• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα

Αποτελέσματα για

Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. KAUP GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η KAUP GmbH & Co. KG (KAUP) είναι ο παγκοσμίως μεγαλύτερος ανεξάρτητος κατασκευαστής περονοφόρων ανυψωτικών οχημάτων. Στατικές εγκαταστάσεις και διατάξεις ανάρτησης Spreader εμπορευματοκιβωτίων για περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα και γερανούς διευρύνουν το πρόγραμμα προϊόντων της KAUP. Οι πρόσθετες συσκευές για συστήματα μεταφοράς χωρίς οδηγό και οι ηλεκτρονικά κινούμενες πρόσθετες συσκευές περιλαμβάνονται επίσης στην προσφορά. Η γενέτειρα της KAUP είναι το Aschaffenburg. Εκεί ιδρύθηκε το 1894 ένα σιδηρουργείο που εξειδικεύτηκε αργότερα για επισκευές στον τομέα της εσωτερικής ναυσιπλοΐας και σε συστήματα γερανών. Είναι ο πρόγονος της σημερινής επιχείρησης. Στις αρχές της δεκαετίας του 1960, η επιχείρηση υπό τη διεύθυνση του Otmar Kaup προσανατολίστηκε την παραγωγή πρόσθετων συσκευών για περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα. Με πολυάριθμες πρωτοποριακές καινοτομίες και κατασκευές, η KAUP κατόρθωσε κατά τις προηγούμενες έξι δεκαετίες να παρέχει στους πελάτες της τις βέλτιστες λύσεις για τα ζητήματά τους στον τομέα του χειρισμού υλικών. Η πιστοποιημένη κατά DIN EN ISO 9001 οικογενειακή επιχείρηση είναι σήμερα ένα παγκοσμίως κορυφαίος κατασκευαστής πρόσθετων συσκευών για περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα. Διευθύνεται στην τέταρτη γενιά από τον Holger Kaup. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται παγκοσμίως με δώδεκα ιδιόκτητα παραρτήματα, 19 ανεξάρτητους αντιπροσώπους και ένα ισχυρό τμήμα εξαγωγών στην έδρα της επιχείρησης. Η KAUP παράγει σε ετήσια βάση παγκοσμίως περίπου 40.000 πρόσθετες συσκευές σε τρεις μονάδες - στο Aschaffenburg, καθώς και στο Xiamen της Κίνας και στο Brisbane (Αυστραλία) για τις αγορές Ασίας-Ειρηνικού.

 2. VEGA

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η VEGA Stacker Machine Engineering Ltd. είναι μια ηγετική εταιρεία στην βιομηχανία των περονοφόρων και στοιβαχτήρων οχημάτων και παλετοφόρων φορτηγών, με έδρα στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας από το 1978. Διαθέτουμε έναν εκτενές χαρτοφύλακα με στοιβαχτήρες, παλετοφόρα οχήματα και ανταλλακτικά, συμπ. περονοφόρα οχήματα ντίζελ και LPG, ηλεκτρικά περονοφόρα, παλετοφόρα οχήματα ηλεκτρικής πλατφόρμας, χειροκίνητα υδραυλικά αμαξίδια, μηχανήματα έλξης με μπαταρία πλήρως αυτοματοποιημένα, ημι-αυτόματα μηχανήματα έλξης με μπαταρία, χειροκίνητες πλατφόρμες φόρτωσης και πολλά άλλα. Επισκεφθείτε τη διαδικτυακή μας τοποθεσία για να ανακαλύψετε την ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας.Πέρα από τα μηχανήματα μας, κατασκευάζουμε επίσης τροχούς από πολυαμίδιο, ροδάκια και τροχίσκοι από πλαστικό από καουτσούκ για στοιβαχτήρες και την βιομηχανία των παλετοφόρων οχημάτων. Η προτεραιότητα της εταιρείας μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη και οι ηθικές αρχές ώστε να εξασφαλίσουμε την ικανοποίηση όλων των ενδιαφερόμενων μερών. Στόχος μας η παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών για μηχανήματα μεταφοράς και στοίβαξης ικανοποιώντας τις υψηλότερες προσδοκίες των πελατών μας. Το όραμα μας είναι να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη του τομέα με καινότομη προσέγγιση και να γίνουμε η πρώτη επιλογή των καταναλωτών σε παγκόσμιο επίπεδο. Με 41 χρόνια πείρας, προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές και με ευνοϊκούς όρους εξόφλησης, ομαλή και έγκαιρη παράδοση και μια επιχειρησιακή προσέγγιση βιωσιμότητας με οικονομική, περιβαλλοντολογική και κοινωνική ευαισθησία. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. PERMASALE

