• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • προϊοντα καθαρισμου

Αποτελέσματα για

Προϊοντα καθαρισμου - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. CETIK GRUP

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η ÇETİK GRUP, με έδρα στην Kartal, στην Κωνσταντινούπολη, παίζει έναν κρίσιμο ρόλο στις ηλεκτρικές συμβάσεις με επώνυμες φίρμες MOUVEMENT και OPTILUCE. Αφοσιωμένη ώστε να ξεπερνά τις προσδοκίες των εταίρων της, η εταιρεία συνεργάζεται ομαλά με τις άλλες εταιρείες του ομίλου, συγκ. με την ÇETİK GRUP ENERJİ SAN.TİC.AŞ. Στον χημικό και καλλυντικό τομέα, τα εμπορικά σήματα MOUVEMENT και OPTILUCE του ομίλου ÇETİK GRUP προσφέρει προϊόντα ανώτατης ποιότητας όπως μαντηλάκια καθαρισμού γυαλιών, κολόνια, υγρά μαντηλάκια εμποτισμένα με κολόνια, αποσμητικά χώρου και αυτοκινήτου. Με έδρα στην Τουρκία, η ÇETİK GRUP δίνει προτεραιότητα στην καινοτομία και στην ποιότητα ώστε να ικανοποιήσει διάφορες ανάγκες των πελατών της. Η OPTILUCE, με επίκεντρο τον καταναλωτή, προοδεύει στον τομέα της χημείας, εξασφαλίζοντας ανώτατη ποιότητα και αξιόπιστη ιδιοκτησία σήματος σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Τα προϊόντα της φίρμας OPTILUCE συμπ. υγρά μαντηλάκια καθαρισμού γυαλιών, σπρέι, εξαρτήματα και υφάσματα μικροϊνών. Η MOUVEMENT αριστεύει εγχώρια και διεθνώς δημιουργώντας γερές σχέσεις με τους πελάτες της και ηγείται στον τομέα της καινοτομίας.Το σήμα, με προηγμένες παραγωγικές εγκαταστάσεις, δίνει έμφαση στην ικανοποίηση του πελάτη. Τα προϊόντα της φίρμας MOUVEMENT καλύπτουν αποσμητικά χώρου με στικ από μπαμπού, αρωματικά για ντουλάπια, σπρέι εσωτερικού χώρου, υγρά μαντηλάκια εμποτισμένα με κολόνια, αποσμητικά αυτοκινήτου και δίσκοι για ντεμακιγιάζ.Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. Εξερευνήστε τον εκτενή μας χαρτοφύλακα προϊόντων για έναν ποιοτικό τρόπο ζωή!

 2. PRISM

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  PRISM : Η εταιρεία PRISM (Médical Protect) ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2020, στα πλαίσια μιας υγειονομικής κρίσης, και είναι μια γαλλική βιομηχανική εταιρεία κατασκευής που προέκυψε από την συνάντηση έμπειρων επιχειρηματιών στον τομέα της υγείας και ενός σχεδιαστού μηχανήματος για την υλοποίηση μασκών. •Made in France : Η εταιρεία έχει εγκατασταθεί προς την πόλη Montpellier, και ανέπτυξε βιώσιμες, οικονομικές και οικολογικές λύσεις καθαρισμού και απολύμανσης Made-in-France. Εποικοδόμησε επίσης μια γαλλική αυτόνομη φιλιέρα προστατευτικών αναπνευστικών μασκών μιας χρήσης. •Νέα προϊόντα 2023 - βιοκαθαρισμός: D-VAP 2000 & 5000 : καθαρισμός και απολύμανση με ατμό χωρίς χημικά προϊόντα. •Τα προϊόντα μας : Μάσκες FFP1, FFP2 και FFP3 σε κωνικό σχήμα. Χειρουργικές μάσκες τύπου I, II και IIR σε τρεις αποχρώσεις : μπλε, λευκό και μαύρο. Εξατομίκευση των μασκών FFP2 (λογότυπο, μηνύματα κ.λπ) εξατομίκευση των χειρουργικών μασκών (τύπου I, II και IIR) μονόχρωμες ή με τέσσερα χρώματα (λογότυπο, μηνύματα κ.λπ). •Ελεγμένα και πιστοποιημένα: Διπλή πιστοποίηση για τις μάσκες μας FFP1, FFP2 και FFP3 : EN 149 2001 + A1 : 2009 FFP2 NR και EN 14683 : 2019 + AC : 2019. Χειρουργικές μάσκες σύμφωνα με τα πρότυπα: EN 14683 : 2019 + AC : 2019. D-VAP : πρότυπο AFNOR NF T72-110 Βακτηριδιοκτόνο- Ιοκτόνο- Μυκητοκτόνο Πιστοποίησεις PRISM : ISO 13485 (υγεία), ISO 9001 και LABEL ENVOL. •Εμπλουτίστε τον κατάλογο σας με ιατρικά εξαρτήματα: Αναπτύξτε την γκάμα των προϊόντων σας και τα προϊόντα PRISM. Επικοινωνία: j.yvanez@prism-medical-protect.fr

