• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • προϊοντα καθαρισμου

Αποτελέσματα για

Προϊοντα καθαρισμου - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MAPO SCHMIERSTOFFTECHNIK GMBH

  Αυστρία

  Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που περιλαμβάνει λάδια, λιπαντικά, χειμερινά χημικά προϊόντα και διάφορα προϊόντα για τη συντήρηση, τον καθαρισμό και την παραγωγή σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας. Στηριζόμαστε σε εμπειρία δεκαετιών στη διάθεση, στην έρευνα και στην ανάπτυξη παραγωγής. Καθοριστικός πυλώνας της επιτυχίας μας είναι η δραστήρια συμμετοχή των καλά εκπαιδευμένων συνεργατών μας. 3.000 θέσεις παλετών σε χώρους αποθήκευσης 5.000 τ.μ. συνιστούν το πλαίσιο διοικητικής μέριμνας για την πολυδιάστατη γκάμα των προϊόντων μας που παραδίδουμε κατά κύριο λόγο με τα δικά μας οχήματα. 3 εκατομμύρια λίτρων ανά έτος αποστέλλονται έτσι στους παραλήπτες τους σε 17 χώρες. Μια αποθήκη αφορολόγητων ειδών παρέχει πρόσθετα πλεονεκτήματα στους τακτικούς πελάτες. Για τη γρήγορη και αποδοτική διεκπεραίωση των παραγγελιών των πελατών μας, οι μονάδες πλήρωσης λειτουργούν και αυτόματα. Διάφορες μονάδες πλήρωσης καθιστούν δυνατή την πλήρωση ΚΑΕ για διάφορα δοχεία από φιάλες 1 λίτρου έως βαρέλια 208 λίτρων.

 2. NEVA GLOBAL GRUP

  Τουρκία

  H Neva Global είναι μέλος του ομίλου KYNC.​ Η Neva είναι η πηγή σας για μια μεγάλη γκάμα καταναλωτικών προϊόντων με ιδιωτικό σήμα, σε ανταγωνιστικές τιμές, υψηλής ποιότητας, Τουρκικής κατασκευής. Η Neva είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και με επιρροή κατασκευαστικούς ομίλους. Εξειδικευόμαστε στην συμβατική κατασκευή ​και ιδιωτική σήμανση όλων των ειδών σε υγρά μαντηλάκια, προϊόντα οικιακού καθαρισμού και ατομικής υγιεινής. Είμαστε περήφανοι που διανέμουμε τον εμπορικό μας σήμα Juniper Clean στην παγκόσμια αγορά. Το εργοστάσιό μας βρίσκεται στην συνοικία Esenyurt, Κωνσταντινούπολη. Τα γραφεία μας βρίσκονται στην Ολλανδία και στις ΗΠΑ, στο New Jersey. Διαθέτουμε πολλά προϊόντα υπό το εμπορικό μας σήμα Juniper Clean, υγρά μαντηλάκια καθαρισμού επιφάνειας, απολύμανσης επιφάνειας, βρεφικά υγρά μαντηλάκια και υγρά μαντηλάκια σαμπουάν για κατοικίδια, ανθεκτικά υγρά μαντηλάκια, υγρά μαντηλάκια για τον καθαρισμό επιφάνειας, γυαλιού, πλακακιών και τοίχους, απορρυπαντικά για πλυντήρια πιάτων, απολιπαντικά, καθαριστικά για σκουριά και σαπούνια σε υγρή μορφή και σε ράβδο, σαμπουάν, απορρυπαντικά για πλυντήρια ρούχων, συμπυκνωμένα προϊόντα χλωρίνης, οργανικά, οικολογικά και βέγκαν προϊόντα, υγρά μαντηλάκια για αφαίρεση μέικαπ, υγρά μαντηλάκια για τον καθαρισμό προσώπου και σώματος, υγρά μαντηλάκια καθαρισμού συσκευής, απορρυπαντικά για την κουζίνα και το μπάνιο, καθαριστικά δαπέδου και χαλιών, απολυμαντικά υγρά μαντηλάκια, τάμπλετ καθαρισμού και χλωρίνης. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε για την βέλτιστη σας εμπειρία προϊόντων Τούρκικης προέλευσης από το σήμα ως τον σχεδιασμό, ως την συσκευασία και διανομή. Σας προσκαλούμε να ανακαλύψτε τις δυνατότητες εκτίναξης των πωλήσεων σας !

