• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ζαχαρωτα

Αποτελέσματα για

Ζαχαρωτα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. PROBAL INDUSTRIES BV

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Είμαστε ηγετική επιχείρηση προμηθευτής σε χυμούς φρούτων, τρόφιμα, ποτά, γαλακτοκομικά προϊόντα, ζαχαρωτά, βρεφικά προϊόντα, είδη παντοπωλείου με έδρα στις Κάτω χώρες και στην Τουρκία. Ιδρύσαμε την εταιρεία μας το και είχαμε μεγάλη επιτυχία ως προμηθευτής προϊόντων διατροφής για αντιπροσώπους διεθνώς. Δεν πρόκειται μόνο για επιχείρηση πώλησης.Η δημιουργία και υποστήριξη γερών συνεργασιών με τους πελάτες μας αποτελεί μέρος κλειδί της πραγματικότητας μας. Επικεντρωνόμαστε στην βελτίωση της δομής της ανάπτυξης φυσικών προϊόντων από την πηγή τους ως τον αγοραστή. Το πραγματοποιούμε μέσα από βελτιωμένη ανταπόκριση στην προώθηση, τον εφοδιασμό και τους κινδύνους. Δεν διαπραγματευόμαστε την ποιότητα, υιοθετώντας εξαιρετικές μοναδικές μεθοδολογίες, φροντίζουμε για την ικανοποίηση όλων. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: - Χυμοί φρούτων - τρόφιμα - ποτά - γαλακτοκομικά προϊόντα - ζαχαρωτά - βρεφικά προϊόντα - είδη παντοπωλείου. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε μας.

 2. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE GAMA WALDEMAR NITKA

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka είναι μια διεθνής εταιρεία, με κεντρική και κύρια δραστηριότητα το χονδρικό εμπόριο επώνυμων καταναλωτικών αγαθών γρήγορης κατανάλωσης (FMCG). Από την ίδρυση της το 2008, η εταιρεία έχει παρουσιάσει συνεχής ανάπτυξη και δημιούργησε έναν εκτενή χαρτοφύλακα πελατών και προμηθευτών. Σήμερα οι πελάτες μας είναι ηγετικές επιχειρήσεις χονδρεμπορίου και αλυσίδες λιανικής στην Ευρώπη, Ασία και Βόρεια Αμερική. Προσφέρουμε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες υπηρεσίες: Μεταφορές: Έχουμε αναπτύξει καλές σχέσεις με ηγετικές μεταφορικές εταιρείες και έτσι έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε αποτελεσματική παράδοση σε λογικές τιμές. Λύσεις ετικετοποίησης: Μπορούμε να σχεδιάσουμε, παράγουμε και κολλήσουμε ετικέτες με κείμενα στην δικιά σας γλώσσα με μια μικρή επιβάρυνση. Οι ετικέτες μπορούν να έχουν διαφορετικό χρώμα και σχήμα ανάλογα με το προϊόν και την έκταση του κειμένου. Αποθήκευση: Διαθέτουμε σύγχρονες και ευρύχωρες αποθήκες, με ευέλικτο ωράριο λειτουργίας. Με αποθηκευτικές εγκαταστάσεις στην Λιθουανία, Πολωνία, Λετονία και Ολλανδία, η Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka είναι σε θέση να εγγυάται την βέλτιστη ποιότητα σε ότι αφορά τις υπηρεσίες της αποθήκευσης. Υπηρεσίες εκτελωνισμού: Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τις τελωνειακές διαδικασίες σε διάφορες χώρες, να ετοιμάσουμε τα εκτελωνιστικά έγγραφα. Μεγέθυνση παλετών: Κατόπιν αίτησης του πελάτη, μπορούμε να προσφέρουμε επίσης μεγαλύτερες παλέτες. Είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε με οποιοδήποτε άλλο ζήτημα σε σχέση με το εμπόριο και να εξατομικεύσουμε τις υπηρεσίες μας όσο χρειάζεται ο πελάτης. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες !

 3. HEALTHY GENERATION LLC UKRAINE

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HEALTHY GENERATION LLC UKRAINE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα υγιεινής διατροφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημητριακά πρωϊνού, Ελαιόλαδο, Ζαχαρωτά, Δημητριακά και σπόροι, ψωμι για ατομα που πασχουν απο κοιλιοκακη, μπισκοτα χωρις γλουτενη, πιατα χωρις γλουτενη, ζυμη χωρις γλουτενη, και τροφιμα χωρις γλουτενιο. Έχει έδρα σε Novomoskovsk, Ουκρανία.

 4. KALFANY SÜSSE WERBUNG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Εδώ και περισσότερα από 35 χρόνια, η Kalfany Süße Werbung GmbH αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει εξατομικευμένα γλυκίσματα ως διαφημιστικά είδη για τους πελάτες της. Ό, τι άρχισε ως απλό ζαχαροπλαστείο στο Schwarzwald, έχει εξελιχθεί υπό τη δημιουργική διεύθυνση του ιδρυτή της επιχείρησης Pieter Schubert σε μια κορυφαία επιχείρηση στην αγορά διαφημιστικών ειδών.

 5. AZA GLOBAL IMPEX B.V

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η AZA Global Impex BV εξειδικεύεται στην εισαγωγή μιας μεγάλης γκάμας προϊόντων που προέρχονται από όλο τον κόσμο. Είτε αναζητάτε να μετατρέψετε μια μοναδική ιδέα σε πραγματικότητα ή υποστήριξη στην κατασκευή ενός συγκεκριμένου προϊόντος, η ομάδα μας βρίσκεται πάντα στη διάθεση σας. Η λέξη "όχι" δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μας. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να βρούμε εξατομικευμένες λύσεις που ικανοποιούν ακριβώς τις απαιτήσεις σας. Οι ικανότητες μας εκτείνονται στον πορισμό αποκλειστικών προϊόντων αποκλειστικά και μόνο για το δικό σας όφελος. Ο ποικιλόμορφος μας κατάλογος προϊόντων συμπ. είδη όπως λουλούδια, καλλυντικά, Χριστουγεννιάτικες συσκευασίες και μια μεγάλη γκάμα καταναλωτικών αγαθών ταχείας κυκλοφορίας (FMCG). Υιοθετούμε την διαπραγμάτευση συμφωνιών που ικανοποιούν τις μοναδικές προδιαγραφές κάθε επιχείρησης. Στην δέσμευση μας για βιωσιμότητα, παίζουμε επίσης έναν σημαντικό ρόλο στην ανακύκλωση. Μετατρέπουμε μεταχειρισμένα ρούχα σε καινούργια, καινότομα προϊόντα όπως τσάντες ή εξατομικευμένη ένδυση. Για τις ανάγκες σας σε συσκευές ιατρικής και οδοντιατρικής χρήσης, μπορείτε να βασιστείτε στο εξειδικευμένο τμήμα για να ικανοποιήσει όλες σας τις απαιτήσεις. Στον τομέα των προϊόντων διατροφής, το τμήμα είναι εξοπλισμένο ώστε να παρέχει μια μεγάλη γκάμα ειδών, φρέσκα ή κατεψυγμένα, συμπ. φρούτα και λαχανικά και ψάρια. Εμπορευόμαστε προϊόντα που παράγονται αποκλειστικά ηθικά, εξασφαλίζοντας πως δεν εμπλέκουν παιδική εργασία και πως εγγυώνται για δίκαιες αμοιβές σε όλους τους εργάτες τους. Πέρα από αυτό, προσπαθούμε ενεργά να δημιουργήσουμε εργασιακές ευκαιρίες για οικογένειες και συμβάλλουμε στην οικονομική ανάπτυξη των περιοχών στις οποίες λειτουργούμε.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. WESTKOND INVEST CZ

