• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς

ΤουρκίαΚωνσταντινούπολη και περιοχή Μαρμαρά
  1. WUNDER FILTRE A.S.

    Τουρκία

    Η εταιρεία WUNDER FILTRE A.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φίλτρα για αυτοκίνητα, φορτηγά, οχήματα εργοταξίων, φίλτρα αυτοκινήτων, και Φίλτρα για αυτοκίνητα, φορτηγά, οχήματα εργοταξίων. Έχει έδρα σε Atasehir/istanbul, Τουρκία.

  2. CV INTERNATIONAL TRADING LTD. CO.

    Τουρκία

    Η εταιρεία CV INTERNATIONAL TRADING LTD. CO., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  3. 7URK TRADE COMPANY

    Τουρκία

    Η εταιρεία 7URK TRADE COMPANY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

  4. MIRMAK FORKLIFT VE IS MAK.YED.PARCA

    Τουρκία

    Η εταιρεία MIRMAK FORKLIFT VE IS MAK.YED.PARCA, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Kocaeli, Τουρκία.

  5. KANCA OTOMOTIV VE DIŞ TIC LTD.

    Τουρκία

    Η εταιρεία KANCA OTOMOTIV VE DIŞ TIC LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. REMAX LOJISTIK

    Τουρκία

    Η εταιρεία REMAX LOJISTIK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε istanbul, Τουρκία.

  2. ERKA KONSTRUKSIYON ENDUSTRIYEL CELIK YAPI GIDA SAN. VE TIC.LTD.STI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία ERKA KONSTRUKSIYON ENDUSTRIYEL CELIK YAPI GIDA SAN. VE TIC.LTD.STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παλετες, Αεροστεγείς θάλαμοι με γάντια, και μπιτονια σε αμαξιδια. Έχει έδρα σε Kocaeli, Τουρκία.

  3. SIM AUTOMOTIVE&NOKTAN

    Τουρκία

    Η εταιρεία SIM AUTOMOTIVE&NOKTAN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε 4.levent/istanbul, Τουρκία.

  4. MERKEZ AMBULANS +90 212 585 60 80

    Τουρκία

    Η εταιρεία MERKEZ AMBULANS +90 212 585 60 80, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  5. SIGMA CART

    Τουρκία

    Η εταιρεία SIGMA CART, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  1. EMANET COMPANY

    Τουρκία

    Η εταιρεία EMANET COMPANY, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  2. ZORLU NAKLIYAT

    Τουρκία

    Η εταιρεία ZORLU NAKLIYAT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  1. BRS PLAST AUTO ACCESSORY

    Τουρκία

    Η εταιρεία BRS PLAST AUTO ACCESSORY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαγωγη, Ανταλλακτικά, και Ανταλλακτικά αυτοκινήτου. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

  2. OZDAL GROUP

    Τουρκία

    Η εταιρεία OZDAL GROUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  3. DINLER GRUP CO. LTD.

    Τουρκία

    Η εταιρεία DINLER GRUP CO. LTD., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανταλλακτικα για λεωφορεια, και ανταλλακτικα φορτηγων. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

  4. CROSSROAD TRAFFIC

    Τουρκία

    Η εταιρεία CROSSROAD TRAFFIC, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  5. NEVA

    Τουρκία

    Η εταιρεία NEVA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενοικιαζονται ανταλλακτικα μηχανηματα και εξοπλισμους οικοδομων, και ηλεκτρικοι πυκνωτες και συστηματα διορθωσης συντελεστη ισχυος. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  6. TAVSAN KALIP

    Τουρκία

    Η εταιρεία TAVSAN KALIP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μικτά φορτία, και μετακομισεις βιομηχανιων. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

  7. EMOTOR AUTOMOTIVE

    Τουρκία

    Η εταιρεία EMOTOR AUTOMOTIVE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  8. TAN-EKS OTOMOTIV VE DIS TICARET LTD. STI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία TAN-EKS OTOMOTIV VE DIS TICARET LTD. STI., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανταλλακτικα για γεωργικα τρακτερ. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  1. AVENUE OTO SERVIS

    Τουρκία

    Η εταιρεία AVENUE OTO SERVIS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  2. HIDRO-MAK

    Τουρκία

    Η εταιρεία HIDRO-MAK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  3. PITON LOJISTIK

    Τουρκία

    Η εταιρεία PITON LOJISTIK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Stambul, Τουρκία.

  4. SEL SHIPPING COMPANY

    Τουρκία

    Η εταιρεία SEL SHIPPING COMPANY, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε ISTANBUL, Τουρκία.

  5. RAM DIS TICARET A S

    Τουρκία

    Η εταιρεία RAM DIS TICARET A S, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  6. UNSPED GLOBAL LOJISTIK TICARET A S

    Τουρκία