηριοποιούμαστε σε όλες τις ηπείρους ώστε να παραδώσουμε τα προϊόντα μας στις καλύτερες αγορές... Ως Ekinoks, παρέχουμε εύκολη και προσβάσιμη εξυπηρέτηση πελατών ανά πάσα στιγμή. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες και εξαιρετικά καινοτόμες λύσεις. Για αυτό προσπαθούμε πάντα να δώσουμε προτεραιότητα στις ανάγκες των πελατών μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  2. BSM INDUSTRY AND GLOBAL TRADING

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BSM INDUSTRY AND GLOBAL TRADING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εμπορικοί οργανισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Πρόληψη πυρκαϊών - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Ανδρικά ενδύματα, Γυναικεία ενδύματα, Διαμετακομιστής τελωνείου, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, υδραυλικα εξαρτηματα και εξαρτηματα πεπιεσμενου αερα, ανταλλακτικα για υδραυλικους εξοπλισμους, και Πρόληψη πυρκαϊών - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Maltepe Istanbul, Τουρκία.

  3. ALCHEMIST TECHNOLOGIES

    Τουρκία

    Η Alchemist Technologies ιδρύθηκε το 2016 και κατασκευάζει γεωργικά μηχανήματα από την Τουρκία. Κατασκευάζουμε κυρίως ρυμουλκά γεωργικής χρήσης υπό το σήμα ALCHEMIST TRAILER, όπως ρυμουλκά δεματίων, κλασικά ρυμουλκά, και αυτοφερόμενα ρυμουλκά προσαρμοσμένα στις ανάγκες και για την άνεση των αγροτών. Στο ίδιο κτίριο, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας μάρκετινγκ στους εταίρους μας ώστε να ικανοποιήσουμε και να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας με επαγγελματικές πωλήσεις και μια τεχνική ομάδα. Προσφέρουμε γεωργικές λύσεις, όπως: •Εξοπλισμός όργωσης, •Εξοπλισμός φύτευσης •Φορτωτές και εξαρτήματα, •Εξοπλισμός δεματιάσματος, •Λιπάσματα και διαβρέκτες κοπριάς, •Ενεργειακές λύσεις, •Μηχανές δημιουργίας πακέτων, •Εξοπλισμός ψεκασμού και εξοπλισμός εκτροφής ζώων, επισκεφθείτε τον ιστότοπο μας για να ανακαλύψτε περισσότερα! Ο κύριος μας εταίρος KOMSILAJ Wrapper Round baller machines, είναι η ηγετική εταιρεία στην Τουρκία χάρη στην δύναμη της και στις πιο προηγμένες λειτουργικότητες της (τα μηχανήματα της μπορούν να συσκευάσουν τοματοπολτό και ξηρές ύλες όπως το βαμβάκι). Ο δεύτερος μας βασικός εταίρος είναι η OPAL PIVOT, η οποία φημίζεται για τα μηχανήματα της διαβροχής υψηλής απόδοσης και τους στροφείς της γενικής χρήσης, γραμμικοί, κεντρικοί, με κουτί ταχυτήτων για τις ανάγκες της γεωργικής άρδευσης. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  4. AKTFOOD FRUIT AND VEGETABLES

    Τουρκία

    Η εταιρεία AKTFOOD FRUIT AND VEGETABLES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

  5. RAHEB LTD

    Τουρκία

    Η εταιρεία RAHEB LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. OZ-KA VAKUM PLASTIK AMBALAJ VE MAKINA KALIP SAN.TIC.LTD.STI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία OZ-KA VAKUM PLASTIK AMBALAJ VE MAKINA KALIP SAN.TIC.LTD.STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Catalca, Τουρκία.

  2. DEFLAS

    Τουρκία

    Η εταιρεία DEFLAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αρωματικά έλαια, και μπαχαρικα. Έχει έδρα σε Sakarya, Τουρκία.

  3. MCC EXPORT / BT IHRACAT ITHALAT DANISMANLIK SIRKETI

    Τουρκία

    Η εταιρεία MCC EXPORT / BT IHRACAT ITHALAT DANISMANLIK SIRKETI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Αγροτικά προϊόντα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, αγροτικός εξοπλισμός, και Αγροτικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  4. PANTHERE

    Τουρκία

    Η εταιρεία PANTHERE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Νοσοκομειακές και ιατρικές υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Προϊόντα ομορφιάς, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  5. AGROTAR A.Ş.