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε πεπειραμένοι πάροχοι υπηρεσιών για την υποστήριξη της βιομηχανικής σας εγκατάστασης. Για τη μετακίνηση ή τη συντήρηση, την αποξήλωση ή την ανακύκλωση των μηχανημάτων ή των εγκαταστάσεών σας, είμαστε οι επαγγελματίες με άριστο εξοπλισμό και μακρόχρονη εμπειρία στην αγορά. Εμπρόθεσμα, με αυτοματισμό και με το αναγκαίο εργατικό δυναμικό φροντίζουμε για την απρόσκοπτη υλοποίηση του έργου σας – σε ολόκληρο τον κόσμο. Η διατήρηση των εγκαταστάσεων και των αξιών σας, καθώς και της ασφάλειας και της υγείας όλων των εμπλεκομένων βρίσκονται πάντοτε στο προσκήνιο. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη έτσι ώστε εσείς να μπορείτε να επικεντρώνεστε στην κύρια επιχειρηματική σας δραστηριότητα. Επιτυχία και αξιοπιστία – εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια.

 4. C.R.C. - CENTRO RICAMBI CARRELLI - S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η C.A.R. Ricambi είναι ένα κέντρο ανταλλακτικών για ανυψωτικά αμαξίδια (κλαρκ), επαφές σύνδεσης, ηλεκτρικά εξαρτήματα, φρένα, κυλίνδρους ανύψωσης, ηλεκτροκινητήρες, μηχανικά εξαρτήματα, ανταλλακτικά για υδραυλικά συστήματα μετάδοσης, μειωτήρες στροφών, κινητήριοι τροχοί, καθίσματα, εξαρτήματα για κλαρκ, αλυσίδες fleyer, ζάντες και τροχαλίες. Η επιχείρηση μας διαθέτει μεγάλη γκάμα κάδων για κλαρκ από τις καλύτερες μάρκες, αντλίες και υδραυλικές μονάδες ελέγχου, τροχιακοί και υδραυλικοί κινητήρες, εκσκαφείς και πολλά άλλα. Το προσωπικό είναι εξειδικευμένο και στη διάθεση της πελατείας.

 5. ATEX EX MANUTENTION

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ATEX EX MANUTENTION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα. Έχει έδρα σε Yevre La Ville, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. OFFICINA DEL CARRELLO DI VIDONI GIUSEPPE SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία OFFICINA DEL CARRELLO DI VIDONI GIUSEPPE SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανυψωτικα και μεταφορικα αμαξιδια για διακινηση εμπορευματων, εναεριες πλατφορμες, πλατφορμες ανυψωσης, και αυτοκινουμενοι τηλεσκοπικοι γερανοι. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

 2. SUPRALIFT GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SUPRALIFT GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους στοιβακτικες μηχανες. Έχει έδρα σε Frankfurt / M., Γερμανία.

 3. CROWN GABELSTAPLER GMBH + CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CROWN GABELSTAPLER GMBH + CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανοκίνητα αμαξίδια διακίνησης αγαθών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παλετοφόρα, Διακίνηση - κυλιόμενος εξοπλισμός, Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα, Παλετοφόρα, Διακίνηση - κυλιόμενος εξοπλισμός, Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα, και μεταχειρισμενα ανυψωτικα καροτσακια. Έχει έδρα σε Feldkirchen, Γερμανία.

 4. YALE SLT FÖRDERTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία YALE SLT FÖRDERTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα. Έχει έδρα σε Heidenau, Γερμανία.

 5. WACHTENDORF GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WACHTENDORF GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα. Έχει έδρα σε Paderborn, Γερμανία.

