• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς - Εισαγωγές εξαγωγές

  1. IMV SPEDITION LTD

    Βουλγαρία

    Verified by europages badge

    Η IMV SPEDITION LTD είναι μια εταιρεία διαμετακόμισης φορτίων που εξειδικεύεται στην διοργάνωση διεθνών αποστολών, με έδρα στην Σόφια, Βουλγαρία.Είμαστε μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών με δραστηριότητα στην βιομηχανία του εξοπλισμού μεταφοράς και οχημάτων και εισαγωγής- εξαγωγής. Δραστηριοποιούμαστε επίσης στις διεθνείς ναυλώσεις, στις αποθήκες και στην διεθνή διαμετακόμιση. Η αποστολή μας είναι να σας παρέχουμε, στους πελάτες μας, μια αξιόπιστη και ασφαλής μεταφορά. Παρέχουμε διάφορες κατηγορίες υπηρεσιών: Συναποστολές, πλήρεις φορτία, υπερμεγέθη φορτία, προϊόντα υπό ελεγχόμενη θερμοκρασία, επικίνδυνα φορτία (ADR). Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας !

  2. AUTO-PIECE BURGUIERE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Βρίσκεται στο Aveyron, το συνεργείο αυτοκινήτων AUTO PIECE BURGUIERE βρίσκεται στη διάθεσή σας εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια. Η ομάδα μας σα προσφέρει τεράστια γκάμα μεταχειρισμένων μηχανικών συστατικών, εξαρτήματα αυτοκινήτου και / ή τρακαρισμένα αυτοκίνητα και σε κατάσταση. Η εταιρεία προτείνει μεγάλη ποικιλία μεταχειρισμένων ανταλλακτικών: τουριστικών οχημάτων, επαγγελματικών οχημάτων, μικρών οχημάτων για γήπεδα γκολφ, 4X4 και ενίοτε μοτοσυκλετών και αγροτικού υλικού. Όλα τα εξαρτήματά μας που επαναχρησιμοποιούνται έχουν 3 μήνες εγγύηση. Η παράδοση των ανταλλακτικών σας σε 48 με 72 ώρες στην ηπειρωτική Γαλλία μπορεί να πραγματοποιηθεί. Για να μπορούμε να ανταποκριθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα στις απαιτήσεις σας, θέτουμε στη διάθεσή σας ένα στόλο 6000 τ.μ. για την αποσυναρμολόγηση των εξαρτημάτων σας. Μπορείτε επίσης να βρείτε όλα τα τρακαρισμένα οχήματα και έτοιμα σε κατάσταση πώλησης. Οι διάφοροι πάροχοι υπηρεσιών μεταφορών μας είναι πιθανό να παραδώσουν μέσα σε 8 ημέρες. Η επιχείρηση προσπαθεί να συμμορφωθεί με τα περιβαλλοντικά πρότυπα και να σας εξυπηρετήσουμε.

  3. MAYUMBE CONNECTING

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MAYUMBE CONNECTING, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αεροπορικές μεταφορές εμπορευμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διεθνή φορτία, Εμπορευματοκιβώτια - αεροπορική μεταφορά, Αεροπορική ναύλωση για εμπορεύματα, Ναυτιλιακή ναύλωση, Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς, Αυτοκίνητα μεταχειρισμένα, Φορτηγά μεταχειρισμένα, Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός, και Εισαγωγές-εξαγωγές - πληροφορική. Έχει έδρα σε Liège, Βέλγιο.

  4. TRANSAUTOMOBILE SA

    Βέλγιο

    Από την αρχή, η Transautomobile δραστηριοποιήθηκε στην πώληση «αφορολόγητων - χωρίς Φ.Π.Α.» οχημάτων για εξαγωγές από το 1973 και πιο συγκεκριμένα προς την Αφρική. Η Transautomobile αναπτύσσεται συνεχώς. Με την πάροδο των ετών, ανέπτυξε την γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες της, καθώς και τις περιοχές διεξαγωγής εμπορίου. Έδρα στις Βρυξέλλες, στην καρδιά της Ευρώπης. Οδικά οχήματα, αυτοκίνητα όλων των εμπορικών σημάτων και σχεδίων, 4X4, φορτηγά pick-up. Λεωφορεία μικρά, λεωφορεία, Πούλμαν, επαγγελματικά οχήματα

  5. STENZEL LOGISTICS E.K.

    Γερμανία

    Η βασική μας αρχή: Κανένα έργο δεν είναι αδύνατο. Αναλαμβάνουμε ευχαρίστως ολόκληρη την επιμελητειακή διεκπεραίωση των μεταφορών σας σε ολόκληρη την ομοσπονδιακή επικράτεια και των διεθνών μεταφορών σας (από ένα τεμάχιο έως βαριά φορτία) πάντοτε με γρήγορο, ευέλικτο και αξιόπιστο τρόπο – ακόμη και για κρίσιμες από την άποψη του χρόνου ή εξαιρετικές περιπτώσεις. Οι πελάτες μας παραλαμβάνουν τα πακέτα τους με περιμετρικά λογότυπα από την ίδια εταιρεία. Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία μας στον τομέα των έξυπνων λύσεων διοικητικής μέριμνας και μεταφορών με εξαιρετικά μικρές προθεσμίες ανταπόκρισης και παράδοσης είμαστε ένας άκρως εξειδικευμένος και δοκιμασμένος συνεργάτης πολλών γνωστών εταιρειών με παραγωγή και αποστολές «just-in-time» ή εξπρές σε ολόκληρο τον κόσμο. Εγκεκριμένη μεταφορική εταιρεία, πιστοποιημένος κατά AEO εμπορικός διαμεσολαβητής.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PARTSHOUSE

    Ελλάδα

    Η Εταιρία Γιαννακίδης Α. & Σια Ο.Ε Ιδρύθηκε Το 2004 Με Πρωταρχικό Της Στόχο Να Καλύψει Τις Ανάγκες Της Ελληνικής Αγοράς. Οι Ιδιόκτητες Εγκαταστάσεις, 500 Τ.Μ., Της Εταιρείας, Η Τεράστια Γκάμα Ανταλλακτικών Και Το Εξειδικευμένο Προσωπικό Της, Την Αναβαθμίζουν Καθημερινά, Στις Πλέον Απαιτητικές Συνθήκες, Της Ελληνικής Αγοράς. Από Το 2007 Η Εταιρεία Μας Δραστηριοποιείται Και Στο Χώρο Των Εισαγωγών, Γεγονός Που Την Καθιστά, Μία Απο Τις Πιο Ανταγωνιστικές Εταιρείες Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων Σε Πανελλαδικό Επίπεδο. Το Συνεχώς Αυξανόμενο Πελατολόγιο, Μας Ώθησε Στην Δημιουργία Ενός Πληρέστατου Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Κύριος Σκοπός “Αυτού” Είναι Η Καλύτερη Και Πιο Άμεση Εξυπηρέτηση Των Πελατών Σε Οποιοδήποτε Σημείο Πανελλαδικά. Με Την Δημιουργία Του Ηλεκτρονικού Καταστήματος Δίνουμε Την Δυνατότητα Στους Πελάτες Να Επιλέξουν Τα Ανταλλακτικά Που Χρειάζονται Οποιαδήποτε Χρονική Στιγμή Θελήσουν Και Να Ενημερωθούν Άμεσα Σχετικά Με Την Διαθεσιμότητα, Την Τιμή, Τα Τεχνικά Χαρακτηριστικά Και Το Κόστος Μεταφοράς Του Ανταλλακτικού, Προς Τον Τελικό Προορισμό Αποστολής.

  2. ENC

    Γαλλία

    Η ENC είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες εξαγωγής μεταχειρισμένου εξοπλισμού οδικής μεταφοράς στις ανατολικές χώρες, όλα τα είδη οδικών τρακτέρ, μεταφορείς μεγάλου όγκου, φορτηγά, ημι-ρυμουλκούμενα κάθε είδους η προσωρινή ασφάλιση ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ/ΕΞΑΓΩΓΗΣ προτείνεται όποιος και να είναι ο τελικός προορισμός του εξαγώμενου οχήματος.Εδώ και 15 χρόνια, δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά στον χώρο του αυτοκινήτου, είμαστε ο κύριος εξαγωγέας μεταχειρισμένων βιομηχανικών οχημάτων στη Ρωσία, ειδικός στις Ανατολικές χώρες με αναχώρηση από τη Γαλλία.

  3. AGATE TRASPORTI SRL

    Ιταλία

    Η Agate Trasporti srl δραστηριοποιείται στον τομέα των εθνικών και διεθνών μεταφορών τροφίμων και αναλώσιμων εμπορευμάτων σε ελεγχόμενη θερμοκρασία (-20° +1). Στόλος οχημάτων που αποτελείται από 7 οχήματα τελευταίας γενιάς, τα οποία παρακολουθούνται με δορυφορικό σύστημα. Πραγματοποιούμε τακτικές μεταφορές σε όλη την Ιταλία, την Ισπανία και την Πορτογαλία και συντονίζουμε τις μεταφορές σε διεθνές επίπεδο, με πλήρη φορτία ή με συναποστολές.

  4. BIKE TRAILERS

    Ελλάδα

    Η Bike Trailers ιδρύθηκε το 2012 με σκοπό να διαδώσει στον Έλληνα ποδηλάτη την κουλτούρα των Ευρωπαίων ποδηλατών. Είναι η πρώτη εταιρία που εισήγαγε Bike Trailers στη χώρα μας.Η Bike Trailers εισάγει: Ρυμουλκούμενα Καρότσια - Τρέιλερ για παιδιά, Ρυμουλκούμενα Τρέλερ Ποδηλάτων για Σκύλους, Ρυμουλκούμενα Τρέιλερς ποδηλάτων Μεταφοράς Φορτίων.