  Τσεχία

  Verified by europages badge

  Η WestKond Invest CZ διευκολύνει την άμεση σύνδεση με τους παραγωγούς των προϊόντων που χρειάζεστε. Η εταιρεία μας δημιούργησε συνεργασίες με διάφορους κατασκευαστές και ορυχεία παγκοσμίως, διατηρώντας εξαρτώμενες σχέσεις με έμφαση στις γρήγορες παραδόσεις, ανώτατη ποιότητα προϊόντων και ανταγωνιστικές τιμές. Μεταξύ των αξιότιμων μας πελατών με διεθνής αναγνώριση, μπορούμε να αναφέρουμε τις AAK Sweden AB, ISFS SDN BHD, POWEROAK GmbH, Gottschalk Palettenservice GmbH, και άλλες, όλες καθιερωμένες εταιρείες στην παγκόσμια αγορά. Δεσμευόμαστε όχι μόνο στην παράδοση άριστων προϊόντων και υπηρεσιών αλλά και στο να ξεπερνάμε τις προσδοκίες, εξασφαλίζοντας την πλήρης ικανοποίηση των πελατών. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπ. ηλιέλαιο, ξύλινα πέλλετ και λίπη ζαχαρωτών υψηλής ποιότητας.

 2. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Ουγγαρία

  Verified by europages badge

  Καλωσορίσατε στην ÁRIK 21 - AGRO KFT, μια ιδιωτική εμπορική εταιρεία με έδρα στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε ασύγκριτες επιχειρησιακές λύσεις σε πελάτες σε όλο τον κόσμο. Εξειδικευόμαστε στην προσφορά επώνυμων ποιοτικών προϊόντων σε προσιτές τιμές χονδρικής, καλύπτοντας όλες τις επιχειρήσεις ανεξάρτητα από το μέγεθος τους.Συμπληρωματικά, η ομαλή μας διαχείριση διακίνησης εξασφαλίζει παραδόσεις εντός των προθεσμιών. Ως ηγετική εμπορική επιχείρηση, αριστεύουμε ως χονδρέμπορος και ως διανομέας, προσφέροντας μια εκτενής γκάμα προϊόντων. Ο χαρτοφύλακας μας συμπεριλαμβάνει ποτά όπως ενεργειακά ποτά και μη οινοπνευματώδη ποτά, οινοπνευματώδεις και μη μπύρες, γαλακτοκομικά προϊόντα, συμπ. βρεφικό γάλα, και είδη όπως σοκολάτες, ζαχαρωτά, τσάγια και καφέδες πρώτης ποιότητας. Η ισχυρές μας συνεργασίες με επώνυμους παραγωγούς όπως οι Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo, και Ferrero μας επιτρέπει να εξυπηρετούμε στην εντέλεια επιχειρήσεις παγκοσμίως. Η αφοσίωση μας στην αριστεία μας δίνει κίνητρο ώστε να εξερευνήσουμε φανταστικές περιορισμένες κατηγορίες και μοναδικές φίρμες. Έχουμε καλλιεργήσει αξιόπιστες συνεργασίες με προμηθευτές, εξασφαλίζοντας γρήγορη ολοκλήρωση παραγγελιών εντός 48ωρου. Στο επίκεντρο της ÁRIK 21 - AGRO KFT βρίσκεται η αξία που δίνουμε στην εμπιστοσύνη και στις μακροχρόνιες συνεργασίες.Η έμπειρη μας ομάδα συνδυάζει την εμπειρογνωμοσύνη στον τομέα του εμπορίου με όραμα, εξασφαλίζοντας αποτελεσματικές συναλλαγές. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε συνεργασίες που συνεχίζονται πέρα από την αρχική παραγγελία, δίνοντας έμφαση στην αμοιβαία ανάπτυξη.