 3. ALSA-CHEMIE OBERFLÄCHENTECHNIK

  Γερμανία

  Από το 1968 και στο μεταξύ στη δεύτερη γενιά δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των χημικών απορρυπαντικών για επαγγελματικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Από το 2001 διαθέτουμε πιστοποίηση DIN EN ISO 9001 και DIN EN 14001 (διαχείριση ποιότητας και περιβάλλοντος). Θεωρούμε ότι είμαστε μια επιχείρηση λύσεις προβλημάτων για εντελώς διαφορετικές εργασίες και εφαρμογές καθαρισμού και προμηθεύουμε βιομηχανικές επιχειρήσεις κάθε είδους, κλάδους της βιοτεχνίας, καθώς και την αυτοκινητοβιομηχανία και τους προμηθευτές της. Έχουμε εξειδικευτεί σε οικολογικά συστήματα καθαρισμού, ιδίως σε υδατοδιαλυτά απορρυπαντικά υπερήχων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει περισσότερα από 80 απορρυπαντικά για τον καθαρισμό με υπερήχους, τον καθαρισμό με εμβάπτιση, ψεκασμό και ριπή, το χειρωνακτικό καθαρισμό και τη λείανση (λείανση με περιστρεφόμενο τύμπανο). Ειδικά προϊόντα, όπως μέσα αντιδιαβρωτικής προστασίας, διαλύτες, αντιαφριστικά κλπ. συμπληρώνουν το πρόγραμμα προϊόντων μας. Κατά περίπτωση απευθυνόμαστε σε κατάλληλους κατασκευαστές συσκευών καθαρισμού υψηλής ποιότητας.

 4. SUN CHEMICAL - COLORS & EFFECTS NETHERLANDS B.V

  Κάτω Χώρες

  Η Sun Chemical είναι μια φημισμένη επιχείρηση παραγωγής χημικών προϊόντων με μονάδες στην Ολλανδία και στην Τουρκία. Η εταιρεία μας λειτουργεί εδώ και πολλές δεκαετίες και έχει αποκτήσει φήμη ως κορυφαίος προμηθευτής προϊόντων καθαρισμού και διαφόρων άλλων χημικών προϊόντων λειτουργώντας ως παγκόσμιος προμηθευτής. Δίδουμε προτεραιότητα σε μακροχρόνιες συνεργασίες και διατηρούμε στενές σχέσεις με τους πελάτες μας, πολλοί από τους οποίους είναι σταθεροί πελάτες. Η αφοσιωμένη ομάδα εξυπηρέτησης μετά την πώληση είναι πάντοτε διαθέσιμη για την παροχή υποστήριξης και βοήθειας για τη διασφάλιση της επιτυχίας των έργων μας. Προσκαλούμε όλους τους υποψήφιους πελάτες να συνεργαστούν μαζί μας για να φέρουμε την επιχείρησή μας στο επόμενο επίπεδο σε παγκόσμια κλίμακα καθώς προμηθευόμαστε και στέλνουμε τα χημικά προϊόντα μας σε ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων χωρών όλως η Κίνα, το ΗΒ, οι ΗΠΑ, η Κένυα και η Βραζιλία. Οι εγκαταστάσεις και τα προϊόντα μας πιστοποιούνται από διεθνείς εταιρείες επιθεώρησης με μεγάλο κύρος, όπως οι SGS, Bureau Veritas (BV) και το Τμήμα Επιθεώρησης Πιστοποίησης, διασφαλίζοντας τα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας. Τα εργοστάσιά μας διαθέτουν πιστοποιήσει ISO, συμπεριλαμβανομένων των ISO 14001: 2004, ISO 14001: 2015 και ISO 9001 και δεσμευόμαστε για την τήρηση των διεθνών προτύπων περιβάλλοντος και ασφάλειας. Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας μέσω της σελίδας επικοινωνίας για μια προσωποποιημένη απάντηση στο ζήτημά σας.