 1. KURTH & SCHEIDEGGER GMBH

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KURTH & SCHEIDEGGER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα. Έχει έδρα σε Oberburg, Ελβετία.

 2. EEM CONSEIL

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EEM CONSEIL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ράφια αποθήκευσης, Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ, Ανταλλακτικά για περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα, καροτσακια ανυψωσης και χειροκινητα συστηματα μεταφορας, Ράφια αποθήκευσης, και Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ. Έχει έδρα σε Laons, Γαλλία.

 1. HMT BAUGERÄTE-RAUMSYSTEME GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HMT BAUGERÄTE-RAUMSYSTEME GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα. Έχει έδρα σε Rhede, Γερμανία.

 2. RESALE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RESALE GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταχειρισμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα, μεταχειρισμένες εργαλειομηχανές, μηχανες κατεργασιας μεταλλων, μηχανηματα επεξεργασιας ξυλου, μηχανήματα συσκευασίας, υφαντουργικα μηχανηματα, αγροτικός εξοπλισμός, και Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων. Έχει έδρα σε Braunschweig, Γερμανία.

 3. KWS STAPLER AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KWS STAPLER AG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα. Έχει έδρα σε Marthalen, Ελβετία.

 4. WEISEL GABELSTAPLER + TRANSPORTE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WEISEL GABELSTAPLER + TRANSPORTE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καδοφόρα ανυψωτικά οχήματα, Κινητοί γερανοί, έκτακτες μεταφορές σε συρμό, ενοικιαση εναεριων πλατφορμων, Καδοφόρα ανυψωτικά οχήματα, επιμελητεια, και Ειδικές μεταφορές. Έχει έδρα σε Gau-Algesheim, Γερμανία.

 5. INTERKLARK FORKLIFT TRUCK SPARE PARTS S.A.

  Ελλάδα

  H Interklark είναι η μεγαλύτερη εμπορική εταιρεία ανταλλακτικών περονοφόρων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Είμαστε βασικός προμηθευτής τοπικών και διεθνών εταιρειών προσφέροντας ευρύτατες επιλογές ανταλλακτικών. Η Interklark ιδρύθηκε το 1999 και γρήγορα απέκτησε τη φήμη ενός εξειδικευμένου κέντρου για τα Ιαπωνικά και Ευρωπαϊκά ανταλλακτικά περονοφόρων σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Η αποθήκη μας λειτουργεί χρησιμοποιώντας ένα τεχνολογικά σύγχρονο σύστημα διαχείρισης. Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, εμβαδού 12.000μ2, εσωκλείουν την αποθήκη της εταιρίας χωρητικότητας 2680μ2 ραφιών picking και 312 παλετοθέσεων. Η αποθήκη σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε το 2001 ειδικά για να παρέχει υψηλής τάξεως υποστήριξη στα ποικίλα προϊόντα του κλάδου των ανταλλακτικών. Η Interklark παραμένει η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ανταλλακτικών περονοφόρων στην Ελλάδα και την περιοχή των Βαλκανίων με συνεχείς επενδύσεις ανάπτυξης. Η Ιnterklark είναι μέλος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης ΕΒΕΘ, του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος ΣΕΒΕ και του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος ΣΒΒΕ καθώς και μέλος του Hellenic Maintenance Society HMS. Για παραγγελίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα παραγγελιών στο sales@interklark.gr ή στο Τηλ. (+30) 2310 569600