 3. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE GAMA WALDEMAR NITKA

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka είναι μια διεθνής εταιρεία, με κεντρική και κύρια δραστηριότητα το χονδρικό εμπόριο επώνυμων καταναλωτικών αγαθών γρήγορης κατανάλωσης (FMCG). Από την ίδρυση της το 2008, η εταιρεία έχει παρουσιάσει συνεχής ανάπτυξη και δημιούργησε έναν εκτενή χαρτοφύλακα πελατών και προμηθευτών. Σήμερα οι πελάτες μας είναι ηγετικές επιχειρήσεις χονδρεμπορίου και αλυσίδες λιανικής στην Ευρώπη, Ασία και Βόρεια Αμερική. Προσφέρουμε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες υπηρεσίες: Μεταφορές: Έχουμε αναπτύξει καλές σχέσεις με ηγετικές μεταφορικές εταιρείες και έτσι έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε αποτελεσματική παράδοση σε λογικές τιμές. Λύσεις ετικετοποίησης: Μπορούμε να σχεδιάσουμε, παράγουμε και κολλήσουμε ετικέτες με κείμενα στην δικιά σας γλώσσα με μια μικρή επιβάρυνση. Οι ετικέτες μπορούν να έχουν διαφορετικό χρώμα και σχήμα ανάλογα με το προϊόν και την έκταση του κειμένου. Αποθήκευση: Διαθέτουμε σύγχρονες και ευρύχωρες αποθήκες, με ευέλικτο ωράριο λειτουργίας. Με αποθηκευτικές εγκαταστάσεις στην Λιθουανία, Πολωνία, Λετονία και Ολλανδία, η Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka είναι σε θέση να εγγυάται την βέλτιστη ποιότητα σε ότι αφορά τις υπηρεσίες της αποθήκευσης. Υπηρεσίες εκτελωνισμού: Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τις τελωνειακές διαδικασίες σε διάφορες χώρες, να ετοιμάσουμε τα εκτελωνιστικά έγγραφα. Μεγέθυνση παλετών: Κατόπιν αίτησης του πελάτη, μπορούμε να προσφέρουμε επίσης μεγαλύτερες παλέτες. Είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε με οποιοδήποτε άλλο ζήτημα σε σχέση με το εμπόριο και να εξατομικεύσουμε τις υπηρεσίες μας όσο χρειάζεται ο πελάτης. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες !

 4. SUN CHEMICAL - COLORS & EFFECTS NETHERLANDS B.V

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η Sun Chemical είναι μια φημισμένη επιχείρηση παραγωγής χημικών προϊόντων με μονάδες στην Ολλανδία και στην Τουρκία. Η εταιρεία μας λειτουργεί εδώ και πολλές δεκαετίες και έχει αποκτήσει φήμη ως κορυφαίος προμηθευτής προϊόντων καθαρισμού και διαφόρων άλλων χημικών προϊόντων λειτουργώντας ως παγκόσμιος προμηθευτής. Δίδουμε προτεραιότητα σε μακροχρόνιες συνεργασίες και διατηρούμε στενές σχέσεις με τους πελάτες μας, πολλοί από τους οποίους είναι σταθεροί πελάτες. Η αφοσιωμένη ομάδα εξυπηρέτησης μετά την πώληση είναι πάντοτε διαθέσιμη για την παροχή υποστήριξης και βοήθειας για τη διασφάλιση της επιτυχίας των έργων μας. Προσκαλούμε όλους τους υποψήφιους πελάτες να συνεργαστούν μαζί μας για να φέρουμε την επιχείρησή μας στο επόμενο επίπεδο σε παγκόσμια κλίμακα καθώς προμηθευόμαστε και στέλνουμε τα χημικά προϊόντα μας σε ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων χωρών όλως η Κίνα, το ΗΒ, οι ΗΠΑ, η Κένυα και η Βραζιλία. Οι εγκαταστάσεις και τα προϊόντα μας πιστοποιούνται από διεθνείς εταιρείες επιθεώρησης με μεγάλο κύρος, όπως οι SGS, Bureau Veritas (BV) και το Τμήμα Επιθεώρησης Πιστοποίησης, διασφαλίζοντας τα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας. Τα εργοστάσιά μας διαθέτουν πιστοποιήσει ISO, συμπεριλαμβανομένων των ISO 14001: 2004, ISO 14001: 2015 και ISO 9001 και δεσμευόμαστε για την τήρηση των διεθνών προτύπων περιβάλλοντος και ασφάλειας. Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας μέσω της σελίδας επικοινωνίας για μια προσωποποιημένη απάντηση στο ζήτημά σας.

 5. CHANFI IMPORT/EXPORT

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CHANFI IMPORT/EXPORT είναι έμπορος χονδρικής, διανομέας στις διεθνείς εισαγωγές/ εξαγωγές. Τα εμπορεύματα που εισάγουμε και εξάγουμε, προορίζονται στους επαγγελματίες σε όλες τις ηπείρους. προϊόντα διατροφής, - οικοσκευές, - κονσέρβες, - μη οινοπνευματώδη ποτά, - προϊόντα φροντίδας και υγιεινής - καλλυντικά. καθώς και χιλιάδες ονόματα αναφοράς όπως η Coca-Cola, Fanta, Orangina κ α. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ALSA-CHEMIE OBERFLÄCHENTECHNIK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Από το 1968 και στο μεταξύ στη δεύτερη γενιά δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των χημικών απορρυπαντικών για επαγγελματικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Από το 2001 διαθέτουμε πιστοποίηση DIN EN ISO 9001 και DIN EN 14001 (διαχείριση ποιότητας και περιβάλλοντος). Θεωρούμε ότι είμαστε μια επιχείρηση λύσεις προβλημάτων για εντελώς διαφορετικές εργασίες και εφαρμογές καθαρισμού και προμηθεύουμε βιομηχανικές επιχειρήσεις κάθε είδους, κλάδους της βιοτεχνίας, καθώς και την αυτοκινητοβιομηχανία και τους προμηθευτές της. Έχουμε εξειδικευτεί σε οικολογικά συστήματα καθαρισμού, ιδίως σε υδατοδιαλυτά απορρυπαντικά υπερήχων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει περισσότερα από 80 απορρυπαντικά για τον καθαρισμό με υπερήχους, τον καθαρισμό με εμβάπτιση, ψεκασμό και ριπή, το χειρωνακτικό καθαρισμό και τη λείανση (λείανση με περιστρεφόμενο τύμπανο). Ειδικά προϊόντα, όπως μέσα αντιδιαβρωτικής προστασίας, διαλύτες, αντιαφριστικά κλπ. συμπληρώνουν το πρόγραμμα προϊόντων μας. Κατά περίπτωση απευθυνόμαστε σε κατάλληλους κατασκευαστές συσκευών καθαρισμού υψηλής ποιότητας.

