• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής

Αποτελέσματα για

Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SEVAROME

  Γαλλία

  Η δραστηριότητα της εταιρείας Sevarome βασίζεται στη δημιουργία και την παρασκευή γλυκών αρωματικών ουσιών τροφίμων (βανίλια, καφέ, λεμόνι, φράουλα, μπαχαρικά, φρούτα, άνθη, σπεσιαλιτέ), αλμυρών αρωματικών ουσιών τροφίμων (μαγειρικά βοηθήματα), παρασκευασμάτων φρούτων με κέλυφος (φιστίκι, φουντούκια, αρωματικά παρασκευάσματα), άλλων συστατικών (λοβοί βανίλιας, χρωστικές τροφίμων, σταθεροποιητές, πρόσθετα υφής κ.ά.). Αρωματικές ουσίες τροφίμων για την υλοποίηση προϊόντων διατροφής υψηλής ποιότητας. Συνεργαζόμαστε με μεγάλους σεφ και φέρνουμε στην αγορά τις καλύτερες εφαρμογές για τις μεγαλύτερες επιτυχίες σας. Βάση μας είναι το πάθος για τη γεύση, το αποτέλεσμα και η ικανοποίηση του πελάτη. SEVAROME: δημιουργία και γαλλική παρασκευή αρωματικών ουσιών τροφίμων για παγωτά, αρωματικών ουσιών τροφίμων για γρανίτες, αρωματικών ουσιών τροφίμων για σοκολάτα, αρωματικών ουσιών τροφίμων για διαιτητικά προϊόντα, αρωματικών ουσιών τροφίμων για τσάι, αρωματικών ουσιών τροφίμων για καφέ, αρωματικών ουσιών τροφίμων για ροφήματα, αρωματικών ουσιών και φυσικών αρωμάτων, χρωστικών για τρόφιμα.

 2. INDUSTRIA NAVARRA DE CONFITERÍA

  Ισπανία

  Μια Οικογενειακή επιχείρηση με πάνω από 50 χρόνια παράδοσης στην επεξεργασία προϊόντων ζαχαροπλαστικής και μπισκότων υπό το εμπορικό σήμα Pastas y Bizcochos Gloria. Σήμερα, στην INACO, εξειδικευόμαστε τα τελευταία χρόνια στην φυσική διατροφή με την επεξεργασία μπισκότων και ξηρών οικολογικών γλυκών υπό το σήμα BELSI επιλέγοντας τις καλύτερες φυσικές πρώτες ύλες 100 % οικολογικές, άλευρα ολικής άλεσης, δημητριακά, ξηρούς καρπούς και σπόρους, παρθένο ελαιόλαδο και σιρόπι από σιτάρι ως γλυκαντικό. Τα οικολογικά προϊόντα BELSI προσφέρουν υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες, είναι υγιεινά και ισορροπημένα και φέρουν την εγγύηση του CPAEN (Συμβούλιο της γεωργικής και οικολογικής παραγωγής της Ναβάρρας) υπό τον αριθμό άδειας NA-E0013. Προμηθευτής των εξής: διαιτητικά προϊόντα | διατροφή | ζαχαροπλαστική | οικολογικά τρόφιμα | cookies | μπισκότα για τσάι | διαιτητικά τρόφιμα | μανταλένες | γαστρονομικά προϊόντα | γλυκά διαίτης | τρόφιμα.

 3. WOLF BUTTERBACK KG

  Γερμανία

  Η Wolf ButterBack είναι για περισσότερα από 20 χρόνια παραγωγός κατεψυγμένων αρτοσκευασμάτων άριστης ποιότητας. Η βασική δραστηριότητα είναι η παραγωγή κρουασάν, γεμιστών μπριός και λαχταριστών σνακ με φρέσκο βούτυρο. Με περισσότερους από 500 συνεργάτες στις εγκαταστάσεις παραγωγής και διαχείρισης στο Fürth της Γερμανίας παρασκευάζονται χειροποίητα προϊόντα αρτοποιίας υψηλής ποιότητας. Η χρήση πολυάριθμου ειδικευμένου προσωπικού από τον τομέα της αρτοποιίας σε συνδυασμό με την υπερσύγχρονη τεχνολογία παραγωγής διασφαλίζει τη σταθερά υψηλή ποιότητα. Η εταιρεία βασίζεται στις άριστες πρώτες ύλες. Έτσι, χρησιμοποιείται μόνο βούτυρο κορυφαίας ποιότητας για τις ζύμες και τα φύλλα, ενώ οι γλυκές και αλμυρές γεμίσεις παρασκευάζονται κατά κύριο λόγο σύμφωνα με δοκιμασμένες συνταγές. Οι ζύμες ξεκουράζονται για έως 8 ώρες, ώστε να αναπτυχθούν οι αρωματικές ύλες και το αρτοσκεύασμα να διατηρείται φρέσκο για μεγάλο διάστημα μετά το ψήσιμο. Εδώ και πολλά χρόνια, η επιχείρηση έχει πιστοποιηθεί κατά IFS ως «higher level».