 6. MASTORASLIFT

  Ελλάδα

  Η εταιρεία ΜΑΣΤΟΡΑΣ-LIFT συνδυάζει την 25ετή εμπειρία με το δυναμισμό της σύγχρονης εποχής και των σημερινών απαιτήσεων στον τομέα των ανυψωτικών μηχανημάτων και των φορτοεκφορτώσεων. Σκοπός της είναι να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές και στα καθορισμένα χρονικά πλαίσια. Για το σκοπό αυτό διαθέτει σύγχρονο στόλο από ανυψωτικά μηχανήματα μέχρι και 8 τόνων καθώς και έμπειρους πτυχιούχους χειριστές με μεγάλη πείρα σε κάθε είδους ανυψωτική εργασία, ακόμη και την πιο εξειδικευμένη. Εγγύηση και απόδειξη για την ανοδική πορεία μας, αποτελεί το γεγονός ότι οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται συνεχώς από το 1985. ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ * Φορτοεκφορτώσεις κάθε είδους, ανεξάρτητα από το μέγεθος και το βάρος των αντικειμένων. * Μεταφορές με παλετοφόρα και πλατφόρμες. * Ανύψωση και μετακίνηση αντικειμένων και μάλιστα σε περιορισμένους χώρους. * Μεταφορά ανυψωτικών μηχανημάτων με ιδιόκτητα φορτηγά. ΥΠΗΡΕΙΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ Η εταιρεία ΜΑΣΤΟΡΑΣ-LIFT διαθέτει προς ενοικίαση ανυψωτικά μηχανήματα. Τα πλεονεκτήματα με την ενοικίαση - χρονομίσθωση είναι: * Χωρίς εκταμίευση κεφαλαίου για επέκταση δραστηριότητα * Σταθερό και προϋπολογισμένο κόστος χρήσης * Κάλυψη εποχιακών και έκτακτων αναγκών * Αποφυγή κόστους συντήρησης * Σταθερό μηνιαίο κόστος * Τα μηχανήματα ενοικίασης είναι άριστα συντηρημένα Έχουμε την δυνατότητα μεταφοράς του ενοικιαζόμενου μηχανήματος στις εγκαταστάσεις σας χωρίς επιπλέον κόστος. ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ; ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

 7. M & S REGALE SLADANA DOSS

  Γερμανία

  Η επιχείρησή μας συνδυάζει την εμπειρία της επαγγελματικής δραστηριότητας με τις υπερσύγχρονες απαιτήσεις του σήμερα. Μια δραστήρια ομάδα υλοποιεί όλο το έργο για την απόλυτη ικανοποίησή σας. Η χειρωνακτική εργασία μας χαροποιεί. Είμαστε περήφανοι κάθε φορά που ολοκληρώνουμε ένα ακόμη έργο και αντικρίζουμε την ικανοποίηση στο πρόσωπο των πελατών μας. Μετεκπαιδευόμαστε συνεχώς, επειδή μόνο έτσι θα είμαστε σε θέση να υλοποιούμε τις εργασίες σας και στο μέλλον με εξειδικευμένο, αξιόπιστο και ολοκληρωμένο τρόπο.

 8. STILL HELLAS BOLIS & CO.

  Ελλάδα

  Η STILL HELLAS παρέχει περονοφόρα Χειροκίνητο και Ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο, Μικρό ρυμουλκό ποιότητας του Γερμανικού οίκου STILL GMBH στην Ελλάδα ικανοποιώντας κάθε ανάγκη του σύγχρονου επαγγελματία με επισκευή, Ανταλλακτικά και Αντικατάσταση των μηχανημάτων. Τα προϊόντα μας: Ηλεκτροκίνητα Περονοφόρα, Πετρελαιοκίνητα & Υγραεριοκίνητα Περονοφόρα, Εξοπλισμός Διαχείρισης Αποθήκης, Ηλεκτροκίνητα Αμαξίδια – Ελκυστήρες, μεταχειρισμένα περονοφόρα, Ένα αυθεντικό μηχάνημα της Still είναι προϊόν δεκαετιών εμπειρίας και έρευνας. Γι’ αυτό μην πειραματίζεστε όταν πρέπει να διαλέξετε ανταλλακτικά, αλλά βασιστείτε στα αυθεντικά ανταλλακτικά της Still - τα ανταλλακτικά μας έχουν ελεγχθεί με τις αυστηρότατες προδιαγραφές που θα χρησιμοποιούσαμε αν θέλαμε να κατασκευάσουμε ένα νέο μηχάνημα με αυτά. Η Εταιρεία προσφέρει και μία σειρά από αξιόπιστα πλήρως ελεγμένα μεταχειρισμένα περονοφόρα τα οποία είναι κατηγοριοποιημένα σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά και μπορεί να συνοδεύεται από εγγύηση καλής λειτουργίας