 3. NOUGAT DIANE DE POYTIERS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η NOUGAT DIANE DE POYTIERS βρίσκεται στην καρδιά της Γαλλικής παράδοσης, εξειδικεύεται στην παραγωγή εξαιρετικών μαντολάτων που αξιοποιούν την αρχαία ιστορία και τεχνογνωσία της πόλης Montélimar, αναμφισβήτητη πρωτεύουσα του μαντολάτου. Τα προϊόντα μας: Προσφέρουμε μια γκάμα μαντολάτων, από το κλασικό μαντολάτο, πλούσιο σε αμύγδαλα και μέλι, μέχρι το βιολογικό μαντολάτο, σχεδιασμένο για όσους ευνοούν τα προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας.Το σοκολατένιο μας μαντολάτο καθώς και τα μικρά μας μαντολάτα συλλέγουν στην εντέλεια την ισορροπία μεταξύ παράδοσης και καινοτομίας ενώ το μαλακό μας μαντολάτο προσφέρει ασύγκριτη μαλακή υφή. Για όσους αναζητούν αυθεντικότητα, θα γοητευτούν από το παραδοσιακό μας μαντολάτο και τα παραδοσιακά μας Calissons που εκπροσωπούν το πνεύμα της παραδοσιακής μας τέχνης. Η δέσμευση μας απέναντι στην παράδοση αποδεικνύεται από την μεγάλη προσοχή που αφιερώνουμε στις λεπτομέρειες, από την επιλογή των καλύτερων συστατικών, όπως τα σοκολατένια αμύγδαλα από το Montélimar, μέχρι την λεπτή προετοιμασία του κάθε ζαχαρωτού ξεχωριστά.Διευρύνουμε την παλέτα των προϊόντων μας με καραμέλες και ζαχαρωτά, με ή χωρίς σοκολάτα και με ένα μοναδικό προϊόν επάλειψης που θα μετατρέψει τα πρωινά σας σε στιγμές απόλυτης απόλαυσης. Ελάτε να συμμετάσχετε σε αυτήν την μαγειρική εμπειρία και αφεθείτε στην πλούσια Γαλλική παράδοση των ζαχαρωτών.

 4. LARO SP Z O.O. SP.K

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Είμαστε περήφανοι που είμαστε ο μεγαλύτερος παραγωγός στην Πολωνία ξηρών καρπών με καραμέλα, με ένα εξαιρετικό αρχείο 30ετής καταγραφής που μας καθιέρωσε ως αξιόπιστος και έμπιστος εταίρος στην βιομηχανία. Ως παραγωγός, η φήμη μας βασίζεται στην εκτενή μας γκάμα ικανοτήτων παραγωγής και στην μεγάλη μας παραγωγική ικανότητα. Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων μας και να τηρούμε τα διεθνή πρότυπα IFS για να εγγυόμαστε την αριστεία μας. Η εκτενής μας ποικιλία εκλεκτών σνακς συμπεριλαμβάνει μια ευρεία γκάμα επιλογών: Ξηρούς καρπούς με επικάλυψη καραμέλας, μείγμα ξηρών καρπών, ακατέργαστα και καβουρδισμένους καρπούς, αλατισμένα σνακς με αφυδατωμένα φρούτα, επικαλυμμένους καρπούς, τραγανό καλαμπόκι και μπάρες ξηρών καρπών και φρούτων, ενεργειακές μπάλες, φρούτα και καρπούς με επικάλυψη σοκολάτας, πραλίνες πρώτης ποιότητας και σοκολάτες χωρίς ζάχαρη, τσιπς καλαμποκιού με σοκολάτα. Με κίνητρο το πάθος για μοναδικές γεύσεις, δημιουργούμε μαγευτικά ζαχαρωτά, τηρώντας πάντα τα υψηλότερα πρότυπα όσον αφορά την ποιότητα των συστατικών. Δημιουργούμε με μεγάλη χαρά νόστιμα σνακς και σταματάμε μόνο αφού είμαστε σίγουρη πως το αποτέλεσμα είναι άριστο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας αν επιθυμείτε να αγοράσετε κάποιο από τα προϊόντα μας ή αν θέλετε να εξερευνήσετε την δυνατότητα δημιουργίας ενός ιδιωτικού σήματος. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας ώστε να παραδώσουμε εξαιρετικές γλυκές νοστιμιές σε όλο τον κόσμο. Ανακαλύψτε το δεύτερο μας εμπορικό σήμα, CHAOS be my box - μια συλλογή με μοναδικά σετ δώρων.

