• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • σπεσιαλιτέ (τρόφιμα)

Αποτελέσματα για

Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα) - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SAS MERCURYA TRADING

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Σας προμηθεύουμε σε: Ελαιώδη, Ηλιέλαιο, Κόλζα, Σόγια, Αραβόσιτος, Canola. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα, σκόνες, Ευρωπαϊκή παραγωγή UHT καθώς και γεωργικούς συνεταιρισμούς. Διαθέτουμε τα εμπορικά σήματα: African Queen. Europa Milk, Sunflower Queen oil, Stella Rosa Palma d'Oro. Mercurya France, επιχείρηση τροφίμων, με έδρα στην Νίκαια στην μυθική λεωφόρος Promenade des Anglais, που βρίσκεται στον κατάλογο της παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Δεν είμαστε πολυεθνική, αλλά μια επιχείρηση κοινωνικά υπεύθυνη που στηρίζει την ανάπτυξη των κοινοτήτων με τις οποίες συνεργαζόμαστε, κυρίως στην Αφρική και στις αναπτυσσόμενες χώρες.Πράγματι, φροντίζουμε όσο γίνεται ώστε να αποκτήσουμε βιώσιμες σχέσεις με τους πελάτες μας αλλά και με τους προμηθευτές μας κατανοώντας τις επιθυμίες τους, τηρώντας μια συνεργασία μαζί τους με βάση την ισότητα και τον σεβασμό. Δεν είμαστε παραγωγοί αλλά δίνουμε παραγγελίες, έτσι διαθέτουμε τα ιδιόκτητα μας σήματα. Επιλέγουμε με ιδιαίτερη προσοχή τους παραγωγούς με τους οποίους επεξεργαζόμαστε μια αυστηρή συγγραφή υποχρεώσεων. Η Mercurya France δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο να προσφέρει στους πελάτες της μια ποιοτική εξυπηρέτηση. Πράγματι, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις ταχύτητας και ευελιξίας του διεθνές εμπορίου, φροντίζουμε ώστε να ικανοποιήσουμε βέλτιστα τις ανάγκες τους. 'Ετσι με βάση την μεγάλη μας πείρα στο πεδίο, δημιουργήσαμε το ρητό μας: « Να κάνουμε τα πράγματα σωστά και να το διαδώσουμε ».

 2. HUBCYCLE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η Hubcycle είναι μια startup εταιρεία η οποία ανέπτυξε μια δομή upcycling με βάση τα φυτά, ανακυκλώνοντας συνεπώς απορρίματα (φλούδες φρούτων και λαχανικών ή πίτες από λιναρόσπορους, π.χ.) και προσφέροντας τα σε άλλες βιομηχανίες για χρήση. Στόχος της είναι να δημιουργήσει έναν πραγματικό βιώσιμο παγκόσμιο δίκτυο, όπου η παραγωγή υποπροϊόντων θα μπορεί να ικανοποιεί την ζήτηση καθαρών και υπεύθυνων φυτικών συστατικών. Η Hubcycle συγκεντρώνει τις βιομηχανίες που δεν καταναλώνουν το ίδιο μέρος ενός φυτού αξιοποιώντας τα διατροφικά και φυτικά απορρίματα σε καινότομες πρώτες ύλες για τα προϊόντα διατροφής και ατομικής φροντίδας. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε.

 3. CHANFI IMPORT/EXPORT

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CHANFI IMPORT/EXPORT είναι έμπορος χονδρικής, διανομέας στις διεθνείς εισαγωγές/ εξαγωγές. Τα εμπορεύματα που εισάγουμε και εξάγουμε, προορίζονται στους επαγγελματίες σε όλες τις ηπείρους. προϊόντα διατροφής, - οικοσκευές, - κονσέρβες, - μη οινοπνευματώδη ποτά, - προϊόντα φροντίδας και υγιεινής - καλλυντικά. καθώς και χιλιάδες ονόματα αναφοράς όπως η Coca-Cola, Fanta, Orangina κ α. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 4. MAISON BOTEH