 1. DIMITRO - DIMTECH

  Γαλλία

  Η DIMITRO-DIMTECH σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται ανοξείδωτους εξοπλισμούς, για τις φαρμακοβιομηχανίες, τις χημικοβιομηχανίες, τις βιομηχανίες καλλυντικών και τροφίμων. Ο παραγωγικός μας χώρος βρίσκεται κοντά στο Παρίσι. Η γκάμα των προϊόντων μας προορίζεται σε τομείς όπως η διαχείριση διακίνηση, το πλύσιμο, η υγιεινή αλλά κατασκευάζουμε ανοξείδωτα έπιπλα κάθε είδους. Η τεχνογνωσία μας μας επιτρέπει να διαθέτουμε τυποποιημένα προϊόντα αλλά σχεδιάζουμε επίσης υλικά στα μέτρα του πελάτη χάρη στο ολοκληρωμένο μας γραφείο μελετών. Τα υλικά μας είναι συμβατά με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και οδηγίες και διαθέτουν επίσης πιστοποιητικά, όπως η οδηγία ATEX. Είμαστε εξαιρετικά απαιτητικοί όσον αφορά την νομοθεσία σχετικά με την ασφάλεια των τροφίμων και την μικροβιολογική ασφάλεια. Δραστηριοποιούμαστε από την στιγμή του σχεδιασμού αλλά η τεχνικό-εμπορική μας ομάδα αναλαμβάνει για εσάς την εγκατάσταση, την θέση σε λειτουργία, την τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση σε όλη την Γαλλία. Ποιότητα και ανθεκτικότητα αποτελούν την προστιθέμενη μας αξία. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 2. NOVODINÁMICA

  Ισπανία

  Κατασκευάζονται εξοπλισμοί διακίνησης και αποθήκευσης, βιομηχανικά ρυμουλκούμενα, τρακτέρ μετακίνησης, ανατρεπόμενα κοντέινερ, συρματοκιβώτια και εμπορευματοκιβώτια από λαμαρίνα και πλαστικό, ανυψωτικοί δεματιαστές και χειρωνακτικής έλξης, με μπαταρία, συστήματα μεταφοράς παλετών για πηνία και τυλικτές, ανυψωτικά τραπέζια, ανυψωτικές πλατφόρμες με τιμόνι, εργαλειοθήκες, τροχηλάτα τραπέζια κ.λπ.

 3. TOYOTA FORKLIFT

  Ηνωμένες Πολιτείες

  Η εταιρεία TOYOTA FORKLIFT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα. Έχει έδρα σε Columbus, Ηνωμένες Πολιτείες.

 4. ELOKON GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ELOKON GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διακίνηση - κυλιόμενος εξοπλισμός, Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα, Διακίνηση - κυλιόμενος εξοπλισμός, Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα, Διαχείριση στόλου, και σύστημα αποφυγής σύγκρουσης. Έχει έδρα σε Tornesch, Γερμανία.

 5. MATELOC NEGOCE MATERIEL DE MANUTENTION

  Γαλλία

  Η εταιρεία MATELOC NEGOCE MATERIEL DE MANUTENTION, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα. Έχει έδρα σε Cholet, Γαλλία.

 6. STILL GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία STILL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παλετοφορα, και Συσκευές ανύψωσης. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 7. FIS D.O.O.

  Σλοβενία

  Η εταιρεία FIS D.O.O., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εκσκαφεις, σιδηροτροχιες, Ανατρεπόμενα οχήματα, και γερανογεφυρες. Έχει έδρα σε Gomilsko, Σλοβενία.

 8. FORKLIFT-INTERNATIONAL.COM

  Γερμανία

  Η εταιρεία FORKLIFT-INTERNATIONAL.COM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα. Έχει έδρα σε Regensburg, Γερμανία.

 9. DINIS LTD

  Βουλγαρία

  Η εταιρεία DINIS LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρότσια και χειράμαξες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα, και Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα. Έχει έδρα σε Sofia, Βουλγαρία.

 10. PRINS MAASDIJK B.V.

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία PRINS MAASDIJK B.V., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρογόνα σύνολα, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Ηλεκτρογόνα σύνολα, γεννητριες εργοταξιου, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, και ευκαιριες. Έχει έδρα σε Maasdijk, Κάτω Χώρες.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.938 Επιχειρήσεις