• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καλωδια- μπαταριες- συσσωρευτες

Αποτελέσματα για

Καλωδια- μπαταριες- συσσωρευτες - Εισαγωγές εξαγωγές

  1. BATTERIENBILLIGER.COM

    Γερμανία

    Η εταιρεία BATTERIENBILLIGER.COM, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συναγερμοί και πυρανίχνευση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσσωρευτές και μπαταρίες, Φορτωτές μπαταρίας, Συσσωρευτές και μπαταρίες, εξαρτήματα εργαλείων, καλωδια, μπαταριες, συσσωρευτες, και Φορτωτές μπαταρίας. Έχει έδρα σε Rodgau, Γερμανία.

  2. UNIBATER BATERIAS

    Βραζιλία

    Η εταιρεία UNIBATER BATERIAS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσσωρευτές και μπαταρίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καλωδια, μπαταριες, συσσωρευτες, και στατικες μπαταριες. Έχει έδρα σε São Paulo, Βραζιλία.

  3. ACL BATERIAS SL

    Ισπανία

    Η εταιρεία ACL BATERIAS SL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπαταρίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσσωρευτες ελξης, και καλωδια, μπαταριες, συσσωρευτες. Έχει έδρα σε Barbastro, Ισπανία.

  4. SITBATTERY S.L.

    Ισπανία

    Η εταιρεία SITBATTERY S.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσσωρευτές και μπαταρίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καλωδια, μπαταριες, συσσωρευτες. Έχει έδρα σε Madrid, Ισπανία.

  5. SARL 2SXYZ

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL 2SXYZ, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσσωρευτές και μπαταρίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους στηλη και μπαταρια, και καλωδια, μπαταριες, συσσωρευτες. Έχει έδρα σε Orléans, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SHENZHEN TENKING TECHNOLOGY CO., LTD.

    Κίνα

    Verified by europages badge

    Η Shenzhen Tenking Tech τηρούσε πάντα την αρχή με την οποία "πρώτα η ποιότητα, μοναδικά προϊόντα, συνεχής δημιουργία", με 14 χρόνια πείρας στις εξαγωγές, αναπτύξαμε 4 παραγωγικές γραμμές και πάνω από 200 υπαλλήλους το 2022, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών πελατών παρέχοντας υπηρεσίες OEM/ODM για επώνυμες φίρμες για πελάτες σε περισσότερες από 70 χώρες. Τα πλεονεκτήματα των ODM και OEM: 1.Εργαστήριο συναρμολόγησης 2800 τ.μ καλά εξοπλισμένο, 4 παραγωγικές γραμμές και ικανότητα 150 000 μονάδες/μηνιαίως για την εγγύηση τις έγκαιρης παράδοσης όλων των παραγγελιών. 2. Το εργαστήριο έγχυσης 1200 τ.μ εξασφαλίζει την πιο γρήγορη, πιο οικονομική και πιο ασφαλή λειτουργία του ODM. 3. Ομάδες έρευνας και ανάπτυξης και μηχάνευσης με επαγγελματίες ώστε να υλοποιήσουν τις ιδέες σας. 4. Έλεγχος κατά 100% των τελικών προϊόντων ώστε να εξασφαλίσουμε πως η ποιότητα του προϊόντος προσφέρει την βέλτιστη αποδοτικότητα. 5. Οι μακροχρόνια μας σχέση με τις εταιρείες ταχυμεταφοράς UPS / DHL μειώνουν τα κόστη αποστολής προς την Ευρώπη σε ανταγωνιστικές τιμές, και με έγκαιρη παράδοση.

