• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καλωδια- μπαταριες- συσσωρευτες

Αποτελέσματα για

Πάροχος Υπηρεσιών - Καλωδια- μπαταριες- συσσωρευτες

Πάροχος υπηρεσιών
  1. GMR GESELLSCHAFT FÜR METALLRECYCLING MBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η GMR Gesellschaft für Metallrecycling mbH ιδρύθηκε το 1991. Η επιχείρηση απασχολεί 12 συνεργάτες και δραστηριοποιείται σήμερα σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο ετήσιος κύκλος εργασιών ανήλθε το 2001 σε 1, 5 εκατ. ευρώ. Αντικείμενο της επιχείρησης είναι η οικολογική ανακύκλωση μεταχειρισμένου υδραργύρου και αποβλήτων κάθε είδους που περιέχουν υδράργυρο με στόχο την ανάκτηση και τον καθαρισμό του υδραργύρου που περιέχουν τα απόβλητα και την επαναφορά του στο κύκλωμα της οικονομίας ως ψευδάργυρο ανώτατης κατηγορίας καθαρότητας. Η επιχείρηση ασχολήθηκε προσφάτως με επιτυχία και με την θερμική επεξεργασία σε κενό και την ακινητοποίηση ιλύων και καταλοίπων που περιέχουν υδράργυρο με φυσική ραδιενέργεια, καθώς και με την παραγωγή συμπυκνωμένων πολύτιμων μετάλλων από απόβλητα και κατάλοιπα που περιέχουν υδράργυρο. Η επιχείριση λειτουργεί στη μονάδα της Λειψίας 4 μονάδες ανακύκλωσης κενού με έγκριση BlmSchG με διαφορετικό ωφέλιμο χώρο.

  2. EPP ENERGY PEAK POWER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η EPP Solar είναι μια αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου στην οποία μπορείτε να αγοράσετε φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις στις καλύτερες τιμές. Αλλάξτε την κατανάλωση ενέργειας με φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις και με την EPP Solar. Διάφοροι πελάτες, είτε B2B (κατάστημα προς κατάστημα) είτε B2C (κατάστημα προς πελάτη), μπορούν να επιλέξουν την εταιρεία EPP Solar για τις προσωπικές και τις επαγγελματικές τους ανάγκες. Διαθέτουμε για εσάς διάφορες φωτοβολταϊκές μονάδες, μετατροπείς, συστήματα συσσωρευτών, συστήματα συναρμολόγησης και άλλα φωτοβολταϊκά παρελκόμενα σε απόθεμα. Οι σύντομες προθεσμίες παράδοσης, η ευελιξία για την πληρωμή και η εκτενής γνώση των εμπειρογνωμόνων μας στον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων είναι ορισμένα μόνο από τα πολλά πλεονεκτήματα που σάς παρέχει η EPP Solar. Η EPP Solar διαθέτει πολυάριθμα φωτοβολταϊκά προϊόντα χαμηλού κόστους κατάλληλα για κάθε προϋπολογισμό. Στόχος μας είναι να μπορούμε να σάς παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές προσφορές και υψηλής ποιότητας προϊόντα. Θέλουμε να είμαστε η κορυφαία αγορά φωτοβολταϊκών προϊόντων, στην οποία οι πελάτες μπορούν να βρίσκουν, να αγοράζουν και να πωλούν τα προϊόντα που επιθυμούν.

  3. ALUMERO SYSTEMATIC SOLUTIONS GMBH

    Αυστρία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ALUMERO SYSTEMATIC SOLUTIONS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παραγωγή ηλιακής ενέργειας, Ηλιακή ενέργεια- εγκαταστάσεις, Τερματικά εμπορευματοκιβωτίων, δομες για φωτοβολταϊκες εγκαταστασεις, ηλιακες εγκαταστασεις, Παραγωγή ηλιακής ενέργειας, φωτοβολταϊκοι ηλιακοι συλλεκτες, ακαλυπτοι ηλιακοι συλλεκτες, και ηλιακές βιομηχανικές εφαρμογές. Έχει έδρα σε Seeham, Αυστρία.

  4. MCR METALLGROSSHANDEL UND CONTAINERDIENST RIEBE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MCR METALLGROSSHANDEL UND CONTAINERDIENST RIEBE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσσωρευτές και μπαταρίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπαταρίες, Περιβαλλοντικές υπηρεσίες, Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών, Μπαταρίες, Περιβαλλοντικές υπηρεσίες, και Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει έδρα σε Koblenz, Γερμανία.

  5. JOSEF OFENSBERGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOSEF OFENSBERGER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Μεγάλες οικιακές συσκευές, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, και Μεγάλες οικιακές συσκευές. Έχει έδρα σε München, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BOOTS- UND SURFCENTER GERHARD FISCHER

    Γερμανία

    Η εταιρεία BOOTS- UND SURFCENTER GERHARD FISCHER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ναυπηγική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκάφη αναψυχής, Σκάφη αναψυχής - εξαρτήματα, κινητήρες και εξοπλισμοί, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Σκάφη αναψυχής, Σκάφη αναψυχής - εξαρτήματα, κινητήρες και εξοπλισμοί, Συσσωρευτές και μπαταρίες, και Μπαταρίες. Έχει έδρα σε Seevetal, Γερμανία.

  2. ACCUZENTRALE

    Γερμανία

    Η εταιρεία ACCUZENTRALE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Συσσωρευτές και μπαταρίες, και Μπαταρίες. Έχει έδρα σε Nürnberg, Γερμανία.

  3. AKKUTOP GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AKKUTOP GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, και Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός. Έχει έδρα σε Oberasbach, Γερμανία.