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η MAISON BOTEH είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, που ιδρύθηκε από μητέρα και γιο, ειδικεύεται σε εκλεπτυσμένα προϊόντα διατροφής με γεύσεις από την Περσία/ το Ιράν. Τα προϊόντα μας επεξεργάζονται με παραδοσιακό τρόπο, συνδυάζοντας δημιουργικότητα και πάθος για την Ιρανική κουζίνα. Μεταξύ άλλων, προσφέρουμε δύο επιπλέον υπηρεσίες: Δημιουργία προϊόντων με λευκή ετικέτα καιπορισμό προϊόντων made in France. Περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω: Διατηρούμε πολλαπλές δραστηριότητες: 1/ Πώληση των προϊόντων MAISON BOTEH : •Ένα μοναδικό προϊόν : L’Or Noir, πολτός από μαύρο λεμόνι από το Ιράν, •Μαρμελάδες με γεύσεις Περσίας (δείτε τα προϊόντα). - Διαθέσιμα σε διάφορές μορφές : Λιανική ή CHR : από 100 γρ. έως 500 γρ/ ξενοδοχεία: 28 γρ. 42 γρ. - Δυνατότητα βιολογική προέλευσης, - Πιστοποίηση IFS • Μπαχαρικά (Σαφράν, Σουμάκ κ.λπ.), ξηροί καρποί (φυστίκι, άγριο αμύγδαλο κ.λπ) ή αφυδατωμένα φρούτα (αφυδατωμένη φράουλα, μάνγκο από το Ιράν, - Βιολογικής προέλευσης επίσης δυνατή. 2/ Προμηθευτής προϊόντων με λευκή ετικέτα: - Δημιουργούμε συνταγές για εσάς, - Υλοποιούμε μαζί την ετικέτα αν δεν έχετε γραφίστα/σχεδιαστή, - Σας συνοδεύουμε για την δημιουργία της συγγραφής υποχρεώσεων.3/ Εξωπορισμό γαστρονομικών προϊόντων « Made in France » : - 'Εναν δίκτυο εταίρων μας επιτρέπει να σας υποστηρίξουμε στην αναζήτηση σας προϊόντων made in France. Έλαιο, αρτύματα, μαρμελάδες κ.λπ.Με την MAISON BOTEH, τα πάντα γίνονται. Προσφέρουμε υπηρεσίες στα μέτρα του πελάτη ώστε να ικανοποιήσουμε βέλτιστα τις προσδοκίες και ανάγκες σας.

 5. IS COMMODITY

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Πως λειτουργούμε: 1 Αίτηση 2 Εύρος τιμών 3 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ 4 Προσφορά τιμής 5 ICPO 6 Απόδειξη κεφαλαίου (SWA) 7 Εξόφληση (με φπα 30% προκαταβολή) 8 Αποστολή 9 Παράδοση εγγράφων ( FCA, FOB, CIF ) 10 Εξόφληση (LC, με φπα, προκαταβολή 70%)

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. SETHNESS ROQUETTE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Από το 1880, η εταιρεία Sethness Roquette ειδικεύεται στην παρασκευή καραμέλας σε διάφορες μορφές και για διάφορες χρήσεις (υγρή, πάστα, σκόνη ή κομμάτια), τόσο για ζαχαροπλαστική όσο και για τον αγροδιατροφικό τομέα. Χάρη στην παγκόσμια παρουσία της και τα τέσσερα κέντρα παραγωγής, η Sethness Roquette έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε κορυφαία εταιρεία στην παραγωγή καραμέλας. ΚΑΡΑΜΕΛΟΧΡΩΜΑΤΑ: Τα καραμελοχρώματα είναι οι πιο συχνά χρησιμοποιούμενες χρωστικές ουσίες στον αγροδιατροφικό τομέα. Γνωστά για την ποιότητά τους, τα καραμελοχρώματα προσφέρουν διαφορετικές διαλυτές λύσεις για κάθε τύπο εφαρμογής, με σκοπό τη σταθερή ποιότητα του χρώματος. ΨΗΜΕΝΗ ΖΑΧΑΡΗ: Είτε σε υγρή μορφή είτε σε σκόνη, η ψημένη ζάχαρη είναι καραμελωμένη ζάχαρη που δίνει μια καραμελέ γεύση ή/και χρώμα στα διατροφικά προϊόντα. ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ: Η αρωματική καραμέλα παράγεται μέσα από μια ελεγχόμενη διαδικασία θέρμανσης διατροφικών ζαχάρων. Είτε σε υγρή είτε σε στερεά μορφή, δίνει μια γεύση καραμέλας, λιγότερο ή περισσότερο έντονη, ανάλογα με τις απαιτήσεις. Ανάλογα με το πώς παρασκευάζεται, η καραμέλα μπορεί να είναι παχύρευστη, παραδοσιακή ή πικάντικη. ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ: Οι ειδικές καραμέλες αποτελούν μια μεγάλη οικογένεια καραμέλων, από καραμέλα γάλακτος μέχρι αλμυρή καραμέλα βουτύρου, βίγκαν, με λιγότερη ζάχαρη κ.λπ. Αυτές οι καραμέλες, σε μορφή πάστας ή σε κομμάτια, προσφέρουν μοναδική υφή και γεύση στο κάθε προϊόν. Μπροούν να χρησιμοποιηθούν διάφορα συστατικά (μέλι, γάλα, κρέμα, σοκολάτα, βούτυρο, φυτικά λιπαρά κ.λπ.).