 2. EKINOKS IC VE DIS TICARET LTD STI

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Ekinoks είναι μια επιχείρηση χονδρικού εμπορίου που προμηθεύεται και προμηθεύει επώνυμα προϊόντα σε όλο τον κόσμο. Η αφοσιωμένη μας ομάδα για τις εισαγωγές/ εξαγωγές βοηθά τους πελάτες, λιανοπωλητές και κατασκευαστές μας να διευρύνουν την δραστηριότητα της επιχείρησης/ σήματος τους τοπικά και σε όλες τις ηπείρους. Με πάνω από μια δεκαετία πείρας στις εξαγωγές, βοηθάμε τους πελάτες μας στην προώθηση και ανάπτυξη της γκάμας των προϊόντων τους, ικανοποιώντας τις προσδοκίες πώλησης και ανάπτυξης σε παγκόσμιο επίπεδο. Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται οι εξής: •Εργαλεία καθαρισμού οικιακής χρήσης, •Χαρτί υγείας, •Ομορφιά και ατομική φροντίδα, •Τρόφιμα και ποτά, •Οικιακά χημικά προϊόντα και πολλά άλλα που μπορείτε να δείτε στον ιστότοπο μας! Δραστηριοποιούμαστε σε όλες τις ηπείρους ώστε να παραδώσουμε τα προϊόντα μας στις καλύτερες αγορές... Ως Ekinoks, παρέχουμε εύκολη και προσβάσιμη εξυπηρέτηση πελατών ανά πάσα στιγμή. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες και εξαιρετικά καινοτόμες λύσεις. Για αυτό προσπαθούμε πάντα να δώσουμε προτεραιότητα στις ανάγκες των πελατών μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. NEVA GLOBAL GRUP

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  H Neva Global είναι μέλος του ομίλου KYNC.​ Η Neva είναι η πηγή σας για μια μεγάλη γκάμα καταναλωτικών προϊόντων με ιδιωτικό σήμα, σε ανταγωνιστικές τιμές, υψηλής ποιότητας, Τουρκικής κατασκευής. Η Neva είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και με επιρροή κατασκευαστικούς ομίλους. Εξειδικευόμαστε στην συμβατική κατασκευή ​και ιδιωτική σήμανση όλων των ειδών σε υγρά μαντηλάκια, προϊόντα οικιακού καθαρισμού και ατομικής υγιεινής. Είμαστε περήφανοι που διανέμουμε τον εμπορικό μας σήμα Juniper Clean στην παγκόσμια αγορά. Το εργοστάσιό μας βρίσκεται στην συνοικία Esenyurt, Κωνσταντινούπολη. Τα γραφεία μας βρίσκονται στην Ολλανδία και στις ΗΠΑ, στο New Jersey. Διαθέτουμε πολλά προϊόντα υπό το εμπορικό μας σήμα Juniper Clean, υγρά μαντηλάκια καθαρισμού επιφάνειας, απολύμανσης επιφάνειας, βρεφικά υγρά μαντηλάκια και υγρά μαντηλάκια σαμπουάν για κατοικίδια, ανθεκτικά υγρά μαντηλάκια, υγρά μαντηλάκια για τον καθαρισμό επιφάνειας, γυαλιού, πλακακιών και τοίχους, απορρυπαντικά για πλυντήρια πιάτων, απολιπαντικά, καθαριστικά για σκουριά και σαπούνια σε υγρή μορφή και σε ράβδο, σαμπουάν, απορρυπαντικά για πλυντήρια ρούχων, συμπυκνωμένα προϊόντα χλωρίνης, οργανικά, οικολογικά και βέγκαν προϊόντα, υγρά μαντηλάκια για αφαίρεση μέικαπ, υγρά μαντηλάκια για τον καθαρισμό προσώπου και σώματος, υγρά μαντηλάκια καθαρισμού συσκευής, απορρυπαντικά για την κουζίνα και το μπάνιο, καθαριστικά δαπέδου και χαλιών, απολυμαντικά υγρά μαντηλάκια, τάμπλετ καθαρισμού και χλωρίνης. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε για την βέλτιστη σας εμπειρία προϊόντων Τούρκικης προέλευσης από το σήμα ως τον σχεδιασμό, ως την συσκευασία και διανομή. Σας προσκαλούμε να ανακαλύψτε τις δυνατότητες εκτίναξης των πωλήσεων σας !