 4. AGROARTESANAL- PRODUTOS AGROALIMENTARES ,LDA.

  Πορτογαλία

 5. SEPA SRL

  Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. SPEZIAL-GEBÄCK OEHM GMBH

  Γερμανία

 2. KARL PFISTERER GMBH & CO. BREZELLAUGE KG

  Γερμανία

 3. 4G GREEK GAIA'S GLOBAL GATE

  Ελλάδα

  Η 4G Greek Gaia’s Global Gate ιδρύθηκε το 2015 στο Μαυροδένδρι Κοζάνης, μια περιοχή στη Β. Ελλάδα, στο σταυροδρόμι των πιο παραγωγικών εκτάσεων με φρούτα και λαχανικά. Δραστηριοποιείται και πρωτοπορεί στον κλάδο της παραγωγής αποξηραμένων φρούτων, λαχανικών και οσπρίων, όπως επίσης και παστεριωμένων προϊόντων. Συμβαδίζοντας με τους ρυθμούς εξέλιξης της εποχής μας και τις αλλαγές στις διατροφικές μας συνήθειες παρασκευάζονται τα προϊόντα που προσφέρει απλόχερα η Ελληνική γη, ακολουθώντας ταυτόχρονα τη γαστρονομική παράδοση. Σε ένα φιλικό και σύγχρονο περιβάλλον συνεργασίας, εξοπλισμένο με τις κατάλληλες υποδομές και συμβαδίζοντας με τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις παραγωγής, καλύπτει τις απαιτητικές ανάγκες των πελατών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, συνδυάζοντας την άριστη ποιότητα με τις ρεαλιστικές τιμές ή χονδρικής διάθεσης. Στόχος της εταιρείας είναι η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση των πελατών της. Αποξηραμένα φρούτα και λαχανικά από την Ελληνική γη που μπορώ να τα έχω στο ντουλάπι μου ανά πάσα στιγμή. Τα προϊόντα μας είναι μια λύση για την νοικοκυρά για εύκολο και γρήγορο μαγείρεμα, λαχανικά και φρούτα σε διάφορες μορφές και ΜΙΧ για γευστικούς συνδυασμούς. Σνακ Φρούτων χωρίς ζάχαρη φυσικά και ελληνικά για ένα υγιεινό γεύμα όλοι την ημέρα. Αναλαμβάνουμε · Την αποξήρανση της παραγωγής σας (φρούτα, λαχανικά, βότανα, κ.α.) · Συσκευασία · Παραγωγή προϊόντων θερμικής επεξεργασίας ( σάλτσες, αλείμματα, πάστα , κ.α.)

  Όλα τα προϊόντα για "προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής"

 4. ARCTIS FROZEN BAKERY GOODS GMBH

  Γερμανία

  Το όνομα ARCTIS αντιπροσωπεύει άριστη ποιότητα προϊόντων. Αυτό το επιτυγχάνουμε για εσάς με ένα συνεργάτη, ο οποίος εδώ και δεκαετίες είναι κορυφαίο όνομα στην αρτοποιία - το φούρνο SEHNE. Διαθέτοντας υψηλά πρότυπα ποιότητας, επιχειρηματικό πνεύμα και οικογενειακό στιλ διοίκησης, η ιδιόκτητη επιχείρηση παράγει αρτοσκευάσματα, τα οποία εδώ και δεκαετίες εξασφαλίζουν διαρκή ικανοποίηση σε εσάς, τους πελάτες μας. Σας προσφέρουμε πάντα το καλύτερο λόγω ...... υψηλής ποιότητας τοπικών και περιφερειακών υλικών προϊόντων, επιλεγμένων από ειδικούς στην ποιότητα.... μιας παραγωγικής διαδικασίας που διαθέτει τα πιο σύγχρονα συστήματα αρτοποιίας, τα οποία επιτρέπουν την ομαλή παραγωγή ακόμα και της συνήθως μεγάλης ποικιλίας παραγωγής.... μιας περίπου 10.000m² επιφάνειας παραγωγής και μιας άνετης, αποδοτικής διάταξης των συστημάτων.... Νέες αγορές συστημάτων που ενσωματώνονται ομαλά και έτσι διασφαλίζουν πάντα βέλτιστη ροή των προϊόντων μέσω της παραγωγικής διαδικασίας.