  4. MOLTENI STEFANO

    Ιταλία

  5. ACCU-24

    Γερμανία

    Η εταιρεία ACCU-24, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Συσσωρευτές και μπαταρίες, και Μπαταρίες. Έχει έδρα σε Gedern, Γερμανία.

  1. MACK ELECTRONIC SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MACK ELECTRONIC SYSTEMS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Συσσωρευτές και μπαταρίες, και Μπαταρίες. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  2. S C TECHNICAL SERVICES

    Ηνωμένο Βασίλειο

  1. SWISS POINT AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία SWISS POINT AG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Συσσωρευτές και μπαταρίες, και Μπαταρίες. Έχει έδρα σε Staffelbach, Ελβετία.

  2. BAT PROFI

    Πολωνία

  3. VEYAL S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία VEYAL S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Συσσωρευτές και μπαταρίες, και Μπαταρίες. Έχει έδρα σε Padova, Ιταλία.

  4. DYNAMIS BATTERIEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DYNAMIS BATTERIEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Συσσωρευτές και μπαταρίες, και Μπαταρίες. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  5. EH BATTERIEN AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία EH BATTERIEN AG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Ανενεργά ηλεκτρονικά εξαρτήματα και τυπωμένα κυκλώματα, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, και Ανενεργά ηλεκτρονικά εξαρτήματα και τυπωμένα κυκλώματα. Έχει έδρα σε Glattbrugg, Ελβετία.

  6. BLS BATTERIESHOP

    Γερμανία

    Η εταιρεία BLS BATTERIESHOP, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μονάδες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Μονάδες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Συσσωρευτές και μπαταρίες, και Μπαταρίες. Έχει έδρα σε Regenstauf, Γερμανία.

  7. EZV WEBER

    Γερμανία

    Η εταιρεία EZV WEBER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλώδια ηλεκτρικά καλωδιώσεις και τηλεφώνου, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Καλώδια ηλεκτρικά καλωδιώσεις και τηλεφώνου, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Συσσωρευτές και μπαταρίες, και Μπαταρίες. Έχει έδρα σε Walldürn, Γερμανία.

  8. STIFTUNG GRS BATTERIEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία STIFTUNG GRS BATTERIEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσσωρευτές και μπαταρίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπαταρίες, Περιβαλλοντικές υπηρεσίες, Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών, Μπαταρίες, Περιβαλλοντικές υπηρεσίες, και Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

  1. ABH-NORD GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ABH-NORD GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, και Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός. Έχει έδρα σε Kiel, Γερμανία.

  2. BATTERIESERVICE SINGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία BATTERIESERVICE SINGER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσσωρευτές και μπαταρίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπαταρίες, Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών, Μπαταρίες, και Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει έδρα σε Leonberg, Γερμανία.

  3. AKKU EXPERT

    Γερμανία

    Η εταιρεία AKKU EXPERT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ωρολογοποιΐα, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Ωρολογοποιΐα, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Συσσωρευτές και μπαταρίες, και Μπαταρίες. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

  4. AMPERIA DANIEL KRUPA

    Πολωνία

    Η εταιρεία AMPERIA DANIEL KRUPA, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσσωρευτές και μπαταρίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ακτινοβολα σωματα για ιδιωτικη και βιομηχανικη χρηση, σωροι, συσσωρευτες για ανυψωτικα και μεταφορικα αμαξιδια, και μπαταριες για ηλεκτρικα οχηματα. Έχει έδρα σε Wrocław, Πολωνία.

  5. AKKU`S + SPEZIALBATTERIEN HANS-JÜRGEN SCHLEUPNER

    Γερμανία

    Η εταιρεία AKKU`S + SPEZIALBATTERIEN HANS-JÜRGEN SCHLEUPNER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Συσσωρευτές και μπαταρίες, και Μπαταρίες. Έχει έδρα σε Riesa, Γερμανία.

  6. AKKUSHOP.DE INH. MONIKA MÜLLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία AKKUSHOP.DE INH. MONIKA MÜLLER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Ανενεργά ηλεκτρονικά εξαρτήματα και τυπωμένα κυκλώματα, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, και Ανενεργά ηλεκτρονικά εξαρτήματα και τυπωμένα κυκλώματα. Έχει έδρα σε Korb, Γερμανία.

  7. AKKUMAN.DE AKKU- UND BATTERIE-VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AKKUMAN.DE AKKU- UND BATTERIE-VERTRIEBS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Συσσωρευτές και μπαταρίες, και Μπαταρίες. Έχει έδρα σε Melsungen, Γερμανία.

  8. SULFATEC, THOMAS SCHEPELMANN STEFAN UND THOMAS SCHEPELMANN GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία SULFATEC, THOMAS SCHEPELMANN STEFAN UND THOMAS SCHEPELMANN GBR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανοκίνητα αμαξίδια διακίνησης αγαθών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, και Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει έδρα σε Ottersberg, Γερμανία.

  9. SAFARI BATTERIES

    Κένυα

    Η εταιρεία SAFARI BATTERIES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά είδη - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, στηλη και μπαταρια, Συσσωρευτές και μπαταρίες, και Μπαταρίες. Έχει έδρα σε Nairobi, Κένυα.

  10. BMG METALL UND RECYCLING GMBH

    Αυστρία

    Η εταιρεία BMG METALL UND RECYCLING GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσσωρευτές και μπαταρίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπαταρίες, και Μπαταρίες. Έχει έδρα σε Arnoldstein, Αυστρία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πάροχος Υπηρεσιών - Καλωδια- μπαταριες- συσσωρευτες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

82 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