 5. EKINOKS IC VE DIS TICARET LTD STI

  Τουρκία

  Η Ekinoks είναι μια επιχείρηση χονδρικού εμπορίου που προμηθεύεται και προμηθεύει επώνυμα προϊόντα σε όλο τον κόσμο. Η αφοσιωμένη μας ομάδα για τις εισαγωγές/ εξαγωγές βοηθά τους πελάτες, λιανοπωλητές και κατασκευαστές μας να διευρύνουν την δραστηριότητα της επιχείρησης/ σήματος τους τοπικά και σε όλες τις ηπείρους. Με πάνω από μια δεκαετία πείρας στις εξαγωγές, βοηθάμε τους πελάτες μας στην προώθηση και ανάπτυξη της γκάμας των προϊόντων τους, ικανοποιώντας τις προσδοκίες πώλησης και ανάπτυξης σε παγκόσμιο επίπεδο. Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται οι εξής: •Εργαλεία καθαρισμού οικιακής χρήσης, •Χαρτί υγείας, •Ομορφιά και ατομική φροντίδα, •Τρόφιμα και ποτά, •Οικιακά χημικά προϊόντα και πολλά άλλα που μπορείτε να δείτε στον ιστότοπο μας! Δραστηριοποιούμαστε σε όλες τις ηπείρους ώστε να παραδώσουμε τα προϊόντα μας στις καλύτερες αγορές... Ως Ekinoks, παρέχουμε εύκολη και προσβάσιμη εξυπηρέτηση πελατών ανά πάσα στιγμή. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες και εξαιρετικά καινοτόμες λύσεις. Για αυτό προσπαθούμε πάντα να δώσουμε προτεραιότητα στις ανάγκες των πελατών μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE GAMA WALDEMAR NITKA

  Πολωνία

  Η Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka είναι μια διεθνής εταιρεία, με κεντρική και κύρια δραστηριότητα το χονδρικό εμπόριο επώνυμων καταναλωτικών αγαθών γρήγορης κατανάλωσης (FMCG). Από την ίδρυση της το 2008, η εταιρεία έχει παρουσιάσει συνεχής ανάπτυξη και δημιούργησε έναν εκτενή χαρτοφύλακα πελατών και προμηθευτών. Σήμερα οι πελάτες μας είναι ηγετικές επιχειρήσεις χονδρεμπορίου και αλυσίδες λιανικής στην Ευρώπη, Ασία και Βόρεια Αμερική. Προσφέρουμε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες υπηρεσίες: Μεταφορές: Έχουμε αναπτύξει καλές σχέσεις με ηγετικές μεταφορικές εταιρείες και έτσι έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε αποτελεσματική παράδοση σε λογικές τιμές. Λύσεις ετικετοποίησης: Μπορούμε να σχεδιάσουμε, παράγουμε και κολλήσουμε ετικέτες με κείμενα στην δικιά σας γλώσσα με μια μικρή επιβάρυνση. Οι ετικέτες μπορούν να έχουν διαφορετικό χρώμα και σχήμα ανάλογα με το προϊόν και την έκταση του κειμένου. Αποθήκευση: Διαθέτουμε σύγχρονες και ευρύχωρες αποθήκες, με ευέλικτο ωράριο λειτουργίας. Με αποθηκευτικές εγκαταστάσεις στην Λιθουανία, Πολωνία, Λετονία και Ολλανδία, η Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka είναι σε θέση να εγγυάται την βέλτιστη ποιότητα σε ότι αφορά τις υπηρεσίες της αποθήκευσης. Υπηρεσίες εκτελωνισμού: Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τις τελωνειακές διαδικασίες σε διάφορες χώρες, να ετοιμάσουμε τα εκτελωνιστικά έγγραφα. Μεγέθυνση παλετών: Κατόπιν αίτησης του πελάτη, μπορούμε να προσφέρουμε επίσης μεγαλύτερες παλέτες. Είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε με οποιοδήποτε άλλο ζήτημα σε σχέση με το εμπόριο και να εξατομικεύσουμε τις υπηρεσίες μας όσο χρειάζεται ο πελάτης. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες !

 2. TERRACORE SWEDEN AB

  Σουηδία

  Η TERRACORE AB είναι μια μεγάλη επιχείρηση παραγωγής χημικών προϊόντων με έδρα τη Σουηδία και την Τουρκία. Ιδρύσαμε την εταιρεία μας το 1995 και είχαμε μεγάλη επιτυχία ως προμηθευτής προϊόντων καθαρισμού για αντιπροσώπους διεθνώς. Ωστόσο, με την ανάπτυξη του Διαδικτύου αρχίσαμε να μεταθέτουμε την εστίασή μας. Διαπιστώσαμε ότι υπάρχει ένα κενό στην αγορά για μια εταιρεία που μπορεί να παρέχει βιομηχανικά χημικά προϊόντα σε ποσότητες κατάλληλες για τις επιχειρήσεις, τις υπηρεσίες τοπικής αυτοδιοίκησης και τα πανεπιστήμια. Προμηθευόμαστε χύδην βιομηχανικά προϊόντα και τα συσκευάζουμε εκ νέου σε μεγέθη κατάλληλα για καθημερινή χρήση σε επιχειρήσεις. Ειδικευόμαστε σε μεγέθη από 1 Kg έως 25 Kg, καθώς και βαρέλια έως φορτία σάκων σε παλέτες. Τα προϊόντα μας: - Άλατα - Υπεροξείδια - Οξυοξέα και θειοξέα - Προϊόντα συντονισμού - Οξείδια - Οργανικές χημικές ουσίες - Υδροξείδια - Υδροξυοξέα. Έχουμε επενδύσει την εκτενή γνώση μας στον κλάδο μας προκειμένου να παρέχουμε υπηρεσίες online που στοχεύουν και αναπτύσσονται από το προσωπικό μας απευθείας για τις ανάγκες επαγγελματιών πελατών οι οποίοι χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας στην καθημερινή επιχειρηματική ή εμπορική δραστηριότητά τους. Από την έναρξη της διάθεσης των προϊόντων μας στο eBay και στις πρώτες ιστοσελίδες μας το 2005, αυτή η αγορά γνώρισε τεράστια ανάπτυξη και σήμερα θεωρούμαστε μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας!

 3. CHANFI IMPORT/EXPORT

  Γαλλία

  Η εταιρεία CHANFI IMPORT/EXPORT είναι έμπορος χονδρικής, διανομέας στις διεθνείς εισαγωγές/ εξαγωγές. Τα εμπορεύματα που εισάγουμε και εξάγουμε, προορίζονται στους επαγγελματίες σε όλες τις ηπείρους. προϊόντα διατροφής, - οικοσκευές, - κονσέρβες, - μη οινοπνευματώδη ποτά, - προϊόντα φροντίδας και υγιεινής - καλλυντικά. καθώς και χιλιάδες ονόματα αναφοράς όπως η Coca-Cola, Fanta, Orangina κ α. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 4. REINASAN BV

  Κάτω Χώρες

 5. KLINEKS

  Τουρκία

 1. DR. PAPEL

  Πορτογαλία

 2. CLEAN 26

  Γαλλία

 1. BRILLIANCE KFT.

  Ουγγαρία

 2. KLINTENSIV

  Ρουμανία

 3. ACEROS METAL TREATMENT

  Κάτω Χώρες

  Η Emergo Metal Treatment ειδικεύεται στον καθαρισμό και τη συντήρηση ανοξείδωτου χάλυβα και μη σιδηρούχων μετάλλων. Ο ανοξείδωτος χάλυβας δεν είναι ευαίσθητος στη διάβρωση και τη βρωμιά, αλλά σίγουρα όχι χωρίς συντήρηση! Με την αφαίρεση σκουριάς και με την τακτική συντήρηση, παρατείνεται η ζωή και αποφεύγονται τα προβλήματα διάβρωσης. Η Emergo Metal Treatment έχει στο κατάστημα όλα τα απαραίτητα προϊόντα για τη συντήρηση σε τέλεια κατάσταση ανοξείδωτου χάλυβα : προϊόντα αφαίρεσης σκουριάς, προϊόντα συντήρησης, προϊόντα αφαίρεσης λεκέδων και στίλβωσης.