 5. 3C DISTRIBUTION

  Λιθουανία

  Verified by europages badge

  Η 3C DISTRIBUTION είναι μια επιχείρηση διανομής χονδρικής πώλησης διεθνώς αναγνωρισμένων εμπορικών σημάτων τροφίμων και προϊόντων καθαρισμού/ομορφιάς. Η ομάδα μας είναι εξαιρετικά ταλαντούχα στους τομείς του εμπορίου και της διοικητικής μέριμνας, καθώς και στην ικανοποίηση των πελατών. Επιπλέον μελετούμε διαρκώς την αγορά ώστε να προμηθευόμαστε επώνυμα προϊόντα στην καλύτερη τιμή, να τα αποθηκεύουμε και να παρέχουμε τις πλέον ολοκληρωμένες τιμές εισαγωγής στους πελάτες μας σε περισσότερες από 90 χώρες.   Αξιολογούμε σχολαστικά τους προμηθευτές μας και ασχολούμαστε αποκλειστικά με υψηλής ποιότητας προϊόντα και εμπορικά σήματα. Κατά συνέπεια, οι πελάτες μας μπορούν να αποκομίζουν οφέλη από τη διανομή χονδρικής πασίγνωστων προϊόντων όπως Lavazza, Nescafe, Red Bull, Coca Cola, Pepsi, Pringles, Colgate, Dove & πολλά άλλα. Η 3C DISTRIBUTION είναι ήδη έμπιστος και επιλεγμένος συνεργάτης B2B πολλών διεθνών αλυσίδων λιανικής, cash & carry, σούπερ μάρκετ, υπεραγορών, αλλά και επιχειρήσεων ενός καταστήματος. Είμαστε προσαρμόσιμοι και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών μας και να διατηρήσουμε μακροχρόνιες σχέσεις. Οι υπηρεσίες μας έχουμε αναπτυχθεί πέραν της διανομής χονδρικής ώστε να συμπεριλάβουν τη διανομή, τη διοικητική μέριμνα και την τοποθέτηση ετικετών. Μπορούμε να αναλάβουμε την τοποθέτηση ετικετών του προϊόντος σας στη γλώσσα που θέλετε, σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, αλλά και να προετοιμάσουμε όλα τα πιστοποιητικά, τα εμπορικά και τα τελωνειακά έγγραφα. Παρέχουμε αξιόπιστες υπηρεσίες μεταφορών χάρη στη σύγχρονη υποδομή και την τεχνογνωσία της δικής μας μονάδας διοικητικής μέριμνας χονδρικής. Αποστέλλουμε με αεροπορικά, οδικά και θαλάσσια μέσα και αναλαμβάνουμε την παράδοση πόρτα-πόρτα.