 4. VR TRADING INC

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η VR Trading είναι ένας διεθνής προμηθευτής και εξαγωγέας ιδιαίτερων ποτών και τροφίμων. Με πάθος για τις εξαιρετικές γεύσεις και δέσμευση για την ποιότητα, διαθέτουμε μια ποικίλη γκάμα προϊόντων που θα ενθουσιάσουν και τους πλέον αυστηρούς γευσιγνώστες. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα ποτών συμπεριλαμβανομένων αναψυκτικών, σαμπάνιας, μπύρας και μηλίτη, τσαγιών, καφέ κλπ. Στον τομέα των τροφίμων διαθέτουμε μια ποικιλία απολαυστικών επιλογών, όπως καραμέλες, σοκολάτες, τσίχλες, μπισκότα, προϊόντα halal και πολλά άλλα. Αυτό που μας διακρίνει είναι η σταθερή μας δέσμευση για τη διασφάλιση της ποιότητας. Τηρούμε αυστηρά πρότυπα στο σύνολο των διαδικασιών προμήθειας, παραγωγής και συσκευασίας, διασφαλίζοντας ότι κάθε προϊόν θα πληροί και θα υπερκαλύπτει τους διεθνείς κανονισμούς ποιότητας και ασφάλειας. Αναγνωρίζοντας την παγκόσμια ζήτηση για εξαιρετικά τρόφιμα και ποτά, έχουμε εξελιχθεί σε έμπιστο συνεργάτη του κλάδου των εξαγωγών. Το εκτενές δίκτυό μας μάς παρέχει τη δυνατότητα να προσεγγίζουμε αγορές παγκοσμίως και η εκτενής έρευνα αγοράς μας επιτρέπει να προπορευόμαστε ως προς τις εμφανιζόμενες τάσεις. Επιδιώκουμε να προβλέπουμε τις προτιμήσεις των καταναλωτών προσφέροντας τα καλύτερα δυνατά προϊόντα.

 5. CDI VALLÈS S.L.

  Ισπανία

  Verified by europages badge
 1. REINASAN BV

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία REINASAN BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εταιρίες καθαρισμού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, Καθαρισμός κτιρίων, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, προϊοντα καθαρισμου, πλυντηρια για δαπεδα, μη τοξικές επενδύσεις, Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, στιλβωση, και Καθαρισμός κτιρίων. Έχει έδρα σε Roermond, Κάτω Χώρες.

 2. MONDO SPECHIM

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MONDO SPECHIM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικολογικά προϊόντα καθαρισμού οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Καθαριστικά για τζάμια και καθρέπτες, Βιοαποικοδομήσιμα προϊόντα συντήρησης, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, επεξεργασια υδατων, επεξεργασία αερολυμάτων, Επαγγελματικά απολιπαντικά και απορρυπαντικά, επεξεργασία αποβλήτων, και απορρυπαντικα για ειδη υγιεινης και μπανια. Έχει έδρα σε Gembloux, Βέλγιο.

 1. CLEAN 26

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CLEAN 26, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικολογικά προϊόντα καθαρισμού οικιακής χρήσης, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, απορρυπαντικα, σκονες καθαρισμου, Βιομηχανικά σαπούνια και απορρυπαντικά, σκονες καθαρισμου για πλυντηριο ρουχων, απορρυπαντικα πιατων, Σαπούνια και απορρυπαντικά οικιακής χρήσης, και Τζάμια και καθρέπτες - Καθαριστικά. Έχει έδρα σε Montelimar, Γαλλία.