 2. MUDRAC SRLS

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Καλώς ήρθατε στην Ipos, το σημείο αναφοράς για προϊόντα πραγματικά Made in Italy. Με βαθιές ρίζες στην ιταλική παράδοση της χειροτεχνίας, η Ipos είναι αφοσιωμένη στη διατήρηση και την προώθηση της γνησιότητας και της ποιότητας που έχει να προσφέρει η χώρα μας. Εκπροσωπούμε χιλιάδες μικρές εταιρείες, οι οποίες εργάζονται με άσβεστο πάθος για να κρατήσουν ζωντανές τις παραδοσιακές τεχνικές, αντιστεκόμενες στην παγκόσμια τυποποίηση. Προσφέρουμε γαστρονομικές λιχουδιές και χειροποίητα προϊόντα προσεκτικά επιλεγμένα ώστε να διασφαλίζουν μια μοναδική εμπειρία, αντιπροσωπευτική του ιταλικού τρόπου ζωής, ο οποίος είναι συνώνυμος με την ευεξία και το υψηλό γούστο. Από τη βόρεια, μέχρι τη νότια Ιταλία, το κάθε προϊόν που περιλαμβάνει ο κατάλογός μας έχει επιλεχθεί για την ιστορία που κουβαλάει, την ποιότητά του και τη σύνδεσή του με τον τόπο παραγωγής του. Με περισσότερους από 4.800 κωδικούς, ο κατάλογός μας εμπλουτίζεται συνεχώς, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ανακαλύπτετε νέα εξαιρετικά προϊόντα και καινοτόμες δημιουργίες κάθε μέρα. Δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε προϊόντα άριστης ποιότητας, αλλά και για τη δημιουργία μιας γέφυρας επικοινωνίας ανάμεσα στους ντόπιους παραγωγούς και στο παγκόσμιο κοινό, δίνοντας αξία στη δουλειά των χειροτεχνών και στα προϊόντα που αντιπροσωπεύουν τον παλμό του Made in Italy. Μπείτε κι εσείς στη διεθνή οικογένεια των πελατών μας και απολαύστε την πολυτέλεια των ιταλικών χειροποίητων προϊόντων και σπεσιαλιτέ. Κάθε αγορά μέσα από την Ipos δεν είναι μια απλή καταναλωτική πράξη, παρά περισσότερο ένα βήμα προς τη βιωσιμότητα των πρακτικών που αποτελούν έμβλημα της ιταλικής κουλτούρας. Ανακαλύψτε μαζί μας το πραγματικό ιταλικό γούστο.

 3. SA CONSERVERIE DU SUD

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Με πάνω από έναν αιώνα πείρας και μια μοναδική τεχνογνωσία, η Conserverie du Sud ξεχωρίζει ως πρώτος παρασκευαστής τερίν με βάση το χοιρινό κρέας και ο μοναδικός με εγχώρια και διεθνή ανάπτυξη. Η Conserverie du Sud έκλεισε μια τοπική συνεργασία και εφοδιάζεται σε χοιρινό κρέας ειδικής ετικέτας από επώνυμο τοπικό προμηθευτή, φημισμένος για τα κρέατα του με ετικέτα Label Rouge. Το κλειδί της επιτυχίας μας βρίσκεται : στην γεύση, την ισορροπία των γεύσεων και την νόστιμη υφή ! Με μια τεχνογνωσία που μεταβιβάζεται από γενιά σε γενιά, τα προϊόντα παρασκευάζονται από αγνές παραδοσιακές συνταγές. Η επιχείρηση είναι περήφανη που προσφέρει φυσικά προϊόντα στους καταναλωτές της. Από το 2021, η Conserverie du Sud αποκτά την πιστοποίηση κατά IFS εκδ. 8. Η IFS FOOD είναι διεθνής οργανισμός που εκτιμά την συμβατότητα των προϊόντων και των διαδικασιών σε ότι αφορά την ασφάλεια και την ποιότητα των τροφίμων. Η Conserverie du Sud προσφέρει διάφορες πιστοποιήσεις: Label Rouge : από χοίρους που εκτρέφονται στον εξωτερικό χώρο, για φρέσκο, πλούσιο, εξαιρετικό και νόστιμο κρέας. - ABio αποδεικνύει μια γεωργική παραγωγική μέθοδος που σέβεται τα φυσικά συστήματα και τους φυσικούς κύκλους.-VPF οι χοίροι γεννιούνται, εκτρέφονται, σφάζονται και επεξεργάζονται στην Γαλλία. -IGP Porc du Sud-Ouest επιβεβαιώνει πως οι χοίροι γεννιούνται, εκτρέφονται, σφάζονται και επεξεργάζονται στην Νοτιοδυτική Γαλλία.