  2. SMART BATTERY SOLUTIONS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Smart Battery Solutions GmbH είναι μια καινοτομική επιχείρηση που ειδικεύεται στις τεχνολογίες λιθίου. Σε εξατομικευμένη βάση σάς προμηθεύουμε με υπερσύγχρονη, κινητή και σταθερή ενέργεια με τεχνολογίες που βασίζονται στα ιόντα λιθίου. Από την ιδέα έως το τελικό προϊόν σάς παρέχουμε την πλήρη διεκπεραίωση για το συσσωρευτή ενέργειας που χρειάζεστε. Αναθέστε σε εμάς την πλήρη διεκπεραίωση των μπαταριών σας. Έτσι θα μπορείτε να αξιοποιήσετε τους δικούς σας πόρους ανάπτυξης αποκλειστικά για τη λειτουργικότητα του εξοπλισμού σας. Σάς προμηθεύουμε την ενδεδειγμένη τεχνολογία ιόντων λιθίου, όπως κοβαλτίου, μαγγανίου, φωσφορικού σιδήρου ή τιτανικών ενώσεων. Σάς παρέχουμε το δικό σας συσσωρευτή επαγγελματικά διαμορφωμένο, ελεγμένο και κατασκευασμένο μαζί με τον κατάλληλο φορτιστή. Η υλοποίηση περιλαμβάνει τη σχεδίαση και την κατάρτιση των σχεδίων κατασκευής έως την κατασκευή εργαλείων και υποδειγμάτων. Μετά την παραγωγή πριν από τη μαζική παραγωγή και τους εδικούς ελέγχους UN, UL, VDE, ΗΜΣ ακολουθεί η μαζική παραγωγή με υψηλής ποιότητας διαδικασίες.

  3. GW BATTERIEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως καινοτομική και ευέλικτη επιχείρηση δεν αναπτύσσουμε, κατασκευάζουμε και διαθέτουμε απλώς συστήματα μπαταριών NiCd, μολύβδου και ιόντων Li, αλλά θεωρούμε ότι παρέχουμε λύσεις προβλημάτων για εντελώς διαφορετικές εφαρμογές στον τομέα των μπαταριών σιδηροδρομικών οχημάτων και των σταθερών εγκαταστάσεων μπαταριών. Σε συνδυασμό με τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες σέρβις που παρέχουμε, από την επεξεργασία, την αποθήκευση, την επισκευή έως τις επιμέρους προσφορές χρονομίσθωσης, είμαστε στο πλευρό σας με όλη μας την τεχνογνωσία. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπληρώνεται με ειδικές σχεδιάσεις και πέραν των συστημάτων μπαταριών.

  4. OMNITRON GRIESE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Υψηλή τεχνολογία και παράδοση; Για εμάς αυτό δεν είναι αναντιστοιχία. Η OMNITRON έχει εδραιωθεί εδώ και περισσότερες από τρεις δεκαετίες ως εξειδικευμένος συνεργάτης. Διαθέτουμε εξατομικευμένες λύσεις για σύνθετες εφαρμογές σε ό, τι αφορά στην κινητή παροχή ρεύματος και τα ψηφιακά ραδιοηλεκτρικά συστήματα από τον ίδιο κατασκευαστή. Όποιος δραστηριοποιείται στον τομέα για τόσο μεγάλο διάστημα διαθέτει πολύτιμη εμπειρία όσο κανείς σε αυτούς τους ταχύρρυθμα αναπτυσσόμενους κλάδους. Υψηλής ποιότητας υλικά και αρχικά προϊόντα, καθώς και η δική μας παραγωγή επαναφορτιζόμενων μπαταριών «Made in Germany» διασφαλίζουν ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας. Το δικό μας σέρβις διασφαλίζει ότι θα υποστηρίζουμε ενεργά τους πελάτες μας και μετά την αγορά. Η ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών για τη μετεξέλιξη απαιτήσεων προϊόντων συμπεριλαμβάνεται στην εξυπηρέτηση όπως και η εγγύηση της συνεχούς ασφάλειας λειτουργίας των εγκαταστημένων συστημάτων.