 2. DE WITTE SA

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DE WITTE SA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σπόγγοι, Βιομηχανικοί ψεκαστήρες επεξεργασίας μεταλλικών επιφανειών, καθαρισμος, εξαρτηματα καθαρισμου, είδη καθαρισμού, προϊοντα καθαρισμου, πανιά ξεσκονίσματος με μικροΐνες, Σπόγγοι, και μηχανηματα βιομηχανικου καθαρισμου. Έχει έδρα σε Sint-Gillis-Waas, Βέλγιο.

 3. KLINTENSIV

  Ρουμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KLINTENSIV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα - εισαγωγές / εξαγωγές, Απολύμανση και αποστείρωση - υπηρεσίες, Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης, απολυμαντικά προϊόντα, καθαριστήρες για θαλάμους ελεγχόμενης καθαρότητας αέρα, απολυμαντικα ιατρικης χρησης, αντιβακτηριακά υγρά μαντηλάκια, κατασκευαστής οικολογικών απορρυπαντικών για τη βιομηχανία, και παρασκευή προϊόντων καθαρισμού. Έχει έδρα σε Bragadiru, Ρουμανία.

 4. PAGANO S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PAGANO S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη ατομικής υγιεινής για βρέφη, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, απορρυπαντικα οικιακης χρησης, απορρυπαντικα χονδρικης, Είδη ατομικής υγιεινής για βρέφη, απορρυπαντικα πιατων, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, απορρυπαντικα, και απορρυπαντικα για δαπεδα. Έχει έδρα σε Pastorano, Ιταλία.

 5. ACEROS METAL TREATMENT

  Κάτω Χώρες

  Η Emergo Metal Treatment ειδικεύεται στον καθαρισμό και τη συντήρηση ανοξείδωτου χάλυβα και μη σιδηρούχων μετάλλων. Ο ανοξείδωτος χάλυβας δεν είναι ευαίσθητος στη διάβρωση και τη βρωμιά, αλλά σίγουρα όχι χωρίς συντήρηση! Με την αφαίρεση σκουριάς και με την τακτική συντήρηση, παρατείνεται η ζωή και αποφεύγονται τα προβλήματα διάβρωσης. Η Emergo Metal Treatment έχει στο κατάστημα όλα τα απαραίτητα προϊόντα για τη συντήρηση σε τέλεια κατάσταση ανοξείδωτου χάλυβα : προϊόντα αφαίρεσης σκουριάς, προϊόντα συντήρησης, προϊόντα αφαίρεσης λεκέδων και στίλβωσης.

 6. MAYPRO PRODILES

  Ισπανία

  Μηχανήματα καθαρισμού για τον ξενοδοχειακό τομέα: Ηλεκτρικές σκούπες Εγχυτήρας/Απαγωγέας - Φορητές ηλεκτρικές σκούπες με σακίδιο, για νερό και σκόνη - Βιομηχανικές σκούπες και πλυντήρια. Χημικά προϊόντα: Αποσμητικά χώρου - προϊόντα καθαρισμού για κουζίνες - Απολυμαντικά - κλασικά προϊόντα καθαρισμού - σαπούνια – στεγνοκαθαριστήριο. απορρυπαντικά και μαλακτικά - καθαρισμός δαπέδων. Αξεσουάρ καθαρισμού: Κυτταρίνη - Καθαρισμός παραθύρων - Προϊόντα μιας χρήσης - Κάδοι απορριμάτων και δοχεία για ξενοδοχεία - Έπιπλα - Διακόσμηση - κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και εργαλεία καθαρισμού.