 4. DELFINO BATTISTA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Μετά τον πόλεμο, ο Pasquale Battista άνοιξε στην Τσετάρα μια μικρή κονσερβοποιία, την οποία λειτουργούσε με πολλή αγάπη και υπερηφάνεια μέχρι τη δεκαετία του 90'. Με το πέρασμα του χρόνου, η γεύση των προϊόντων μας δεν άλλαξε, όπως και οι φάσεις της παραγωγικής διαδικασίας και της προσεκτικής επιλογής των πρώτων υλών. Όλες αυτές οι φάσεις πραγματοποιούνται με εξαιρετική προσοχή, προκειμένου να διασφαλίζεται η συμμόρφωση με όλα τα ισχύοντα πρότυπα παραγωγής και τους νόμους.

 5. DELEYER FOOD

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η DeLeyer Food ιδρύθηκε το 1914 ως εργοστάσιο παραγωγής παξιμαδιών. Το 2006 αναπτύξαμε το προϊόν ChocoWriters, και σήμερα παρασκευάζουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και συστατικών διακόσμησης γλυκών, κυρίως ως ιδιωτική ετικέτα. Η γκάμα των προϊόντων συμπεριλαμβάνει φυσικά (χωρίς άζωτο) και συνθετικά χρωστικά τροφίμων, χρωστικά σοκολάτας, γλάσο, ζαχαρόπαστα, αφρώδης ζελέ, διακοσμητικοί σωλήνες (Choco Writers, ή στυλό διακόσμησης με γυαλιστερή γέμιση). Προμηθεύουμε σε λιανικούς πωλητές, χοντρέμποροι και εμπορικά σήματα.

 1. CONFISERIE SPAGNOLO

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CONFISERIE SPAGNOLO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαρωτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα), Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα), και Εκλεκτά προϊόντα delicatessen. Έχει έδρα σε Villarembert, Γαλλία.

 2. CHIPS LA 76

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CHIPS LA 76, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεώμηλα (πατάτες). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα), Τσιπς πατάτας, διατροφή, και Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα). Έχει έδρα σε Allouville-Bellefosse, Γαλλία.

 1. EXOTIC CITY

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EXOTIC CITY, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρύζι, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Καφές και τσάι, Μπαχαρικά, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, και Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει έδρα σε Alleur, Βέλγιο.

 2. PRECOFOOD S.L.

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PRECOFOOD S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πίτσες, κατεψυγμένες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ραβιόλια, Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα), προϊοντα αρτοποιιας βαθειας καταψυξης, κατεψυγμενα ζυμαρικα, Ψύξη, Ραβιόλια, Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα), και διανομή τροφίμων. Έχει έδρα σε Malaga, Ισπανία.

 3. COUP D'BARRE

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία COUP D'BARRE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αθλητική διατροφή, Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα), διατροφή, Αθλητική διατροφή, και Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα). Έχει έδρα σε Woluwe-Saint-Pierre, Βέλγιο.

 4. RAYA - PRODUITS ALIMENTAIRE D'IRAN

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RAYA - PRODUITS ALIMENTAIRE D'IRAN, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα αποξηραμένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπαχαρικά, Αποξηραμένα φρούτα, Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα), Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, σαφρανι, αποξηραμενα συκα, συκα, χουρμαδες, και φυστικια. Έχει έδρα σε Lyon, Γαλλία.

 5. CHHAN

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CHHAN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ασιατικές κουζίνες, ανοιξιατικα ρολα, εμποριο τοπικων προϊοντων, ειδη για κετερινγκ, ερασιτεχνικα εργαστηρια, Τρόφιμα - γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, και τηγανιτο καντονεζικο ρυζι. Έχει έδρα σε La Talaudière, Γαλλία.

