• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • πάρκα αναψυχής εξοπλισμός και εγκαταστάσεις

Αποτελέσματα για

Πάρκα αναψυχής εξοπλισμός και εγκαταστάσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. METALLBAU EMMELN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Metallbau Emmeln επικεντρώνεται στην παραγωγή υπεράκτιων κοντέινερ κατά τα πρότυπα DNV 2.7-1 και -2, καθώς και το πρότυπο EN 12079. Η ανάπτυξη και ο έλεγχος/η πιστοποίηση διεξάγονται σε συνεργασία με την GL (Germanischer Lloyd). Τα προϊόντα μας: θάλαμοι υποσταθμών, εμπορευματοκιβώτια πυροπροστασίας, εμπορευματοκιβώτια ηχομόνωσης, ειδικά εμπορευματοκιβώτια, εμπορευματοκιβώτια πινάκων ελέγχου. Στο υπεράκτιο τομέα τίθενται ιδιαίτερες απαιτήσεις για τα εμπορευματοκιβώτια, τις οποίες δεν πληρούν άλλα εμπορευματοκιβώτια. Τα υπεράκτια εμπορευματοκιβώτια χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά προϊόντων, αλλά και για τη στέγαση μηχανημάτων, εγκαταστάσεων και συστημάτων ελέγχου, ως χώρος αποθήκευσης ή για τη διαμονή προσωπικού σε εξέδρες γεώτρησης πετρελαίου και αερίου, όπως και σε πλατφόρμες μετασχηματιστών.

 2. TEKIN LUNAPARK MAKINA IML. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Tekin Lunapark που ιδρύθηκε το 1951 με έδρα την ιστορική περιοχή Büyük Sanayi της Άγκυρας στην Τουρκία, διακρίνεται για την άνω των 50 ετών εμπειρία στους κλάδους των παιχνιδιών λούνα παρκ και του εξοπλισμού παιδικής χαράς. Φημιζόμαστε για την καινοτομία και την ποιότητά μας και είμαστε ένας κορυφαίος κατασκευαστής που εξυπηρετεί πελάτες σε παγκόσμιο επίπεδο. Η γκάμα των προϊόντων μας •Βόλτες αγωνίας: Techno Power, Kamikaze, Discovery Series, Spin 360 •Μεγάλα παιχνίδια λούνα παρκ: Τρελός χορός, πειρατικό πλοίο, Super Shooter, χάος •Ρόδα λούνα παρκ: Διάφορα μεγέθη ρόδας λούνα παρκ •Οικογενειακές βόλτες λούνα παρκ: Αυτόματο σκούτερ, τρενάκι, οικογενειακή κούνια •Παιδικά παιχνίδια λούνα παρκ: Βόλτες Merry Go, αεροπλανάκι, φλιτζάνι τσαγιού, τρένο Με εμπειρία μισού αιώνα παρέχουμε εξοπλισμό αιχμής για παιχνίδια λούνα παρκ που πληρούν τα ανώτατα πρότυπα ασφάλειας και διασκέδασης. Η ποικίλη γκάμα μας περιλαμβάνει περισσότερα από 30 διαφορετικά παιχνίδια που καλύπτουν όλες τις ηλικιακές ομάδες, από βόλτες αγωνίας για τους φίλους της υψηλής αδρεναλίνης έως παιχνίδια για οικογένειες και παιδιά. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες ανταλλακτικών μας που εμπιστεύονται η Ευρώπη, η Αφρική και η Ασία έχουν παγκόσμια παρουσία που μας καθιστά την παγκοσμίως προτιμώμενη επιλογή. Με πιστοποίηση και με την τήρηση αυστηρών προτύπων ασφαλείας, τα παιχνίδια μας διασφαλίζουν την ασφαλή και διασκεδαστική εμπειρία. Είμαστε υπερήφανοι για τη γρήγορη εξυπηρέτηση, τη διαρκή ικανοποίηση και την αφοσίωσή μας στη συνεχή βελτίωση. Μετατρέψτε το δικό σας λούνα παρκ με την Tekin Lunapark. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για να προσχωρήσετε στο παγκόσμιο πελατολόγιό μας και να βιώσετε τη διαφορά της Tekin σήμερα!

 3. BERTAZZON 3B SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge
 4. DEMO BELGIUM

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DEMO BELGIUM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γερανογέφυρες και γερανοί με πυλώνα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πάρκα αναψυχής εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, ηλεκτρικοί εξοπλισμοί, περιελικτικοι μηχανισμοι, ηλεκτρική τροφοδότηση για σιδηροδρομική βιομηχανία, Περιβλήματα για καλώδια, προστατευτικες επικαλυψεις, Πάρκα αναψυχής εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Daverdisse, Βέλγιο.

 5. SELA GROUP

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SELA GROUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πάρκα αναψυχής εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους περιστροφικα παιχνιδια και παιχνιδια λουνα παρκ, ηλεκτρικες μηχανες για λουνα-παρκk, και μικρες πιστες για λουνα παρκ. Έχει έδρα σε Forli', Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. INDUSTRIE RICREATIVE SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία INDUSTRIE RICREATIVE SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άθληση - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πάρκα αναψυχής εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Υπηρεσίες ψυχαγωγίας, Πάρκα αναψυχής εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, ψυχαγωγια - εξοπλισμοι, Υπηρεσίες ψυχαγωγίας, και βατηρες. Έχει έδρα σε Porto Mantovano (mn), Ιταλία.

 2. VIYA CELIK PARK TASARIM MUH. INS. A.S.

  Τουρκία

  Η εταιρεία VIYA CELIK PARK TASARIM MUH. INS. A.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πάρκα αναψυχής εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 3. GUM AND FUN SÜD GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία GUM AND FUN SÜD GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πάρκα αναψυχής εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Himmelkron, Γερμανία.

 4. ALBA INFORMATION TECHNOLOGIES INC.

  Τουρκία

  Η εταιρεία ALBA INFORMATION TECHNOLOGIES INC., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πάρκα αναψυχής εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 5. MARTINA BROSS HANDELSVERTRETUNGEN CDH SPIEL-, SPORT- U. FREIZEITANLAGEN

  Γερμανία

  Η εταιρεία MARTINA BROSS HANDELSVERTRETUNGEN CDH SPIEL-, SPORT- U. FREIZEITANLAGEN, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πάρκα αναψυχής εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Willstätt, Γερμανία.

 1. ETS MARCEL LUTZ EML

  Γαλλία

  Η εταιρεία ETS MARCEL LUTZ EML, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πάρκα αναψυχής εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους περιστροφικα παιχνιδια και παιχνιδια λουνα παρκ, και Κατασκευή ιππικού στίβου. Έχει έδρα σε Ingwiller, Γαλλία.

 2. HAPPY - FUN GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία HAPPY - FUN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πάρκα αναψυχής εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε St. Johann In Der Haide, Αυστρία.

 1. ALBA ARCADE

  Τουρκία

  Η εταιρεία ALBA ARCADE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πάρκα αναψυχής εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλεκτρονικα παιχνιδια για αιθουσες παιχνιδιων, λουνα παρκ - εξοπλισμοι, και ηλεκτρονικα παιχνιδια. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 2. GARTEN-LAUTSPRECHER INH. CHRISTIAN HENDRICH

  Αυστρία

  Η εταιρεία GARTEN-LAUTSPRECHER INH. CHRISTIAN HENDRICH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πάρκα αναψυχής εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Traunkirchen, Αυστρία.

 3. TIMELESS FUN

  Βέλγιο

  Η εταιρεία TIMELESS FUN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πάρκα αναψυχής εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υλικά και εξοπλισμός για πάρκα αναψυχής, και Υλικά και εξοπλισμός για πάρκα αναψυχής. Έχει έδρα σε Linter, Βέλγιο.

 4. AIR FUN

  Βέλγιο

  Η εταιρεία AIR FUN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πάρκα αναψυχής εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υλικά και εξοπλισμός για πάρκα αναψυχής, Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις, Υλικά και εξοπλισμός για πάρκα αναψυχής, Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις, και προμηθειες για γιορτες και συμποσια. Έχει έδρα σε Alken, Βέλγιο.

 5. AMUTOYS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία AMUTOYS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πάρκα αναψυχής εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υλικά και εξοπλισμός για πάρκα αναψυχής, Υλικά και εξοπλισμός για πάρκα αναψυχής, παιδικά παιχνίδια, και ενοικιαση εξοπλισμου για γιορτες. Έχει έδρα σε Melle, Βέλγιο.

 6. ADS AMUSEMENTSVERHUUR

  Βέλγιο

  Η εταιρεία ADS AMUSEMENTSVERHUUR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πάρκα αναψυχής εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υλικά και εξοπλισμός για πάρκα αναψυχής, και Υλικά και εξοπλισμός για πάρκα αναψυχής. Έχει έδρα σε Aalst, Βέλγιο.

 7. COSMOS EVENTS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία COSMOS EVENTS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πάρκα αναψυχής εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υλικά και εξοπλισμός για πάρκα αναψυχής, Υλικά και εξοπλισμός για πάρκα αναψυχής, διακοσμητικα για γιορτες, ενοικιαζονται σκηνες, και ενοικιαση μεγαλων σκηνων. Έχει έδρα σε Overpelt, Βέλγιο.