 7. VIRUS GUARD DISINFECTANT GMBH

  Αυστρία

  Η Virus Guard IMEX Dezenfektan Dis. Ltd. Sti. είναι μια τούρκικη εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή απολυμαντικών για την καταπολέμηση ιών και βακτηριδίων, ακόμα και κορονοϊών. Τα προϊόντα μας που έχουν πιστοποίηση κατά ISO 9001 παρέχουν απολύμανση έως και 10 ημέρες για την πρόληψη μόλυνσης και λοίμωξης. Τα σπρέι και τα μαντηλάκια μας, που χρησιμοποιούνται κυρίως σε αεροπορικές εταιρείες και ξενοδοχεία, είναι κατάλληλα για διάφορες επιφάνειες και διάφορους χώρους όπως τουαλέτες, μαγειρεία, τραπέζια με δίσκους, στόρια παραθύρων, κάδοι απορριμάτων, πόμολα θυρών, αίθουσες αναμονής αεροδρομίου. Το τμήμα μας έρευνας και ανάπτυξης εργάζεται καθημερινά αναζητώντας την καινοτομία ώστε να σχεδιάσει τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα. Χρησιμοποιούμε τις πιο προηγμένες χημικές συνθέσεις.Η παραγωγή των χημικών μας προϊόντων υποβάλλεται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους προκειμένου να τηρήσει όλα τα τωρινά διεθνή πρότυπα.Επιπλέον, όλα τα προϊόντα μας δοκιμάζονται δερματολογικά και δεν περιέχουν αλκοόλη ώστε να είναι ασφαλή για όλους τους χρήστες και το δέρμα τους. Φροντίζουμε για την παράδοση τους εντός των καλύτερων προθεσμιών. Μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για την ασφάλεια σας.

 8. IKOCHIMIKI SA

  Ελλάδα

  Η ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ είναι μια εταιρεία, με ισχυρή παρουσία στο βαλκανικό και ευρωπαϊκό χώρο που αναπτύσσει, παράγει προϊόντα καθαρισμού & απολύμανσης για Βιομηχανίες Τροφίμων - Ποτών, Επαγγελματικούς χώρους (HORECA), Επεξεργασία Νερού Πισίνας, Προσωπική Υγιεινή. Η ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ ιδρύθηκε το 1993. Πιο συγκεκριμένα, η ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ είναι μία ελληνική βιομηχανία παραγωγής και εμπορίας απορρυπαντικών και απολυμαντικών, απευθυνόμενη στις αγορές της Βιομηχανίας Τροφίμων, Βιομηχανικών πλυντηρίων ρούχων, Ξενοδοχείων, Catering κτλ. με χαρακτηριστικό γνώρισμα σε κάθε περίπτωση την αξιοπιστία. Παράγουμε απορρυπαντικά για πλυντήρια πιάτων, πλυντήρια ρούχων, πλυντήρια αυτοκινήτων, πλύσιμο χεριών, σαμπουάν αφρόλουτρα, λιποκαθαριστές, καθαρισμό χαλιών, χημικές τουαλέτες, καθαρισμό δαπέδων, πλύσιμο σκευών, καφεμηχανές, χημικά πισίνας, απολυμαντικά χεριών, απολυμαντικά αέρα, απολυμαντικά επιφανειών, χημικά για κλειστά κυκλώματα CIP, αφρισμό σε βιομηχανίες, λίπανση ταινιών μεταφοράς, αφαλάτωση και πολλά άλλα. Η εταιρεία μας εφαρμόζει τα συστήματα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001 , ISO 14001, HALAL, KOSHER.