    Τουρκία

    Η εταιρεία AGROTAR A.Ş., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

  1. KARSU FRUIT

    Τουρκία

    Η εταιρεία KARSU FRUIT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

  2. SEMKA PLASTIK

    Τουρκία

    Η εταιρεία SEMKA PLASTIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Tekirdag, Τουρκία.

  1. FEG LTD

    Τουρκία

    Η εταιρεία FEG LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χρηματοδοτηση για τον τομεα της γεωργιας, και τροφες για ζωα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  2. MERI GLOBAL EXPORT

    Τουρκία

    Η εταιρεία MERI GLOBAL EXPORT, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Hatay, Τουρκία.

  3. YGM MUHENDISLIK

    Τουρκία

    Η εταιρεία YGM MUHENDISLIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  4. RA TURKIYE

    Τουρκία

    Η εταιρεία RA TURKIYE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αυγα, και λαχανικα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  5. TURKEY QUALITY

    Τουρκία

    Η εταιρεία TURKEY QUALITY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξαγωγή - συσκευασμένες πατάτες, κρεμμυδια, και παραγωγη και εμπορια αλατιου. Έχει έδρα σε Kocaeli-Www.qualityturkey.com, Τουρκία.

  6. AGRODRALL

    Τουρκία

    Η εταιρεία AGRODRALL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σιταρι, και ακατεργαστο ρυζι. Έχει έδρα σε Yalova, Τουρκία.

  7. AHS

    Τουρκία

    Η εταιρεία AHS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανταλλακτικα για αυτοματους πωλητες. Έχει έδρα σε Turkey/ Konya, Τουρκία.

  8. 3S AGRO

    Τουρκία

    Η εταιρεία 3S AGRO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σποροι σουσαμιου, τζιντζερ, ιβισκος, και κουρκουμινη. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  1. UNCANNYGROUP

    Τουρκία

    Η εταιρεία UNCANNYGROUP, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βότανα φαρμακευτικής χρήσης, Φυτά και βότανα για την αρωματοποιία, λαχανικα, ειδικά λιπάσματα, Βότανα φαρμακευτικής χρήσης, και Φυτά και βότανα για την αρωματοποιία. Έχει έδρα σε İstanbul, Τουρκία.

  2. FASTRA GIDA VE OTOMOTIV ITH. VE IHR. LTD. STI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία FASTRA GIDA VE OTOMOTIV ITH. VE IHR. LTD. STI., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελαιούχα, εξαγωγη, δημητριακά και σπόροι, και Ελαιούχα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  3. GÜMRUK MUSAVIRLIGI LTD. STI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία GÜMRUK MUSAVIRLIGI LTD. STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  4. AWLAQI

    Τουρκία

    Η εταιρεία AWLAQI, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, υποστηριξη σε εισαγωγεσ-εξαγωγες, ενωσεις εισαγωγικων/ εξαγωγικων επιχειρησεων, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και εισαγωγή εξαγωγή πλαστικών υλικών. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  5. FAVOREFOOD TURKEY

    Τουρκία

    Η εταιρεία FAVOREFOOD TURKEY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ξηροι καρποι, κατεψυγμενα φρουτα, και λαχανικα βαθειας καταψυξης. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  6. EZER ARBORICULTURE

    Τουρκία

    Η εταιρεία EZER ARBORICULTURE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Balikesir, Τουρκία.

  7. MARCOS

    Τουρκία

    Η εταιρεία MARCOS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  8. FEYZ ÇIFTLIGI

    Τουρκία

    Η εταιρεία FEYZ ÇIFTLIGI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Kocaeli, Τουρκία.

  9. GLS GRUP GROUP OF COMPANY

    Τουρκία

    Η εταιρεία GLS GRUP GROUP OF COMPANY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τύρφη - μηχανήματα και εξοπλισμός εξόρυξης, και Τύρφη - μηχανήματα και εξοπλισμός εξόρυξης. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  10. CHANDLER WALNUT TREES

    Τουρκία

    Η εταιρεία CHANDLER WALNUT TREES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Balikesir, Τουρκία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Γεωργια - εισαγωγες-εξαγωγες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

197 Επιχειρήσεις