  5. BATTERIE TECHNIK VRI GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Energy performes our life! Στην ιατρική τεχνολογία, σε επαγγελματικές βιομηχανικές εφαρμογές, ηλεκτρικά εργαλεία, E-Mobility, ρομποτική έως στην αεροναυτιλία και στη διαστημική: τα πεδία εφαρμογής των αυτόνομων και κινητών φορέων ενέργειας είναι σχεδόν απεριόριστα και αποτελούν σημαντικό στοιχείο της τρέχουσας και της μελλοντικής ανάπτυξης προϊόντων. Η ειδική για κάθε εφαρμογή σχεδίαση και μηχανολογική κατασκευή, καθώς και η ειδική για κάθε έργο και προϊόν υλοποίηση αποτελούν σημαντικό παράγοντα επιτυχίας προϊόντων και λύσεων υψηλής ποιότητας. Στην VRI παρέχουμε υποστήριξη σε όλους τους τομείς του κύκλου ζωής των προϊόντων. Από τη σχεδίαση, την ανάπτυξη και την παραγωγή έως το σέρβις. Όσον αφορά στην ανάπτυξη και στην παραγωγή εξατομικευμένων λύσεων ή στην προσαρμογή των ευέλικτων και δοκιμασμένων συστημάτων μας: είμαστε ο συνεργάτης σας στον τομέα των έξυπνων συστημάτων μπαταριών, επειδή η επιτυχία σας είναι το δικό μας πάθος. Αυτό πρεσβεύουμε εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια.

  1. ALBRIGHT DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Albright είναι μια παγκοσμίως κορυφαία εταιρεία στον τομέα της τεχνολογίας κυκλωμάτων συνεχούς ρεύματος. Με έδρα το Whitchurch της Αγγλίας, η εταιρεία αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει τα προϊόντα της σε όλους τους κλάδους της τεχνολογίας συνεχούς ρεύματος. Σε αυτά περιλαμβάνονται ηλεκτροκίνητα περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα και ανυψωτικά μηχανήματα, ρυμουλκά και μεταφορικά οχήματα, ανυψωτικές εξέδρες εργασίας, μηχανικά σάρωθρα, συστήματα USV, συστήματα τηλεπικοινωνιών, συστήματα φωτισμού ασφαλείας, σιδηροδρομικές εφαρμογές, ηλεκτροκίνητα οδικά οχήματα και οικοδομικά μηχανήματα, μηχανήματα συγκόλλησης, βαρούλκα συρματόσχοινου για οχήματα και σκάφη, εφαρμογές στον τομέα των σκαφών, όπως απωθητές πρώρας, τροφοδοτικά, συστήματα γαλβανισμού κλπ. Εκτός από τα ρελέ συνεχούς ρεύματος με βιδωτό πείρο αναπτύσσονται και παράγονται ρελέ με συναρμολόγηση σα ράγα χαλκού, συναρμολόγηση πλακέτας τυπωμένου κυκλώματος και διακόπτες έκτακτης ανάγκης, καθώς και ρελέ υψηλής τάσης. Η Albright International είναι μια ιδιωτική επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1946 και διευθύνεται έκτοτε με επιτυχία από την τρίτη γενιά. Από την κυκλοφορία των πρώτων ρελέ συνεχούς ρεύματος Albright το 1950, η εταιρεία ακολουθεί στη σχεδίαση προϊόντων, την ανάπτυξη νέων προϊόντων και την παραγωγή τις τάσεις της εποχής. Με εργοστάσια στην Αγγλία, στη Λιθουανία, στην Κίνα και στην Ινδία καλύπτουμε τις παγκόσμιες ανάγκες. Εκτός από τις δικές μας μονάδες πωλήσεων στην Κίνα, στη Γερμανία, στη Γαλλία και στην Ιαπωνία, συνεργαζόμαστε σε ολόκληρο τον κόσμο με ένα δίκτυο εμπόρων για την κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών. Τα προϊόντα και οι παραγωγές μας πληρούν όλα τα αναγκαία πρότυπα, όπως EN, ISO, SA, UL, CCC, CACT και CE, BARS, RoHS, REACH