 4. VIRUS GUARD DISINFECTANT GMBH

  Αυστρία

  Η Virus Guard IMEX Dezenfektan Dis. Ltd. Sti. είναι μια τούρκικη εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή απολυμαντικών για την καταπολέμηση ιών και βακτηριδίων, ακόμα και κορονοϊών. Τα προϊόντα μας που έχουν πιστοποίηση κατά ISO 9001 παρέχουν απολύμανση έως και 10 ημέρες για την πρόληψη μόλυνσης και λοίμωξης. Τα σπρέι και τα μαντηλάκια μας, που χρησιμοποιούνται κυρίως σε αεροπορικές εταιρείες και ξενοδοχεία, είναι κατάλληλα για διάφορες επιφάνειες και διάφορους χώρους όπως τουαλέτες, μαγειρεία, τραπέζια με δίσκους, στόρια παραθύρων, κάδοι απορριμάτων, πόμολα θυρών, αίθουσες αναμονής αεροδρομίου. Το τμήμα μας έρευνας και ανάπτυξης εργάζεται καθημερινά αναζητώντας την καινοτομία ώστε να σχεδιάσει τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα. Χρησιμοποιούμε τις πιο προηγμένες χημικές συνθέσεις.Η παραγωγή των χημικών μας προϊόντων υποβάλλεται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους προκειμένου να τηρήσει όλα τα τωρινά διεθνή πρότυπα.Επιπλέον, όλα τα προϊόντα μας δοκιμάζονται δερματολογικά και δεν περιέχουν αλκοόλη ώστε να είναι ασφαλή για όλους τους χρήστες και το δέρμα τους. Φροντίζουμε για την παράδοση τους εντός των καλύτερων προθεσμιών. Μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για την ασφάλεια σας.

 5. IKOCHIMIKI SA

  Ελλάδα

  Η ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ είναι μια εταιρεία, με ισχυρή παρουσία στο βαλκανικό και ευρωπαϊκό χώρο που αναπτύσσει, παράγει προϊόντα καθαρισμού & απολύμανσης για Βιομηχανίες Τροφίμων - Ποτών, Επαγγελματικούς χώρους (HORECA), Επεξεργασία Νερού Πισίνας, Προσωπική Υγιεινή. Η ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ ιδρύθηκε το 1993. Πιο συγκεκριμένα, η ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ είναι μία ελληνική βιομηχανία παραγωγής και εμπορίας απορρυπαντικών και απολυμαντικών, απευθυνόμενη στις αγορές της Βιομηχανίας Τροφίμων, Βιομηχανικών πλυντηρίων ρούχων, Ξενοδοχείων, Catering κτλ. με χαρακτηριστικό γνώρισμα σε κάθε περίπτωση την αξιοπιστία. Παράγουμε απορρυπαντικά για πλυντήρια πιάτων, πλυντήρια ρούχων, πλυντήρια αυτοκινήτων, πλύσιμο χεριών, σαμπουάν αφρόλουτρα, λιποκαθαριστές, καθαρισμό χαλιών, χημικές τουαλέτες, καθαρισμό δαπέδων, πλύσιμο σκευών, καφεμηχανές, χημικά πισίνας, απολυμαντικά χεριών, απολυμαντικά αέρα, απολυμαντικά επιφανειών, χημικά για κλειστά κυκλώματα CIP, αφρισμό σε βιομηχανίες, λίπανση ταινιών μεταφοράς, αφαλάτωση και πολλά άλλα. Η εταιρεία μας εφαρμόζει τα συστήματα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001 , ISO 14001, HALAL, KOSHER.

 6. SALES DEL CENTRO

  Ισπανία

  Προμηθευτής αλατιού βιομηχανικής χρήσης, αλατιού ξεπαγώματος για οδικές υποδομές και κάθε άλλου τύπου αλατιού.

 7. Y JOSAMI

  Ισπανία

 8. PROMANET HYGIENE PRODUCTS

  Βέλγιο

 1. WECS.EU

  Αυστρία

 2. COMERCIAL ARDELY, S.A.

  Ισπανία

 3. MX WHOLESALE

  Ηνωμένο Βασίλειο

 4. CLINOL CHEMICALS LLC

  Ηνωμένες Πολιτείες

 5. CLEENOL GROUP LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 6. EUROQUIP EXPORT

  Ισπανία

 7. ECO SERVICE

  Ιταλία

 8. CLIMPROFESIONAL

  Ισπανία

 9. JURGA

  Πολωνία

 10. AQUA KRISTAL

  Κάτω Χώρες

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Προϊοντα καθαρισμου - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

9.857 επιχειρήσεις

Kατηγορια