 1. ASIA EUROPE TRADE

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η Asia Europe Trade (AET) ειδικεύεται στο εμπόριο: 1) καταναλωτικών αγαθών υψηλής κατανάλωσης, 2) προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας (μη σοκολατούχα ζαχαρωτά, ροφήματα, τρόφιμα και μη), 3) προϊόντων κορυφαίων διεθνών επωνυμιών, 4) λύσεων μίας στάσης, τροφοδοσία πόρτα - πόρτα και θύρα - θύρα προϊόντων για σούπερ μάρκετ και ηλ. εμπόριο, 5) κρασιών, ουίσκι και αλκοολούχων ποτών, 6) γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων. 7). Τυριά (κατεψυγμένα ή φρέσκα) 8). Φρούτα και λαχανικά. Επικοινωνήστε μαζί μας, θα σας δώσουμε μια γρήγορη, αποτελεσματική, ανταγωνιστική και εξατομικευμένη απάντηση. Ελάχιστη παραγγελία μια παλέτα ανά SKU και μπορούμε να ενισχύσουμε 20’ και 40’ εμπορευματοκιβώτια. Η AET μπορεί να τροφοδοτήσει: P&G, Unilever, Ferrero, εταιρείες μπύρας και μεταλλικού νερού, Coca-Cola, Pepsi, Nestle, Kraft, Cadbury, Kimberly-Clark, Henkel, Ritter Sport, Mondelez 7) Είδη μη διατροφής ( κουζινικά, ένδυση, καλλυντικά, ομορφιά και υγεία, αρώματα, μπαταρίες). Εργαζόμαστε χωρίς απόθεμα ώστε να εξασφαλίσουμε την πιο φρέσκια παραγωγή και τις καλύτερες τιμές.

 2. ARLOG COSMETICS & FOOD WHOLESALE

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ARLOG COSMETICS & FOOD WHOLESALE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σαμπουάν, Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης, Ζαχαρωτά, λεπιδες ξυραφιου, Σαμπουάν, προϊοντα καθαρισμου, χαρτινες χειροπετσετες, Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης, και μαλακτικο μαλλιων. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 1. LIA MOOS

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η LIA MOOS εξειδικεύεται στην εξαγωγή και εισαγωγή ξύλινων προϊόντων, όπως παλέτες τύπου Epal, Euro, προϊόντα σχετικά με την ενέργεια βιοκαυσίμων όπως ξύλινα πέλλετ, πέλλετ Einplus, ξύλινα κούτσουρα, κούτσουρα από ερυθρελάτη, πριστή ξυλεία, ζαχαρωτά, καλλυντικά, σιτάρι, ζάχαρη, εδώδιμα έλαια, σπορέλαια, εκχυλίσματα ελαίων, φακές, μπαχαρικά, υλικά συσκευασίας, εδώδιμοι καρποί και όλων των ειδών προϊόντων γεωργικής παραγωγής και διάφορα άλλα είδη. Δραστηριοποιούμαστε στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία, Αφρική και Βόρεια Αμερική.

 2. CONFISERIE SPAGNOLO

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CONFISERIE SPAGNOLO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαρωτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα), Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα), και Εκλεκτά προϊόντα delicatessen. Έχει έδρα σε Villarembert, Γαλλία.

 3. CLYDE'S COMPANY

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CLYDE'S COMPANY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαρωτα. Έχει έδρα σε Plouezec, Γαλλία.

 4. SAS LIMOUZI SAVEURS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SAS LIMOUZI SAVEURS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπισκοτοποιία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κουλούρια, Νουγκά, Ζαχαρωτα, Καραμέλες βουτύρου, Χειροποίητες σοκολάτες, σοκολατα, Κουλούρια, καρυδια ανακαρδιοειδων (κασιους), και μακαρον. Έχει έδρα σε Objat, Γαλλία.

 5. SOFT DRINKS DISTRIBUTION S.R.O

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SOFT DRINKS DISTRIBUTION S.R.O, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπισκότα κράκερς και σνακ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζαχαρωτα, Μη αλκοολούχα ποτά, Αεριούχα ποτά, Απεριτίφ, μη αλκοολούχα, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Ποτά, ταμπλετες σοκολατας, σοκολατα, και προετοιμασια γλυκισματων. Έχει έδρα σε Warszawa, Πολωνία.

 6. CANDYVILLE

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CANDYVILLE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαρωτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κουφέτα, και Κουφέτα. Έχει έδρα σε Gierle, Βέλγιο.

