Γαλλία
Κατασκευαστής/ παραγωγός
Το αγρόκτημα της Grezelade βρίσκεται σε μια από τις περιοχές που εγγυώνται μια μεγάλη κουζίνα, την Quercy-Périgord. Η οικογενειακή επιχείρηση ειδικεύεται στην παραγωγή κονσέρβας με βάση το φουά γκρα. Η επιχείρηση παράγει φρέσκα προϊόντα και σπιτικές κονσέρβες. Προσφέρει φουά-γκρα (μπλοκ φουά-γκρα, ολόκληρο Φουά-γκρα πάπιας μισοψημένο, στήθος πάπιας, κονφί και έτοιμα γεύματα. Πωλεί επίσης ορεκτικά, όπως rillettes πάπιας και πατέ από φουά γκρα, αλλά και σπεσιαλιτέ όπως πάπια με πορτοκάλι κονφί και κασουλέ Lanzaguais. Το αγρόκτημα της Grezelade διαθέτει επίσης μεγάλη γκάμα τοπικών προϊόντων. Τα προϊόντα μας πωλούνται στα δικά μας καταστήματα, γαστρονομίας και εστιατόρια. Μια συνδεδεμένη αίθουσα σεμιναρίων καθώς και μία τραπεζαρία είναι υπό κατασκευή για το έτος 2016.
Κατασκευαστής/ παραγωγός
Ferme de Grezelade
46200 Lanzac - Γαλλία
Γαλλία
Η πάστα μαύρου σκόρδου μας μπορεί να καταναλωθεί σκέτη σε τοστ ή σε παρασκευές. Το μαύρο σκόρδο ταιριάζει με όλα τα είδη κρέατος, αλλαντικών, φουά γκρα, εκλεκτά ψάρια (γλώσσα, πεσκαντρίτσα, λαβράκι) και οστρακοειδή. Για τους γλυκατζήδες, είναι ιδανικό με σοκολάτα και εσπεριδοειδή. Βρείτε έμπνευση με τις ιδέες συνταγών μας ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΣΤΗΣ ΓΑΡΥΔΑΛΛΟΥ Βιολογικό μαύρο σκόρδο από το Gers (90%) Βιολογικό ηλιέλαιο από το Gers 10%. ΠΏΣ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΎΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΆΣΤΑ ΣΚΌΡΔΟΥ Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου μακριά από το φως. Κλείνετε καλά το βάζο μετά τη χρήση. Μόλις ανοίξετε, διατηρήστε το στο ψυγείο και χρησιμοποιήστε το εντός 6 μηνών. Διάρκεια ζωής: 18 μήνες.
Ζητήστε προσφοράΓαλλία
Εξοικονομήστε χρόνο κατά την προετοιμασία του μαύρου σκόρδου. Οι σκελίδες μαύρου σκόρδου μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα ευρύ φάσμα πιάτων, προσθέτοντας μια μοναδική γεύση. Σε σάλτσες, μαρινάδες, πουρέδες ή σε λεπτές φέτες σε πιάτα ζυμαρικών, το μαύρο σκόρδο ταιριάζει με όλα τα είδη κρέατος, αλλαντικών, φουά γκρα, εκλεκτά ψάρια (γλώσσα, πεσκαντρίτσα, λαβράκι) και οστρακοειδή. Είναι επίσης τέλειο με σοκολάτα και εσπεριδοειδή. Βρείτε έμπνευση με τις ιδέες συνταγών μας ΜΑΎΡΟ ΣΚΌΡΔΟ Χάρη στις ιδιότητες και τα οφέλη του για την υγεία, το μαύρο σκόρδο μπορεί να ληφθεί για θεραπείες μισή σκελίδα την ημέρα για ένα μήνα. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 100% βιολογικές σκελίδες μαύρου σκόρδου από το Gers. ΠΏΣ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΎΣΕΤΕ ΤΙΣ ΣΚΕΛΊΔΕΣ ΣΚΌΡΔΟΥ ΣΑΣ
Ζητήστε προσφοράΓαλλία
Το μαύρο σκόρδο με τη μορφή ολόκληρου βολβού (γνωστό ως κεφάλι μαύρου σκόρδου) είναι ένας καλός τρόπος για να καταναλώνετε το σκόρδο σας, καθώς κάθε σκελίδα μαύρου σκόρδου παραμένει προστατευμένη στο φυσικό της περίβλημα και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για την αποθήκευση και τη διατήρησή της. Το ολόκληρο κεφάλι σκόρδου είναι ο απλούστερος, πιο φυσικός τρόπος κατανάλωσης μαύρου σκόρδου: έχετε το κεφάλι σκόρδου στο χέρι σας, καφετί καθώς βγαίνει από τον ατμό, μεταμορφωμένο από την αντίδραση Maillard. Το βιολογικό μαύρο σκόρδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα ευρύ φάσμα πιάτων, αλλά μπορεί επίσης να καταναλωθεί και μόνο του. Σάλτσα μαύρου σκόρδου, μαρινάδα μαύρου σκόρδου, πουρές μαύρου σκόρδου ή απλά κομμένο ολόκληρο σε λεπτές λωρίδες στα πιάτα ζυμαρικών σας. Το μαύρο σκόρδο ταιριάζει με όλα τα είδη κρέατος, αλλαντικών, φουά γκρα, εκλεκτά ψάρια (γλώσσα, πεσκαντρίτσα, λαβράκι) και οστρακοειδή. Για τους γλυκατζήδες, το μαύρο σκόρδο ταιριάζει θαυμάσια με σοκολάτα και εσπεριδοειδή.
Ζητήστε προσφοράΔημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές