• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πλαστικα - αγωγοι- σωληνες και λαστιχα

Αποτελέσματα για

Πλαστικα - αγωγοι- σωληνες και λαστιχα - Ουκρανία

Ουκρανία
  1. LION GROUP CO.

    Ουκρανία

    Η εταιρεία LION GROUP CO., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη υγιεινής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Πλαστικά - αγωγοί, σωλήνες και λάστιχα, συνδετικα σωληνων, Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, και εξαρτηματα κλιματισμου. Έχει έδρα σε Dnepropetrovsk, Ουκρανία.

  2. UKRPOLIMERKONSTRUKTSIYA

    Ουκρανία

    Η εταιρεία UKRPOLIMERKONSTRUKTSIYA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Barishivka, Ουκρανία.

  3. EKOPLASTIK LTD

    Ουκρανία

    Η εταιρεία EKOPLASTIK LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε L'Viv, Ουκρανία.

  4. AQUATHERM-UKRAINA PRODUCTION AND COMMERCIAL PRIVATE BUSINESS

    Ουκρανία

    Η εταιρεία AQUATHERM-UKRAINA PRODUCTION AND COMMERCIAL PRIVATE BUSINESS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, και Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει έδρα σε L'Viv, Ουκρανία.

  5. TECHEKS LIMITED LIABILITY COMPANY

    Ουκρανία

    Η εταιρεία TECHEKS LIMITED LIABILITY COMPANY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Kharkov, Ουκρανία.