 6. HELENE DELICES GRECS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HELENE DELICES GRECS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Ελαιόλαδο, Μπαχαρικά, Εκλεκτά προϊόντα delicatessen, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο βιολογικής παραγωγής, ελληνικό ελαιόλαδο, Ελληνικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, και Ελαιόλαδο. Έχει έδρα σε Cologne, Γαλλία.

 7. HWB NUSSWELT GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HWB NUSSWELT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αμυγδαλωτά - Μαρζιπάν, Συσκευασία, αμυγδαλα, φουντουκια, φυστικια, καρυδια μακανταμια, κουκουναρια, Αμυγδαλωτά - Μαρζιπάν, και τραγανιστο. Έχει έδρα σε Husum, Γερμανία.

 8. ZILOA

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ZILOA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα), Μεταποίηση τροφίμων, μουσλι, μπαρα ενεργειας, Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα), αφυδατωμενα τροφιμα, και Μεταποίηση τροφίμων. Έχει έδρα σε Rambouillet, Γαλλία.

 1. HARTMANN & POPP GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HARTMANN & POPP GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα). Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 2. SOLUTIVE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SOLUTIVE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προσθετικά τροφίμων, συστατικά διατροφής, Προσθετικά τροφίμων, φυσικα πυκνωτικα, αγροδιατροφικά, και Αγροδιατροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Josselin, Γαλλία.

 3. FERME DE GREZELADE

  Γαλλία

  Το αγρόκτημα της Grezelade βρίσκεται σε μια από τις περιοχές που εγγυώνται μια μεγάλη κουζίνα, την Quercy-Périgord. Η οικογενειακή επιχείρηση ειδικεύεται στην παραγωγή κονσέρβας με βάση το φουά γκρα. Η επιχείρηση παράγει φρέσκα προϊόντα και σπιτικές κονσέρβες. Προσφέρει φουά-γκρα (μπλοκ φουά-γκρα, ολόκληρο Φουά-γκρα πάπιας μισοψημένο, στήθος πάπιας, κονφί και έτοιμα γεύματα. Πωλεί επίσης ορεκτικά, όπως rillettes πάπιας και πατέ από φουά γκρα, αλλά και σπεσιαλιτέ όπως πάπια με πορτοκάλι κονφί και κασουλέ Lanzaguais. Το αγρόκτημα της Grezelade διαθέτει επίσης μεγάλη γκάμα τοπικών προϊόντων. Τα προϊόντα μας πωλούνται στα δικά μας καταστήματα, γαστρονομίας και εστιατόρια. Μια συνδεδεμένη αίθουσα σεμιναρίων καθώς και μία τραπεζαρία είναι υπό κατασκευή για το έτος 2016.

 4. BHI NUTRINEO GMBH

  Γερμανία

  Ως παραγωγός Privat Label προϊόντων σε σκόνη και RTD παρέχουμε όλες τις επιθυμητές υπηρεσίες. Η nutrineo ανήκει στον όμιλο Uelzena και συνδυάζει τεχνογνωσία δεκαετιών στη βιομηχανία γαλακτοκομικών προϊόντων και τροφίμων με εξειδικευμένες λύσεις για προϊόντα υγιεινής διατροφής. Στους τομείς της διατροφής διαίτης και αθλητών, η nutrineo παρέχει ενεργά ιδέες. Προϊόντα σε σκόνη ή Ready to drink – ανεξάρτητα από το προϊόν που θέλει να διαθέσει στην αγορά μια επιχείρηση, η nutrineo βρίσκει τη σωστή λύση. Ως παραγωγός κατά παραγγελία, η nutrineo αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη παραγωγή. Από την προμήθεια των πρώτων υλών και των υλικών συσκευασίας έως την παραγωγή και την αποθήκευση, αλλά και την παράδοση του έτοιμου προϊόντος. Η nutrineo διασφαλίζει έτσι την άριστη ποιότητα και την ασφαλή παράδοση. Προσαρμοζόμαστε με ευελιξία στις εξατομικευμένες απαιτήσεις και στις διαδικασίες των πελατών μας και του υποστηρίζουμε με τεκμηριωμένες εξειδικευμένες και επίκαιρες επιστημονικές γνώσεις.

 5. BAK KARDESLER LEBENSMITTELHANDELS GMBH

  Γερμανία

  Η οικογενειακή επιχείρηση της περιοχής Ράιν-Νέκαρ δημιουργήθηκε το 1986 από τους 5 αδερφούς Baklan, σαν δραστηριότητα λιανικής πώλησης. Έκτοτε, έχει μετατραπεί σε διεθνή επιχείρηση. Προς το παρόν, στον όμιλο Baktat, που έχει περίπου 1.500. Η τρέχουσα γκάμα περιλαμβάνει 3000 προϊόντα και είναι διαθέσιμη σε. 52 χώρες περίπου. Η δραστηριότητά μας βασίζεται στη στενή μας σχέση με την πελατεία μας και στην πολυπολιτισμική αντίληψή μας. Από τότε που άνοιξε το μικρό μας σουπερμάρκετ στο Μανχάιμ, από το οποίο μπήκαν τα θεμέλια για τον σημερινό μας όμιλο, πάντα θεωρούσαμε σημαντικό να προσφέρουμε σε άτομα με διαφορετική εθνοτική καταγωγή τα τρόφιμα που ταιριάζουν με τον τρόπο διατροφής και τις προτιμήσεις τους. ια να ανταποκριθούμε στις ανάγκες τους και να τους προσφέρουμε την πιο υψηλή ποιότητα, εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια παράγουμε με πάθος προϊόντα διατροφής για τους καταναλωτές μας σε όλο τον κόσμο!

 6. BHG GREENFIELD GMBH

  Αυστρία

  Η Greenfield Shop ή BHG Greenfield GmbH είναι ένα από τα κορυφαία ηλεκτρονικά καταστήματα και παραγωγός ελαίων CBD και άλλων προϊόντων κάνναβης. Από το 2016 διακρινόμαστε ως οικογενειακή επιχείρηση για την άριστη ποιότητα σε ό, τι αφορά στην κάνναβη και έχουμε αναλάβει την αποστολή να παρουσιάσουμε το φυτό της κάνναβης με τις πολυδιάστατες ιδιότητές του. Εργαστηριακά ελεγμένα κανναβέλαια ευρέως και πλήρους φάσματος, χωρίς προσμείξεις. Είτε πρόκειται για έλαια CBD για ανθρώπους και ζώα, τσάι κάνναβης για χαλάρωση, άνθη ή μοσχεύματα κάνναβης, εμείς είμαστε ο κατάλληλος συνεργάτης - παραγωγή στην Αυστρία. Μάθετε περισσότερα για εμάς και τα προϊόντα μας!

 7. PRODOTTO TIPICO CAMAIORESE

  Ιταλία

  Το έργο αυτό γεννήθηκε από την λατρεία μια κατοίκου AOC de Camaiore στην γενετείρα της και στόχος του είναι να αξιοποιήσει την περιοχή της Camaiore σε όλες τις μορφές του : Εδαφική: Προώθηση των ιστορικών- γαστρονομικών χώρων : ανακάλυψη και πάλι των παραδοσιακών συνταγών. Στήριξη των παραδοσιακών επιχειρήσεων : πρακτική βοήθεια σε όλες τις τοπικές παραδοσιακές επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτήν την πρωτοβουλία ανάπτυξης της παραγωγής τους, και συνεπώς, του τζίρου τους.

 8. KISALGADO, PRODUTOS ALIMENTARES CONGELADOS, LDA

  Πορτογαλία

  Η KISALGADO παράγει κατεψυγμένα προμαγειρεμένα πιάτα υψηλής ποιότητας, σεβόμενη την καλλιτεχνική τεχνογνωσία και το καλό γούστο του σπιτικού φαγητού. Φροντίζουμε και ασχολούμαστε με την ανάπτυξη προϊόντων κάθε φορά όλο και πιο ισορροπημένοι από την άποψη της διατροφής. Πάντα θα ευνοούμε την παραδοσιακή καλή γεύση και εγγυόμαστε την υψηλότερη ποιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων. Παράγουμε κυρίως κροκ "francesinha", χοιρινό με σάλτσα, μίνι πίτες, κροκέτες.

 9. PASTIFICI VESUVIO®

  Ιταλία

  Η εταιρεία PASTIFICI VESUVIO®, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα). Έχει έδρα σε Villafranca, Ιταλία.

 10. NIGAY

  Γαλλία

  Η εταιρεία NIGAY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα). Έχει έδρα σε Feurs, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα) - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

262 Επιχειρήσεις