 5. FORNO SORELLE PALESE SNC

  Ιταλία

  Το 1984, τρεις αδερφές ενώθηκαν για να δώσουν ζωή στο "Forno delle Sorelle Palese" στην Ποτένζα. Από τότε, κατασκευάζουμε εκεί, σύμφωνα με την αρχαία παράδοση της Λουκανίας, ψωμί και την παραδοσιακή Strazzata από σκληρό σιμιγδάλι από κόκκους φυσικής ζύμωσης, το κλασικό Tarallo aviglianese το Ficculi το Tarallucci al Finochietto και το Stozza. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις γαστρονομικές απολαύσεις που παρασκευάζονται ακόμα με την ίδια φροντίδα χειροποίητες από πριν και με ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των απλών και φυσικών συστατικών.

 1. SUDEM BAKERY AND PASTRY PRODUCTS

  Τουρκία

  Η Sudem Pastacilik είναι εταιρεία παρασκευής μειγμάτων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής με έδρα την Ατταλία της Τουρκίας και παράγει παραδοσιακά προϊόντα ανώτατης ποιότητας από το 2006 και εξάγει τα προϊόντα της στην Ευρώπη και σε άλλες χώρες.Παρασκευάζουμε άρτο και γλυκιές σπεσιαλιτέ, με βάση παλαιές συνταγές αρτοποιίας και χρησιμοποιώντας συστατικά εξαιρετικής ποιότητας. Οι σπεσιαλιτέ μας συμπεριλαμβάνουν μείγματα άρτου, μείγματα για κέικ και γλυκά, σκόνη ανάδευσης, σκόνη για κρέμα ζαχαροπλαστικής, ζελέδες, κρέμα γέμισης, γκουανάς και σάλτσες επικάλυψης, σπρέι για βελούδινο εφέ, πρόσθετες ουσίες ζαχαροπλαστικής, δημητριακά πρωινού, τεχνητή ζύμη και πολλά άλλα. Τόσο τα προϊόντα μας αρτοποιίας όσο και ζαχαροπλαστικής προσφέρονται σε ανταγωνιστικές τιμές και είναι επίσης ανώτερης ποιότητας.Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας και να ικανοποιήσουμε όλες τις ανάγκες και προσδοκίες τους όσον αφορά την εξοικονόμηση χρόνου, την ασφάλεια και την υγεία και να διευκολύνουμε όσο περισσότερο μπορούμε την ζωή τους. Τα προϊόντα μας, υπό την ονομασία SUDEM & SUDEMIXIR παράγονται σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 2200, 2005, ISO 14001, 2015, και πιστοποιητικό καταλληλότητας Χαλάλ, τα οποία παρουσιάζονται στους εκλεκτούς μας πελάτες με περίπου 850 είδη στον χαρτοφύλακα προϊόντων μας. Η SUDEM είναι ο προμηθευτής-κλειδί στους εξής τομείς: βιομηχανία HORECA, Αρτοποιία, εστιατόρια, πωλητές λιανικής, ξενοδοχεία, καφετέριες και ζαχαροπλαστεία, παρασκευαστές, καταστήματα πώλησης τροφίμων, παρασκευή τροφίμων, διανομείς χονδρικής πώλησης τροφίμων. Ενώ η Sudem συνεχίζει να κατακτά την παγκόσμια αναγνώριση, ενδιαφερόμαστε στην σύναψη σχέσεων με προμηθευτικές εταιρείες τροφίμων. Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε λύσεις όσον αφορά την επιχείρηση σας.