 8. NP DÉVELOPPEMENT

  Γαλλία

  Η εταιρεία NP DÉVELOPPEMENT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πάρκα αναψυχής εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σχεδιασμος παρκων, Κατασκευή ιππικού στίβου, και περιστροφικα παιχνιδια και παιχνιδια λουνα παρκ. Έχει έδρα σε Tourcoing, Γαλλία.

 1. JOHNY JUMPER

  Βέλγιο

  Η εταιρεία JOHNY JUMPER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υλικά και εξοπλισμός για πάρκα αναψυχής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πάρκα αναψυχής εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, ενοικιαση εξοπλισμου για γιορτες, παιδικά παιχνίδια, και Πάρκα αναψυχής εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Putte, Βέλγιο.

 2. DK RENTS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία DK RENTS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πάρκα αναψυχής εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υλικά και εξοπλισμός για πάρκα αναψυχής, Υλικά και εξοπλισμός για πάρκα αναψυχής, ενοικιαζονται ατραξιον για παιδια, ατραξιον για παιδια, και διακοσμητικα για γιορτες. Έχει έδρα σε Geetbets, Βέλγιο.

 3. IVEBA

  Βέλγιο

  Η εταιρεία IVEBA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πάρκα αναψυχής εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υλικά και εξοπλισμός για πάρκα αναψυχής, Υλικά και εξοπλισμός για πάρκα αναψυχής, φουσκωτά κάστρα, ειδη για γιορτες, και προμηθειες για γιορτες και συμποσια. Έχει έδρα σε Baal, Βέλγιο.

 4. ANIMIX

  Βέλγιο

  Η εταιρεία ANIMIX, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πάρκα αναψυχής εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υλικά και εξοπλισμός για πάρκα αναψυχής, Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις, Υλικά και εξοπλισμός για πάρκα αναψυχής, ενοικιαζονται ατραξιον διασκεδασης και θεαματων, και Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις. Έχει έδρα σε Zarren (kortemark), Βέλγιο.

 5. JUMP BOUNCER

  Βέλγιο

  Η εταιρεία JUMP BOUNCER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πάρκα αναψυχής εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υλικά και εξοπλισμός για πάρκα αναψυχής, Υλικά και εξοπλισμός για πάρκα αναψυχής, ειδη για γιορτες, προμηθειες για γιορτες και συμποσια, και ενοικιαση εξοπλισμου για γιορτες. Έχει έδρα σε Heusden, Βέλγιο.

 6. ATTRACTIEVERHUUR SPRINGKING

  Βέλγιο

  Η εταιρεία ATTRACTIEVERHUUR SPRINGKING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πάρκα αναψυχής εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υλικά και εξοπλισμός για πάρκα αναψυχής, Υλικά και εξοπλισμός για πάρκα αναψυχής, ατραξιον για παιδια, και ενοικιαζονται ατραξιον για παιδια. Έχει έδρα σε Hulshout, Βέλγιο.

 7. BLEU HELIUM

  Βέλγιο

  Η εταιρεία BLEU HELIUM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πάρκα αναψυχής εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υλικά και εξοπλισμός για πάρκα αναψυχής, Παιχνίδια επιτραπέζια, Υλικά και εξοπλισμός για πάρκα αναψυχής, ενοικιαζονται φουσκωτα καστρα, ενοικιαση φουσκωτων παιχνιδιων, και Παιχνίδια επιτραπέζια. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

 8. DOBBY VERHUUR

  Βέλγιο

  Η εταιρεία DOBBY VERHUUR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πάρκα αναψυχής εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υλικά και εξοπλισμός για πάρκα αναψυχής, Υλικά και εξοπλισμός για πάρκα αναψυχής, ατραξιον για παιδια, και ενοικιαζονται ατραξιον για παιδια. Έχει έδρα σε Asse, Βέλγιο.

 9. CHATEAUX LORIES

  Βέλγιο

  Η εταιρεία CHATEAUX LORIES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πάρκα αναψυχής εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υλικά και εξοπλισμός για πάρκα αναψυχής, Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις, Υλικά και εξοπλισμός για πάρκα αναψυχής, ενοικιαζονται φουσκωτα καστρα, ενοικιαση φουσκωτων παιχνιδιων, και Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις. Έχει έδρα σε Tournai, Βέλγιο.

 10. ACTIVA TU MUNDO

  Ισπανία

  Η εταιρεία ACTIVA TU MUNDO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πάρκα αναψυχής εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Murcia, Ισπανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πάρκα αναψυχής εξοπλισμός και εγκαταστάσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

268 Επιχειρήσεις