 1. MAPO SCHMIERSTOFFTECHNIK GMBH

  Αυστρία

  Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που περιλαμβάνει λάδια, λιπαντικά, χειμερινά χημικά προϊόντα και διάφορα προϊόντα για τη συντήρηση, τον καθαρισμό και την παραγωγή σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας. Στηριζόμαστε σε εμπειρία δεκαετιών στη διάθεση, στην έρευνα και στην ανάπτυξη παραγωγής. Καθοριστικός πυλώνας της επιτυχίας μας είναι η δραστήρια συμμετοχή των καλά εκπαιδευμένων συνεργατών μας. 3.000 θέσεις παλετών σε χώρους αποθήκευσης 5.000 τ.μ. συνιστούν το πλαίσιο διοικητικής μέριμνας για την πολυδιάστατη γκάμα των προϊόντων μας που παραδίδουμε κατά κύριο λόγο με τα δικά μας οχήματα. 3 εκατομμύρια λίτρων ανά έτος αποστέλλονται έτσι στους παραλήπτες τους σε 17 χώρες. Μια αποθήκη αφορολόγητων ειδών παρέχει πρόσθετα πλεονεκτήματα στους τακτικούς πελάτες. Για τη γρήγορη και αποδοτική διεκπεραίωση των παραγγελιών των πελατών μας, οι μονάδες πλήρωσης λειτουργούν και αυτόματα. Διάφορες μονάδες πλήρωσης καθιστούν δυνατή την πλήρωση ΚΑΕ για διάφορα δοχεία από φιάλες 1 λίτρου έως βαρέλια 208 λίτρων.

 2. SALES DEL CENTRO

  Ισπανία

  Προμηθευτής αλατιού βιομηχανικής χρήσης, αλατιού ξεπαγώματος για οδικές υποδομές και κάθε άλλου τύπου αλατιού.

 3. Y JOSAMI

  Ισπανία

  Η εταιρεία Y JOSAMI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης, Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης, υγρα απορρυπαντικα, Προϊόντα καθαρισμού, Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης, και Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Alaquàs-Valencia, Ισπανία.

 4. PROMANET HYGIENE PRODUCTS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία PROMANET HYGIENE PRODUCTS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προϊοντα καθαρισμου, Απολυμαντικά προϊόντα, καροτσια καθαρισμου, και αυτοματα συστηματα δοσομετρησης. Έχει έδρα σε Marche En Famenne, Βέλγιο.

 5. WECS.EU

  Αυστρία

  Η εταιρεία WECS.EU, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναλώσιμα για περιφεριακές συσκευές εκτύπωσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαρτικα, κάμερες βιντεοπαρακολούθησης, καλωδια απο οπτικες ινες, και Προϊόντα καθαρισμού. Έχει έδρα σε Reichersberg, Αυστρία.

 6. COMERCIAL ARDELY, S.A.

  Ισπανία

  Η εταιρεία COMERCIAL ARDELY, S.A., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικα πλυντηρια, βιομηχανική υγιεινή, και προϊοντα καθαρισμου. Έχει έδρα σε Murcia, Ισπανία.

 7. CLEENOL GROUP LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία CLEENOL GROUP LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού, κατασκευαστής οικολογικών απορρυπαντικών για τη βιομηχανία, προϊοντα περιποιησης και ατομικης υγιεινης, και γκάμα οικολογικών καθαριστικών. Έχει έδρα σε Banbury, Ηνωμένο Βασίλειο.

 8. CLINOL CHEMICALS LLC

  Ηνωμένες Πολιτείες

  Η εταιρεία CLINOL CHEMICALS LLC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προϊοντα καθαρισμου, και προϊοντα υγιεινης. Έχει έδρα σε Dover, Ηνωμένες Πολιτείες.

 9. MX WHOLESALE

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία MX WHOLESALE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές βιβλίων, περιοδικών και εφημερίδων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αξεσουάρ ατομικής υγιεινής, Κατασκήνωση - εξοπλισμός, Κηπευτικά εργαλεία, Αξεσουάρ ατομικής υγιεινής, προϊοντα καθαρισμου, Κατασκήνωση - εξοπλισμός, και Κηπευτικά εργαλεία. Έχει έδρα σε Southampton, Ηνωμένο Βασίλειο.

 10. MDH MAR DE HIGIENE

  Ισπανία

  Η εταιρεία MDH MAR DE HIGIENE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προμήθειες για τον τομέα της εστίασης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προμήθειες για μπαρ, προϊοντα καθαρισμου, πετσετες φαγητου απο χαρτι και κυτταρινη, συσκευασίες από λευκοσίδηρο, και Προμήθειες για μπαρ. Έχει έδρα σε Murcia, Ισπανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Προϊοντα καθαρισμου - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

9.948 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες

Kατηγορια