• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ανελκυστήρες- ανυψωτές φορτίων- κυλιόμενες σκάλες

Αποτελέσματα για

Πάροχος Υπηρεσιών - Ανελκυστήρες- ανυψωτές φορτίων- κυλιόμενες σκάλες

Πάροχος υπηρεσιών
  1. COLOMBO ASCENSORI

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία COLOMBO ASCENSORI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανελκυστηρας, συντηρηση ανελκυστηρων, αναβατορια για ατομα με ειδικες αναγκες, τυπικοι επαρτες, βοηθημα για ανεβοκατεβασμα σκαλας (αμεα), και πλατφορμες ανυψωσης. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

  2. EUROSTONE HERMELER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EUROSTONE HERMELER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα αυτόματης διακίνησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Τελεφερίκ, αναβατήρες και τελεσκί, Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες, Εξοπλισμός και υλικά σιδηροδρόμων, και Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει έδρα σε Haltern Am See, Γερμανία.

  3. ASCENSORES TRESA

    Ισπανία

    Σχεδιασμός, Κατασκευή, συναρμολόγηση και συντήρηση κάθε είδους ανελκυστήρα σε νέο εργοτάξιο και σε κατοικίες. Επείγοντα περιστατικά όλο το 24ωρο. Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας, η εταιρεία TRESA ειδικεύεται στην κατασκευή και πώληση συσκευών ανύψωσης. Μια καταρτισμένη ομάδα επαγγελματιών που αποτελείται από περισσότερα από 150 άτομα, εργάζεται συντονισμένα για να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση στον τομέα της κάθετης μεταφοράς: σχεδιασμός, κατασκευή εγκατάσταση και συντήρηση ανελκυστήρων και συσκευών ανύψωσης.

  4. STERNLIFT

    Ελλάδα

    Η εταιρεία μας ειδικεύεται από το 1967 στον χώρο των ανελκυστήρων με γνώμονα πάντα την λειτουργικότητα, την ασφάλεια και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Εισάγουμε προϊόντα και αυτοματισμούς από την Γερμανία, την Ιταλία και την Σουηδία. Αναλαμβάνουμε την επισκευή και την συντήρηση των ανελκυστήρων σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις με διαθέσιμα διάφορα οικονομικά πακέτα ανάλογα με τις ανάγκες σας και με δωρεάν ασφάλιση. Επίσης, παρέχουμε καθημερινή 24ώρη τεχνική τηλεφωνική υποστήριξη και δυνατότητα ανταπόκρισης στις βλάβες μέσα σε 90 λεπτά. Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνεται και η διαδικασία πιστοποίησης του ανελκυστήρα σας, η οποία διεκπεραιώνεται σε συνεργασία με καταξιωμένο φορέα ελέγχου. Τέλος, αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση ανελκυστήρων και παρέχουμε 10ετή εγγύηση. Όσον αφορά τα προϊόντα μας, διαθέτουμε μηχανικά και υδραυλικά ασανσέρ τελευταίας τεχνολογίας, κατάλληλα για πολυκατοικίες, ιδιόκτητες κατοικίες και οργανισμούς. Επίσης, στην εταιρεία μας θα βρείτε επαγγελματικά αναβατόρια (εμπορευμάτων, φορτίων και αυτοκινήτων) καθώς και αναβατόρια για Αμε.Α. Διαθέτουμε πάνω από 864 ικανοποιημένους πελάτες και τα προγράμματα τεχνικής υποστήριξης που παρέχουμε είναι σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε ιδιοκτήτη ή επαγγελματία.

  5. D.T.D. IMPIANTI ELEVATORI

    Ιταλία

    Η εταιρεία D.T.D. Azienda, αναλαμβάνει την εγκατάσταση ανελκυστήρων και αναβατορίων στον ναυπηγικό τομέα και επιθυμεί σήμερα να κατακτήσει επίσης την αγορά των ανελκυστήρων για ιδιώτες. Βασιζόμαστε σε κατασκευαστές ανελκυστήρων που ηγούνται την παγκόσμια αγορά σε ανταγωνιστικές τιμές. Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση ανελκυστήρων πάσης φύσης, ακόμα και σε περιορισμένους κλειστούς χώρους. Εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο για την διαχείριση της παύσης λειτουργίας των ανελκυστήρων την νύχτα. Κατασκευάζουμε εξωτερικές ξύλινες κατασκευές. Η επιχείρηση μας δεν προσφεύγει σε εξωτερικό προσωπικό, οι τεχνικοί μας καταρτίζονται εντός της επιχείρησης. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο +39 3393010323 από τις 8 π.μ ως τις 6 μ.μ.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LIFT TECHNICS

    Ελλάδα

    Εγκαταστάσεις ανακατασκευες ανελκυστηρων Εξειδίκευση στα προϊόντα kleemann

  2. PROJECT LIFT S.R.L.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PROJECT LIFT S.R.L.S., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλατφορμες ανυψωσης, αναβατορια σκαλας με καθισμα, συντηρηση ανελκυστηρων, και βοηθημα για ανεβοκατεβασμα σκαλας (αμεα). Έχει έδρα σε Pergine Valsugana, Ιταλία.

  3. KÄFER'S TREPPENLIFTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KÄFER'S TREPPENLIFTE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει έδρα σε Freilassing, Γερμανία.

  4. ALAPONT

    Ισπανία

    Η εταιρεία ALAPONT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συντηρηση ανελκυστηρων, και τοποθετηση ανελκυστηρων εργοταξιου. Έχει έδρα σε Alzira, Ισπανία.

  5. COURMAN

    Βέλγιο

    Η εταιρεία COURMAN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκάλες κυλιόμενες, και Σκάλες κυλιόμενες. Έχει έδρα σε Berchem-Ste-Agathe, Βέλγιο.

  1. ONIK LIFTSERVICE INH. RAIK SCHWARZ

    Γερμανία

    Η εταιρεία ONIK LIFTSERVICE INH. RAIK SCHWARZ, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει έδρα σε Mammendorf, Γερμανία.

  2. HALA SYSTEMES

    Μαρόκο

    Η εταιρεία HALA SYSTEMES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει έδρα σε Casablanca, Μαρόκο.

  1. ASCENSORES CUME 24

    Ισπανία

    Η εταιρεία ASCENSORES CUME 24, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανελκυστήρες, και Ανελκυστήρες. Έχει έδρα σε A Coruña, Ισπανία.

  2. ORONA LUXEMBOURG

    Λουξεμβούργο

    Η εταιρεία ORONA LUXEMBOURG, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διάδρομοι κυλιόμενοι, Σκάλες κυλιόμενες, επισκευη ανελκυστηρων, Διάδρομοι κυλιόμενοι, και Σκάλες κυλιόμενες. Έχει έδρα σε Peppange, Λουξεμβούργο.

  3. ASCENSORES ASMEN-VAL

    Ισπανία

    Η εταιρεία ASCENSORES ASMEN-VAL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξαρτήματα για κυλιόμενες σκάλες. Έχει έδρα σε Valencia, Ισπανία.

  4. ZUTHER ANLAGENBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZUTHER ANLAGENBAU GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τελεφερίκ, αναβατήρες και τελεσκί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες, και Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει έδρα σε Karwitz, Γερμανία.

  5. ACEKA

    Βέλγιο

    Η εταιρεία ACEKA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανελκυστήρες, ανελκυστηρες και επαρτες για οικοδομες, Ανελκυστήρες, ανελκυστηρες και αναβατορια ιδιωτικης και βιομηχανικης χρησης, και επισκευη ανελκυστηρων. Έχει έδρα σε Eupen, Βέλγιο.

  6. ZENER MARINE ELEVATOR SERVICES S.L.

    Ισπανία

    Η εταιρεία ZENER MARINE ELEVATOR SERVICES S.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει έδρα σε Malaga, Ισπανία.

  7. KMY ASCENSEURS

    Αλγερία

    Η εταιρεία KMY ASCENSEURS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανελκυστηρας, ανελκυστηρες και αναβατορια ιδιωτικης και βιομηχανικης χρησης, και αξεσουαρ και εξαρτηματα για ανελκυστηρες. Έχει έδρα σε Ain Benian Alger, Αλγερία.

  8. SERAP GROUP

    Ιταλία

    Η εταιρεία SERAP GROUP, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αξεσουαρ και εξαρτηματα για ανελκυστηρες, και Επάρτες. Έχει έδρα σε Basciano, Ιταλία.

  1. HEMSTEDT LIFT H & S MONTAGESERVICE MONTAGESERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEMSTEDT LIFT H & S MONTAGESERVICE MONTAGESERVICE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες φορτίων και ατόμων για εργοτάξια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες, Ανελκυστήρες, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Αυτόματες πόρτες και ελέγχο πρόσβασης, Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες, Ανελκυστήρες, Ηλεκτρολογικές εργασίες, και Αυτόματες πόρτες και ελέγχο πρόσβασης. Έχει έδρα σε Braunschweig, Γερμανία.

  2. NOVA ELEVADORES, SOCIEDADE UNIPESSOAL LDA

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία NOVA ELEVADORES, SOCIEDADE UNIPESSOAL LDA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κυλιομενες σκαλες. Έχει έδρα σε Vila Nova De Famalicão, Πορτογαλία.

  3. REYSA ELEVACIONES SL

    Ισπανία

    Η εταιρεία REYSA ELEVACIONES SL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμμόρφωση ανελκυστήρων με τα υπάρχοντα πρότυπα, ανελκυστηρες και αναβατορια ιδιωτικης και βιομηχανικης χρησης, και πλατφορμες φορτωσης για διακινηση εμπορευματων. Έχει έδρα σε Alcala De Guadaira, Ισπανία.

  4. CAMILLE ASCENSEUR

    Γαλλία

    Η εταιρεία CAMILLE ASCENSEUR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκατασταση ανελκυστηρων και ανυψωτηρων, εκσυγχρονισμος ανελκυστηρων, και επισκευη ανελκυστηρων. Έχει έδρα σε Santeuil, Γαλλία.

  5. EDRO LIFTEN

    Βέλγιο

    Η εταιρεία EDRO LIFTEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις ανυψωσης, και ανελκυστηρες για κτιρια. Έχει έδρα σε Landen, Βέλγιο.

  6. ELS ASCENSEURS

    Βέλγιο

    Η εταιρεία ELS ASCENSEURS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επισκευη ανελκυστηρων, Επάρτες, ανυψωτικες πλατφορμες, και ανυψωτηρες. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

  7. PHOENIX ASCENSEURS

    Γαλλία

    Η εταιρεία PHOENIX ASCENSEURS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει έδρα σε les mureaux, Γαλλία.

  8. ASCENSORES MANELSO

    Ισπανία

    Η εταιρεία ASCENSORES MANELSO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει έδρα σε Poligono Mijares, Ισπανία.

  9. PARTENOPEA ASCENSORI SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία PARTENOPEA ASCENSORI SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συντηρηση ανελκυστηρων. Έχει έδρα σε Napoli, Ιταλία.

  10. CITY LIFT

    Ουκρανία

    Η εταιρεία CITY LIFT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επισκευη ανελκυστηρων. Έχει έδρα σε Lviv, Ουκρανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πάροχος Υπηρεσιών - Ανελκυστήρες- ανυψωτές φορτίων- κυλιόμενες σκάλες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.221 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