 7. SCHEDRO LLC

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SCHEDRO LLC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαργαρίνη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έλαια και μαγειρικά λίπη, Ζαχαρωτά, Μαγειρικά λίπη, Έλαια φυτικά, ηλιελαια, κετσαπ, μαγιοννεζα, Εξευγενισμένο ηλιέλαιο, και Σάλτσα ντομάτας. Έχει έδρα σε Dnipro, Ουκρανία.

 8. PATAZA PTY LTD

  Αυστραλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PATAZA PTY LTD, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα βιολογικά, Μπισκότα και κουλουράκια, Ζαχαρωτά, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Μέλι, καρυδια μακανταμια, μελι ευκαλυπτου, Τρόφιμα βιολογικά, και Κρασιά- Αυστραλία. Έχει έδρα σε Sydney, Αυστραλία.

 1. PUMPIDUP

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PUMPIDUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπισκότα κράκερς και σνακ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παξιμάδια, Τρόφιμα, εκλεκτά, Καραμέλες βουτύρου, ορεκτικα, ποπ κορν, ζαχαρωτα, διαιτητικά γεύματα, κρακερ, και σποροι. Έχει έδρα σε Kyiv, Ουκρανία.

 2. DUPONT D'ISIGNY

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DUPONT D'ISIGNY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαρωτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταποίηση τροφίμων, καραμελες, Μεταποίηση τροφίμων, Καραμέλα με αλατισμένο βούτυρο, υλικά ζαχαροπλαστικής, Αγροδιατροφική βιομηχανία, και Εκλεκτά προϊόντα delicatessen. Έχει έδρα σε Carentan, Γαλλία.

 3. MISTER BONBON

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MISTER BONBON, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαρωτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καραμελες. Έχει έδρα σε Châteaurenard, Γαλλία.

 4. LE NOUNOURS FRANCAIS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LE NOUNOURS FRANCAIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαρωτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, αλθαια, και Εκλεκτά προϊόντα delicatessen. Έχει έδρα σε Vouneuil-Sous-Biard, Γαλλία.

 5. VIVI RETAIL DISTRIBUTION LTD

  Βουλγαρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VIVI RETAIL DISTRIBUTION LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Χαρτόνι - πιάτα και αντικείμενα μιας χρήσης, Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας, Χυμοί φρούτων, Γεώμηλα (πατάτες), Κακάο και σοκολάτα, Ζαχαρωτά, και Φρούτα αποξηραμένα. Έχει έδρα σε Burgas, Βουλγαρία.

 6. APIOR

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία APIOR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαρωτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καραμελες, μαλακές καραμέλες, γλυφιτζούρια, και καραμελες χωρις ζαχαρη. Έχει έδρα σε Valensole, Γαλλία.

 7. AMARELLI FABBRICA DI LIQUIRIZIA DI FORTUNATO AMARELLI & C. SAS

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AMARELLI FABBRICA DI LIQUIRIZIA DI FORTUNATO AMARELLI & C. SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γλυκόρριζα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λικερ, σοκολατα, καραμελες, και ζαχαρωτα. Έχει έδρα σε Corigliano-Rossano, Ιταλία.

 8. SNOEPJES YVETTE KUTH E.K.

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SNOEPJES YVETTE KUTH E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαρωτά. Έχει έδρα σε Düsseldorf, Γερμανία.

 9. DR SMOKE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DR SMOKE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αιθέρια και ρητινοειδή έλαια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζαχαρωτα, Μέλι, βιολογικά συμπληρώματα διατροφής, καραμελες, Ζαχαρωτα, και Μέλι. Έχει έδρα σε Venissieux, Γαλλία.

 10. SHOOTING SWEETS

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SHOOTING SWEETS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαρωτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζελατίνη διατροφής, καραμελες, Ζελατίνη διατροφής, μικρες καραμελες, και ζελατινες. Έχει έδρα σε Vilvoorde, Βέλγιο.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ζαχαρωτα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.678 Επιχειρήσεις