  2. AS AUTOMOTIVE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Λιπαντικά υψηλής απόδοσης, πρόσθετα, υγρά φρένων, ψυκτικά λιπαντικά. Made in Germany. Η Γερμανία είναι η χώρα της τεχνολογίας οχημάτων. Τα πρώρα αυτοκίνητα εφευρέθηκαν στη Γερμανία. Οραματιστές και εφευρέτες είχαν την ιδέα να φέρουν αυτοκινούμενα οχήματα στο δρόμο. Το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Τα λάδια κινητήρων και τα λιπαντικά AS Performance είναι στο φυσικό τους περιβάλλον στους δρόμους και στις πίστες αγώνων. Υπερσύγχρονη τεχνολογία για τα πλέον πρόσφατα τεχνικά συστήματα. Το να είναι κανείς σε κίνηση και ανεξάρτητος ήταν πάντοτε το όνειρο όλων των ανθρώπων. Η υπερσύγχρονη τεχνολογία κινητήρων απαιτεί όμως και υπερσύγχρονες τεχνολογίες λιπαντικών. Αποδοτική, τεχνικά εξελιγμένη τεχνολογία με βάση συνθετικά, εν μέρει συνθετικά και ορυκτά υλικά. Η ελάχιστη τριβή, η μέγιστη απόδοση της λιπαντικής μεμβράνης και η μέγιστη δυνατή αξιοπιστία κινητήρων και κιβωτίων ταχυτήτων καθιστούν τα λιπαντικά AS Performance την 1η επιλογή. Με ενθουσιασμό εργαζόμαστε διαρκώς για τη βελτίωση της απόδοσης των προϊόντων μας.

  1. GMR GESELLSCHAFT FÜR METALLRECYCLING MBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η GMR Gesellschaft für Metallrecycling mbH ιδρύθηκε το 1991. Η επιχείρηση απασχολεί 12 συνεργάτες και δραστηριοποιείται σήμερα σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο ετήσιος κύκλος εργασιών ανήλθε το 2001 σε 1, 5 εκατ. ευρώ. Αντικείμενο της επιχείρησης είναι η οικολογική ανακύκλωση μεταχειρισμένου υδραργύρου και αποβλήτων κάθε είδους που περιέχουν υδράργυρο με στόχο την ανάκτηση και τον καθαρισμό του υδραργύρου που περιέχουν τα απόβλητα και την επαναφορά του στο κύκλωμα της οικονομίας ως ψευδάργυρο ανώτατης κατηγορίας καθαρότητας. Η επιχείρηση ασχολήθηκε προσφάτως με επιτυχία και με την θερμική επεξεργασία σε κενό και την ακινητοποίηση ιλύων και καταλοίπων που περιέχουν υδράργυρο με φυσική ραδιενέργεια, καθώς και με την παραγωγή συμπυκνωμένων πολύτιμων μετάλλων από απόβλητα και κατάλοιπα που περιέχουν υδράργυρο. Η επιχείριση λειτουργεί στη μονάδα της Λειψίας 4 μονάδες ανακύκλωσης κενού με έγκριση BlmSchG με διαφορετικό ωφέλιμο χώρο.

  2. FORKLIFT ENERGIE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Από το 2016, η FORKLIFT ENERGIE είναι ο ειδικός στην παροχή ενσωματωμένης και σταθερής ενέργειας για την βιομηχανία. Η εταιρεία βρίσκεται στην Βρετανία στην περιοχή του Morbihan (56) και καλύπτει όλη την επικράτεια. Η FORKLIFT ENERGIE ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές σε ότι αφορά την ποιότητα της εργασίας της, την απόδοση, τον δυναμισμό, την εξυπηρέτηση και την σοβαρότητα της ομάδας της. Χάρη στην εμπειρία και στην τεχνογνωσία που αποκτήσαμε με την πάροδο του χρόνου, η επιχείρηση μας αποτελεί πλέον πρώτη επιλογή. Η FORKLIFT ENERGIE εξειδικεύεται στον τομέα του χειρισμού για : - Εισαγωγές, - Συμβουλή και διανομή, - Πώληση και ενοικίαση, - Συναρμολόγηση και αποκατάσταση, - Θέση σε λειτουργία και επισκευή. Η Εταιρεία ιδρύθηκε για να βοηθήσει τους βιομηχάνους στους τομείς της διαχείρισης διακίνησης, της αυτοκινητοβιομηχανίας, της αεροναυπηγικής, στον σχεδιασμό, μετατροπή ή εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού τους με μπαταρίες μόλυβδου με την τεχνολογία μπαταριών λιθίου. Η επιχείρηση προσφέρει την τεχνογνωσία της στον τομέα του συνεχούς ρεύματος και τις εφαρμογές της κινητικότητας στις επιχειρήσεις στους τομείς της διαχείρισης διακίνησης, βιομηχανίας ή ναυτιλίας. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  3. JL GOSLAR GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η JL Goslar GmbH είναι εδώ και περισσότερα από εκατό χρόνια μια εξειδικευμένη επιχείρηση στη μονάδα παραγωγής Goslar για την επεξεργασία μολύβδου, κασσίτερου και των κραμάτων τους. Προμηθεύουμε απαιτητικούς πελάτες από τους τομείς της βιομηχανίας και της έρευνας με καινοτομικά προϊόντα και προσωπική εξυπηρέτηση από τους 3 επιχειρηματικούς μας τομείς της ακτινοπροστασίας, της κατασκευής συσκευών και ανόδων σε ολόκληρο τον κόσμο. Το ιστορικό των επιτυχιών μας βασίζεται στη φιλοσοφία μας που ακολουθούμε χωρίς συμβιβασμούς. Συνδυάζουμε τα καλύτερα στοιχεία καινοτομικού πνεύματος και επίγνωσης της παράδοσης. Σε εμάς είστε ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ. Η συνεχής μας επιδίωξη για την εξεύρεση ακόμη πιο ασφαλών, αποδοτικών, οικονομικά αποδοτικών και οικολογιών λύσεων. Θαρραλέες νέες ιδέες μάς παρέχουν σήμερα τη δυνατότητα να διαθέτουμε ορισμένες αποκλειστικές τεχνικές που μάς αναδεικνύουν σε περιζήτητο συνεργάτη στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Οι άνθρωποι στο παρασκήνιο & το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης που αυτοί παρέχουν καθημερινά με βάση κορυφαία τεχνολογία και προσωπική τεχνογνωσία στην υπηρεσία των δραστήριων αγορών.

  4. ROVIMEX BATTERY AND ENERGY TECHNOLOGIES

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Καλωσορίσατε στην ROVIMEX BATTERY AND ENERGY TECHNOLOGIES, τον κορυφαίο προμηθευτή λύσεων ενέργειας τεχνολογίας αιχμής προσαρμοσμένων για τους τομείς των ηλεκτρονικών και της κινητής τηλεφωνίας στην Τουρκία. Στην ROVIMEX είμαστε οι κορυφαίοι στον τομέα της τεχνολογίας μπαταριών και ενέργειας, διαθέτοντας εγκαταστάσεις παραγωγής τεχνολογίας αιχμής και με σταθερή τήρηση των αυστηρών διεθνών προτύπων ποιότητας συμπεριλαμβανομένων του ISO, της έγκρισης ελέγχου QC και της πιστοποίησης RoHS. Τα προϊόντα μας υπερβαίνουν σταθερά τα βιομηχανικά όρια παρέχοντας ασύγκριτη απόδοση και αξιοπιστία. Εξερευνήστε τις κατηγορίες των προϊόντων μας: •Μπαταρίες κινητών τηλεφώνων •Μπαταρίες Tablet •Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες •Powerbanks υψηλής χωρητικότητας Με την υποστήριξη πιστοποιήσεων, όπως ISO, έγκριση ελέγχου QC και συμμόρφωση RoHS, η αφοσίωσή μας στην ποιότητα είναι σταθερή διασφαλίζοντας ότι κάθε προϊόν υπερβαίνει τις προσδοκίες και παρέχει εξαιρετική απόδοση. Με ολοκληρωμένη εγγύηση 12 μηνών για κάθε αγορά, μπορείτε να εμπιστεύεστε την αξιοπιστία και την αντοχή των προϊόντων μας που σάς παρέχουν ηρεμία και εμπιστοσύνη στην επένδυσή σας. Η δική μας τεχνολογία αιχμής πολυμερούς ιόντων λιθίου τροφοδοτεί τις μπαταρίες σας παρέχοντας ασύγκριτη απόδοση, μακρά διάρκεια ζωής και αξιοπιστία και καθιστώντας τις την ιδανική επιλογή για τις κινητές συσκευές σας. Η μεγάλη γκάμα των κινητών μπαταριών μας καλύπτει κορυφαίες εταιρείες όπως οι iPhone, LG, Apple, Asus, Alcatel, Blackberry, Xiaomi, Samsung και άλλες διασφαλίζοντας τη βέλτιστη συμβατότητα και απόδοση. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα!

  5. DEGTECH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Καλωσορίσατε στο κατάστημά σας για φωτοβολταϊκές μονάδες, μετατροπείς, συσσωρευτές ρεύματος, σταθμούς φόρτισης Wallbox, συστήματα συναρμολόγησης και παρελκόμενα των κορυφαίων εταιρειών της αγοράς στις καλύτερες δυνατές τιμές. Σ' εμάς θα βρείτε ό, τι χρειάζεστε για τα προσεχή σας έργα συμπεριλαμβανομένων επαγγελματικών συμβουλών.

  6. EPP ENERGY PEAK POWER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η EPP Solar είναι μια αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου στην οποία μπορείτε να αγοράσετε φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις στις καλύτερες τιμές. Αλλάξτε την κατανάλωση ενέργειας με φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις και με την EPP Solar. Διάφοροι πελάτες, είτε B2B (κατάστημα προς κατάστημα) είτε B2C (κατάστημα προς πελάτη), μπορούν να επιλέξουν την εταιρεία EPP Solar για τις προσωπικές και τις επαγγελματικές τους ανάγκες. Διαθέτουμε για εσάς διάφορες φωτοβολταϊκές μονάδες, μετατροπείς, συστήματα συσσωρευτών, συστήματα συναρμολόγησης και άλλα φωτοβολταϊκά παρελκόμενα σε απόθεμα. Οι σύντομες προθεσμίες παράδοσης, η ευελιξία για την πληρωμή και η εκτενής γνώση των εμπειρογνωμόνων μας στον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων είναι ορισμένα μόνο από τα πολλά πλεονεκτήματα που σάς παρέχει η EPP Solar. Η EPP Solar διαθέτει πολυάριθμα φωτοβολταϊκά προϊόντα χαμηλού κόστους κατάλληλα για κάθε προϋπολογισμό. Στόχος μας είναι να μπορούμε να σάς παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές προσφορές και υψηλής ποιότητας προϊόντα. Θέλουμε να είμαστε η κορυφαία αγορά φωτοβολταϊκών προϊόντων, στην οποία οι πελάτες μπορούν να βρίσκουν, να αγοράζουν και να πωλούν τα προϊόντα που επιθυμούν.

  7. STEFANI SPA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Δημιουργήθηκε στο Βένετο, στην παραγωγική καρδιά της ψύξης, η Stefani συνδυάζει την τυπική ιταλική δημιουργικότητα με ένα ισχυρό πνεύμα καινοτομίας, που ωθεί την εταιρεία να προσφέρει ολοένα και πιο αποδοτικούς ψύκτες αέρα, ταχυψύκτες, συμπυκνωτές και ξηρούς ψύκτες. Η εταιρεία προσφέρει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία υποστήριξης, από τον σχεδιασμό έως την παράδοση, προσπαθώντας να βρει το καλύτερο μέγεθος των μηχανών με βάση τις ανάγκες του πελάτη.

  8. SMA ACCUMULATORI GMA POINT SERVICE

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η GMA διανέμει μπαταρίες SMA Accumulatori στην Ιταλία και στο εξωτερικό, μια ιστορική μάρκα στην αγορά από το 1982: μπαταρίες εκκίνησης, μπαταρίες έλξης, συσσωρευτές αυτοκινήτων, μπαταρίες μοτοσικλετών, μπαταρίες για λεωφορεία, μπαταρίες για φορτηγά, μπαταρίες για τρακτέρ, μπαταρίες για σκάφη, μπαταρίες κατασκήνωσης, σφραγισμένες μπαταρίες, μπαταρίες για ηλιακούς συλλέκτες, μπαταρίες για φωτοβολταϊκά συστήματα, φορτιστές εκκίνησης, φορτιστές έλξης, φορτιστές κινητήρων.

  1. ABCMF ACCU BATTERIE CHARGEUR MULTI FOURNITURES

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ABCMF ACCU BATTERIE CHARGEUR MULTI FOURNITURES, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπαταρίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μπαταρία λιθίου, συσσωρευτες ελξης, πώληση βιομηχανικής μπαταρίας, και συσσωρευτες gel. Έχει έδρα σε Heuilley Sur Saone, Γαλλία.

  2. ALUMERO SYSTEMATIC SOLUTIONS GMBH

    Αυστρία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ALUMERO SYSTEMATIC SOLUTIONS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παραγωγή ηλιακής ενέργειας, Ηλιακή ενέργεια- εγκαταστάσεις, Τερματικά εμπορευματοκιβωτίων, δομες για φωτοβολταϊκες εγκαταστασεις, ηλιακες εγκαταστασεις, Παραγωγή ηλιακής ενέργειας, φωτοβολταϊκοι ηλιακοι συλλεκτες, ακαλυπτοι ηλιακοι συλλεκτες, και ηλιακές βιομηχανικές εφαρμογές. Έχει έδρα σε Seeham, Αυστρία.

  3. ANSMANN AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ANSMANN AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φορτωτές μπαταρίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσσωρευτές. Έχει έδρα σε Assamstadt, Γερμανία.

  4. ACCU ITALIA SPA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ACCU ITALIA SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσσωρευτές και μπαταρίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπαταρίες, Μπαταρίες Ιόντων Λιθίου, DURACELL, Μπαταρίες, Μπαταρίες, PROCELL, Επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου, PROCELL INTENSE, και συσσωρευτες ελξης. Έχει έδρα σε Calderara Di Reno, Ιταλία.

  5. LUXTRIM GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LUXTRIM GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσσωρευτές και μπαταρίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπαταρίες, Μπαταρίες Ιόντων Λιθίου, Μπαταρίες, και μπαταρίες powerboat. Έχει έδρα σε Aschaffenburg-Nilkheim, Γερμανία.

  6. ETERNITY TECHNOLOGIES MANUFACTURING (GERMANY) GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ETERNITY TECHNOLOGIES MANUFACTURING (GERMANY) GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσσωρευτές και μπαταρίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μπαταριες για ηλεκτρικα οχηματα, συσσωρευτες μολυβδου, συσσωρευτες gel, συσσωρευτες, και φορτιστες μπαταριων. Έχει έδρα σε Wernigerode, Γερμανία.

  7. MEC-ENERGIETECHNIK GMBH

    Αυστρία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MEC-ENERGIETECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσσωρευτές και μπαταρίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φορτωτές μπαταρίας, Φορτωτές μπαταρίας, φορτιστες μπαταριων, μπαταρία λιθίου, Ηλεκτρικές τροφοδοτήσεις με διακοπή, αξεσουάρ μπαταρίας, Μετατροπείς συνεχούς ρεύματος (μετατροπείς DC/DC), συσσωρευτες, και Τροφοδοτικά, ηλεκτρονικά. Έχει έδρα σε Villach, Αυστρία.

  8. SIRMEL

    Μαρόκο

    Η εταιρεία SIRMEL, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσσωρευτές και μπαταρίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Ηλεκτρικά καλώδια, Ανενεργά ηλεκτρονικά εξαρτήματα και τυπωμένα κυκλώματα, Μέτρηση και ρύθμιση ηλεκτρισμού και άλλων ενεργειών - συσκευές και όργανα, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Ηλεκτρικά καλώδια, Ανενεργά ηλεκτρονικά εξαρτήματα και τυπωμένα κυκλώματα, και Μέτρηση και ρύθμιση ηλεκτρισμού και άλλων ενεργειών - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Casablanca, Μαρόκο.

  9. SOFAMEL

    Μαρόκο

    Η εταιρεία SOFAMEL, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσσωρευτές και μπαταρίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά καλώδια, Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός, Οικιακός φωτισμός και αξεσουάρ, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρικά καλώδια, Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός, Οικιακός φωτισμός και αξεσουάρ, και Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Casablanca, Μαρόκο.

  10. ACCU HOLDING AG

    Ελβετία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Καλωδια- μπαταριες- συσσωρευτες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

627 Επιχειρήσεις