 2. YUMMY TASTES PC

  Ελλάδα

  Η εταιρεία Yummy Tastes ιδρύθηκε το 2019 και δραστηριοποιείται στον τομέα του εμπορίου και των εξαγωγών. Με δύο παραγωγικές μονάδες στην Ελλάδα, μπορούμε να σας προσφέρουμε χειροποίητα προϊόντα υψηλής ποιότητας και τη δυνατότητα δημιουργίας PL. Χειροποίητα προϊόντα. Κριτσίνια, cookies, μπάρες δημητριακών, πτι φουρ, βουτήματα, ξηροί καρποί. Γλυκιές και Αλμυρές απολαύσεις για Cafe, Bar, Ξενοδοχεία, Αρτοποιεία και Ζαχαροπλαστεία. Προϊόντα υγιεινής διατροφής, Vegan, Πρωτεϊνικά και Χωρίς Ζάχαρη , συνθέτουν μια πανδαισία γεύσεων που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις. Για κάθε στιγμή της ημέρας. Φτιαγμένα από τα πιο αγνά υλικά και βότανα της Ελληνικής γης, σας οδηγούν σε ένα ατελείωτο γευστικό ταξίδι. Αφήστε τις αισθήσεις σας να περιπλανηθούν στις μοναδικές Ελληνικές ποιοτικές γεύσεις.

 1. UCCARUCI SRL

  Ιταλία

  Με ειδίκευση στην παροχή πολλών παραδοσιακών προϊόντων της Σικελίας, η Uccaruci ιδρύθηκε στο Pachino το καλοκαίρι του 2016, διαθέτοντας μακρόχρονη πείρα που φτάνει στο 1972. Γλυκά και μπισκότα με χειροποίητη σοκολάτα της Modica, αλλά και ποικιλίες φρέσκου ψωμιού και γαλλικών ψωμιών. Η Uccaruci γρήγορα κατέκτησε τη θέση της ως επωνυμία ποιότητας και αποτελεί ήδη την επιλογή διαφόρων επιχειρήσεων στην Ιταλία και το εξωτερικό, στις οποίες συγκαταλέγονται μπαρ, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, καταστήματα τροφίμων και πολλά άλλα.

 2. PANETTERIA ARMAGNI MILENA

  Ιταλία

  Η Armagni Milano de Milena Armagni, προσφέρει στους πελάτες της μια πολυτελής και κομψή υπηρεσία καφετέριας, αρτοποιιού και ζαχαροπλαστείου. Στην καφετέρια, θα βρείτε καθημερινά απολαυστικά ατομικά σπιτικά μπριός γεμιστά με κρέμα, σοκολάτα ή μαρμελάδα, έναν καφέ εξαιρετικής ποιότητας, έναν ζεστό καπουτσίνο, ψωμιά κάθε είδους που μοσχομυρίζουν, ψωμί ολικής άλεσης, ζεστά ροφήματα και κρύα αναψυκτικά, οινοπνευματώδη και μη ποτά, η ακόμα χυμοί φρούτων.

 3. IL GERMOGLIO FOOD SPA

  Ιταλία

  Σήμερα η Il Germoglio είναι ασυναγώνιστη στην ιταλική αγορά της αρτοποίησης. Κάθε μέρα βγαίνει από τον φούρνο μια μεγάλη ποικιλία προψημένων, κατεψυγμένων ψωμιών που έχουν παρασκευαστεί με επιλεγμένα συστατικά πρώτης ποιότητας. Παράλληλα, πωλούμε και άλλα προϊόντα αρτοποιίας και τρόφιμα για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών μας που θεωρούν την Il Germoglio έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

 4. MAGIREMA

  Ελλάδα

  Το magirema αποτελεί μια πλήρη μηχανή αναζήτησης που περιέχει εκατοντάδες συνταγές μαγειρικής για όλα τα γούστα. Εύκολα και διασκεδαστικά βρείτε την συνταγή που θέλετε και υπολογίστε πόσες θερμίδες με τον θερμιδομετρητή του magirema

 5. PARASKEVAS FOOD SUPPLIERS

  Κύπρος

  Εμπόριο κατεψυγμένων ειδών αρτοποείας, σφολιατοειδή, ζύμες, ελληνικά προιοντα,

 6. ALTINOGULLARI GIDA TEKSTIL MAK PAZ SAN VE TIC LTD STI

  Τουρκία

 7. ALY FOODS

  Τουρκία

 8. FORCHY PATISSIER SA

  Γαλλία

 1. BACKHAUS GRIMMINGER GMBH

  Γερμανία

 2. STERNENBÄCK GMBH

  Γερμανία

 3. BAKEART LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 4. BREAD FACTORY PANPIEK

  Πολωνία

 5. BAKKER JAN

  Βέλγιο

 6. BOULANGERIE DELHAYE

  Βέλγιο

 7. PITOT SARL

  Γαλλία

 8. CONFEITARIA CARLOS GONÇALVES, LDA.

  Πορτογαλία

 9. MÜLLER-DEKOR GMBH

  Γερμανία

 10. PATISSERIE DUMONT

  Βέλγιο

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

9.812 επιχειρήσεις