  5. MHH INTERNATIONAL

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία MHH INTERNATIONAL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα μεταχειρισμένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς, και Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Cranleigh, Ηνωμένο Βασίλειο.

  1. OFM OTOMOTIV SANAYI VE TICARET LTD.ŞTI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία OFM OTOMOTIV SANAYI VE TICARET LTD.ŞTI., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βαλβίδες, σιαγωνες φρενου για οχηματα, δακτύλιοι ώθησης ABS, και φυσητηρες. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

  2. BRINA CELIJA S.P.

    Σλοβενία

    Η εταιρεία BRINA CELIJA S.P., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Ljubljana, Σλοβενία.

  1. KANIAGA TRANSPORTS FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία KANIAGA TRANSPORTS FRANCE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Garges Les Gonesse, Γαλλία.

  2. SETTI TRASPORTI DI CARLO SETTI & C. SNC

    Ιταλία

    Η εταιρεία SETTI TRASPORTI DI CARLO SETTI & C. SNC, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταθμός φορτοεκφόρτωσης/ναύλωσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς, διατροπικες μεταφορες και αποστολες εμπορευματων, Μεταφορές ADR, οδικες συναποστολες εμπορευματων, και Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Castelnuovo Scrivia, Ιταλία.

  3. INSIGHT TRANS LOGISTICS LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία INSIGHT TRANS LOGISTICS LTD, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διεθνεις μεταφορες, και μεταφορες με φορτηγα. Έχει έδρα σε Worcester, Ηνωμένο Βασίλειο.

  4. SAPPHIRE PREMIUM TECHNOLOGY CO,.LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία SAPPHIRE PREMIUM TECHNOLOGY CO,.LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαγωγη, πώληση χονδρικής, και παιχνιδια για κηπους. Έχει έδρα σε Shenzhen, Κίνα.

  5. CAR EXPORT COMPANY

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία CAR EXPORT COMPANY, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Haydock, Ηνωμένο Βασίλειο.

  6. WUNDER FILTRE A.S.

    Τουρκία

    Η εταιρεία WUNDER FILTRE A.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φίλτρα για αυτοκίνητα, φορτηγά, οχήματα εργοταξίων, φίλτρα αυτοκινήτων, και Φίλτρα για αυτοκίνητα, φορτηγά, οχήματα εργοταξίων. Έχει έδρα σε Atasehir/istanbul, Τουρκία.

  7. CV INTERNATIONAL TRADING LTD. CO.

    Τουρκία

    Η εταιρεία CV INTERNATIONAL TRADING LTD. CO., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  8. CARROZZERIA TONELLO DI TONELLO SAMUELE

    Ιταλία

    Η εταιρεία CARROZZERIA TONELLO DI TONELLO SAMUELE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα ειδικών προδιαγραφών - αμαξώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς, ανταλλακτικα εμπορικων οχηματων, καρμπυρατερ για αυτοκινητα αντικες, Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς, και αγωνιστικα ανταλλακτικα. Έχει έδρα σε Villanova Di Camposampiero, Ιταλία.

  1. HOLBRECHT

    Βέλγιο

    Η εταιρεία HOLBRECHT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, φορτηγα, μεταχειρισμενα φορτηγα, και Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Lebbeke, Βέλγιο.

  2. 7URK TRADE COMPANY

    Τουρκία

    Η εταιρεία 7URK TRADE COMPANY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

  3. BUYSE CONTAINERS

    Βέλγιο

    Η εταιρεία BUYSE CONTAINERS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς, Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς, και εμπορευματοκιβωτια. Έχει έδρα σε Rumbeke, Βέλγιο.

  4. KAI BASSEN LANDMASCHINEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία KAI BASSEN LANDMASCHINEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Bothel, Γερμανία.

  5. FISCHER & RECHSTEINER DO BRASIL

    Βραζιλία

    Η εταιρεία FISCHER & RECHSTEINER DO BRASIL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διεθνεις μεταφορες. Έχει έδρα σε Jundiai, Sp, Βραζιλία.

  6. REMAX LOJISTIK

    Τουρκία

    Η εταιρεία REMAX LOJISTIK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε istanbul, Τουρκία.

  7. PAX TRUCKS

    Βέλγιο

    Η εταιρεία PAX TRUCKS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιδιορθώσεις οχημάτων, Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς, Επιδιορθώσεις οχημάτων, Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς, μεταφορες με φορτηγα, και φορτηγα. Έχει έδρα σε Tienen, Βέλγιο.

  8. KULAC OTO SAN.TIC.LTD.STI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία KULAC OTO SAN.TIC.LTD.STI., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς, και Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

  9. CIM COMPAGNIE INTERNATIONALE DE MAINTENANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία CIM COMPAGNIE INTERNATIONALE DE MAINTENANCE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σιδηροδρομικες μεταφορες. Έχει έδρα σε Evry Cedex, Γαλλία.

  10. AUTOGARDINEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία AUTOGARDINEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

532 Επιχειρήσεις