4G GREEK GAIA'S GLOBAL GATE

Ελλάδα

Factory icon Κατασκευαστής/ παραγωγός

4G GREEK GAIA'S GLOBAL GATE
Web icon

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Ελλάδα

Αποξηραμένα μήλα σε σχήμα φέτες. Μία καλή εναλλακτική λύση για να τα χρησιμοποιήσουμε σαν σνακ άλλα και στην ζαχαροπλαστική. Βρίσκει εφαρμογή σε κέικ, μηλόπιτα ακόμα και βρεφική φρουτόκρεμα . Χαρίζει πλούσια γεύση, χρώμα και άρωμα.

Ζητήστε προσφορά

Ελλάδα

Πορτοκάλι σε σκόνη που δίνει άρωμα και γεύση στα γλυκά αλλά και στα φαγητά μας. Αντικαθιστούμε το ξύσμα πορτοκαλιού ή τον χυμό πορτοκαλιού διαλύοντας τη σκόνη σε νερό. Δίνουμε γεύση στο τσάι μας και άρωμα στο ποτό μας. Μαρινάρουμε κρέατα και πατάτες , εμπλουτίζουμε τις παιδικές κρέμες , ενισχύουμε τα αρώματα των γλυκών μας για να εκπλήξουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Ζητήστε προσφορά

Ελλάδα

Τα Μαγειρεμένα Ελληνικά Ρεβίθια σε σκόνη είναι μία καλή εναλλακτική λύση για να ετοιμάσουμε γρήγορα ένα γεύμα. Μπορούμε να τα έχουμε στο ντουλάπι μας και να τα χρησιμοποιήσουμε ανά πάσα στιγμή. Χούμους από Ρεβίθια αναμιγνύουμε 50γρ σκόνη με 200 ml ζεστού νερού και συστατικά της επιλογής μας και έχετε τον πιο βελούδινο πουρέ.

Ζητήστε προσφορά

Η 4G Greek Gaia’s Global Gate ιδρύθηκε το 2015 στο Μαυροδένδρι Κοζάνης, μια περιοχή στη Β. Ελλάδα, στο σταυροδρόμι των πιο παραγωγικών εκτάσεων με φρούτα και λαχανικά. Δραστηριοποιείται και πρωτοπορεί στον κλάδο της παραγωγής αποξηραμένων φρούτων, λαχανικών και οσπρίων, όπως επίσης και παστεριωμένων προϊόντων. Συμβαδίζοντας με τους ρυθμούς εξέλιξης της εποχής μας και τις αλλαγές στις διατροφικές μας συνήθειες παρασκευάζονται τα προϊόντα που προσφέρει απλόχερα η Ελληνική γη, ακολουθώντας ταυτόχρονα τη γαστρονομική παράδοση. Σε ένα φιλικό και σύγχρονο περιβάλλον συνεργασίας, εξοπλισμένο με τις κατάλληλες υποδομές και συμβαδίζοντας με τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις παραγωγής, καλύπτει τις απαιτητικές ανάγκες των πελατών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, συνδυάζοντας την άριστη ποιότητα με τις ρεαλιστικές τιμές ή χονδρικής διάθεσης. Στόχος της εταιρείας είναι η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση των πελατών της. Αποξηραμένα φρούτα και λαχανικά από την Ελληνική γη που μπορώ να τα έχω στο ντουλάπι μου ανά πάσα στιγμή. Τα προϊόντα μας είναι μια λύση για την νοικοκυρά για εύκολο και γρήγορο μαγείρεμα, λαχανικά και φρούτα σε διάφορες μορφές και ΜΙΧ για γευστικούς συνδυασμούς. Σνακ Φρούτων χωρίς ζάχαρη φυσικά και ελληνικά για ένα υγιεινό γεύμα όλοι την ημέρα. Αναλαμβάνουμε · Την αποξήρανση της παραγωγής σας (φρούτα, λαχανικά, βότανα, κ.α.) · Συσκευασία · Παραγωγή προϊόντων θερμικής επεξεργασίας ( σάλτσες, αλείμματα, πάστα , κ.α.)

Εγγραφα

Domain icon Κατασκευαστής/ παραγωγός

4G GREEK GAIA'S GLOBAL GATE

MAVRODENDRI

501 00 Kozanis - Ελλάδα

Α.Φ.Μ.
Επικοινωνία

Εταιρικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

  • Προσωπικό
    1 – 10

Οργανισμός

  • Ετος ίδρυσης
    2015
  • Φύση επιχείρησης
    Έδρα της εταιρείας
  • Κύρια δραστηριότητα
    Κατασκευαστής/ παραγωγός

Εμπορικές πληροφορίες

Εμπορικές ζώνες

  • Check Circle Outline icon Εθνική

Ζώνες παράδοσης

Δραστηριότητες της 4G GREEK GAIA'S GLOBAL GATE

  • Αποξηραμένα φρούτα
  • αποξηραμενα λαχανικα
  • αλευρα οσπριων
  • Πάστα ελιάς
  • αποξηραμενες ντοματες σε ελαιολαδο
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν