• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ανελκυστήρες- ανυψωτές φορτίων- κυλιόμενες σκάλες

Αποτελέσματα για

Ανελκυστήρες- ανυψωτές φορτίων- κυλιόμενες σκάλες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. LÖDIGE INDUSTRIES GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ο όμιλος Lödige Industries ιδρύθηκε το 1948 με παραρτήματα στο Χονγκ Κονγκ, στο Λονδίνου, στη Νέα Υόρκη και στη Ντόχα (Κατάρ) που διαθέτουν έκαστο πολυάριθμες θυγατρικές εταιρείες. Επί του παρόντος, η οικογενειακή επιχείρηση απασχολεί περισσότερους από 900 συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο, από τους οποίους το ένα τρίτο εργάζονται στη Γερμανία. Η Lödige παρέχει τεχνικές μεταφορικές λύσεις για ένα ευρύ φάσμα κλάδων και ειδικεύεται στα σύνθετα συστήματα ροής υλικού για διοικητική μέριμνα. Η επιχείρηση είναι κορυφαία στην παγκόσμια αγορά στον τομέα των τερματικών σταθμών διαχείρισης φορτίων. Η γκάμα των προϊόντων εκτείνεται από λύσεις για την χωρίς φραγμούς δόμηση (ανελκυστήρες σκάλας, ανυψωτικές πλατφόρμες), ανελκυστήρες φορτίων και PKEW, ανυψωτικές πλατφόρμες και συσκευές χειρισμού ραφιών έως πλήρως αυτόματα συστήματα στάθμευσης οχημάτων, εγκαταστάσεις αερομεταφερόμενων εμπορευμάτων και λύσεις λογισμικού για τη διαχείριση αποθηκών. Το σέρβις της Lödige περιλαμβάνει συντήρηση, εκσυγχρονισμό, επισκευή και ανταλλακτικά για ανελκυστήρες, ανυψωτικές πλατφόρμες και βιομηχανικά συστήματα της Lödige και άλλων κατασκευαστών.

 2. SHZ SÄCHSISCHE HEBE- UND ZURRTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η SHZ Sächsische Hebe- und Zurrtechnik GmbH είναι ήδη από το 2002 στο Großröhrsdorf της Δρέσδης στη διάθεσή σας, όταν αναζητάτε υψηλής ποιότητας προϊόντα που παράγονται στη Γερμανία. Μεταξύ άλλων παράγουμε ιμάντες πρόσδεσης, ιμάντες ανύψωσης και στρογγυλές αρτάνες και από την άποψη αυτή, ανήκουμε στις πλέον γνωστές επιχειρήσεις στην Ευρώπη. Όχι μόνο για την ποιότητα των δικών μας ιμάντων πρόσδεσης, των άλλων προϊόντων του προγράμματός μας και της εξαιρετικής εξυπηρέτησης που παρέχουμε, έχουμε αναπτυχθεί συνεχώς κατά τα τελευταία χρόνια και διευρύνουμε διαρκώς τη γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Για το λόγο αυτό θα βρείτε σ' εμάς πολυάριθμες λύσεις για τους παρακάτω τομείς: ασφάλιση φορτίων, υφασμάτινα μέσα στερέωσης, αλυσίδες και συρματόσχοινα, ανυψωτικά μέσα.

 3. LAWECO MASCHINEN- UND APPARATEBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Το ευρύ φάσμα συστημάτων ανύψωσης υψηλής ποιότητας, σε συνδυασμό με την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών κάνουν την LAWECO κορυφαία στην Ευρώπη. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή τραπεζών ανύψωσης για διάφορους βιομηχανικούς κλάδους και η υλοποίηση εξατομικευμένων ειδικών κατασκευών αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της προσφοράς της LAWECO. Η LAWECO διαθέτει ανυψωτικές τράπεζες εγκαταστάσεων, ανυψωτικές τράπεζες επίπεδης ανέλκυσης, ανυψωτικές τράπεζες με άτρακτο, ανυψωτικές τράπεζες με αλυσίδα ώθησης, ανυψωτικές τράπεζες με ιμάντες και ανυψωτικές τράπεζες μεταφόρτωσης για όλες τις απαιτήσεις ανύψωσης, καθώς και το CARGO MASTER, την παραδοσιακή μάρκα για μηχανήματα εξυπηρέτησης αεροσκαφών. Τα προϊόντα μας: ανυψωτικές πλατφόρμες, ανυψωτικές τράπεζες, ψαλιδωτές ανυψωτικές τράπεζες, ανυψωτικές τράπεζες με ιμάντες, ανυψωτικές τράπεζες με αλυσίδα ώθησης

 4. FABOC DUE S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Faboc Due είναι μια από τις κορυφαίες ιταλικές εταιρείες που παράγουν συστήματα για την αφαίρεση αρχιτεκτονικών φραγμών. Από ιδιώτες έως μεγάλες εταιρείες, η Faboc Due είναι σε θέση να προσφέρει σε άτομα με μειωμένη κινητικότητα διάφορες λύσεις προσβασιμότητας. Ανελκυστήρες σκάλας με πλατφόρμα, ανελκυστήρες σκάλας με πολυθρόνα και πλατφόρμες ανύψωσης (μίνι ανελκυστήρες, γερανοί στοίβαξης), συστήματα σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα για να προσαρμόζονται σε όλες τις ανάγκες και τους τύπους σκαλοπατιών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

 5. GEDA GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η επωνυμία GEDA έχει ιστορία 90 ετών στον κλάδο του κατασκευαστικού εξοπλισμού χάρη στη μοναδική ποιότητα και τεχνογνωσία made in Germany. Στο πέρασμα των δεκαετιών, η GEDA ανέπτυξε ευρεία ποικιλία προϊόντων: Από ανελκυστήρες έλξης 60 kg και πλατφόρμες μεταφοράς, μέχρι ανελκυστήρες προσώπων και ανυψωτικά υλικών – η γκάμα της GEDA δεν θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη. Στο εύρος των προϊόντων προστίθενται συστήματα πρόσβασης πρόσοψης, όπως και βιομηχανικά ανυψωτικά για συνεχή λειτουργία σε εργοστάσια τσιμέντου, εγκαταστάσεις ανοιχτής θάλασσας, κ.λπ.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. MONTEPERA

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Εξελίξτε το χώρο σας με την Montepera Elevators, την κορυφαία εξειδικευμένη επιχείρηση της Τουρκίας στον τομέα των προσαρμοσμένων λύσεων ανελκυστήρων. Οι βιώσιμες και καινοτομικές σχεδιάσεις μας εναρμονίζουν την καλαισθησία με τη λειτουργικότητα, καλύπτοντας κατά προτεραιότητα τις μοναδικές σας ανάγκες. Χάρη στη στενή συνεργασία με αρχιτέκτονες, παρέχουμε μια προσωποποιημένη και ανώτερη εμπειρία που μας διακρίνει. Επιλέξτε την Montepera για ανώτερης κατηγορίας αριστεία σε προσαρμοσμένους ανελκυστήρες και ολοκληρωμένα συστήματα ανελκυστήρων.

 2. PFLANZ-HOMELIFT INH. MARIO PFLANZ

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PFLANZ-HOMELIFT INH. MARIO PFLANZ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει έδρα σε Neukirchen, Γερμανία.

 3. SAUTTER LIFT COMPONENTS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SAUTTER LIFT COMPONENTS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

 4. COLOMBO ASCENSORI

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία COLOMBO ASCENSORI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανελκυστηρας, συντηρηση ανελκυστηρων, αναβατορια για ατομα με ειδικες αναγκες, τυπικοι επαρτες, βοηθημα για ανεβοκατεβασμα σκαλας (αμεα), και πλατφορμες ανυψωσης. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

 5. GVE INDUSTRIETECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GVE INDUSTRIETECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει έδρα σε Einbeck, Γερμανία.

 1. EUROSTONE HERMELER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EUROSTONE HERMELER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα αυτόματης διακίνησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Τελεφερίκ, αναβατήρες και τελεσκί, Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες, Εξοπλισμός και υλικά σιδηροδρόμων, και Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει έδρα σε Haltern Am See, Γερμανία.

 2. NAULED SRL

  Ιταλία

  Η Nauled προσφέρει φωτισμούς με LED για θαλάμους σε ανελκυστήρες, ανυψωτήρες, ανυψωτικές πλατφόρμες και κυλιόμενες σκάλες με κιτ πρώτων βοηθειών. Η γνώση στον τομέα των ανυψωτικών μηχανημάτων μας έδωσε την δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας εξατομικευμένες λύσεις στις ειδικές τους ανάγκες πάντα τηρώντας τα πρότυπα εν ισχύ σχετικά με τον φωτισμό του θαλάμου. Ο κατάλογος μας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, τα περισσότερα από αυτά Ιταλικής κατασκευής: φωτιστικά οροφής, σποτ, ράβδοι και πλάκες με LED, λαμπτήρες, εύκαμπτες ταινίες με LED, εξατομικευμένα φωτιστικά οροφής κ.λπ.

 1. ASCENSORES TRESA

  Ισπανία

  Σχεδιασμός, Κατασκευή, συναρμολόγηση και συντήρηση κάθε είδους ανελκυστήρα σε νέο εργοτάξιο και σε κατοικίες. Επείγοντα περιστατικά όλο το 24ωρο. Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας, η εταιρεία TRESA ειδικεύεται στην κατασκευή και πώληση συσκευών ανύψωσης. Μια καταρτισμένη ομάδα επαγγελματιών που αποτελείται από περισσότερα από 150 άτομα, εργάζεται συντονισμένα για να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση στον τομέα της κάθετης μεταφοράς: σχεδιασμός, κατασκευή εγκατάσταση και συντήρηση ανελκυστήρων και συσκευών ανύψωσης.

 2. AQUARIUS GERMANY GMBH

  Γερμανία

  Η AQUARIUS Germany διαθέτει πλήρη υποστήριξη για βιομηχανικές εγκαταστάσεις όσον αφορά στην ετήσια αγορά υλικών σε κάθε τομέα. Με μηχανικών συνεργεία και μαζική παραγωγή, η AQUARIUS Germany καλύπτει ένα μεγάλο κενό μεταξύ μηχανικών προϊόντων και προϊόντων αρχικού κατασκευαστή. Τα συνεργεία επικεντρώνονται στην παραγωγή στοιχείων για υλικά με τα ανώτατα διαθέσιμα πρότυπα ώστε να παρέχεται εγγύηση της μέγιστης διάρκειας ζωής και σταθερότητας. Η AQUARIUS Germany είναι συνώνυμη με την εξυπηρέτηση, την αξιοπιστία και τη διαφάνεια σε ανώτατο επίπεδο. AQUARIUS Germany – Ο δικός σας προμηθευτής!

 3. STERNLIFT

  Ελλάδα

  Η εταιρεία μας ειδικεύεται από το 1967 στον χώρο των ανελκυστήρων με γνώμονα πάντα την λειτουργικότητα, την ασφάλεια και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Εισάγουμε προϊόντα και αυτοματισμούς από την Γερμανία, την Ιταλία και την Σουηδία. Αναλαμβάνουμε την επισκευή και την συντήρηση των ανελκυστήρων σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις με διαθέσιμα διάφορα οικονομικά πακέτα ανάλογα με τις ανάγκες σας και με δωρεάν ασφάλιση. Επίσης, παρέχουμε καθημερινή 24ώρη τεχνική τηλεφωνική υποστήριξη και δυνατότητα ανταπόκρισης στις βλάβες μέσα σε 90 λεπτά. Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνεται και η διαδικασία πιστοποίησης του ανελκυστήρα σας, η οποία διεκπεραιώνεται σε συνεργασία με καταξιωμένο φορέα ελέγχου. Τέλος, αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση ανελκυστήρων και παρέχουμε 10ετή εγγύηση. Όσον αφορά τα προϊόντα μας, διαθέτουμε μηχανικά και υδραυλικά ασανσέρ τελευταίας τεχνολογίας, κατάλληλα για πολυκατοικίες, ιδιόκτητες κατοικίες και οργανισμούς. Επίσης, στην εταιρεία μας θα βρείτε επαγγελματικά αναβατόρια (εμπορευμάτων, φορτίων και αυτοκινήτων) καθώς και αναβατόρια για Αμε.Α. Διαθέτουμε πάνω από 864 ικανοποιημένους πελάτες και τα προγράμματα τεχνικής υποστήριξης που παρέχουμε είναι σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε ιδιοκτήτη ή επαγγελματία.

 4. FAIGLE KUNSTSTOFFE GMBH

  Αυστρία

  faigle - αυτά είναι πλαστικά, έτοιμε πλαστικά εξαρτήματα και ημιτελή πλαστικά προϊόντα. Η faigle γράφει εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια ιστορία στον τομέα των πλαστικών. Στο πλαίσιο αυτό έχουμε συμβάλλει στην ανάπτυξη νέων πλαστικών και νέων τεχνολογιών πλαστικών σε καθοριστικό βαθμό. Με πολυάριθμα δικά της διπλώματα ευρεσιτεχνίας και πρώτης τάξεως τεχνικές λύσεις εφαρμογών, η faigle έχει πιστοποιήσει την εξειδίκευσή της. Το πρωτοποριακό πνεύμα των χρόνων της ίδρυσης εξακολουθεί να χαρακτηρίζει και σήμερα τη βούληση της επιχείρησης για την καινοτομία.

 5. ALFA LIFT

  Ελλάδα

  Με συντελεστές την τεχνογνωσία, τη συνέπεια και την πολυετή εμπειρία, από τον αρχικό σχεδιασμό και τη μελέτη - ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του κτιρίου – έως την εγκατάσταση και την τελική παράδοση λειτουργίας του ανελκυστήρα στον πελάτη, η ALFA LIFT καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη και λεπτομέρεια. Η ΑLFA LIFT αναπτύσσει συνεργασίες με εταιρίες πρώτων υλών και μηχανολογικού εξοπλισμού, με έμφαση την ποιότητα των μηχανισμών, την απόλυτη ασφάλεια των διακινουμένων, την αισθητική και αξιοπιστία και την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Ο συνδυασμός των παραπάνω με τις ανταγωνιστικές τιμές και την πλήρη υποστήριξη μετά την ολοκλήρωση κάθε έργου, δικαιολογούν στο έπακρο τόσο την έως τώρα επιτυχημένη πορεία της εταιρίας από το 1972, όσο και την διαρκή ανάπτυξη του πελατολογίου της σήμερα.

 6. D.T.D. IMPIANTI ELEVATORI

  Ιταλία

  Η εταιρεία D.T.D. Azienda, αναλαμβάνει την εγκατάσταση ανελκυστήρων και αναβατορίων στον ναυπηγικό τομέα και επιθυμεί σήμερα να κατακτήσει επίσης την αγορά των ανελκυστήρων για ιδιώτες. Βασιζόμαστε σε κατασκευαστές ανελκυστήρων που ηγούνται την παγκόσμια αγορά σε ανταγωνιστικές τιμές. Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση ανελκυστήρων πάσης φύσης, ακόμα και σε περιορισμένους κλειστούς χώρους. Εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο για την διαχείριση της παύσης λειτουργίας των ανελκυστήρων την νύχτα. Κατασκευάζουμε εξωτερικές ξύλινες κατασκευές. Η επιχείρηση μας δεν προσφεύγει σε εξωτερικό προσωπικό, οι τεχνικοί μας καταρτίζονται εντός της επιχείρησης. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο +39 3393010323 από τις 8 π.μ ως τις 6 μ.μ.

 7. FUJITEC DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Καλώς ήλθατε στην Fujitec Deutschland GmbH! Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας! Τα προϊόντα μας: κυλιόμενες σκάλες, ανελκυστήρες προσωπικού, εκσυγχρονισμός ανελκυστήρων, κυλιόμενες σκάλες, μικροί ανελκυστήρες εμπορευμάτων, ανελκυστήρες φορτίων, πανοραμικοί ανελκυστήρες από γυαλί, ανελκυστήρες συρματόσχοινου, συντήρηση ανελκυστήρων

 8. LIFT TECHNICS

  Ελλάδα

  Εγκαταστάσεις ανακατασκευες ανελκυστηρων Εξειδίκευση στα προϊόντα kleemann

 1. LIFT.DER

  Ελλάδα

  Κατασκευη και εμπορια εξαρτηματων ανελκυστηρα

 2. KEPI ELEVATORS

  Τουρκία

  Η εταιρεία KEPI ELEVATORS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανταλλακτικα για ανελκυστηρες, και αναβατορια (εστιατοριων). Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 3. AS ELEVATOR

  Τουρκία

  Η εταιρεία AS ELEVATOR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες, Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες, ανταλλακτικα για ανελκυστηρες, πανοραμικοι ανελκυστηρες, και κατασκευή καμπινών ανελκυστήρων. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 4. PROJECT LIFT S.R.L.S.

  Ιταλία

  Η εταιρεία PROJECT LIFT S.R.L.S., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλατφορμες ανυψωσης, αναβατορια σκαλας με καθισμα, συντηρηση ανελκυστηρων, και βοηθημα για ανεβοκατεβασμα σκαλας (αμεα). Έχει έδρα σε Pergine Valsugana, Ιταλία.

 5. HOMELIFT - ELEVADORES DE PORTUGAL

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία HOMELIFT - ELEVADORES DE PORTUGAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κυλιομενες σκαλες. Έχει έδρα σε Maia, Πορτογαλία.

 6. ACCELIB

  Γαλλία

  Η εταιρεία ACCELIB, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατρικός εξοπλισμός, Ατομικές υπηρεσίες βοήθειας, Ιατρικός εξοπλισμός, και Ατομικές υπηρεσίες βοήθειας. Έχει έδρα σε Colombes, Γαλλία.

 7. KÄFER'S TREPPENLIFTE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία KÄFER'S TREPPENLIFTE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει έδρα σε Freilassing, Γερμανία.

 8. NILIS INDUSTRIES

  Γερμανία

  Η εταιρεία NILIS INDUSTRIES, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει έδρα σε Morsbach, Γερμανία.

 9. HAUSHAHN AUFZÜGE GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία HAUSHAHN AUFZÜGE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

 10. BSB ASANSOR SAN.VE TIC.LTD.ŞTI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία BSB ASANSOR SAN.VE TIC.LTD.ŞTI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανελκυστηρας, κατασκευή καμπινών ανελκυστήρων, αξεσουαρ και εξαρτηματα για ανελκυστηρες, και μοτέρ ανελκυστήρων. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ανελκυστήρες- ανυψωτές φορτίων- κυλιόμενες σκάλες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.858 Επιχειρήσεις